Arkadaşlar ben eylülde 3 haftalığına trabzona gideceğim.internet yok orada dolayısıyla bildirim yapamayacağım...beni listeden çıkmam değil mi dönünce bildirim yapınca hemen giriliyor mu listeye?
Merak etme canım önceden mazeretini bildirdiğin için izinli sayılıyorsun dönene kadar
Dönüncede bir güzel hesap verip kaldığın yerden devam edersinşaka şaka ama tabiki sen rahat davranma nefesimizi ensende hissett her an yerken
Bende şimdi öğlenlik kendime büyük bir kase salata yaptım
Az bağırsaklar bayram etsin halay çeksin
Akşam nasılsa az da olsa pazı sarması ve çorba varşimdiden fazla şişirmim kendimi ki sporumu rahat yapayım
slm kizlar nolur yardim edin kendimi tutamiom yaaaaaaa iki bucuk boaca bide mini kinder regel we yarim mini magnum yedim haa bide cips offfff mutfagin hepsini yemek istiommmm regl oldum buarada nolur destege ihtiyacim warrrrrrrrr.20 gune kadar nasil veririm 4 kilo nolur yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
merak etme canım önceden mazeretini bildirdiğin için izinli sayılıyorsun dönene kadar
Dönüncede bir güzel hesap verip kaldığın yerden devam edersinşaka şaka ama tabiki sen rahat davranma nefesimizi ensende hissett her an yerken
slm kizlar nolur yardim edin kendimi tutamiom yaaaaaaa iki bucuk boaca bide mini kinder regel we yarim mini magnum yedim haa bide cips offfff mutfagin hepsini yemek istiommmm regl oldum buarada nolur destege ihtiyacim warrrrrrrrr.20 gune kadar nasil veririm 4 kilo nolur yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kız sen neden hala spora gitmemişin öğleden sora demiştin hani :))
kaçmak yok he tamam mı
kız bir rahat ol yaa
sen kendini çok sıkıyorsun illa diyorsun 20 günde 4 kilo vermem lazım kendi kendine baskı yapıyorsun
psikolojik olarakta yiyorsun işte
bence bir rahat ol
kendini kasma
yavaş yavaş ver ne olacak
bende şimdi öğlenlik kendime büyük bir kase salata yaptım
Az bağırsaklar bayram etsin halay çeksin
Akşam nasılsa az da olsa pazı sarması ve çorba varşimdiden fazla şişirmim kendimi ki sporumu rahat yapayım
Canım o tür şeyleri evde bulundurduğun an saldırman normal
Benimde evde bir iki birşey var ama eşim sağ olsun sevmediğim tarzda çiko almıştıdaha doğrusu almanyada almıştı hala duruyor
İnan evde olunca bende niyeti bozabiliyorum o yüzden hiç eve sokmuyorum bile
Bak tatlı krizin tuttuysa 1 kaşık toz kakao ve 2 kesme şekeri kaynamış bir fincan suya karıştır iç yada tarçınlı süt gerçekten işe yarar
Atıştırmalıkda birşeyler istiyorsan sebze yada meyve gibi birşeyler hazırda bulundur
Aaaa birde aklıma gelmişken geçen küçük kızım seviyor diye kedi dili aldım ( bisküvi olarak yiyor ) BİMdendeğerlerine baktım oturup bütün paketi yesen bir öğünde tükkettiğinden daha az kalorisi varmış eeee bütün paketide yiyemiyeceğine göre ara öğünde iki üç tane yenilebilir bence hem normal bisküviden çok daha zararsız hemde gözümüz doyar
saol canm ya esim cok sewer abur cuburu habire doldurur.benim sorunum bu cok iradesizim ins 20 gune kadar turkiyeye gelicm ozamana kadar wersem biraz yaaaa.
yaaa ne kadar becerikli kadınsın maaşallah...ben evlendiğimden beri hiç yaprak sarması yapmış değilim...hergün farklı farklı şeyler pişiriyorsun helal olsun ben bi sebze yemeği yapıp geçiyorum..tabi bebekte olunca koşarcasına hazırlanıyor yemekler ama yinede mutfakla çok uğraşmayı sevmiyorum yengeç burcu olmama rağmen...tabi mutfakla ne kadar samimi olursam zararlı çıkan yine ben oluyorum kilo olarak.o yüzden arama mesafe koydum
canım ben sabah 7 de tartılıyrm aslında her sabah değilde haftada bir tartılsam daha ii de dayanamadım iştecnm nasıl tartılıyorsunkı ben sabah afedersın lavabo ıhtıyacımı gıderdıkten sonra cıkar tartılırım ve en son yemek yedıgım saatten sonra 12 saat gecmesıne dıkkat ederım cunku sındırım tamamlanmayınca fazla cıkıyor dıye dusunuyorumınss verırsın cnm 89 a dusersın
2 kilo versen yine çok ii.2 kilonuda orda verirsinayy ins turkiyeden kendime kiyafet alicam cunku bi duzzene girmem lazim.naptin binhaftada ne guzel wermissin.bende bi dort kilo wersem
hemen çık bakalım mutfaktan.seni gidi yaramaz mutfak faresi :) kasma kendini bu kadar.verecem derken stresten almayasın dikkat et...slm kizlar nolur yardim edin kendimi tutamiom yaaaaaaa iki bucuk boaca bide mini kinder regel we yarim mini magnum yedim haa bide cips offfff mutfagin hepsini yemek istiommmm regl oldum buarada nolur destege ihtiyacim warrrrrrrrr.20 gune kadar nasil veririm 4 kilo nolur yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
amin amin amin canım inşşşş.çok acı verici.allah yardımcıları olsunSuriyede olan son gelişmeleri duydunz mu yine binlerce masum insan katledilidi...allah ım bitsin artık bu zulümler.sen koru rabbim bütün mazlumları ve sen cezalarını ver bütün gözü dönmüş zalimlerin.rabbim sen büyüksün lütfen merhametine al bütün masum yavrucakları.lütfen artık çocuklar ölmesin.....
evet dogurusu ole ama bende dayanamıyorum aklıma geldıkce cıkıyorumm tartı ustunecanım ben sabah 7 de tartılıyrm aslında her sabah değilde haftada bir tartılsam daha ii de dayanamadım işte
2 kilo versen yine çok ii.2 kilonuda orda verirsin
hemen çık bakalım mutfaktan.seni gidi yaramaz mutfak faresi :) kasma kendini bu kadar.verecem derken stresten almayasın dikkat et...
amin amin amin canım inşşşş.çok acı verici.allah yardımcıları olsun
evet dogurusu ole ama bende dayanamıyorum aklıma geldıkce cıkıyorumm tartı ustune
Canım o tür şeyleri evde bulundurduğun an saldırman normal
Benimde evde bir iki birşey var ama eşim sağ olsun sevmediğim tarzda çiko almıştıdaha doğrusu almanyada almıştı hala duruyor
İnan evde olunca bende niyeti bozabiliyorum o yüzden hiç eve sokmuyorum bile
Bak tatlı krizin tuttuysa 1 kaşık toz kakao ve 2 kesme şekeri kaynamış bir fincan suya karıştır iç yada tarçınlı süt gerçekten işe yarar
Atıştırmalıkda birşeyler istiyorsan sebze yada meyve gibi birşeyler hazırda bulundur
Aaaa birde aklıma gelmişken geçen küçük kızım seviyor diye kedi dili aldım ( bisküvi olarak yiyor ) BİMdendeğerlerine baktım oturup bütün paketi yesen bir öğünde tükkettiğinden daha az kalorisi varmış eeee bütün paketide yiyemiyeceğine göre ara öğünde iki üç tane yenilebilir bence hem normal bisküviden çok daha zararsız hemde gözümüz doyar
Canım benim seanslar 5de başlıyoröncesinde belediyenin ücretsiz seansı var tabi dışarda bir iki işim daha var o yüzden yarım saat sonra çıkacağım inşallah
Arada size bakıyorum aradada kalkıp birşeyler yapıyorumşimide iki dakikada çantamı hazırlayacağım sonra yine az size bakar çıkarım
Kaytarmak yok spora devam
Kaçamakmı oda neymişduymadım bilmiyorum ve ne olursa olsun yapmamaya çalışıyorum
Bu arada hemen birde yeşil çayımı içeyim gitmeden
Canım bence mutfakla bir an önce barış
İnan bende bir ara mutfakla küsmüştümakşamları zoraki bir çeşit yemek yapıyordum ama baktım bu sefer daha çok çıldırmış gibi etrafa saldırıyorum
Şu bir kaç gündür erken kalkınca çok daha fazla zamanım oluyor eeee evdede çocuklar olunca mecbur birşeyler yapmak zorunda oluyor insan
Senin kuzu daha ufak ama onun oyalanacağı birşey bulursan eminim sende harikalar yaratırsın mutfakta
Geçen nette bir kaç basit ve pratik tariflerin olduğu bir site buldumDukan yapan bir bayanın sitesi ama tarifleri hepimize uygun üstelik 5 dakikada Mikrodalgada olan tarifler bile var
Sırf o tarifleride denemek için en kısa zamanda kendime bir Mikrodalga alacağım
Hep aynı şeyleri yapınca insan sıkılıyor üstelik zararsız çok güzel tatlı tarifleri bile var
Google önce kadın sonra anne yaz çıkıyor o blogçok güzel faydalı bilgiler de var tavsiye ederim
evet dogurusu ole ama bende dayanamıyorum aklıma geldıkce cıkıyorumm tartı ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?