80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok mersi...
günlerdir bohça hazırlıığı yapiyorum :))) hele bir dün lavanta arayişim vardı çok komikttim...

canım çok mersi...
günlerdir bohça hazırlıığı yapiyorum :))) hele bir dün lavanta arayişim vardı çok komikttim...

Eminim yorucu ama bir okadarda zevklidir o hazırlık faslı ( bizde hiç öyle bir telaş olmadı ceyiz diye yapılan ve alınanlar eve gitti yerleştirdik bitti hiç öyle ufak ama zevkli hazırlıklarım olmadı. Beyaz eşyalarda bir günde ilk girinen mağazada alındı bitti :26: )
Neyse artık kızlarım o zevki yaşarlar inşallah....Aminnnn

Amin canım. Bizde de pek öyle gelenek görek durumu yok aslında... bir bohça faslı çıkartılar gidiyor bakalım...Hediye babinda. Benim ablamin oğlununun dügünü baya prosödürlü olmuştu... ben teyze olarak bohçalari açıp tek tek anos etmiştim seni kizlar evlensin gelir hepsini tek tek balandira ballandıra anlatırım.

bu aralar hep sıkkınım cnm ya valla su evlılık ısı cok fazla gerdı benı

ahh bı ıcımı bı dokebılsem valla rahatlıcam ama yok sıkıstım kaldım yemınle

25.08.2013
11:30 1 bardak elma sirkeli su(limon yokmuş)
12:20 1/2 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim peynir,domatesli biber haşlaması,300 ml su
13:10 1 seftali
14:10 1salkım siyah üzüm
15:10 1 incir,200 ml su
17:30 900 ml su
20:30 soganlı taze fasulye, 1 dılım ekmek,1 bardak ayran ,600 ml su
2 lt su ıctım 3 lt re tamamlarım yatana kadar

Aminnn canım benim kızlara daha çok var ama darısı topiğimizin tüm bekar kızlarına
Rabbim hepsini hayırlı ve yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın tıpkı eniştemiz gibi
Rabbim mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin...aminnnnnn

bu aralar hep sıkkınım cnm ya valla su evlılık ısı cok fazla gerdı benı

ahh bı ıcımı bı dokebılsem valla rahatlıcam ama yok sıkıstım kaldım yemınle

Rabbim inşallah senide en kısa zamanda feraha çıkartacaktır ve içindeki sıkıntılar su gibi akıp gidecektir ....Aminnn
Seninde inşallah gönlünden geçenler hayırlı olanlardır ve Rabbim gönlüne göre verir ....Aminnnnnnn

amin canm amin nisan ayında dananın kuyrugu kopacak bakalım , ne guzel rahattım sımdı devamlı bu konuu konusuluyor bende sıstım ıyıce acmayayım demıyor konuyu beyefendı :26:

amin canm amin nisan ayında dananın kuyrugu kopacak bakalım , ne guzel rahattım sımdı devamlı bu konuu konusuluyor bende sıstım ıyıce acmayayım demıyor konuyu beyefendı :26:

Canım hayırlısı
Panik yapma o zamana kadar daha çok var nasılsa hem sende emin olursun karşı taraftan hemde kendi duygularından
Sonuçta herkes bir kez olsun istiyor
İnşallah sende en güzel şekilde bir hayat sürersin ileride de bu günlere gülüp geçersin

amin hayırlısı cnmda ah bi emin olacagımdan emin olsam

amin hayırlısı cnmda ah bi emin olacagımdan emin olsam

Olursun olursun merak etme
Herşey nasip kısmet Ben eşimle topu topu 10 gün yüz yüze konuştum sonra almanyaya döndüm mecbur tatil bitince ve 1 ay sonra bana evlenme teklif etti o sürede sadece telefonla görüştük ve inan KVye rağmen dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim
Hee sıkıntı yaşamadıkmı bu 14 - 15 sene içinde çooooook ama yinede baktığımda 15 senenin nasıl geçtiğini anlamadım

Emin ol zaman su gibi akıp geçiyor ve bir bakmışsın seneler geçmiş ve geçmişle ilgili konuştuğumuzda yerlere yatıyoruz gülmekten ay şurda şu olmuştu şurda bu olmuştu diye sizde öyle olucaksınız eğer Rabbim nasip ettiyse

ınsallah cnm tabı bız aıle engelını asabılırsek ınss bızede nasıp ederrabbım ne dıyeyım , ne guzel bak 15 senedır evlılık devam etmıs

ayy tskkur canm.aynen bende iki gun ugruyamadim siet bozuldu gezmeye gittik habire yedim istahimda yerimde bugunde ayni sekil.yarin princ lapasi dieti yapcam iki gun ins bende 12 eylule kadar bozmucam dieti we 3kilo wericem.ayy ewlilik zor is bilirim hazirliklar falan derken maf oluyosun allh uardimcn olsun canm tr ye gidicem dukan kitabini alcam we ekimde ceco ile baslicaz ins takildigimiz yerde yardim edersin garik

bugun artik ne yedigimi yazayim dunu yazmasam olurmu.sabah pataes salatasi bi poaca yarim simit oglen corba ara karpuz peynir ekmek aksam saat 10da utandim walla ama esim hazirlamis gel yiyelim dedi sucuklu peynirli tost iki tane bi cokolata bi tane albeni ayy cok abartim dunde doner yedim.kola ictim aksam tost yedim yarin tartilcam yazcam ama kesin aldim.kilo ayyu deprosyanlardayim

Kİzlar beni sarin sarmalayin lutfen....artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum...doğumdan sonra 86..Gecen sene burda basladigimda 80 dim..simdi 70.5 filanim muhtemelen..tartim bozuldu tartilamiyorum..Niyetim ayda 2 kilo vermek..2014 e Allah ömür verirse 62 kiloda girmek istiyorum..Daha fazlası olursa ne ala...Hiç bi şey emek sarf etmeden olmuyor...2 bebem var :)Uykumdan fedakarlık yapıp ,sporumu yapacagım ins+emziriyorum..Kızımı sütten kesene kadar zayıflamak istiyorum...Haziran'a kadar sindire,sindireAllah izin verirse bugünden itibaren burdayim ...Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı ..Aaaaa dogum kilolarını verememissin diyenlere artık tahammül edecek Halim kalmadı ...yinede sesimi çıkartmadım ...kimsenin kalbini kırmayı sevmiyorm...Kilolarımı veripte şööoyle gözlerinin önünde salınmak istiyorum.. Bu en güzel cevap olur herhalde:)))))

günaydın kızlar , nasılsınız
ben hıc uyumamıs gıbıyım
tuhaf tuhaf ruyalar gormekten gına geldı

hoşgeldın canm aramıza
Allah bagıslasın cnm. ıns verırsın hedefledgın kıloları

Kızzllarrr merhaba gecmişe bakamıyorum 23 gunluk baya uzun :)) tarılım bıttı sonunda evımdeyım bol bol yedım kılo almadım ama cok gezdım onun ıcın sanırım bugun dıyete tekrar baslıyorummm ve spora tabii kılolarınız nasıl elma sekerı ve efsax ı merak edıyorum en cokk ben bırazcık gezeyım sayfamızı hızlı hızlıı

başlangıç : 91.5 kg ( aslında 93 tüm ama söyleyememiştim :26: )
geçen hafta : 87,5 kg
bu hafta : 86,5 kg
giden : 1 kg
topl. giden : 5 kg
spor : çarşı gezmesi

aslında ödemim var , maydanoz kürü yapıcam ama adet dönemimin bitmesini bekliyorum , yürüyüşümede başlıycam inş. en kısa zamanda ve mekik çekmeye de başlıycam ufak ufak , hakkımızda hayırlısı artık :44:

kızlar birde baskülümün pilini değiştircem , biraz dengesizleşmeye başldı sanki . . . eminim kiloda da farkettirecektir pil zayıflığı :44: daha önce öyle olmuştu çünkü , hadi baaalım

hosgeldın cnm umarım guzel bı tatıl gecırmıssındır , benım kılom 81 e ulastı ama su sıralar ne spor var nede yeme duzenı cnm, kılo almamana cok sevındım , ah spora bıde ben baslasam acayıp saldım kendımı :26:

tebrık ederım cnm benm

kızlar birde baskülümün pilini değiştircem , biraz dengesizleşmeye başldı sanki . . . eminim kiloda da farkettirecektir pil zayıflığı :44: daha önce öyle olmuştu çünkü , hadi baaalım
Canım tartı pilini nerden alıyosun
Benim ki tefal muhtemelen pili bitti
Nerden temin edebilirim
Elektronik marketlerde varmidir ki...
Aslında garantisi devam ediyor ama fişini bulamadım
Hosbulduk canım ins hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…