80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Emin ol senin kilolar gittikce o koşa koşa gelecektir her fırsatta Fıstık gibi hatun bulmuş dahada fıstık olma yolunda ilerliyorken kaçırırmı elinden

yaa alışveriş merkezlerinde normal yemek satan yerler oluyor...işte çorba,sebze yemekleri,et yemekleri filan öyle bir yerde yersen o kadar vicdan azabı yaşamazsın..hem daha doyurucu olur..
alısverıs merkezlerınde donerdı kebabtı var cnm burda bı kahve dunyasında var 3 yemek sadece onuda bızım beyımız orda yemegı begenmıyor neyse artık bıseyler yapıcam bakalım

yaaa hasta oldum hala ağrı yaşıyorum.geceden benim oğlan çok uyandı doğru dürüst uyuyamadım birde onun verdiği bitkinlik var.kısacası ben bugüne hiç ii başlayamadım...bakalım devamı nasıl gelir...?
sabah doğru dürüst birsey yiyemedim
peynirli omlet yaptım ama peynirler çok tuzluymuş bitiremedim hepsini.
bir parça ekmek
1 bardak tarçınlı süt
şimdide kekik çayı içiyorum ağrıma şifa olur belki

alısverıs merkezlerınde donerdı kebabtı var cnm burda bı kahve dunyasında var 3 yemek sadece onuda bızım beyımız orda yemegı begenmıyor neyse artık bıseyler yapıcam bakalım

aman sen niye sıkıntı yapıyorsun kendine erkeğin bayana ayak uydurması lazım....sen de ben burada yemek istiyorum..oda mecbur orada yemek zorunda kalır...:)

Emin ol senin kilolar gittikce o koşa koşa gelecektir her fırsatta Fıstık gibi hatun bulmuş dahada fıstık olma yolunda ilerliyorken kaçırırmı elinden
ayyy ınss cnm guzellık konusunda hıc kendıme guvenım yok o yuzden kıskanclık hat safhada adamı bıktırmazsam ıı dun ablasıyla konustum eylulde buraya gelıyormus bıde gorumceyle tanısmak cıktı hadı bakalım neler olucak bı atak yapmam lazım artık ama nasıl

Canım ben genelde dışarda yemek yediğimde ızgara et ve salata tercih ediyorum Eğer normal menüde makarna yada patates tarzı birşey varsa söylersin onu tabağına koymazlar çünkü tabakta olunca insan dayanamıyor

Canım tekrar geçmiş olsun
Benimde hala reglm bitmedi ( yarın biter bence ) ama şükür ne sancım var nede önceki gibi az gelmiyor

aman sen niye sıkıntı yapıyorsun kendine erkeğin bayana ayak uydurması lazım....sen de ben burada yemek istiyorum..oda mecbur orada yemek zorunda kalır...:)
gecmıs olsn cnm . kız Allah var herseyı soruyor nerde yıyelım nereye oturalım ben ona kıyamıyorum , ordakı yemeklerı begenmedı bı kere oturduk orayada hal ole oluncada ıcım elvermıyor orda yemesne yoksa herseyı bana soruyo napalım ne edelım dıyenormalde ıstahı cok ıyıdır ama oraya gıtıgımızde adamın ıstahı kesılıyor sankı zehır yedırıyorlar

ole yapayım barı cnm

çok sağol..yaa benimde normalde olmuyordu ağrım.doğumdan sonra kesilmişti ama sanırım terleyip üşüttüm ondan oluyor...

sağol canım..eeee zayıf,alımlı,çekici efsax a kavuşmanın da bir bedeli olmalı

dımı ama cnmm Kız ona demıyorum ben artık ne olcakmıs zayıflacakmısımda ne gerek varms dıyor beyımız ama yookk ole tıgg gıbı olucam

sen kendini ne şekilde mutlu göreceksen aynada o kiloya in.onun dediklerine bakma sen.....erkekler hem zayıf ol isterler.ama zayıf oluncada kıskanırlar herşeyden herkesten

kislar biletimi aldim annemlere gidiorum 12 eylulde yasasin artik ordan gelince alirim dukan kitabini sonra baslarim.20 gunum kaldi acaba 80 kilo olurmuyum gidene kadar

günaydınlar
ben dün makarna yedim bi tabak yaa:18:
gunaydın cnmm afıyet olsun , fazla kacamak yapmamıssın bana bakınca
sen kendini ne şekilde mutlu göreceksen aynada o kiloya in.onun dediklerine bakma sen.....erkekler hem zayıf ol isterler.ama zayıf oluncada kıskanırlar herşeyden herkesten
dogru haklısın cnm yada bole ıyısın derler gıder zayıf kızlara bakarlar

nasılsınız kızlar ? bildirim yapacakmıyım ben bu hafta.2 hafta sonra listeye katılım durumuma göre alınacağımı biliyrm da kilom ne alemde diye paylaşım yapabilirim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…