80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara ogun koymalısın cnm ve meyve eklemelısn

yaa sabah kahvaltıyı ii yaptığım için en az 4 saat acıkmıyorum.zaten o ara baya yoğun oluyorum.evi toparla bebekle ilgilen derken zaman geçiyor..ara öğünümü genellikle akşam yemeginden önce yiyorum...akşam yemeğinde ekmek yemiyorum.8 den sonrada su ve sıvı dışında başka bişi tüketmiyorum....

sende artık çık şu bunalım modundan ve bence öyle şok diyetlerde deneme.ne güzel hayatını bi tempoya sokmuşsun.yeme düzenini.aynen o şekilde devam et..vucut bir süre sonra tekrar vermeye başlar kilo..illaki herhafta vereceğiz diye birşey yok değil mi?alma yeter...

vee evlilik konusuna gelince sonuçta bu olay sen gerçekten istemedikçe gerçekleşecek birşey değil...öylee yaşın çok ileride değil kompleks yapma durumunda yok.kendiniz ne zaman hazır hissedersen o zaman olur...ve kafanda sevdiğin kişiyle ilgili soru işaretleri varsa bunu onunla ciddi bir şekilde konuş..ilerde değişir düşüncesine sakın kapılma..gelecekte hiççç kimse değişmiyor..eğer bir huyunu sevmiyorsan ömür boyu o huyunu görüyorsun.o huy evlenince gitmiyor.o yüzden önceliklerini belirle.kafanda eşin olmasını istediğin kişinin profilini düşün ve hayatındaki kişinin o olup olmadığına karar ver...tabi ki belli bir kalıba sokma ama mesela benim kriterklerim şunlardı...inançlı olsun.namazını kılsın.şefkatli olsun ve bana değer versin va tabi ki sevgi ve aşk....çok şükür bu beklentilerimin hepsine cevap veren biri çıktı karşıma ve bende hiç düşünmeden evlendim onunla.yani rabbim nasip ettiyse bi şekilde her engel ortadan kalkıyor ve kavuşuyorsun..dua et ve ne istiyorsan rabbinden iste muhakkak ki o duaları hiç bir zaman cevapsız bırakmaz....amin

verelım yaa kurtulalım bu arada mesajımı duzenledım sen öncekını alıntılamşsın bu ne hızzz cnm

sıkıntıdan pc basında olunca hızlı olunuyor bole cnm , bu azımle verırsın cnm vermekte onemlı verdıgını korumakta oyy ne guzel ınss olur bebısın, yasın kac canm :26:

anladım cnm ıhmal etmede ara ogunlerı
kız aslında bunalımda deılde nesem yok , elimde olmadan dusunuyorum , bısey oluyor yıne bbaslıyorum dusunmeye, şok dıyet uygulamıyorum zaten canm, ole bı durma zamanı oluyor zaten basta cok ıı kılo verdım sımdıde gıdıyor cok sukur,kompleks degıl zaten cnm evlılık konusu ya evlılık konusunda kafama taktıgım konu aılem aılem onay vermeyecegını dusunuyorum bazı seylerden dolayı , cok sukur sevdıgım kısı hakkında soru ısaretlerım yok , anlıcan benım krıterlerıme uyan bı es adayı her zaman dua edıyorum cnm cok tsk ederım rabbım hakımızda hayırlısını versın ınss

sıkıntıdan pc basında olunca hızlı olunuyor bole cnm , bu azımle verırsın cnm vermekte onemlı verdıgını korumakta oyy ne guzel ınss olur bebısın, yasın kac canm :26:

19 uma gırdım ama kılom hıc bellı olmuyor bıraz kemıklerım iri galıba o yuzden sanslıyım ama zayıfalamk istıyorumm :)

oysss cıtırmıssın kız sen daha:26:genc anne olucam dıyorsun yanı rabbım gonlune gore versın cnm , zayıflarsın ıns cnm ve cıtır bı anne olursun bebısıne ınss

tesekkur edrım cnm yaa guzel duaların için inş. bakalım zayıflamak istıyorum ben plates yapmak ıstıyorum ama korkuyorum zarar verır dıye bıde soyle dusunuyorum ebru şallı nasıl hamıle kaldı ve ıkı cocugu var yapcam platesı yarın baslıycam hatta

hamılelık zamanında bıle yaptı o platesı basla basla cnm sıkılasmak ıcın bırebır zaten o

hamılelık zamanında bıle yaptı o platesı basla basla cnm sıkılasmak ıcın bırebır zaten o

valla ben 1,5 ay boyunca yaptım plats topum falandA yoktu oyle yaptım verım kıloları sonradan altım topumu yapcam ya bu kk kulubu ne ıyıkı uye oldum valla zayıflıycam desteklerınızle

rabbim hayırlıysa nasip eder inşallah yaaa.herşey olacağına varır...Allah her zaman yar ve yardımcımız olsun....

81 kıloyum cnm ve 23 doldurdum 24 un ıcınde ılerlıyorum

anladim cnm zayiflatsim ins. bisey daha sorcam boyun kac ben somdoden boyleyim senin yasina gelince masil olcam acaba 170 boyum kilomun belli olmadigino soyluyor herkws ama zayiflayacagim esimde zayifla diyor en cok ta ondam istiyorum evli olunca daha zoe oluyor yaa

Canım tartı pilini nerden alıyosun
Benim ki tefal muhtemelen pili bitti
Nerden temin edebilirim
Elektronik marketlerde varmidir ki...
Aslında garantisi devam ediyor ama fişini bulamadım
minikcim ben pili kırtasiyeciden almıştım, baskülümün pili para gibi benim , hatta bu her şeyin bulunduğu mağzalar var ya onlarda bile bulabilrsin tahminimce
bi türlü msj ulaştıramadım umarım bu defa işe yarar 87 kilodan 65 e inmem lazım başaracağıma inanıyorum

aramıza hoş geldiniz arkadaşlar

sabah - öğle : 3 çatal patates kızartması , 1 köfte , çeyrek simit ve şekersiz çay
ara : yarım şeftali
akşam : 3 s.kaşığı z.yağlı taze fasulye , 2 s.k bulgur pilavı , 1ince dilim kavun
ara : 1 bardak süt

boooll su tüketimi ve 2 tane maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…