merhaba kısslar
herkescikler nerde?dün akşam
patlıcan yemeği
tarhana çorbası
sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
bu akşam da tarhana çorbasız aynı menüyü yedik
yemekler artınca yeni yemek yapmadım
yemek yapmadım ama mutfaktan çıkamadım..kışılk dondurucuya koymak için sebze yemekleri yaptım.inş lezzetli olmuşturda kışın afiyetle yeriz
sabah kahvaltımda değişik birşey yoktu
fix menü
haşlama yumurta 1 tane
ceviz
kayısı
peynir 4 tane zeytin
bir parça ekmek
domates salatalık
sanada geçmiş olsun cnm benimmcok gecmıs olsun cnmtopıkcek var bızde bısey ama sonumuz hayır olsun ınss, bende hala mıdemden cekıyorum ve psıkolojıkmanda cokuslerdeyım bır an once ıyılesırsın ıns ıhlamur ıc ben hep ole yapardım toparlıyor baya elmasırkelı ısvec surubuda ıı geliyor bır cay bardağı suya 1 tatlı kasıgı
gçmş olsun canım , ALLAH şifa versin , tez zamanda iyileşirsin inş. canım
:)))))))))))geçmiş olsun canımcımmm.dikkat et kendine.klimanın karşısında durma terli terli.su içme çok soğuk tamam mı annem?
efsax ne oldu sana yaaaa neden böle birden çöküşe geçtin bakim?
efsaxx sana ne olduuu
neyi kfana takıyorsunnn
uzun mesele kızlar , ısın ıcınden çıkamıyorum hal ole oluncada moralmen cokuste oluyorum ,mantıklımıyım deılmıyım onu bıle bılmıyorum
umarım durum ne ise bir caresini bulursunnn
aslinda bende ayniyim acaip morelim bozuk cok sikiliyorum butun bi agladim bi agladim gozlerim acimis ama kimse insanin kemdinden onemli degil ama ben anlamiyorum.aslinda sole kafaya takmayan biri olmak isterdim.sende takma canm
aynen bi aydir gram kimildamio hatta aldim bile bayramda 83.0dimsimdi84.7yim kafayi yicem ama sunu ogrensim kilo durdumu booool yesil cay ister soguk oster sicak bende simde yaptim bi litre suya iki yesil cay iciorumiki uc gun yapcam bakam
ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş
:)) tasarım çok güzel duruyo canım, eline emeklerine sağlık
stevya neki canm.bide misr nisastasi yerine nirmal nisasta olurmu .un dahami kotu nisastadan
Allah tamamını erdırsın cnmınssçok mersi....
skevya en doğal tatlandirici ve tadida iyi. Stevya - Biogenecs
misir nisastasinin indekisi buğday nisaştastasina göre daha düşükmüş. nedeni bu..
Selam geçmisi okusmaktan vaz geçtim . çok uzun geldi... 4gündür gelmedim..
umarım herkescikler iyidir.
Evlenmek ne zormuş ya. ordan oraya koşuturşorsun :))) dün perde seçemim nerdeyse tam bir günü aldı...
ee tabi diyette 4 gündür gene bozuldu.. uf püf ya.. yarın sabah yeniden yendine başliyorum.. artık ekime kadar bida bozumam inşallah.
kızlar biraz önce nescafe fincanıyla sütlü tarçınlı kahve içtim..yanındada 2 parça çikolata,birde 4 parça salatalık
akşama da fırında tavuk yapacağım
yanınada mercimek çorbası yaparım herhalde
ve cacık boooooollllca.....
çikolataaolmanıs cnm aksam menun gayet guzel
yaa evet ama kendime bi pazar hediyesi vereyim dedim:)
selamünaleyküm kızlar
Selam geçmisi okusmaktan vaz geçtim . çok uzun geldi... 4gündür gelmedim..
umarım herkescikler iyidir.
Evlenmek ne zormuş ya. ordan oraya koşuturşorsun :))) dün perde seçemim nerdeyse tam bir günü aldı...
ee tabi diyette 4 gündür gene bozuldu.. uf püf ya.. yarın sabah yeniden yendine başliyorum.. artık ekime kadar bida bozumam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?