80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık afiyt olsunnnn

sanada geçmiş olsun cnm benimm

gçmş olsun canım , ALLAH şifa versin , tez zamanda iyileşirsin inş. canım

geçmiş olsun canımcımmm.dikkat et kendine.klimanın karşısında durma terli terli.su içme çok soğuk tamam mı annem?
:)))))))))))

çoooooooooooook sağolun kızlar allah razı olsun hepinizdennn

24.08.2013
ara(12:00)
1 salkım siyah üzüm)
Kahvaltı(13:30)
1 üçgen peynir
1 dilim tereyağlı kızarmış ekmek
yarım domates
1 yumurtadan yapılmış omlet
2bardak su
aktivite(14:30-16:00)
bulaşık makınasını yerlestırdım
10 parça utu
1 bardak su
Odamı topladım
ara(17:15)
4-5 kalın dilim kavun

akşam(20:00)
1 kepçe tarhanacorbası

sabah-öğle : ince dilim kaşar ve 1 t.k kayısı reçeli , yarım simit
ara : 1 ace tea , 1 şeftali
akşam : yarın kase kısır , 2 küçük lokum gibi sütlü tatlı , yarım simit
ara : yok
bol su tüketmeye çalıştım , spor olarak da 1 saat çarşı gezmesi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Anammmmmm nöbetçi ceco geldi hanımmmmmmmm
Ay ben bugün inanılmaz gezenti oldum ama bir okadarda yoruldum

Gece geç uyumama rağmen ( cadı inat etti uyumadı ) sabahın 7sinde hortladım yine
8 gibi başladım evdekilere acıktım demeye en sonunda mecbur herkesi kalktı
Saat 9da kahvaltı faslı bitmişti bile
Öğlen 12den sonra eşim, çocuklar ve komşu ablamla Beyazıt Sahafcılar Çarşısına gittik ( Kitap Cennetti diyordum ben oraya )
Eskisi gibi değildi tabi ama hala bir sürü kitapcı var
Orada baya bir dolaştık sonrada Mahmutpaşa, mısır çarşısı, Sultan Ahmete doğru az çıktık ve tam 3 buçuk saat yürümüşüz arabaya dönene kadar
En son nasıl yorulduysam köstekleniyordum az daha

Saat 6ya doğru eve gelip bir yorgunluk kahvesi içtikten sonrada hazırlanıp direk kızkardeşime gittik
Doğum günü çok güzel geçti hatta bir ince dilim meyveli pasta yedim ( şeker hamurunu bıraktım )
Şu an deli gibi açım ama bir okadarda mutluyum çünkü akşam yemeği yerine çay ve pasta yaptım Erken saatte olduğu için zaten fazlasıyla eridi o acıktığıma göre

Artık sabah hafif bir kahvaltı yapıp işlerime girişirim Allahın izniyle
Umarım sizlerinde haftasonu güzel ve hafif geçmiştir

aslinda bende ayniyim acaip morelim bozuk cok sikiliyorum butun bi agladim bi agladim gozlerim acimis ama kimse insanin kemdinden onemli degil ama ben anlamiyorum.aslinda sole kafaya takmayan biri olmak isterdim.sende takma canm

aynen bi aydir gram kimildamio hatta aldim bile bayramda 83.0dimsimdi84.7yim kafayi yicem ama sunu ogrensim kilo durdumu booool yesil cay ister soguk oster sicak bende simde yaptim bi litre suya iki yesil cay iciorumiki uc gun yapcam bakam

Maalesef bizler yapı olarak daha nariniz herhalde :44:
Bende çoğu zaman kendimle ilgili olmayan şeylere bile göz yaşı döken biriyim ve bu stresde baya baya bizim kilo vermemizi engelliyor hatta şişmemize sebep oluyor
Bazen eşime diyorum keşke biraz bencil olabilseydim ama oda hemen o zaman ben seni sevemezdim diyor ve ben anına yine özüm iyiki böyleymiş diyorum
Bende bugün yeşil çay içemedim ama yarın telafi ederim inşallah

ölüyorummmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok hastayım yaaaaa grip oldum bademcikler şiş salya sümük of yaaaaaaaaaaaaaaa herşey beni mi bulur arkadaş

CAnım çok çok geçmiş olsun
İnşallah RAbbim acil şifalar verirde bir an önce toparlanırsın ...Aminnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Pazarlar
İnşallah bol hareketli az kaçamaklı bir gün geçirir herkes

günaydın herkese.....
sabah 8:30 da oğlum sayesinde ayaktaydım..sonrada yatmadım..doğru spora.1 saat bol terlemeli bi spor yaptım.15 dk kondisyon bisikleti çevirdim.sonra doğru duşaa....sonrada eşimle güzel ve azkalorili bi pazar kahvaltısı yaptık.oğlum da bize baktı ağladı sızladı yine ilgiyi üzerine çekti
sabah:
1,5 haşlama yumurta
peynir
zeytin 7 tane
domates salatalık
4 ceviz
2 kayısı
1 küçük parça ekmek
2 bardak yeşil çay
5-6 parçaada kavun yedim...
şimdi oğlan uyudu birazdan temizlik yapayım diyorum.eşim evdeyken
yalnızken zor oluyor..işim bölünüyor sürekli.herkese neşe dolu bir pazar diliyorum...

:)) tasarım çok güzel duruyo canım, eline emeklerine sağlık

çok mersi....

stevya neki canm.bide misr nisastasi yerine nirmal nisasta olurmu .un dahami kotu nisastadan

skevya en doğal tatlandirici ve tadida iyi. Stevya - Biogenecs

misir nisastasinin indekisi buğday nisaştastasina göre daha düşükmüş. nedeni bu..

Selam geçmisi okusmaktan vaz geçtim . çok uzun geldi... 4gündür gelmedim..
umarım herkescikler iyidir.
Evlenmek ne zormuş ya. ordan oraya koşuturşorsun :))) dün perde seçemim nerdeyse tam bir günü aldı...
ee tabi diyette 4 gündür gene bozuldu.. uf püf ya.. yarın sabah yeniden yendine başliyorum.. artık ekime kadar bida bozumam inşallah.

Allah tamamını erdırsın cnmınss

kızlar biraz önce nescafe fincanıyla sütlü tarçınlı kahve içtim..yanındada 2 parça çikolata,birde 4 parça salatalık
akşama da fırında tavuk yapacağım
yanınada mercimek çorbası yaparım herhalde
ve cacık boooooollllca.....

selamünaleyküm kızlar

Hayırdır canım sabah canınmı sıkkındı :26:
Umarım önemsiz bir şeydi ve şu anda inşallah güzel bir gün olmuştur

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah herşey gönlünce olur ve bu koşturmacalar bittikten sonra sende yine kendini toparlarsın ama inanıyorum artı görmeyeceksin Nüketciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…