Kİzlar beni sarin sarmalayin lutfen....artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum...doğumdan sonra 86..Gecen sene burda basladigimda 80 dim..simdi 70.5 filanim muhtemelen..tartim bozuldu tartilamiyorum..Niyetim ayda 2 kilo vermek..2014 e Allah ömür verirse 62 kiloda girmek istiyorum..Daha fazlası olursa ne ala...Hiç bi şey emek sarf etmeden olmuyor...2 bebem var :)Uykumdan fedakarlık yapıp ,sporumu yapacagım ins+emziriyorum..Kızımı sütten kesene kadar zayıflamak istiyorum...Haziran'a kadar sindire,sindireAllah izin verirse bugünden itibaren burdayim ...Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı ..Aaaaa dogum kilolarını verememissin diyenlere artık tahammül edecek Halim kalmadı ...yinede sesimi çıkartmadım ...kimsenin kalbini kırmayı sevmiyorm...Kilolarımı veripte şööoyle gözlerinin önünde salınmak istiyorum.. Bu en güzel cevap olur herhalde:)))))
slm kizlar ben tartildim malesef 200gram aldim 84.7 ama haftasonu cok yedim ve reglim bugun princ lapasi yaptim yedim iki gun yapcam ins bi iki kilo weririm sonra ayni tempo dewam dietime
yulaftan yappıorlar cnm lapayı pırınc cok fazla nısasta ıcerıyor
nasil yapilio canm biliosan biraz aciklarmisin
Yulaf lapası: 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi,
1 adet rendelenmiş elma,
1 su bardağı laktozsuz süt ve tarçın
Pilav gibi pişir. elmayı ve tarcını ıcınden cıkartıpta pısırebılırsın ıstegıne baglı
Yulaf lapası: 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi,
1 adet rendelenmiş elma,
1 su bardağı laktozsuz süt ve tarçın
Pilav gibi pişir. elmayı ve tarcını ıcınden cıkartıpta pısırebılırsın ıstegıne baglı
saol canm yulaf kepegi alip yarin denucem buarada sen yaptin weya yapani taniomusn nekadar yapmam lazim nekadar wersirio
2 gun yapıorlardı cnm , ben denemedm ama denemeyı dusunuyorum cnm
bi türlü msj ulaştıramadım umarım bu defa işe yarar 87 kilodan 65 e inmem lazım başaracağıma inanıyorum
hosgeldın cnm aramıza ıns verırsın kılolarını bı an once
artık bende varım tabi eğer msj yollamayı başarırsam. 95 ten 87ye indim hedef 3 ay içinde 65 olmak başarmak istiyorum tökezleyeceğim yerde desteğinizi bekliyorum
teşekkürler canım umarım hepimiz veririz
merhabalarrrrr
sabah:
tavada 2 yumurta(az pişmiş ve tuzsuz)
peynir
zeytin
yarım domates(bitmiş)
2 salatalık
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
akşamada kabak yemeği yanına ne yapacağım henüz karar vermedim.....
tabi dünden kalma mercimek çorbasıda var
artık bende varım tabi eğer msj yollamayı başarırsam. 95 ten 87ye indim hedef 3 ay içinde 65 olmak başarmak istiyorum tökezleyeceğim yerde desteğinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?