Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yeni ve çok daha ümitli bir sabaha merhaba dedim ve mutfaktaki işlerimi halledip kahvaltımıda aradan çıkartıp direk kendimi buraya attım
Bugün hem temizlik yapacağım büyük kızımla hemde Spor salonuna gidemeyeceğim için Plates yapacağım gıçık Ebruyla
Ütülerimde var onlarıda yetiştirebilirsem gündüz yapacağım olmadı onlarda gece
Akşam sohbet etmeye gelirim inşallah
Herkese hayırlı cumalar ve kaçamaksız bir gün diliyorum
Estağfurullah canım o nasıl laf öyle sapşallık falan
Benim defalarca başıma gelmiştirher zamanki gibi Roman yazıp sonra kazayla sildiğim oluyordu arada tabi ondan sonra uğraş dur sinir oluyordum bende
Haklısın canım işte belkide kullandığım ilaçlarında etkisidir anında sinirlerim boşaldı ama aslında pantalonlarım bol geliyordu bir ufak bedenini evde olanlardan giymeye başladımdüşün 108 olmuş olsam 48 beden hiç olurmu mimkin deel
Regl var üstelik kendimi gerçekten bu günlerde şiş hissediyorumBakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak artık o zamana kadar bol bol yeşil çay ve su içip şu ödemlerden kurtulayım ki gerçek rakamı göreyim
Hee bir iki kilo almış görünsem yine sorun yok sonuçta oda bana ders olur ona göre dikkat ederim bende bundan sonra
Zaten Salona gitmediğim günler evde gıcık ebruyla ( Ebru şallı ) plates yapacağım yada en azından ip atlayacağımEşim her akşam yemekten sonra hepimiz sırayla epileptik bisiklete biniyoruz itiraz edeni gebertirim diye ultimatom çekti yani bu seferde gitmezse patır patır o zamanda yuh yani
Şu metabolizmayı hızlandıran besin takviyesi bittiğindede inşallah çok daha dikkatli olucağımEşim dukanmı yapacaksın diyetisyenemi gideceksin kararını ver ve kesinlikle bu sefer ensendeyim dedi aslında benim dün ağlamama çok üzüldü sırf o yüzden seni sık sık bana inat zayıflayasın diye kızdırcağım artık dedi
Birde gündüz PC başında oturmak yok yavaş yavaşta olsa işini yap akşamları gir dedi bende tamam dedimartık sabah ve akşam varım ancak oturdukca oturuyorsun yoksa pc başında dedi haklı olarak
cnm bu hafta ıkımızda aynı kılodayızıstersen yarıs yapalım senınle belkı daha etkılı olur kılo vermende tebrık ederım bu arada
olur valla güzel bir kamçı olur bana da....belki senin kadar disiplinli olurum bende yeme içme konusunda..yarışalım bakalım..umarım ikimizde kazananlardan oluruz:)))
bundan sonra ağzıma her lokma aldığımda aklıma geleceksin efsaxxx..eşim duymasın ondan çok seni düşündüğümü
hahaha aman duymasın cnm aıle huzuru bozulmasın , bu aralar bendede dısıplın yok cnm benım ıcınde ıı olucak ınss yarıs halınde olmamız ıns ıkımızınde kılocukları aynı gıderde kazanan ıkımız oluruz bu aralar psıkolojıkmanda ıyı degılım , hele bıde uzerıne regl donemının verdıgı hormonal bozukluklarda eklenınce hepsı bır agır gelıyor
Merhaba arkadaşlar,
88 kiloyum ve artık göbeğimden inanılmaz derecede rahatsız oluyorum. Şimdiye kadar zayıflama konusunda hep iradesizdim, ama şu kocaman göbüşüm dayanılmaz hal aldı ve ciddi anlamda zayıflamaya karar verdim.
Sizlerin arasına katılmak, deneyimlerimi paylaşmak ve sizlerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
Planladığım ve uygulamaya başladığım şeyler var;
Karatay diyetine başladım ve bugün 4. günüm. Şimdilik gayet güzel gidiyor. Bir zorluk yaşamıyorum.
Sabah işe bisikletle geliyorum, akşam dönerken bisikletle dönüyorum ancak akşamları 30-45 dk arası binmeye çalışıyorum.
Eve döndüğümde Lesslie ile 3 mil yürüyorum.(4 gün oldu)
Daha sonra callanetics in 10 saatte 10 yaş genleş programını yapıyorum (2 gün oldu, henüz 100'er kere yapamıyorum, umarım başarırım)
Artık zayıf olmak istiyorum.
Tüm vücut ölcülerimi almadım, akşam alacağım. Ama belimin 102 cm olduğunu biliyorum.
Herkese kolaylıklar dilerim zayıflama yolunda :))
slm kızlar kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyom bi napıyosunuz diye bakıp kaçıyom malum birileriyle başımız dertte. nihayet beyiniz bu gün hır çıkardı. suçumuz çocuklar vaktinde uyumuyo demişiz. onlardan rahatsız oluyomuşuz falan. yalandan gündem yaratıyo kendine. gitme zamanı geldi ya yalvartacak aman baba gitme baba dicez afedersiniz bi tarafını öpecez. sabah beş karış surat kv ye dedi valizimi hazırla ben sabah gidecem. eşimi aradım baban böyle diyo diye o da yahu ben onla konuştum hala mı böyle söylüyo dedi. akşam görüşürüz dedi. bilmiyorum ama sanki banada bulaşacak gibi geliyo bu adam. tabi bu durumda muhtemelen geceyi hastanede geçiririm. gerçi laf aramızda kalsın çaktırmayın ama bana bulaşacak gibi olursa direk sancım başladı havasına başlicam tutuşsunlar biraz. biliyorum hoş bişe değil yapacağım ama bıktım yani. bana değil ama doğacak bebeğe acırlar heralde. ya doğum deyince. bizimkinin arkadaşı vardı hatta ortağımızdı adam samimiyiz ailece görüşürüz. sen tut öğretmenliği bırak hemşirelik oku ve ilk tayin yerinde kadın doğum hastanesinin ameliyathanesi olsunanam ben bunu duydum eşime direk tepkim ben orda doğurmam özele gidecem. ay sürekli yüzüne baktığım adamın önünde çırıl çıplak yatacam olacak işmi sonrasında nasıl bakacam yüzlerine hem karısının hem adamın önceki ameliyatlarımdada bir sürü adam geziniyodu ortalıkta ama onların yüzüne bakmam gerekmedi bir daha.
anneyim mutluyum canım sence ameliyata girmesini istemezsem ve o gün görevliyse görev değiştirme ihtimali olabilirmi başkasıyla adamın. bilgi verebilirsen sevinirim tatlım ya.
Canım Allah yardımcın olsun güzelim yaaa şu adam gitsede sende yine bizimle olsan özledik valla
Bu arada Beyazcanda yok meydanda onuda çok özledim ben yaaa ( tatile gittide benmi unuttum yoksa)
İyi yapıyorsun canım valla işine gelmeyince hemen stresten sancım tuttu ayağına yat gitsin bazıları hak ediyor
Sonuçta o halinle dört dörtlük hizmet ediyorsun ben bu halimle olsa 1 günden fazla çekemem ne KVyi nede senin KP tarzı birini
Doğum konusunda da haklısın valla bende olsam eşimin arkadaşının olduğu yerde doğurmam heleki oda ameliyathaneye giryorsa
İnsan yüz yüze bakamaz bencede yada onun izinli olduğu güne deng gelecek ( hani bir gün evvelden olmadı söyleyeceksiniz adama oda izin alacak sonuçta izah edince anlayışla karşılar oda )
Umarım akşam eşin fazla ısrar etmezde adam sabah gideryazık sanada be gülüm
slm kızlar kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyom bi napıyosunuz diye bakıp kaçıyom malum birileriyle başımız dertte. nihayet beyiniz bu gün hır çıkardı. suçumuz çocuklar vaktinde uyumuyo demişiz. onlardan rahatsız oluyomuşuz falan. yalandan gündem yaratıyo kendine. gitme zamanı geldi ya yalvartacak aman baba gitme baba dicez afedersiniz bi tarafını öpecez. sabah beş karış surat kv ye dedi valizimi hazırla ben sabah gidecem. eşimi aradım baban böyle diyo diye o da yahu ben onla konuştum hala mı böyle söylüyo dedi. akşam görüşürüz dedi. bilmiyorum ama sanki banada bulaşacak gibi geliyo bu adam. tabi bu durumda muhtemelen geceyi hastanede geçiririm. gerçi laf aramızda kalsın çaktırmayın ama bana bulaşacak gibi olursa direk sancım başladı havasına başlicam tutuşsunlar biraz. biliyorum hoş bişe değil yapacağım ama bıktım yani. bana değil ama doğacak bebeğe acırlar heralde. ya doğum deyince. bizimkinin arkadaşı vardı hatta ortağımızdı adam samimiyiz ailece görüşürüz. sen tut öğretmenliği bırak hemşirelik oku ve ilk tayin yerinde kadın doğum hastanesinin ameliyathanesi olsunanam ben bunu duydum eşime direk tepkim ben orda doğurmam özele gidecem. ay sürekli yüzüne baktığım adamın önünde çırıl çıplak yatacam olacak işmi sonrasında nasıl bakacam yüzlerine hem karısının hem adamın önceki ameliyatlarımdada bir sürü adam geziniyodu ortalıkta ama onların yüzüne bakmam gerekmedi bir daha.
anneyim mutluyum canım sence ameliyata girmesini istemezsem ve o gün görevliyse görev değiştirme ihtimali olabilirmi başkasıyla adamın. bilgi verebilirsen sevinirim tatlım ya.
başlangıç:103,2kg
önceki hafta:81,4kg
bu hafta:81kg
giden : 400 gr
toplam giden :22,2 kg
regl olmanın dısarda yemenın ve spor yapmamanın etkısıyle gıder 400 gr :26:
canim hisgeldin bende yeni sayilmam ama hemencecik isindim duraya cok gusel ordam en azindan ayni dertden konusuoruz o bile yeter ama sen masllh gusel spor yapion.ins istedigin kiloya ulasirsin hepimiz ins.Merhaba arkadaşlar,
88 kiloyum ve artık göbeğimden inanılmaz derecede rahatsız oluyorum. Şimdiye kadar zayıflama konusunda hep iradesizdim, ama şu kocaman göbüşüm dayanılmaz hal aldı ve ciddi anlamda zayıflamaya karar verdim.
Sizlerin arasına katılmak, deneyimlerimi paylaşmak ve sizlerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
Planladığım ve uygulamaya başladığım şeyler var;
Karatay diyetine başladım ve bugün 4. günüm. Şimdilik gayet güzel gidiyor. Bir zorluk yaşamıyorum.
Sabah işe bisikletle geliyorum, akşam dönerken bisikletle dönüyorum ancak akşamları 30-45 dk arası binmeye çalışıyorum.
Eve döndüğümde Lesslie ile 3 mil yürüyorum.(4 gün oldu)
Daha sonra callanetics in 10 saatte 10 yaş genleş programını yapıyorum (2 gün oldu, henüz 100'er kere yapamıyorum, umarım başarırım)
Artık zayıf olmak istiyorum.
Tüm vücut ölcülerimi almadım, akşam alacağım. Ama belimin 102 cm olduğunu biliyorum.
Herkese kolaylıklar dilerim zayıflama yolunda :))
canim hisgeldin bende yeni sayilmam ama hemencecik isindim duraya cok gusel ordam en azindan ayni dertden konusuoruz o bile yeter ama sen masllh gusel spor yapion.ins istedigin kiloya ulasirsin hepimiz ins.
canım ameliyat günün belliyse o arkadaşınıza sorarsınız siz çalışıyor musunuz diye..sende rica edersin benim ameliyatıma bayan bi hemşire arkadaşını ayarlayabilir misin?güvendiğin işini ii yapan biri olsun sana güveniyoruz falan dersin o da eşşek değil ya anlar.rica edip ayarlar herhalde....hem böylece kendini daha güvende hissedersin...tanıdık olunca ilgilenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?