80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda bende ayniyim acaip morelim bozuk cok sikiliyorum butun bi agladim bi agladim gozlerim acimis ama kimse insanin kemdinden onemli degil ama ben anlamiyorum.aslinda sole kafaya takmayan biri olmak isterdim.sende takma canm

takmadan olmuyor cnm, elde degıl,stresten midemide bozdum bakalım sonum nereye gıdecek

gel cnm gel motıvasyon bndede sıfır depresf takılıyorum bu ara:44:

aynen bi aydir gram kimildamio hatta aldim bile bayramda 83.0dimsimdi84.7yim kafayi yicem ama sunu ogrensim kilo durdumu booool yesil cay ister soguk oster sicak bende simde yaptim bi litre suya iki yesil cay iciorumiki uc gun yapcam bakam

takmadan olmuyor cnm, elde degıl,stresten midemide bozdum bakalım sonum nereye gıdecek

aynen bi kere daha yazmistim.almanyaya geleli uc yil tam.olmadi ama benim yasamadigim kalmadi ameliyatlar hastanede yat.malar sikintidan gunlerce kusmalar affadersin ama.burun damarlarimin catlamasi en sonda dpktpr deprosyon hapi werdi we ben daha 23 yasindayim offf offf yalan dunya

aynen bi aydir gram kimildamio hatta aldim bile bayramda 83.0dimsimdi84.7yim kafayi yicem ama sunu ogrensim kilo durdumu booool yesil cay ister soguk oster sicak bende simde yaptim bi litre suya iki yesil cay iciorumiki uc gun yapcam bakam

yap cnm fayda eder mutlaka, kılo ole yada bole verılıyor ya

cok geçmiş olsun canım

ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş

ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş

cok gecmıs olsun cnm topıkcek var bızde bısey ama sonumuz hayır olsun ınss, bende hala mıdemden cekıyorum ve psıkolojıkmanda cokuslerdeyım bır an once ıyılesırsın ıns ıhlamur ıc ben hep ole yapardım toparlıyor baya elmasırkelı ısvec surubuda ıı geliyor bır cay bardağı suya 1 tatlı kasıgı

merhaba kısslar
herkescikler nerde?dün akşam
patlıcan yemeği
tarhana çorbası
sebzeli bulgur pilavı
yoğurt

bu akşam da tarhana çorbasız aynı menüyü yedik
yemekler artınca yeni yemek yapmadım

yemek yapmadım ama mutfaktan çıkamadım..kışılk dondurucuya koymak için sebze yemekleri yaptım.inş lezzetli olmuşturda kışın afiyetle yeriz

sabah kahvaltımda değişik birşey yoktu
fix menü
haşlama yumurta 1 tane
ceviz
kayısı
peynir 4 tane zeytin
bir parça ekmek
domates salatalık

efsax ne oldu sana yaaaa neden böle birden çöküşe geçtin bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…