80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benözlem kardeşine mutluluklar canım

selma seninde kandilin kutlu olsun duaların kabul olsun

diğer bütün arkadaşlarımızında kandilini kutlar dualarının kabul olmasını dilerim.

benözlem kardeşine mutluluklar canım

selma seninde kandilin kutlu olsun duaların kabul olsun

diğer bütün arkadaşlarımızında kandilini kutlar dualarının kabul olmasını dilerim.

amin rabbim herkesiin duasını kabul etsiin sanada biiiiiiiiiiir versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrr zemuszemus opuyorumnanaktan

ben geldimmm sositososito hihoyyyt sırnaşık şey

gerçi dün gece geldim amagiremedim tabiki... kocişimle 5 gündür görüşmeyince kaydirigubbakcemile3 muhabbet ettik acccık kaydirigubbakcemile3

neyse ben geçmişi okumaya gidiyorum.. bakalım neler olmuş :))) burdayım ama sayfam açık..

kızlarr 1 saat önce yazdımgünaydın diye.. bu süredegelen yazan yok... 5 günde de 20 sayfacık birikmiş.. kızlarrr niçın kimseler girmemiş.. kadro hep aynı.. diğer ark. nerde.. hadi ben mazeretimi yazmıştım.. ama geldim.. güncel özel durumlar ve net kopukluğu olmazsa burdayım şimdi... neyse eylülden sora toparlanırız diye umuyorum...

slm kızlar uzun zamandır yokdum yeniden aranıza döndüm.
hoşgeldin canımm... seni unuturmuyum kuzum yaa.. listemde bile eklisin ark. olarak :))) tekrar hoşgeldin...
bebegm canim yazdiklarimi görmüyormusun
hic cvp vermeden canimcim ya...
görmedim cnımmın içii... çok bölük pörçük girdim son zamanlarda odan gözümden kaçmıştır kuzum.. kusura bakmagüzel gözlüm .. burdayım artık.. şu tatil sezonu bitip gelsin herkes.. toparlanalım bii... bol bol kaynatıcaz yine opuyorumnanaktan ...
günaydın arkadaşlar malesef artıyım

gecen hafta 80 500

bu hafta 83

giden yok artı 2500 gr artı
alkisalkisalkis oklavalar da fayda etmiyo artık anlaşılan.. sana sadece bravo diyorum selmamm... pess yani... +2500.. :mymeka: bu hafta baya uğraşmışsın kilo almak için...

kızlar bu topkikte kaptanımız handerya mı??burası da bir takım mı??
evet canımm..burası bir takım.. kaptanımız ve listeyi hazırlayanımız handerya.. ama bizim takımımızda diğer takımlardan farklı olarak takımlar arası yarışma yok.. birbirimizi motve ederek kilo vermeye çalşıyoruz.. ve cumaları en çok kilo verenler listeyle şampiyon seçi,liyo.. ve daha bi hevesleniyoo... olay bundan ibaret canımm.. yada ben böyle biliyorum diyebilirim.. yanlış bilgi verdiysem bilenler düzeltsin lütfen..
canımmm.. ellerine sağlık kuzumm.. ama ben bu hafta bildirim yapamadım malesef.. çarşamba günü yazlığa cuma günü deordan istanbula gittik... dün gece geldim.. geçmişte yazmıştım ama görmedin sanırım.. yada tatildesin ve çok vaktin olmuyo geçmişi okuyamıyosun... neyse.. cnım ben bu hafta kilo bildirmedim ama sabah tartıldım 80im halaa üzüleyimmi sevineyimmi bilemedimm... çok kaçamaklarım oldu malesef.. istanbulda öğlen gözleme akşam kumpirler flnn.. boool dondurma...bide misafir kaldığımız için evimdeki gibi diyet yemek hazırlama şansımolmadı.. umduğumu değil bulduğumu yedim artıkk.. ama yine de almamışım... hııı şunu dicektim.. bu cuma yaıcağım bildirim 2 haftalık ama geçen hafta için değişen bi durum olmadığından 1 haftalık sayıcam ben...
hayatımda ilk defa tatilde kilo vermişim 700 gr sositosositosositososito
ne güzell.. canımmm.. tatilde vermişsin.. evde giden yoktu yani.. sen bol bol tatilegit o zaman dicem ama özlüyom senikızz.. diyemiyom o yüzdenn...:)) opuyorumnanaktan
canımmmm.... her ilişkide olur öyle şeyler... evliliklerde bile oluyoo... geçer canımm.. canında düzelir herşey düzelir.. casnmm yeterki sen üzülmeee... herşey yoluna girer kuzum.. bende seni çookseviyorum cnım.. öptümm mujjuuuukkk opuyorumnanaktan
bende seni çok özledim kızzz.... amaann sen iyi ol da yaz bitince gelceksin nasılsa sende herkes gibi.. napalımm accık özleşçez artıkın yazın da :))

amiiinnn canımmm..:Saruboceq: seninde kuzum.. rabbimdualarımızı kabul etsin de yüzümüzü güldürsün inş.. bende bu perşembe dr. gidicemm.. kontrolecnımm.. bakıcak bakalım.. ona göre durumu sölicek ve izliceğimiz yolu.. acayip heyecanlıyım yaa.. karamsar düşünmek istemiyorum ama ya bu hapa rağmen yumurtam olmadıysa.. hala zayıfsa yumurtalıklarım... bunları düşünmek bile istemiyorum... inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq: inşallah "ilk denemede ilk ayında klomenle mucizeme kavuştum" diye bitopik açabilirim bende.. :Saruboceq: :Saruboceq:

amannn ne uzun cevaplama mesajımm.. napim birikenlere cevap vermeden olmza dimi ama :)))

neyse ben accııkk geziniim sitede :)))

günaydın yagmur_yureklim...

>>>>>>>>>>>>> büyük kavuşma<<<<<<<<<<kaydirigubbakcemile3

burdayım lavitammm... geldim kuzumm.. nasılsın? görüşmeyeli.. opuyorumnanaktan özledim çookk..

günaydın lavitaaaaaaaaaaaaa nasılsın canım moralin nasıl nereye gidiiiiiiiiyorsun biziiiiii bırakıp ŞenizŞenizŞeniz

bebeg hoş geldin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitanem daha iyiyim insallah annelere kavusunca dahada iyi olcam:)
sen nasilsin canim
yine yazliga gidiyorum canim annemlerde oraya gelcek...

canim birsi sorcam sana ve bebege
arkadasin dügününde giydim elbise var ya onu nisanim da giysem olurmu?
ya masraf yapmak istemiyorum pek, birde köyde aile arasi yemek olacak sadece...

evet canim yani iki gün var aklimizda
8.agustos yada 9 agustos :)
iste tatilden gelcez, dedemden istiycekler, sonrada biraz dinlencek bizimkiler haftasonuna insallah nisan yapcaz :)

saclarimda kina yakacam, biraz sarap koyup icine tatli bi kizil olsun istiyorum, ama yüzüme gidermi karar veremiyorum ama,
yanmamaya caliscam tatilde acik tene kizil daha güzel gidiyor :)

kızzzz... accık ev işlerimi toparlıyım diye kalktım dolmuş sayfa.. :)))

selma...iyiyimcanmm..sen nasılsın dicem ama sayfada görünmüyosun :)))

lavitam.. yazın yoğun oluyorum ben canmm.. eda okul kapandığından beri annemlerle yazlıkta.. :) bende arada kaçıyorum yanına.. 1-2 gün kalıp geliyorum.. düğünümüz vardı bu arada.. biri istanbulda.. haftasonu da ordaydım :)) geziyorum bol bol.. dinleniyorum tabii.. ama kilo gitmiyo bu aralar yaa.. aslında fazla dikkat edemedim son günlerde.. bol bol da yedim itiraf ediyorum :))) almıyorumartık şükürler olsun :)) ama veremedim de.. 79.7 yi görmüşken 80.2 e çıktım tekrar.. regl olunca da 80 e düşeb,ldim... böyyllee işte kuzum.. hıı bide kocişimle 5 gündür ayrıydık.. kavuştuk dün gece zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…