80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

15 ağustosta diyete başladım 92.800 le dün tartıldım 90.200 bugün tartıldım 91.200 listeye girene kadar 89 olurum inş.
dünle bugün niye farklı çıktı anlamadım makarnadan mı ?
cnm nasıl tartılıyorsunkı ben sabah afedersın lavabo ıhtıyacımı gıderdıkten sonra cıkar tartılırım ve en son yemek yedıgım saatten sonra 12 saat gecmesıne dıkkat ederım cunku sındırım tamamlanmayınca fazla cıkıyor dıye dusunuyorum ınss verırsın cnm 89 a dusersın

hoşgeldinnnnnnnnnnn
geçmiş olsunnn ve
tüp bebek konusunda Allah gönlünce sonuçlandırsın inşallah mucx

dımı ama cnmm kız ona demıyorum ben artık ne olcakmıs zayıflacakmısımda ne gerek varms dıyor beyımız ama yookk ole tıgg gıbı olucam

kız bnim eşimde öyle diyordu zayıflamadan önce böyle iyisin yok sen her halinle iyisin falan
zayıfladıktan sonraa daha da güzelleştin dior
erkeklr kadınların sanırım zayıflayınca kendilerine olan güveninin artmasından korkuyor..

haklısın cnm kadın kendıne guvenını kazanınca erkegın kendıne olan guvenı azalıyor sanırım , kendını ezdırmemek ıcın elden gelenı yapmak lazım sanırım her anlamda dık durmalı

Bende 83 kiloyum bende katilmak istiyorum eski kiloma donmek istiyorum bana evlilik yaramadi :) evlenmeden once 71 kiloydum haplarim yuzunden heralde kilo aldi asiri hayde kizlar birlikte kilolara veda edelimm!!!!

Evet kızlar an itibariyle Akşam yemeğim bile hazır

Öğleden sonra Spor salona gideceğim için akşam geldiğimde yorgun olacağımdan uğraşmıyayı bir daha dedim
Akşamlık kıymalı pazı sarması var sarımsaklı yoğurtla Öndende bir tarhana çorbası yaparım olur biter

Bende 83 kiloyum bende katilmak istiyorum eski kiloma donmek istiyorum bana evlilik yaramadi :) evlenmeden once 71 kiloydum haplarim yuzunden heralde kilo aldi asiri hayde kizlar birlikte kilolara veda edelimm!!!!

O zaman aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir kendi hedeflerimize ulaşırız

ohh miss gibi kıymalı pazı özledim bende
şimdiden af. olsun
tarhanada bir tanedir yawss kim bulduysa ii bir iş başarmış :))

elıne saglık cnm sımdıden afıyet olsun

ohh miss gibi kıymalı pazı özledim bende
şimdiden af. olsun
tarhanada bir tanedir yawss kim bulduysa ii bir iş başarmış :))

Sorma canım yaaa tarhana bizde en çok tüketilen çorbadır
Annem gelince hatta yine yapacağız kış için

çok sağlıklı imiş ya kansere karşı birbir
benimde gaynana yapıyor gönderiyor

Benim KV hiç bilmez hep hazır alır hatta bir keresinde onada fazladan yapıp verdikte hanım yememiş geri verdi bana bir sene sonra neymiş acıymış bizim yaptığımız dedim mümkün değil 1 tane bile acı biber koymadık içine
Annem tam tersine bir gram birşeyi atmaz değerlendirir bazen biz birşey attığımızda ( kardeşim yada ben ) hemen diyoruz aaaa sen meloşun kızı olamazsın dye

Ben aslında eriştede yapmak istiyorum ama bakalım inşallah fırsatım olurda bir haftasonu yaparım

teşekkürler canım

hoşgeldinnnnnnnnnnn
geçmiş olsunnn ve
tüp bebek konusunda Allah gönlünce sonuçlandırsın inşallah mucx

teşekkürler canlarım çok sagolun AMİN inş herkesin gönlüne göre versin RABBİM

Herkese merhaba
şu an itibariyle kendimi çok daha ii hissediyorum diyebilirim..çayımı içtikten sonra biraz yattım uyudum,terledim baya o ii gelmiş bana uyandığımda acıktığımı hissettim..şimdi tarhana çorbası içeceğim..o kadar konusu geçmiş ben yokken..uygulamasını da ben yapayım:)))

öğle menüm
2 tabak tarhana çorbası
1 avuç içi kadar ekmek

bugün fazla sıvı alamadım inşallah akşama kadar açığı kapatırım..spor da yapamayacagım maalesef......yarında cuma79 hedefim haftaya kaldı anlaşılan...bu regl tüm planlarımı altüst etti..
Ama inşallah bu haftasonu cumadan evde eşim 3 gün boyunca full time spor...inş işi çıkmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…