80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunluk yürüyüşümü yaptım sukur
bol yeşillikle,yagsiz yumurta salatamı da yyedimizi bi başlangıç oldu sukurs
sipaciklarimdan aksam mecbalım kalırsa birazda ip atlarım

hosgeldin canm ins birbirimize destek oluruz berabercik zayiflariz

slm kizlar ben tartildim malesef 200gram aldim 84.7 ama haftasonu cok yedim ve reglim bugun princ lapasi yaptim yedim iki gun yapcam ins bi iki kilo weririm sonra ayni tempo dewam dietime

saol canm yulaf kepegi alip yarin denucem buarada sen yaptin weya yapani taniomusn nekadar yapmam lazim nekadar wersirio

artık bende varım tabi eğer msj yollamayı başarırsam. 95 ten 87ye indim hedef 3 ay içinde 65 olmak başarmak istiyorum tökezleyeceğim yerde desteğinizi bekliyorum

merhabalarrrrr
sabah:
tavada 2 yumurta(az pişmiş ve tuzsuz)
peynir
zeytin
yarım domates(bitmiş)
2 salatalık

öğlen
kabak yemeği
yoğurt

akşamada kabak yemeği yanına ne yapacağım henüz karar vermedim.....
tabi dünden kalma mercimek çorbasıda var

yaa benimde misafirim gelecek eşimin akrabası..hiçte misafir ağırlayacak modda değilim ama mecbur kabul edicez artık..şimdi diyetteyim yaa olabildiğince sade ve tek düze yaşamak istiyorum..rutinlerim belli olsun.ekstralar olmasın.inşallah misafirlerim gelince diyeti sollamam.....

ara ogun koymalısın cnm ve meyve eklemelısn

kızlar ya bende 78 kıloyum 79 uda goruyorum ara ara 80 sayılır heralde degılmı bende zyıflamak ıstıyorum evlenmeden once 67 68 kıloydum 1 sene oldu evlenelı ooofffff... yardıımm! ramazandn once 6 kılo verdım ve hepsını gerı aldım plates ccooook faydalı oluyor kızlar onerırım ben bebişim olsun istiyorum yapmaya korkuyorum ve specil K yedım 1 ay boyunca inanılmaz faydası oldu bu kıloları 1,5 ayda verdım ama gerı aldım ne fayda hiç dikkat etmedım ramazanda o zamanlar şekerlı meyvesuyu bıle içmiyordum şeker 0 dı ama simdi aynı tas aynı hamam offf destek beklıyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…