80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa kısslar şimdi internette kendime kıyafet baktım...o kadar güzel şeyler var ki biran önce zayıflamak istedimmmmm...şimdi geçiş döneminde oldugum için kıyafet almıyorum kendime.doğumdasn sonra aldım onlarla idare ediyorum..omlarda çok şükür artık bol gelmeye başladılar ama yine de sabrediyorum..trabzondan dönünceye kadar kendime kıyafet almayacağım...artık akrabalar beni çok güzel görmeyecekler ama olsun..idare etsinler artık:))))

Akşam ızgara et yedim
yanında ayran
arada küçük browni atıştırmalarım oldu maalesef..hasta olunca engel olamadım kendime..ama 8 den sonra her zaman ki gibi hiç birşey yemiyorum

Ben yapiyorum. Stevya kullanıyorum. ve un uyerine misir nişastası...tadları orjinalları kadar güzel olmuyor tabi.. ama istekleri sonuçlandiriyor.

intenetten hangu siteye
ye bakiosn canm .bende menumu yazayim kahwti bi dilim kepek ekmegi bi dilim peynir bi yumurta uc xetin yesil cay ara meywa diet biskuwi iki grisini oglen bozdum biraz iki bucuk poaca minibmagnumbi kucuk kinderigel biraz cips ara seftali iki erik we kahweyle diet biskuwi aksam semiz otu corbasi bi tabak tawuk aksam cay kuru kayisi
bugun kotu gecti ama reglimin ilk gunu

tesettür kıyafeti satan sitelere canım...

22.08.2013
kahvaltı(11:30)
3 yeşilzeytin
1 dilim kızarmıs kepelklı ekmek
4-5 tane patates kızartması
6-7 tane buharda yesıl bıber haslaması
6-7 tane haslanmıs brokolı
haslanmıs arpacık soganın yarısı
1 bardak 1 cay kasıgı sekerlı çay
ara(14:00)
1 orta boy şeftali
ara(16:00)
1tane cocostar
akşam(18:00)
yarım ızgarada mantarlı kaşarlı cupra
1 bardak sprıte
ara
1 bardak tek sekerlı nescafe
1 sıse elmalı maden suyu
1 tane orta sekerlı kahve

su 2lt spor 2-3 saat dolastık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Ya aslında bir kaç saat öncesine kadar canım inanılmaz sıkkındı ama şu anda çok daha ümitliyim
Malum iki ay dondurmuştum üyeliğimi geçen günde fenalaşınca bugün Fitnessde ilk günümdü ve doğal olarak hoca beni tartmak istedi en son tartıldığımda orada 96.5 falan çıkmıştım hadi bir iki kilo almış olayım birde regl derken ben en fazla 100 beklerken hayatımın şokunu yaşadım tartıda tam 108 çıktım
O an kendimi ağlamamak için çok zor tuttum hatta hocada inanamadı ve kendide tartıya çıktı ( hatunda normalde 46 - 47 kg arasında ama o an oda 50.5 kg çıktı )
Sakın moralini bozma tartıyı bugün bir ara yukarı aldıklar herhalde ayarlarını bozmuşlar bir sonraki gelişinde yine tartılırsın dedi ama tabi benim moral o an çaktırmasamda yerlere düştü

Yinede hiç bir şey yokmuş gibi 1 saat sporumu yaptım sonrada Spor salonun az ötesinde arabada eşimi bekledim. Artık o ana kadar kendimi nasıl kastıysam arabada başladım hüngür hüngür ağlamaya
Nasıl sinirlerim boşaldıysa yarım saat eşimi beklerken ağlayıp durdum hatta sanatcı cenazelerindeki ünlüler gibi güneş gözlüklerimi taktım millet anlamasın diye
Kendi kendime söylendim durdum sonra eşim gelince bir postada ona ağladım tabi temiz bir fırça yedim değermi hiç böyle birşeye ağlamaya sen o tartıya ne bakıyorsun sonuçta kıyafetlerinde ortada zayıfladığın üstelik hocan kendinde demedimi tartı bozuk diye falan saydı durdu haklı olarak
Adamcağız moralimi düzeltene kadar bin dereden su getirdi Sonunda karar verdik ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız ve spor salonuna gitmediğimiz her akşam yarımşar saat ailecek epileptik bisikletle bineceğiz
Yarından itibaren de porsiyonlarımıda ( o kullandığım protein içeceği harcinde yediğim öğünde ) ufaltacağım
Şu bir türlü oturtamadığım su içmeyide gerekirse saat başı kendime hatırlatma mesajı ayarlayarak ( telefonla ) 3 litre suyumu içeceğim

Eşime o an sinir boşalması yüzünden artık son çarem cerrahi müdahale dedim fena kızıdı kırarım kafanı bukadar basitmi dedi hatta bundan sonra her fırsatta bir hatamı görürse kafama kakacak bu iş ya olacak ya olacak

Bakalım pazartesi Spor salonuna gittiğimde tekrar tartılacağım hem adetim bitmiş olacak hemde o arada bol bol su içip ödem atacağım inşallah Ondan sonra artık ne çıkarsa rakam olarak ona razı geleceğim mecbur
Şu metabolizma hızlandıran besin takviyesi bitsin dukana başlamaya karar verdim KESİNLİKLE BU KİLOLAR GİDECEKKKKKKKKKK

Heee tek güzel olan olay; bundan sonra spor salonunda internette girebileceğim
Üyelere özel ücretsiz wi - fi hizmeti sunuyorlarmış artık koşu bandında olmasada yatay bisiklet kullanırken sizlere çööö diyebileceğim en azından geçmiş birikmeyecek

Hadi bakalım sen tatile gidip gelene kadar bende zaten ancak bitiririm şu mereti ondan sonra olmadı birlikte başlarız birbirimize destek oluruz canım Ben tekrar yarından itibaren kitabı okumaya başlıyorum sen alamazsan artık birlikte idare ederiz

ayy canm benim hiiic kafana takma wallaokurken huzunlandim neden bole oluoruz die ama irademizlw bu kilolar gidecek ins.bak tarti bozuknmus zaten hemde sen kendinden bilirsin zayifladgini mutlaka hiccc kafana tamxa.ben ins kesin alcam ozman beraber baslariz ama ben 1 ekimden sonra baslarim galiba uyarsa sana baslariz ama ben kesin kararliyim dukani yapicam ins

Canım benimde ancak o zamanı bulur Dukanı yapacaksak hem doğru hemde kesin kararlı birşekilde yapmamız gerekiyor o yüzden o aradaki sürede biraz daha normal diyetimizle bir kaç kilo daha vermeye çalışalım ve iyice Dukanı öğrenmeye çalışalım
Nasılsa Nüketciğimde var oda bize imdat çekici olur

Ya evet tartı bozukmuş ama işte yinede insan okadar büyük fark görünce sinir oluyor. Diyorum ya reglm yüzünden hadi diyelim 3 kilo fazla çıktım diyelim o öbür 5 kilo nereden çıktı
Ay ağlanacak halime gülüyorum şu an yaa
Bırak şimdi eşimde karıştı perhiz işine artık canımızı okur evde çok az dondurma kalmış çocuklara diyor ki onuda bitirdiğiniz an bir daha asla almayacağım eve diye benim canıma minnet onlar yedikçe arada bende sapıtma tehlikesi yaşıyordum o tehlikede kalktı
Her akşamda bisiklete binersem artık sıkıyorsa gitmesin o kilolar

ahhh cnmm ahhh ne dıye uzuyorsun kendını evdekı tartındada verdıgını gormuyormusun hem hoca bı 3-4 kılo fazla cıkmıs ee hem bıde adetlısın daha ne olsun butun fazlalık gıbı gorunmus hep uzme kendını gıdecek bu kılolar gıdecek ıste o kaaaaaaaaarr

İyiki varsınız kızlar yaaa gerçekten iyi geliyorsunuz bana
Bakalım Pazartesi inşallah dananın kuyruğu kopacak ve gerçek rakamı göreceğim inşallah Olmadı kendimi biraz sıkıp her gün gideceğim spor salonuna
Eşim olmadı diyetisyende git sonuçta para sorun değil senin sağlığın için varsın gitsin diyor sağ olsun
İnşallah seneye bu zamanlar kendi kendime niye bukadar üzdüm kendimi gitti işte kilolar diye sevineceğim ....Aminnnn

ayyy bı dunya sey yazdımmyanlısıkla hepsını sıldımmm oyyyyyyy olem ben olemmmm ozet gecım barı cnm sende ıyı kı varsınn tartıyı o kadar problem etme kımı zaman vucut su topluyor yada yenılen besınler gec sındırılıyor hem sen gıydıgın kıyafetlrden kontrol et bence cunku vucut her zaman kılo vermıyor sporla sıkılasabılıyor en cok moral kıyafetlerın verır cnm benm uzme o tatlı cnını degermı o gozyaslarına daha cok yazmıstımda sapsallıgım cnm

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yeni ve çok daha ümitli bir sabaha merhaba dedim ve mutfaktaki işlerimi halledip kahvaltımıda aradan çıkartıp direk kendimi buraya attım
Bugün hem temizlik yapacağım büyük kızımla hemde Spor salonuna gidemeyeceğim için Plates yapacağım gıçık Ebruyla
Ütülerimde var onlarıda yetiştirebilirsem gündüz yapacağım olmadı onlarda gece

Akşam sohbet etmeye gelirim inşallah
Herkese hayırlı cumalar ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Estağfurullah canım o nasıl laf öyle sapşallık falan
Benim defalarca başıma gelmiştir her zamanki gibi Roman yazıp sonra kazayla sildiğim oluyordu arada tabi ondan sonra uğraş dur sinir oluyordum bende
Haklısın canım işte belkide kullandığım ilaçlarında etkisidir anında sinirlerim boşaldı ama aslında pantalonlarım bol geliyordu bir ufak bedenini evde olanlardan giymeye başladım düşün 108 olmuş olsam 48 beden hiç olurmu mimkin deel
Regl var üstelik kendimi gerçekten bu günlerde şiş hissediyorum Bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak artık o zamana kadar bol bol yeşil çay ve su içip şu ödemlerden kurtulayım ki gerçek rakamı göreyim
Hee bir iki kilo almış görünsem yine sorun yok sonuçta oda bana ders olur ona göre dikkat ederim bende bundan sonra

Zaten Salona gitmediğim günler evde gıcık ebruyla ( Ebru şallı ) plates yapacağım yada en azından ip atlayacağım Eşim her akşam yemekten sonra hepimiz sırayla epileptik bisiklete biniyoruz itiraz edeni gebertirim diye ultimatom çekti yani bu seferde gitmezse patır patır o zamanda yuh yani
Şu metabolizmayı hızlandıran besin takviyesi bittiğindede inşallah çok daha dikkatli olucağım Eşim dukanmı yapacaksın diyetisyenemi gideceksin kararını ver ve kesinlikle bu sefer ensendeyim dedi aslında benim dün ağlamama çok üzüldü sırf o yüzden seni sık sık bana inat zayıflayasın diye kızdırcağım artık dedi
Birde gündüz PC başında oturmak yok yavaş yavaşta olsa işini yap akşamları gir dedi bende tamam dedim artık sabah ve akşam varım ancak oturdukca oturuyorsun yoksa pc başında dedi haklı olarak

bak ne guzel cnm senın yanında olan bı esın var ben ınanıyorumkı sen en yakın zamanda kılolarından kurtulucaksın gor bak tas catlasın 6-7 ay en fazlaa bı daha moral bozmak yokk:26:

Merhaba arkadaşlar,
88 kiloyum ve artık göbeğimden inanılmaz derecede rahatsız oluyorum. Şimdiye kadar zayıflama konusunda hep iradesizdim, ama şu kocaman göbüşüm dayanılmaz hal aldı ve ciddi anlamda zayıflamaya karar verdim.
Sizlerin arasına katılmak, deneyimlerimi paylaşmak ve sizlerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

Planladığım ve uygulamaya başladığım şeyler var;
Karatay diyetine başladım ve bugün 4. günüm. Şimdilik gayet güzel gidiyor. Bir zorluk yaşamıyorum.
Sabah işe bisikletle geliyorum, akşam dönerken bisikletle dönüyorum ancak akşamları 30-45 dk arası binmeye çalışıyorum.
Eve döndüğümde Lesslie ile 3 mil yürüyorum.(4 gün oldu)
Daha sonra callanetics in 10 saatte 10 yaş genleş programını yapıyorum (2 gün oldu, henüz 100'er kere yapamıyorum, umarım başarırım)
Artık zayıf olmak istiyorum.
Tüm vücut ölcülerimi almadım, akşam alacağım. Ama belimin 102 cm olduğunu biliyorum.
Herkese kolaylıklar dilerim zayıflama yolunda :))

merhaba arkadaşalr
bool güneşili bir güne açtım gözlerimi ve şu bunalımlı hallarimden nihayet çıktım..aslında çok sevinçli olmamam lazım istediğim kiloyu veremedim ama bi teselli adet olduğumdandır diye ümit ediyorum..birde sporda 2 gün fire var tabi..ama durmak yok yola devam.pes etmek yok..yine zengin bir kahvaltıyla güne 1-0 önde başlamak istedim
peynirli omlet(çok az yedim çoğunu eşim yedi)
domates salatalık
6 zeytin
peynir yaklaşık 2 dilim
2 bardak yeşil çay
ceviz küçük bi kase
kayısı 5 tane
yarım dilim ekmek

gelelim malum ödev sunma olayına
başlangıç:84
önceki hafta:81.7
bu hafta:81
giden :700 gr
toplam giden :3kg

kaplumbağa hızıyla gidiyorum valla yaa...ama çok şükür eksilerdeyim..emzirme durumu olmasa karnitin falan içeceğim ama parol dışında hiç bir ilaç içemiyorum ki birak karnitini
beni hızlandıracak bişi yok mu yaw?şöyle haftada 2 kilo versem?ne güzel olur?yememi azaltamıyorum bu kez sütüm azalır kalitesi düşer diye korkuyorum.ben zayıflayacağım diye bebişim hasta olmasın.direnci zayıflamasın..neyse bi çözüm yoksa azimle savaşmaya devam...

cnm bu hafta ıkımızda aynı kılodayız ıstersen yarıs yapalım senınle belkı daha etkılı olur kılo vermende tebrık ederım bu arada

başlangıç:103,2kg
önceki hafta:81,4kg
bu hafta:81kg
giden : 400 gr
toplam giden :22,2 kg

regl olmanın dısarda yemenın ve spor yapmamanın etkısıyle gıder 400 gr :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…