80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben eylülde 3 haftalığına trabzona gideceğim.internet yok orada dolayısıyla bildirim yapamayacağım...beni listeden çıkmam değil mi dönünce bildirim yapınca hemen giriliyor mu listeye?

Arkadaşlar ben eylülde 3 haftalığına trabzona gideceğim.internet yok orada dolayısıyla bildirim yapamayacağım...beni listeden çıkmam değil mi dönünce bildirim yapınca hemen giriliyor mu listeye?

Merak etme canım önceden mazeretini bildirdiğin için izinli sayılıyorsun dönene kadar
Dönüncede bir güzel hesap verip kaldığın yerden devam edersin şaka şaka ama tabiki sen rahat davranma nefesimizi ensende hissett her an yerken

Bende şimdi öğlenlik kendime büyük bir kase salata yaptım
Az bağırsaklar bayram etsin halay çeksin

Akşam nasılsa az da olsa pazı sarması ve çorba var şimdiden fazla şişirmim kendimi ki sporumu rahat yapayım

slm kizlar nolur yardim edin kendimi tutamiom yaaaaaaa iki bucuk boaca bide mini kinder regel we yarim mini magnum yedim haa bide cips offfff mutfagin hepsini yemek istiommmm regl oldum buarada nolur destege ihtiyacim warrrrrrrrr.20 gune kadar nasil veririm 4 kilo nolur yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

kız sen neden hala spora gitmemişin öğleden sora demiştin hani :))
kaçmak yok he tamam mı

22.08.2013
kahvaltı(11:30)
3 yeşilzeytin
1 dilim kızarmıs kepelklı ekmek
4-5 tane patates kızartması
6-7 tane buharda yesıl bıber haslaması
6-7 tane haslanmıs brokolı
haslanmıs arpacık soganın yarısı
1 bardak 1 cay kasıgı sekerlı çay
ara(14:00)
1 orta boy şeftali

kız bir rahat ol yaa
sen kendini çok sıkıyorsun illa diyorsun 20 günde 4 kilo vermem lazım kendi kendine baskı yapıyorsun
psikolojik olarakta yiyorsun işte
bence bir rahat ol
kendini kasma
yavaş yavaş ver ne olacak

evet yaa sizden ayrı kalmanın endişesi şimdiden sardı beni ipin ucunu kaçırırım diye..ama kendime oto kontrol yapmak için 2o gün boyunca yediklerimi size bildiriyormuş gibi yazacağım...böylece kendime denetleniyormuş hissi vereceğim...
Döndüğümde insallah size güzel haberlerle dönerim.....20 gün azmedersem yeni bir benin hayata geçmesine sizde şahit olursunuz..aslında bunu eşime yapacaktım işte 20 gün muğlaya gidip sıkı bir egzersiz ve diyetle baya bi değişmeyi planlıyordum ama bazı engellerden dolayı o gezimi erteledim...şimdi trabzonu fırsat bilip o sürprizi size yaparım umarım..eğer baya bi değişiklik olursa önceki ve sonraki halimin fotolarını koyarım...ayy çok heveslendim şimdi.umarım gerçekleştiririm emellerimi de şu 20 gün boşa geçip gitmez..eksilerle gider....

Canım o tür şeyleri evde bulundurduğun an saldırman normal
Benimde evde bir iki birşey var ama eşim sağ olsun sevmediğim tarzda çiko almıştı daha doğrusu almanyada almıştı hala duruyor
İnan evde olunca bende niyeti bozabiliyorum o yüzden hiç eve sokmuyorum bile
Bak tatlı krizin tuttuysa 1 kaşık toz kakao ve 2 kesme şekeri kaynamış bir fincan suya karıştır iç yada tarçınlı süt gerçekten işe yarar
Atıştırmalıkda birşeyler istiyorsan sebze yada meyve gibi birşeyler hazırda bulundur
Aaaa birde aklıma gelmişken geçen küçük kızım seviyor diye kedi dili aldım ( bisküvi olarak yiyor ) BİMden değerlerine baktım oturup bütün paketi yesen bir öğünde tükkettiğinden daha az kalorisi varmış eeee bütün paketide yiyemiyeceğine göre ara öğünde iki üç tane yenilebilir bence hem normal bisküviden çok daha zararsız hemde gözümüz doyar

kız sen neden hala spora gitmemişin öğleden sora demiştin hani :))
kaçmak yok he tamam mı

Canım benim seanslar 5de başlıyor öncesinde belediyenin ücretsiz seansı var tabi dışarda bir iki işim daha var o yüzden yarım saat sonra çıkacağım inşallah
Arada size bakıyorum aradada kalkıp birşeyler yapıyorum şimide iki dakikada çantamı hazırlayacağım sonra yine az size bakar çıkarım
Kaytarmak yok spora devam
Kaçamakmı oda neymiş duymadım bilmiyorum ve ne olursa olsun yapmamaya çalışıyorum

Bu arada hemen birde yeşil çayımı içeyim gitmeden

ayy ins gitsinde kilolar.yaa buyuk kacamak sayilirmi ama poacalr buyuktu yaaa.aksam sadece k flex yesem bide 1 saat yurusem telafi edermiyim sizce

yaaa ne kadar becerikli kadınsın maaşallah...ben evlendiğimden beri hiç yaprak sarması yapmış değilim...hergün farklı farklı şeyler pişiriyorsun helal olsun ben bi sebze yemeği yapıp geçiyorum..tabi bebekte olunca koşarcasına hazırlanıyor yemekler ama yinede mutfakla çok uğraşmayı sevmiyorum yengeç burcu olmama rağmen...tabi mutfakla ne kadar samimi olursam zararlı çıkan yine ben oluyorum kilo olarak.o yüzden arama mesafe koydum

Canım bence mutfakla bir an önce barış
İnan bende bir ara mutfakla küsmüştüm akşamları zoraki bir çeşit yemek yapıyordum ama baktım bu sefer daha çok çıldırmış gibi etrafa saldırıyorum
Şu bir kaç gündür erken kalkınca çok daha fazla zamanım oluyor eeee evdede çocuklar olunca mecbur birşeyler yapmak zorunda oluyor insan
Senin kuzu daha ufak ama onun oyalanacağı birşey bulursan eminim sende harikalar yaratırsın mutfakta

Geçen nette bir kaç basit ve pratik tariflerin olduğu bir site buldum Dukan yapan bir bayanın sitesi ama tarifleri hepimize uygun üstelik 5 dakikada Mikrodalgada olan tarifler bile var
Sırf o tarifleride denemek için en kısa zamanda kendime bir Mikrodalga alacağım
Hep aynı şeyleri yapınca insan sıkılıyor üstelik zararsız çok güzel tatlı tarifleri bile var

Google önce kadın sonra anne yaz çıkıyor o blog çok güzel faydalı bilgiler de var tavsiye ederim

Suriyede olan son gelişmeleri duydunz mu yine binlerce masum insan katledilidi...allah ım bitsin artık bu zulümler.sen koru rabbim bütün mazlumları ve sen cezalarını ver bütün gözü dönmüş zalimlerin.rabbim sen büyüksün lütfen merhametine al bütün masum yavrucakları.lütfen artık çocuklar ölmesin.....

Neyse kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım

Telefonuma kontür alayım sonrada şu epilasyon yaptırdığım hastaneye bir uğramam lazım tekrar bakacaklar kıllara devamında nasıl ve ne zaman tedavi olacağıma karar vericeğiz
Baya inceldi kıllar ama sanki yanaklarıma doğru hafif bir kararma oldu gibime geldi ( görünmeyen kıllar görünür oldu )
Gidip hatunu bir kalaylıyayımda ordan spora gideyim

Akşam görüşürüz inşallah

canım ben sabah 7 de tartılıyrm aslında her sabah değilde haftada bir tartılsam daha ii de dayanamadım işte
ayy ins turkiyeden kendime kiyafet alicam cunku bi duzzene girmem lazim.naptin binhaftada ne guzel wermissin.bende bi dort kilo wersem
2 kilo versen yine çok ii.2 kilonuda orda verirsin
hemen çık bakalım mutfaktan.seni gidi yaramaz mutfak faresi :) kasma kendini bu kadar.verecem derken stresten almayasın dikkat et...
amin amin amin canım inşşşş.çok acı verici.allah yardımcıları olsun

evet dogurusu ole ama bende dayanamıyorum aklıma geldıkce cıkıyorumm tartı ustune

ayy canm benim yazdigindan beri o blogu arastiriorum tam istedigim gibi dukani anladim tabi kitabi mutlaka alcam we trden gelir gelmez baslicam acaip kafama yatti ordadaki arkadas ne gusel zayiflamis cok sewdim su dukani walla.testide yaptim 6 gun atak ewren war dio bakalim once izine gidim gelince tam gaz dewam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…