günaydın kızlar ben döndüm kardeşimin düğünü vardı 2 hafta yoktum.sizleri çok özledim
benözlem kardeşine mutluluklar canım
selma seninde kandilin kutlu olsun duaların kabul olsun
diğer bütün arkadaşlarımızında kandilini kutlar dualarının kabul olmasını dilerim.
hoşgeldin canımm... seni unuturmuyum kuzum yaa.. listemde bile eklisin ark. olarak :))) tekrar hoşgeldin...slm kızlar uzun zamandır yokdum yeniden aranıza döndüm.
görmedim cnımmın içii... çok bölük pörçük girdim son zamanlarda odan gözümden kaçmıştır kuzum.. kusura bakmagüzel gözlüm .. burdayım artık.. şu tatil sezonu bitip gelsin herkes.. toparlanalım bii... bol bol kaynatıcaz yine opuyorumnanaktan ...bebegm canim yazdiklarimi görmüyormusun
hic cvp vermeden canimcim ya...
alkisalkisalkis oklavalar da fayda etmiyo artık anlaşılan.. sana sadece bravo diyorum selmamm... pess yani... +2500.. :mymeka: bu hafta baya uğraşmışsın kilo almak için...günaydın arkadaşlar malesef artıyım
gecen hafta 80 500
bu hafta 83
giden yok artı 2500 gr artı
evet canımm..burası bir takım.. kaptanımız ve listeyi hazırlayanımız handerya.. ama bizim takımımızda diğer takımlardan farklı olarak takımlar arası yarışma yok.. birbirimizi motve ederek kilo vermeye çalşıyoruz.. ve cumaları en çok kilo verenler listeyle şampiyon seçi,liyo.. ve daha bi hevesleniyoo... olay bundan ibaret canımm.. yada ben böyle biliyorum diyebilirim.. yanlış bilgi verdiysem bilenler düzeltsin lütfen..kızlar bu topkikte kaptanımız handerya mı??burası da bir takım mı??
canımmm.. ellerine sağlık kuzumm.. ama ben bu hafta bildirim yapamadım malesef.. çarşamba günü yazlığa cuma günü deordan istanbula gittik... dün gece geldim.. geçmişte yazmıştım ama görmedin sanırım.. yada tatildesin ve çok vaktin olmuyo geçmişi okuyamıyosun... neyse.. cnım ben bu hafta kilo bildirmedim ama sabah tartıldım 80im halaa
Buyrun efendim yeni listemiz hazırrr! Kızlar çok uyku sersemi yaptım listeyi yanlışlıklar olmuşsa düzeltirim sonra ,geçen haftayla bu haftayı harmanladım çoğu kişiyi sildim gelen olursa da ekleriz malüm yaz ayları kimse sallamıyor yoklama falan..
Ne tuhaf bi liste dimi yazmayan çok kişi var yada kilo veremeyen verenlerde süper vermiş (azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor valla ) tekrar tebrik ederim yağmurgözlü,elimphia ve zalimiyi süpersiniz kızlar haftaya da görürmüyüz böyle süper kilo bildirimlerini acep?
ben şimdi yatarrrrr,yarın görüşürüz..
ne güzell.. canımmm.. tatilde vermişsin.. evde giden yoktu yani.. sen bol bol tatilegit o zaman dicem ama özlüyom senikızz.. diyemiyom o yüzdenn...:)) opuyorumnanaktanhayatımda ilk defa tatilde kilo vermişim 700 gr sositosositosositososito
canımmmm.... her ilişkide olur öyle şeyler... evliliklerde bile oluyoo... geçer canımm.. canında düzelir herşey düzelir.. casnmm yeterki sen üzülmeee... herşey yoluna girer kuzum.. bende seni çookseviyorum cnım.. öptümm mujjuuuukkk opuyorumnanaktankizler ben dün kilo bildirimi yapamadim bu aralar mralim cok bozuk
cok sk girebilcemi sanmiyorum gerekirse tam anlamiyla geri dönene kadar ben listeden silebilirsiniz
zaten kilo verme falanda durdu iyice...cok moalim bzuk bunalimdayim, artik ailemi görüp sonrada cekip gitmek istiyorum tek basima.. kafa dinlemeye...
ara ara girerim yine...
ceren, selma, bebeg, handerya,serra... sizleri cok seviyorum...
bende seni çok özledim kızzz.... amaann sen iyi ol da yaz bitince gelceksin nasılsa sende herkes gibi.. napalımm accık özleşçez artıkın yazın da :))selamm kknın güzel bayanları uzun zamandır netim yoktu ondan giremedim ama beni listeden atmışsınızz hııı neyse fark etmez ben bu aralar çok yoğunum misafirlerim hala bitmedi 1 hafta sonrada istanbula tatile gidicem anlıycanız baya yoğunum neyse arada girerim ben yine diyet aynı yerdeyi vermedim ama almadımda dikkat ediyorum yani sizin nasılş gidiyor bayanlar eskilerden az kalmışşş nerelerdelerrr bakalımmm neyse toplanırız yine inşş
LAVİTA BAHARNAZ SELMA BEBEG AYLİNN FLATLİNERS HANDERYA İSİMLERİ AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARIM VALLA ÖZLEDİM HEPİNİZİ
diğer bütün arkadaşlarımızında kandilini kutlar dualarının kabul olmasını dilerim.
evet acık tende kızıl güzel olur eminim cok güzel olursun resiimleriiiini koyarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?