80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm hiç birşey senden daha değerli değil..beraber zor ve engellerle dolu bir yola çıktık.elbette zaman zaman yıldığımız,biktığımız,ümitsiz oldugumuz zamanlar olacak ama biz bunu başaracağız ve sonunda yüzü gülen biz olacağız unutma...hiç bir zaman pes etme ve şişman olduğunu hissettiğin anlarda hep senden daha kilolu olan insanları göz önüne getir ve şükret..ya oturduğun yerden kalkamayacak derecede olsaydı kilon.?allah korusun...sen azimli,hırslı,dediğini yapan bi insansın ve bu zorluğun üstesinden geleceksin...

koskoca KV nin bile hakkından geliyosun.ağzı dili olmayan yağların mı hakkından gelemeyeceksin.valla inanmam!!!!

hiç bir zaman pes etmek yok biz hep yanındayız ve cııısss ları yediğin her an sana kızmaya hazırızbunu sakın unutma!!!
tartıya takılma insan önce sıkılaşıp sonra kilo vermeye başlıyor.bende tartıda daha 3 kilo verdim ama görüntü olarak aslında neredeyse doğumdan önceki halim gibiyim.sadece göbeğim biraz daha fazla öncekine göre...o yüzden sen görüntünü ön planda tut..rakamları boşver..ok?öpüyorum seni tatlı yanaklarından..byeee

cnm bu hafta ıkımızda aynı kılodayız ıstersen yarıs yapalım senınle belkı daha etkılı olur kılo vermende tebrık ederım bu arada

olur valla güzel bir kamçı olur bana da....belki senin kadar disiplinli olurum bende yeme içme konusunda..yarışalım bakalım..umarım ikimizde kazananlardan oluruz:)))
bundan sonra ağzıma her lokma aldığımda aklıma geleceksin efsaxxx..eşim duymasın ondan çok seni düşündüğümü

hahaha aman duymasın cnm aıle huzuru bozulmasın , bu aralar bendede dısıplın yok cnm benım ıcınde ıı olucak ınss yarıs halınde olmamız ıns ıkımızınde kılocukları aynı gıderde kazanan ıkımız oluruz bu aralar psıkolojıkmanda ıyı degılım , hele bıde uzerıne regl donemının verdıgı hormonal bozukluklarda eklenınce hepsı bır agır gelıyor

aynen aynen..tamamen aynı durumdayız.topicçek regl olduk valla:)

slm kızlar kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyom bi napıyosunuz diye bakıp kaçıyom malum birileriyle başımız dertte. nihayet beyiniz bu gün hır çıkardı. suçumuz çocuklar vaktinde uyumuyo demişiz. onlardan rahatsız oluyomuşuz falan. yalandan gündem yaratıyo kendine. gitme zamanı geldi ya yalvartacak aman baba gitme baba dicez afedersiniz bi tarafını öpecez. sabah beş karış surat kv ye dedi valizimi hazırla ben sabah gidecem. eşimi aradım baban böyle diyo diye o da yahu ben onla konuştum hala mı böyle söylüyo dedi. akşam görüşürüz dedi. bilmiyorum ama sanki banada bulaşacak gibi geliyo bu adam. tabi bu durumda muhtemelen geceyi hastanede geçiririm. gerçi laf aramızda kalsın çaktırmayın ama bana bulaşacak gibi olursa direk sancım başladı havasına başlicam tutuşsunlar biraz. biliyorum hoş bişe değil yapacağım ama bıktım yani. bana değil ama doğacak bebeğe acırlar heralde. ya doğum deyince. bizimkinin arkadaşı vardı hatta ortağımızdı adam samimiyiz ailece görüşürüz. sen tut öğretmenliği bırak hemşirelik oku ve ilk tayin yerinde kadın doğum hastanesinin ameliyathanesi olsun anam ben bunu duydum eşime direk tepkim ben orda doğurmam özele gidecem. ay sürekli yüzüne baktığım adamın önünde çırıl çıplak yatacam olacak işmi sonrasında nasıl bakacam yüzlerine hem karısının hem adamın önceki ameliyatlarımdada bir sürü adam geziniyodu ortalıkta ama onların yüzüne bakmam gerekmedi bir daha.
anneyim mutluyum canım sence ameliyata girmesini istemezsem ve o gün görevliyse görev değiştirme ihtimali olabilirmi başkasıyla adamın. bilgi verebilirsen sevinirim tatlım ya.

Evet kızlarrrrrrr

Dediğimi yaptım ve kesinlikle daha bir azimle biraz evvel tam yarım saat Ebruyle Plates yaptım
İnanılmaz terledim ama o yorgunluğada o terlemeyede değecek inşallah

Duşumu aldım hemen sizlere haber vereyim dedim yani duş aldığımı değil plates yaptığımı
Akşamda hem ip atlıyacağım hemde eşimle sırayla epileptik bisiklete bineceğim Herifimin biraz azrail görevi görmesi iyi oldu en azından fazlasını yaparım eksiği olmaz sırf kilolardan kurtulup herifin bu görevinden istifağ etmesi için

Bu arada hepinizden gerçekten Allah razı olsun Samimi, içten ve beni anlayan yüreği güzel arkadaşlarım benim
Belki bu dönemi yanlız geçirmiş olsaydım kesin herşeyi bırakıp oturur sinirden yemek yerdim ama KKyı bulduğumdan beri Nüket olsun sizler olsun bir kez olsun bana yahu yemeseydin olmazdı kendi düşen ağlamaz diyip sırt çevirmediniz umursamayarak
Hiç birinizin hakkını ödeyemem herhalde
Rabbim gönlünüzden geçenleri inşallah en kısa zamanda önünüze hayırlı olarak sunar

Ben sizlerin desteğiyle kesinlikle bu kilolardan kurtulacağıma inanıyorum ve sizlere söz veriyorum bir daha tartı için kendimi üzmek yok isterse hiç oynamasın ibre dediğiniz gibi önemli olan kıyafetlerdeki fark hadi oda olmasa bile önemli olan benim sağlığım gerisi teferruat ve ben bu işin üstesinden geleceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Okadar

Neyse ben kaçtım kuzucuğum acıkmış ona çorba yapacağım

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepimiz böyle bol bol spor yapıp şu kilolardan kurtuluruz

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta: 83.5
giden: 0
toplam giden: 2000

bu haftada yerimde saydım çok şükür. 26 haftayı tamamladım 27 ye girdim. bundan sonra kilo almam muhtemelen hızlanır diye düşünüyorum. bu aldığım 1 kiloda yağ değil sanırım. hiç bir yerimde fazlalık görünmüyo hatta eşim diyo zayıfladın kilo almıyon merak etme diye ama bakalım doğumdan sonra görecez.

Canım Allah yardımcın olsun güzelim yaaa şu adam gitsede sende yine bizimle olsan özledik valla
Bu arada Beyazcanda yok meydanda onuda çok özledim ben yaaa ( tatile gittide benmi unuttum yoksa )
İyi yapıyorsun canım valla işine gelmeyince hemen stresten sancım tuttu ayağına yat gitsin bazıları hak ediyor
Sonuçta o halinle dört dörtlük hizmet ediyorsun ben bu halimle olsa 1 günden fazla çekemem ne KVyi nede senin KP tarzı birini
Doğum konusunda da haklısın valla bende olsam eşimin arkadaşının olduğu yerde doğurmam heleki oda ameliyathaneye giryorsa
İnsan yüz yüze bakamaz bencede yada onun izinli olduğu güne deng gelecek ( hani bir gün evvelden olmadı söyleyeceksiniz adama oda izin alacak sonuçta izah edince anlayışla karşılar oda )

Umarım akşam eşin fazla ısrar etmezde adam sabah gider yazık sanada be gülüm

kız geçen gün dedi hanım üç dört gün sonra gitsekmi işler baya hafifledi diye. aslında gitme zamanları geldi huzursuz oluyo gidecek diye onuda bahaneler çıkarıyoki yalvaralım gitme diye. hep böyle huzursuzluk çıkarmadan gitmez. ya işte şimdiye kadar ağzımızın tadıyla oturduk iyi ayrılki yarın öbürgün geldiğinde sevinçle karşılayalım değilmi hastaa ruhlu inşallah giderde kurtulurum. bid ekv yi burda bırakıp gitmeye kalkıyo. lan sen tek başına tuvaletten kalkamıyon nerdeyse. ıyyy iğrenç bi benzetme oldu ama gerçek bu

Hoşbuldum ceco34 :)
Umarım aynı tempoda devam edebilirim. İşim bilgisayar başında, sahaya da çıktığım oluyor ama genelde ofisteyim. Oturmaktan göbeğim kocaman oldu (Çikolatalar ve boreklerinde etkisi var sanırım :/)))

iyi yapmış bence atanamamaktansa hemşirelik okumuş hemen atanmıştır ne güzel
şimdi ben de okumak isterim mesela
ama tabiii senin ameliyatına girmemeli bence de eşinde zaten istemez heralde bunu hı
bu arada lisans mezunu hemşireler ne kadar maaş alıor bir bilginiz var mı

başlangıç:103,2kg
önceki hafta:81,4kg
bu hafta:81kg
giden : 400 gr
toplam giden :22,2 kg

regl olmanın dısarda yemenın ve spor yapmamanın etkısıyle gıder 400 gr :26:

aa siz cumalarimi bildirim yapionuz ins iki on gun sonra bende gircm menuye.bugun ne yedigimi yazayim.bugun pek waktim olmadi yarina misafirim war temizlik yaptim benim yaramazla anca bitirabildim.sabah belwita (burda satilio kahwe we meyqeyle dort tane yiyince kahwalti yerine oluyo )bende kahwe we meyweyle yedim oglen.iki parca tawuk ara yine dort tane belwita biskuwi aksam sarma walla bilmiom kacta yedigimi .iki litre su booll temizlik spor olsn artik.nasil sizce

canım ameliyat günün belliyse o arkadaşınıza sorarsınız siz çalışıyor musunuz diye..sende rica edersin benim ameliyatıma bayan bi hemşire arkadaşını ayarlayabilir misin?güvendiğin işini ii yapan biri olsun sana güveniyoruz falan dersin o da eşşek değil ya anlar.rica edip ayarlar herhalde....hem böylece kendini daha güvende hissedersin...tanıdık olunca ilgilenirler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam yemeğimizide yedik mutfak kapandı
Anam bugün çok yoruldum
3 posta çamaşır yıkadım, mutfağı temizledim, salonu temizledim birde kızın çocuk arabasının kılıflarını yıkamıştım onları yine arabanın üzerine monte ettim kaç gündür eşime söyleyip duruyordum sonunda tırnağın varsa kaşırsın dan yola çıkarak aldım elime tornavidayı
Eşim gelince şok oldu helal kız bak kendine bir meşkalede olmuş ellerine sağlık çekti

Yarın sabah kahvaltıdan sonrada Beyazıda sahaflara gidiceğiz
Hem yürümüş olucağım hemde eski kitapları incelemek çok zevkli olucaktır Eşim sırf bakarız dedi bizde hemen ana kız sen öyle san biz kendimize kitap alacağız dedik anam kendim ettim kendim buldum dedi tabi adam hemen
Akşamda yeğenlerin doğum günü var ( kesin pasta yiring incecik bir dilim ama ) o yüzden akşam sırf salata yiyeceğim ki aradaki denge bozulmasın
Artık yarın gece geç saatte inşallah görüşüşebiliriz

Neyse kızlar siz geç geleceksiniz herhalde
Eşim uzun zamandır tavla oynamıyoruz diye hadi hadi diyip duruyor sonrada Film izleriz diye düşünüyoruz

Tekrar girebilirmiyim bilmiyorum ama olmadı sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

23.08.2013 kilo 81 kg
kahvaltı(10.30)
9-10 tane haslama bamya
9-10 tane haslama brokolı
yarım dılım kızarmıs kepeklı ekmek
1 kucuk seftali
öğle(14:00)
yarım dürüm tantuni
1 bardak fanta
akşam(17:30)
1 tabak tonbalıklı salata
1 bardak sprıte
ara(20:30)
1 salkım siyah üzüm

spor yine carsıda yurudum, su 2 ltreye yakın sanırım

canim hisgeldin bende yeni sayilmam ama hemencecik isindim duraya cok gusel ordam en azindan ayni dertden konusuoruz o bile yeter ama sen masllh gusel spor yapion.ins istedigin kiloya ulasirsin hepimiz ins.

ay inşallah öyle olur. hoş zannetmiyorum o da tercih etmez gelmeyi bence de. artık söylicez bi şekilde. daha zaman var belkide o zamana kadar diğer hastaneye geçer mümkünolursa. bugün diğer arkadaşla görüşüyoruz diyorum o arkadaşla dalga geçecem senin koca nerde çalışıyo falan diye sonra diyom benim doğuma girer sonra kadın benle dalga geçmeye başlar rezillik diz boyu dersanenin ilk zamanlarında benim kıskançlığımı bildikleri için şöyle güzel kızlar var şöyle konuşuyolar diye beni kızdırıyodu. şimdi devir döndü ama önce şu doğum işini atlatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…