80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

26.08.2013
10:30 1 bardak limonlu,elmasirkeli,elmalı tarcınlı çay(1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi)500 ml su
11:30 yarım domates, yarım salatalık
13:30 1 orta boy yagsız patates haslaması , 2 yemek kasıgıkaymaksız yogurt, 300 ml su
15:30 1 büyük boy havuç,1 bardak bitki çayı(mısır püskülü,kıraz sapı , avakado yapragı),300 ml su
16:30 1 lakritze ,30 dk yuruyus( 2,6 km yurudum), 300 ml su
18:00 1 salkım sıyah uzum, 1 dılım krempeynırlı baharatlı ekmek, 300 ml su

21:00 900 ml su
22:00 30 dk yuruyuş(2,4 km)

sabah ve ogleyı bırlestrdın mı cnm yoksa 2 ogundede aynımı yedın:26:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Ay sabahtan beri ancak gelebildim ama bu sefer gezentilikten değil çırçırdan
Sabahtan beri zaten halsizdim ve sonunda olan oldu ve ben cırcır oldum ayıptır söylemesi
Bir salona bir tuvalete koşturdum durdum bugün

Cumartesi günü 3 saat yürümüştük ya ailecek Bugün hala paytak paytak geziyorum fazla yormuşum kendimi herhalde kas ağrısı çekiyorum şu anda bile ama yarına inşallah birşeyim kalmaz.
Bugün sadece bir ara zar zor doktora gittim tahlil sonuçlarımı almak için ve sonuç; troid bezlerine kadar herşey yolunda bir tek erkeklik hormonum hariç birtek o yüksek çıkmış ama doktor kilo verince düzelir diyip ilaç vermedi.
Bir kaç ay sonra tekrar gel bakalım dedi diyette olduğumu öğrenince
Baştan pek sevmemiştim doktoru ama fena değilmiş
Bu arada psikatrenin verdiği ilaçlarıda söyledim prozacı duyunca bende onu verecektim sana dedi çünkü o hormonun yüksek olması sinir yapar dedi dedim he valla öyle günde bir içiyordum bu doktor 2ye çıkardı hatta 4de kadar yolu var ama şimdilik sabah akşam iç dedi
Hakikaten bu ara yine Trafo gibi gerginim hatta eşime bile patladım durduk yere Allahtan kapışsakta yarım saate kalmaz barışıyoruzda sorun olmuyor
Beyfendide geldi benle kendinde kontrole gitmesi gerekiyor diye ve neymiş efendim niye dışarda çay içip teyzelerle sohbet etmişimde yanına gelmemişim madem işim bittiyse sanki bayan o ben erkek
Zaten erkeklik hormonum yüksek çıktığı için dalga geçiyorum bak yakında başka birşeyimde çıkacak üzerime gelme diye

Bakalım 3 ay sonra yine gittiğimde kaç kilo gitmiş olacak ve sonuçlar ne çıkacak
Şükür demir eksikliği yada kansızlık yokmuş

artık bende varım tabi eğer msj yollamayı başarırsam. 95 ten 87ye indim hedef 3 ay içinde 65 olmak başarmak istiyorum tökezleyeceğim yerde desteğinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olacağız
Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşına biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim, hazır yiyiciğim yani evhanımı ve istanbuldayım

ALEYKUM SELAM CNM
hosgeldın gecmıs olsun cırcırın cırcır degıncede aklıma bı arkadas geldı nefret edıyorum kendısınden
3 saat zorunuz neydı cnm ben bı uzun suredır yurumeyıp bı yarım saat yurudum hamlamısım bırazdan bı yarım saat daha yurucem ama seytanla cebellesıyorum resmen kanıma gırıyor :26:erkeklık hormonudamı varkı kadınlarda :44:hıc duymamıstım cnm tahlıllerın guzel cıkmasına sevındım prozacı 2 sene kullandım ben cnm dıkkat et ben onu kullanırken kılo aldım , gercı herkeste aynı etkı yapmıyor uyku halı ve sersemlık yapmıstı bende anlıcan et cıvcıvlerı gıbı yıyıp yıyp yatıordum :26:umarım sende ole olmaz cnm benm tembellık yapma aman sakın bıde gecelerı cokgec ıcme bazısındada tam tersı uyku sorunu yapıor bu arada bende su ıgnelere basladım hapı hala kullanmıyorum :26:

Çok sağ ol canım
Valla varmış erkeklik hormonu bende bir kaç sene önce öğrenmiştim hatta annem ne çıktı sonuçta diye sorduğunda hadi gözün aydın yakında pipim çıkacakmış demiştim tövbe tövbe
Prozacı ben iki haftadır neredeyse içiyorum ve ilk günlerde inanılmaz kalp çarpıntısı yapmıştı ama şimdi şükür yapmıyor
Bana hiç uyku yapmadı aksine iştah kapattı hatta doktor dahada kapanır ikiye çıkartınca sakın korkma demişti bazı hastaları korkudan bırakmışlar o ilacı zafiyet geçirip ölürüm hesabı
Bakalım ben genelde bu saatlerde başka ilaç içiyordum prozacı gündüz içiyordum ama birazdan hem uyku için verdiği ilaçı hemde prozac içicem yarım saat sonra başlarım uyuklamaya kesin

Bakalım senin iğneler fayda edecekmi inşallah ederde bende doktor civanıma yapışırım nasılsa adamcağız kendi dedi eğer prozac yardımcı olmazsa zayıflaman için başka bir şey yazarım diye Haplarınıda kullanki faydasını göresin canım

bana psıkolojık nedenlerden vermıstı gunde 3 ıcıyordum 2 senede gıt gıde azaltım ama bana mıras kalan kılolarım oldu cnm zayıflıktan kıloluga gıttım anlıcan bendede uyku yapmıstı yeme konusunda ıstah kapatıyor ama hareket etmeyınce yıyıp yatınca tabı kılo olarak donuyor hee suda ılgınctır bı kere belım agrıdıgı ıcın doktora cıktım doktro kılo vermem ıcın yıne prozacı vermıstı bana ama tovbe antıdepresan kullanmam bı daha bende ters tepkı yapıor , valla cnm 2 . gunum ıgnelerde zerre bısey hıssetmıyorum sınek ısırıgı dıyorlarya o bıle yok yanı ama yarım saat sonra bı mıde bulantısı gıbı bısey oluyor , ole cok bı bulantı degıl ama yıceklere karsı ısteksızlık olusuyor aksama dogru ıstahım acılıyor aksam ıgneyı yıne yapınca yıne aynı sekılde devam edıyor 2 gundur zorla yıyorum mıdem bulana bulana hapı yaglı yersen kullan demıstı, yaglı yemıyorum bu aralar

Son düzenleme:
aleyküm selam hem çok geçmiş olsun hemde çok teşekkürler aynı yaşta sayılırız [34] beş yaşında kızım 8 aylık oğluşum var umarım herşey daha güzel olacak

Son düzenleme:

Hadi bakalım inşallah faydası olur da şu kilolardan biraz daha erken kurtulursun
Tabi bende o zaman yapışırım doktoruma bende istiyorum banane diye

aleyküm selam hem çok geçmiş olsun hemde çok teşekkürler aynı yaşta sayılırız [34] beş yaşında kızım 8 aylık oğluşum var umarım herşey daha güzel olacak

Rabbim kuzucuklarını sizlere bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Hosbulduuuuk kizlaaar....
sagolun,varolun,hepiciginiz çıpçıtır olun :))))
Sabah--
bi kase yeşillikle yumurta salatası (yagsiz) nar eksili

Öğle bi kase yogurt,bi kasık yulafla, bi kasık haslanmis tavuk...salata
1 kayısı ,1 hurma
Aksam bi tabak taze fasulye,bi kasık pilav
Bi saat yürüdüm

Canım cok sıkkın (cocuklardan dolayı) başım tek kelimeyle çatlıyor
Sevgili eşimde henüz yoklar...
Cok gerginim.. Fazla kalamayacağım ...
Hepinize sevgiler

Ağzın bal yesin kilo alma emi o ne güzel bir girizgah
Bayıldımmmmmm
Menünde gayet güzelmiş hadi aynen devam süpersin

gecmis olsun canm benim iyi olmus ama kilo wermeye yardimci.
nese bugunku menumu yqzayim sabah princ lapasi yesil cay ara.seftali yarimdan az misir oglen kepekli biskuwi we kabhwe seftali aksam bi tane tawuk burger we patates kizartmasi biraz cola ara cay we dud kurusu

kızlar ben sizi çok özledim yaaaa sizle sohbet etmek istiyorummmmm ama bir yandan grip belimi büktü bir yandan yorgunluk :))) dersde çalışamıyorum artık (( ama güzel haberim de var bugün tartıda 78 gördüm galibaaaaaaaa :))) ay benim tartıya pek güven olmaz ama inş. doğrudur :)

günaydın arkadaşlar...
yaaa gece uykusu bana haram oldu şu an evin içinde hayalet gibi dolaşıyorum..oğlum yatağında uyumuyor...yatırıyorum akşam saattebir uyanıyor hemde ne ağlamayla..üst kat uyanıyordur kesin sesinden.daha önce böle bişi yoktu..gayet güzel uyuyordu geceleri anlamadım.yanıma alınca baya uyuyor ama beşiğe yatırınca alarm gibi......lütfen fikri olan varsa yardım etsin...çöktüm artık kaç gündür uykusuzluktannnnnn

sabah:
peynir
5 tane zeytin
2 haşlama yumurta
bi parça ekmek
tek şekerli sütlü türk kahvesi(biraz zindelik versin diye...enerjiye ihtiyacım var çok)

öğle ve akşam için bi fikrim yok şuannnn

canım allah yardımcın olsun. zannedersem o çocukları keyfiyle alakalı ama sakın yanına alıştırma çok zorluk çekersin. kaç aylıktı oğlun acaba diş ağrısı çekiyo olabilirmi. sen daha iyi bilirsin ama gece yatmadan önce bi ağrı kesici verip yatırmayı denesen. benim oğlan yedi yaşında o da tutturdu ben uyumak istemiyorum diye. bir aydır gece savaşıyoruz resmen. artık dün dedim seni çocuk psikoloğuna götüreceğim ne yapıyorsa yapsın sana diye. bilmiyom korktu uyudu bilmiyom gerçekten uykusu geldide uyudu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılar ki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı

Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdular milletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için

Bugün tam keyif günü ilan ettim kendime
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Gel keyfim gelllllllllllll

Ohhhh afiyetler olsun canım
Bu arada bende boş durmuyorum Dukan için araştırmalara girdim bile kitabı zaten okumuştum ama yemek tarifleri oluşturmakta zorlanıyordum şimdi iki gündür kendime bir Ajandaya notlar alıyorum her gün değişik yemekler yapıp yiyelim ki hem kilolar gitsin hemde fenalık gelmesin

Çok çok geçmiş olsun canım yaa
İnşallah bir an önce toparlarsın kendinide aramıza dönersin
İnşallah tartıda doğru gösteriyordur hatta fazla gösteriyor da olabilir darısı benim başıma o 78

Canım çok çok geçmiş olsun sanada
Acaba diş mi çıkartıyor yoksa nazarmı deydı kuzuya :44:
Rabbim inşallah kuzucuğa neyse derdi derman verir....Aminnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…