patlayacak bi volkan gibiyim yaa
neden canm benim kim izsu seni
cnm bu hafta ıkımızda aynı kılodayızıstersen yarıs yapalım senınle belkı daha etkılı olur kılo vermende tebrık ederım bu arada
ben kendi kendimi uzuyorum cnm benimm
kizlar benide alin yarisa nolur motiwasyon sifir napcam bilmem
aslinda bende ayniyim acaip morelim bozuk cok sikiliyorum butun bi agladim bi agladim gozlerim acimis ama kimse insanin kemdinden onemli degil ama ben anlamiyorum.aslinda sole kafaya takmayan biri olmak isterdim.sende takma canm
gel cnm gelmotıvasyon bndede sıfır depresf takılıyorum bu ara:44:
takmadan olmuyor cnm, elde degıl,stresten midemide bozdum bakalım sonum nereye gıdecek
aynen bi aydir gram kimildamio hatta aldim bile bayramda 83.0dimsimdi84.7yim kafayi yicem ama sunu ogrensim kilo durdumu booool yesil cay ister soguk oster sicak bende simde yaptim bi litre suya iki yesil cay iciorumiki uc gun yapcam bakam
cok geçmiş olsun canımaynen bi kere daha yazmistim.almanyaya geleli uc yil tam.olmadi ama benim yasamadigim kalmadi ameliyatlar hastanede yat.malar sikintidan gunlerce kusmalar affadersin ama.burun damarlarimin catlamasi en sonda dpktpr deprosyon hapi werdi we ben daha 23 yasindayim offf offf yalan dunya
yap cnm fayda eder mutlaka, kılo ole yada bole verılıyor ya
yap cnm fayda eder mutlaka, kılo ole yada bole verılıyor ya
cok geçmiş olsun canım
saol canm demek istedigim insan kendine zarar werio onemli olan insanin sagligi dikkat et kendine
ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş
ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş
cok gecmıs olsun cnmtopıkcek var bızde bısey ama sonumuz hayır olsun ınss, bende hala mıdemden cekıyorum ve psıkolojıkmanda cokuslerdeyım bır an once ıyılesırsın ıns ıhlamur ıc ben hep ole yapardım toparlıyor baya elmasırkelı ısvec surubuda ıı geliyor bır cay bardağı suya 1 tatlı kasıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?