sabah - öğle : 3 çatal patates kızartması , 1 köfte , çeyrek simit ve şekersiz çay
ara : yarım şeftali
akşam : 3 s.kaşığı z.yağlı taze fasulye , 2 s.k bulgur pilavı , 1ince dilim kavun
ara : 1 bardak süt
boooll su tüketimi ve 2 tane maden suyu
sabah ve ogleyı bırlestrdın mı cnm yoksa 2 ogundede aynımı yedın:26:
geç kalkınca canım sabah - öğle birleşti :))
Kİzlar beni sarin sarmalayin lutfen....artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum...doğumdan sonra 86..Gecen sene burda basladigimda 80 dim..simdi 70.5 filanim muhtemelen..tartim bozuldu tartilamiyorum..Niyetim ayda 2 kilo vermek..2014 e Allah ömür verirse 62 kiloda girmek istiyorum..Daha fazlası olursa ne ala...Hiç bi şey emek sarf etmeden olmuyor...2 bebem var :)Uykumdan fedakarlık yapıp ,sporumu yapacagım ins+emziriyorum..Kızımı sütten kesene kadar zayıflamak istiyorum...Haziran'a kadar sindire,sindireAllah izin verirse bugünden itibaren burdayim ...Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı ..Aaaaa dogum kilolarını verememissin diyenlere artık tahammül edecek Halim kalmadı ...yinede sesimi çıkartmadım ...kimsenin kalbini kırmayı sevmiyorm...Kilolarımı veripte şööoyle gözlerinin önünde salınmak istiyorum.. Bu en güzel cevap olur herhalde:)))))
artık bende varım tabi eğer msj yollamayı başarırsam. 95 ten 87ye indim hedef 3 ay içinde 65 olmak başarmak istiyorum tökezleyeceğim yerde desteğinizi bekliyorum
kızlar ya bende 78 kıloyum 79 uda goruyorum ara ara 80 sayılır heralde degılmı bende zyıflamak ıstıyorum evlenmeden once 67 68 kıloydum 1 sene oldu evlenelı ooofffff... yardıımm! ramazandn once 6 kılo verdım ve hepsını gerı aldım plates ccooook faydalı oluyorkızlar onerırım ben bebişim olsun istiyorum yapmaya korkuyorum ve specil K yedım 1 ay boyunca inanılmaz faydası oldu bu kıloları 1,5 ayda verdım ama gerı aldım ne fayda hiç dikkat etmedım ramazanda o zamanlar şekerlı meyvesuyu bıle içmiyordum şeker 0 dı ama simdi aynı tas aynı hamam offf destek beklıyorumm
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ay sabahtan beri ancak gelebildim ama bu sefer gezentilikten değil çırçırdan
Sabahtan beri zaten halsizdim ve sonunda olan oldu ve ben cırcır oldum ayıptır söylemesi
Bir salona bir tuvalete koşturdum durdum bugün
Cumartesi günü 3 saat yürümüştük ya ailecekBugün hala paytak paytak geziyorum fazla yormuşum kendimi herhalde kas ağrısı çekiyorum şu anda bile ama yarına inşallah birşeyim kalmaz.
Bugün sadece bir ara zar zor doktora gittim tahlil sonuçlarımı almak için ve sonuç; troid bezlerine kadar herşey yolunda bir tek erkeklik hormonum hariçbirtek o yüksek çıkmış ama doktor kilo verince düzelir diyip ilaç vermedi.
Bir kaç ay sonra tekrar gel bakalım dedi diyette olduğumu öğrenince
Baştan pek sevmemiştim doktoru ama fena değilmiş
Bu arada psikatrenin verdiği ilaçlarıda söyledim prozacı duyunca bende onu verecektim sana dedi çünkü o hormonun yüksek olması sinir yapar dedidedim he valla öyle günde bir içiyordum bu doktor 2ye çıkardı hatta 4de kadar yolu var ama şimdilik sabah akşam iç dedi
Hakikaten bu ara yine Trafo gibi gerginim hatta eşime bile patladım durduk yereAllahtan kapışsakta yarım saate kalmaz barışıyoruzda sorun olmuyor
Beyfendide geldi benle kendinde kontrole gitmesi gerekiyor diye ve neymiş efendim niye dışarda çay içip teyzelerle sohbet etmişimde yanına gelmemişim madem işim bittiysesanki bayan o ben erkek
Zaten erkeklik hormonum yüksek çıktığı için dalga geçiyorum bak yakında başka birşeyimde çıkacak üzerime gelme diye
Bakalım 3 ay sonra yine gittiğimde kaç kilo gitmiş olacak ve sonuçlar ne çıkacak
Şükür demir eksikliği yada kansızlık yokmuş
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olacağız
Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşına biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim, hazır yiyiciğim yani evhanımıve istanbuldayım
ALEYKUM SELAM CNM
hosgeldın gecmıs olsun cırcırıncırcır degıncede aklıma bı arkadas geldı nefret edıyorum kendısınden
3 saat zorunuz neydı cnm ben bı uzun suredır yurumeyıp bı yarım saat yurudum hamlamısımbırazdan bı yarım saat daha yurucem ama seytanla cebellesıyorum resmen kanıma gırıyor :26:erkeklık hormonudamı varkı kadınlarda :44:hıc duymamıstım cnm tahlıllerın guzel cıkmasına sevındım prozacı 2 sene kullandım ben cnm dıkkat et ben onu kullanırken kılo aldım , gercı herkeste aynı etkı yapmıyor uyku halı ve sersemlık yapmıstı bende anlıcan et cıvcıvlerı gıbı yıyıp yıyp yatıordum :26:umarım sende ole olmaz cnm benm tembellık yapma aman sakın bıde gecelerı cokgec ıcme bazısındada tam tersı uyku sorunu yapıor bu arada bende su ıgnelere basladım hapı hala kullanmıyorum :26:
minikcim ben pili kırtasiyeciden almıştım, baskülümün pili para gibi benim , hatta bu her şeyin bulunduğu mağzalar var ya onlarda bile bulabilrsin tahminimce
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar
Çok sağ ol canım
Valla varmış erkeklik hormonu bende bir kaç sene önce öğrenmiştimhatta annem ne çıktı sonuçta diye sorduğunda hadi gözün aydın yakında pipim çıkacakmış demiştim tövbe tövbe
Prozacı ben iki haftadır neredeyse içiyorum ve ilk günlerde inanılmaz kalp çarpıntısı yapmıştı ama şimdi şükür yapmıyor
Bana hiç uyku yapmadı aksine iştah kapattı hatta doktor dahada kapanır ikiye çıkartınca sakın korkma demiştibazı hastaları korkudan bırakmışlar o ilacı zafiyet geçirip ölürüm hesabı
Bakalım ben genelde bu saatlerde başka ilaç içiyordum prozacı gündüz içiyordum ama birazdan hem uyku için verdiği ilaçı hemde prozac içicemyarım saat sonra başlarım uyuklamaya kesin
Bakalım senin iğneler fayda edecekmiinşallah ederde bende doktor civanıma yapışırım nasılsa adamcağız kendi dedi eğer prozac yardımcı olmazsa zayıflaman için başka bir şey yazarım diye Haplarınıda kullanki faydasını göresin canım
bana psıkolojık nedenlerden vermıstı gunde 3 ıcıyordum 2 senede gıt gıde azaltım ama bana mıras kalan kılolarım oldu cnm zayıflıktan kıloluga gıttım anlıcan bendede uyku yapmıstı yeme konusunda ıstah kapatıyor ama hareket etmeyınce yıyıp yatınca tabı kılo olarak donuyor hee suda ılgınctır bı kere belım agrıdıgı ıcın doktora cıktım doktro kılo vermem ıcın yıne prozacı vermıstı bana ama tovbe antıdepresan kullanmam bı daha bende ters tepkı yapıor , valla cnm 2 . gunum ıgnelerde zerre bısey hıssetmıyorum sınek ısırıgı dıyorlarya o bıle yok yanı ama yarım saat sonra bı mıde bulantısı gıbı bısey oluyor , ole cok bı bulantı degıl ama yıceklere karsı ısteksızlık olusuyor aksama dogru ıstahım acılıyor aksam ıgneyı yıne yapınca yıne aynı sekılde devam edıyor 2 gundur zorla yıyorum mıdem bulana bulana hapı yaglı yersen kullan demıstı, yaglı yemıyorum bu aralar
aleyküm selam hem çok geçmiş olsun hemde çok teşekkürler aynı yaşta sayılırız [34] beş yaşında kızım 8 aylık oğluşum var umarım herşey daha güzel olacak
Hosbulduuuuk kizlaaar....
sagolun,varolun,hepiciginiz çıpçıtır olun :))))
Sabah--
bi kase yeşillikle yumurta salatası (yagsiz) nar eksili
Öğle bi kase yogurt,bi kasık yulafla, bi kasık haslanmis tavuk...salata
1 kayısı ,1 hurma
Aksam bi tabak taze fasulye,bi kasık pilav
Bi saat yürüdüm
Canım cok sıkkın (cocuklardan dolayı) başım tek kelimeyle çatlıyor
Sevgili eşimde henüz yoklar...
Cok gerginim.. Fazla kalamayacağım ...
Hepinize sevgiler
gecmis olsun canm benim iyi olmus ama kilo wermeye yardimci.Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ay sabahtan beri ancak gelebildim ama bu sefer gezentilikten değil çırçırdan
Sabahtan beri zaten halsizdim ve sonunda olan oldu ve ben cırcır oldum ayıptır söylemesi
Bir salona bir tuvalete koşturdum durdum bugün
Cumartesi günü 3 saat yürümüştük ya ailecekBugün hala paytak paytak geziyorum fazla yormuşum kendimi herhalde kas ağrısı çekiyorum şu anda bile ama yarına inşallah birşeyim kalmaz.
Bugün sadece bir ara zar zor doktora gittim tahlil sonuçlarımı almak için ve sonuç; troid bezlerine kadar herşey yolunda bir tek erkeklik hormonum hariçbirtek o yüksek çıkmış ama doktor kilo verince düzelir diyip ilaç vermedi.
Bir kaç ay sonra tekrar gel bakalım dedi diyette olduğumu öğrenince
Baştan pek sevmemiştim doktoru ama fena değilmiş
Bu arada psikatrenin verdiği ilaçlarıda söyledim prozacı duyunca bende onu verecektim sana dedi çünkü o hormonun yüksek olması sinir yapar dedidedim he valla öyle günde bir içiyordum bu doktor 2ye çıkardı hatta 4de kadar yolu var ama şimdilik sabah akşam iç dedi
Hakikaten bu ara yine Trafo gibi gerginim hatta eşime bile patladım durduk yereAllahtan kapışsakta yarım saate kalmaz barışıyoruzda sorun olmuyor
Beyfendide geldi benle kendinde kontrole gitmesi gerekiyor diye ve neymiş efendim niye dışarda çay içip teyzelerle sohbet etmişimde yanına gelmemişim madem işim bittiysesanki bayan o ben erkek
Zaten erkeklik hormonum yüksek çıktığı için dalga geçiyorum bak yakında başka birşeyimde çıkacak üzerime gelme diye
Bakalım 3 ay sonra yine gittiğimde kaç kilo gitmiş olacak ve sonuçlar ne çıkacak
Şükür demir eksikliği yada kansızlık yokmuş
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olacağız
Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşına biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim, hazır yiyiciğim yani evhanımıve istanbuldayım
günaydın arkadaşlar...
yaaa gece uykusu bana haram oldu şu an evin içinde hayalet gibi dolaşıyorum..oğlum yatağında uyumuyor...yatırıyorum akşam saattebir uyanıyor hemde ne ağlamayla..üst kat uyanıyordur kesin sesinden.daha önce böle bişi yoktu..gayet güzel uyuyordu geceleri anlamadım.yanıma alınca baya uyuyor ama beşiğe yatırınca alarm gibi......lütfen fikri olan varsa yardım etsin...çöktüm artık kaç gündür uykusuzluktannnnnn
gecmis olsun canm benim iyi olmus ama kilo wermeye yardimci.
nese bugunku menumu yqzayim sabah princ lapasi yesil cay ara.seftali yarimdan az misir oglen kepekli biskuwi we kabhwe seftali aksam bi tane tawuk burger we patates kizartmasi biraz cola ara cay we dud kurusu
kızlar ben sizi çok özledim yaaaa sizle sohbet etmek istiyorummmmm ama bir yandan grip belimi büktü bir yandan yorgunluk :))) dersde çalışamıyorum artık(( ama güzel haberim de var bugün tartıda 78 gördüm galibaaaaaaaa :))) ay benim tartıya pek güven olmaz ama inş. doğrudur :)
günaydın arkadaşlar...
yaaa gece uykusu bana haram oldu şu an evin içinde hayalet gibi dolaşıyorum..oğlum yatağında uyumuyor...yatırıyorum akşam saattebir uyanıyor hemde ne ağlamayla..üst kat uyanıyordur kesin sesinden.daha önce böle bişi yoktu..gayet güzel uyuyordu geceleri anlamadım.yanıma alınca baya uyuyor ama beşiğe yatırınca alarm gibi......lütfen fikri olan varsa yardım etsin...çöktüm artık kaç gündür uykusuzluktannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?