cnm nasıl tartılıyorsunkı ben sabah afedersın lavabo ıhtıyacımı gıderdıkten sonra cıkar tartılırım ve en son yemek yedıgım saatten sonra 12 saat gecmesıne dıkkat ederım cunku sındırım tamamlanmayınca fazla cıkıyor dıye dusunuyorum15 ağustosta diyete başladım 92.800 le dün tartıldım 90.200 bugün tartıldım 91.200 listeye girene kadar 89 olurum inş.
dünle bugün niye farklı çıktı anlamadım makarnadan mı ?
gözün aydın canım.gidene kadar 4 kilo vermek olabilir ama kendini de çok zorlama :)
öncelikle yeni gelen arkadslar hoşgeldiniz.
kızlar ben yeni geldim 3 günü falan oldu ama felaket hasta oldum günde 3 tane ignem var
astım atagı bronşit bide enfeksiyon geçiriyormusum
ama görseniz beni felakettim şimdi canlandım pc ye heves geldi valla
su an iyiye dogru gidiyorum çok şükür
yakında tedaviye de başlıyorum bankaya kefil bulabilirsem su an arastırmadayım bu arada kızlar sizinde haberiniz olsun tüp bebek ilaclarına ihtiyacım var bi kaç güne kadar tahlillerimi yapıcam sonra ilaç listem cıkacak ona göre ilaçları olan varsa bana ulaşşın bir nebze olsun rahatlamaya ihtiyacımız var diyet yapamaıyorum haliyle yine eski kiloya hemen döndüm ne varsa sanki hepsi pusuya yatmış yememi beklmişler hemencecik gelip yapıstılar yine sanırım böyle kalıcam hakımızda hayırlısı artık hepinizi çok özledim dısarı cıkıcam igne için birazda işlerim var gelince ugrarım öpüyorum yanaktan
dımı ama cnmmkız ona demıyorum ben artık ne olcakmıs zayıflacakmısımda ne gerek varms dıyor beyımız ama yookk ole tıgg gıbı olucam
haklısın cnm kadın kendıne guvenını kazanınca erkegın kendıne olan guvenı azalıyor sanırım , kendını ezdırmemek ıcın elden gelenı yapmak lazım sanırım her anlamda dık durmalıkız bnim eşimde öyle diyordu zayıflamadan önce böyle iyisin yok sen her halinle iyisin falan
zayıfladıktan sonraa daha da güzelleştin dior
erkeklr kadınların sanırım zayıflayınca kendilerine olan güveninin artmasından korkuyor..
Bende 83 kiloyum bende katilmak istiyorum eski kiloma donmek istiyorum bana evlilik yaramadi :) evlenmeden once 71 kiloydum haplarim yuzunden heralde kilo aldi asiri hayde kizlar birlikte kilolara veda edelimm!!!!
Evet kızlar an itibariyle Akşam yemeğim bile hazır
Öğleden sonra Spor salona gideceğim için akşam geldiğimde yorgun olacağımdan uğraşmıyayı bir daha dedim
Akşamlık kıymalı pazı sarması var sarımsaklı yoğurtlaÖndende bir tarhana çorbası yaparım olur biter
Evet kızlar an itibariyle Akşam yemeğim bile hazır
Öğleden sonra Spor salona gideceğim için akşam geldiğimde yorgun olacağımdan uğraşmıyayı bir daha dedim
Akşamlık kıymalı pazı sarması var sarımsaklı yoğurtlaÖndende bir tarhana çorbası yaparım olur biter
ohh miss gibi kıymalı pazı özledim bende
şimdiden af. olsun
tarhanada bir tanedir yawss kim bulduysa ii bir iş başarmış :))
Sorma canım yaaa tarhana bizde en çok tüketilen çorbadır
Annem gelince hatta yine yapacağız kış için
evet cnm benımefaxx kız sen fn bilg öğr. mi okuyordunnn
evet cnm benım
çok sağlıklı imiş ya kansere karşı birbir
benimde gaynana yapıyor gönderiyor
hazırlanmaya calısıyorum bakalım cnm matematıge asıgım dıyebılırımhazırlanıyormusun kpss ye artık çok zorlaştı biliyorsun
benimde lise mat
bir türlü olmuyor(
teşekkürler canımCanım hoşgeldin
Bu arada çok çok geçmiş olsunİnşallah en kısa zamanda toparlanırsın ve tedavi içinde herşey gönlünce olur ....Aminnnn
Diyeti kafana takma canım eminim o artı olduğun iğneler yüzündendir
hemde ne yeme sorma cnmm
bugunde dısarda olucam bı kahvaltıyı evde yapıorum off off anca cumaya artık cnm burdada heryerde yaglı yagllı yıcekler hıcmı kılo vermek ısteyenlerı dusunmezler
canm cok gecmıs olsun
hoşgeldinnnnnnnnnnn
geçmiş olsunnn ve
tüp bebek konusunda Allah gönlünce sonuçlandırsın inşallah mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?