- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
canım allah yardımcın olsun. zannedersem o çocukları keyfiyle alakalı ama sakın yanına alıştırma çok zorluk çekersin. kaç aylıktı oğlun acaba diş ağrısı çekiyo olabilirmi. sen daha iyi bilirsin ama gece yatmadan önce bi ağrı kesici verip yatırmayı denesen. benim oğlan yedi yaşında o da tutturdu ben uyumak istemiyorum diye. bir aydır gece savaşıyoruz resmen. artık dün dedim seni çocuk psikoloğuna götüreceğim ne yapıyorsa yapsın sana diye. bilmiyom korktu uyudu bilmiyom gerçekten uykusu geldide uyudu
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılarKi normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı
Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdularMilletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
Iyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için
Bugün tam keyif günü ilan ettim kendime
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Gel keyfim gelllllllllllll
Ohhhh afiyetler olsun canım
Bu arada bende boş durmuyorumDukan için araştırmalara girdim bile Kitabı zaten okumuştum ama yemek tarifleri oluşturmakta zorlanıyordum şimdi iki gündür kendime bir ajandaya notlar alıyorum Her gün değişik yemekler yapıp yiyelim ki hem kilolar gitsin hemde fenalık gelmesin
çok çok geçmiş olsun canım yaa
Inşallah bir an önce toparlarsın kendinide aramıza dönersin
Inşallah tartıda doğru gösteriyordur hatta fazla gösteriyor da olabilirDarısı benim başıma o 78
Canım çok çok geçmiş olsun sanada
Acaba diş mi çıkartıyor yoksa nazarmı deydı kuzuya :44:
Rabbim inşallah kuzucuğa neyse derdi derman verir....aminnnnnnnnnn
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar
ayy cok sevindim o zaman yazıyorum kahvaltım: 5 zeytin bir parca beyaz peynır kibrit kutusu kadrYarım domates 1 salatalık 2 dılım ekmek ve yesılcay bugun ve acıktıgımda sutlu turk kahvesi öglende: 1 haslanmıs yumurta domates yada yayla corbası yapmıstım dun ara ogun elma aksama: Haslanmıs tavuk ve corba bugun boyle gıdıcek
oooo gayet güzel bir menü maaşallah...akşam 8 den sonra su dışında birşey tüketme..bolbol da su iç olur inşallah kısa zamanda...8 den sonra tek bir lokma dahi almazsan ağzına gece 2ile 5arası vucudundaki yağları enerji olarak kullanan hormon salgılanıyormuş.bu da zayıflamana yardımcı oluyor.uyurken zayıflıyorsun yani.birde akşam yemeklerinde mümkün olduğunca ekmek tüketme....
yok hıc ekmek tuketmem bugunden ıtıbaren sekerlı meyvesuyu bıle içmiycem ayran yada sekersız meyve suyu valla bız hep 8 den sonra esımle cay meyve yerdık cay yerıne bıtkı cayı ıcerım meyvemıde gunduz yerımBu kadar Ve yarın platese baslıyam ıyıkı bu konuyu gordum yoksa erteledıkce ertelerdım
gunaydın kızlar.... Bende bugun baslıyorum dıyete sporaSızler zayıflarsınız ve 65 olurum inş. Bu kilolarda gıtsede kurtulsak hep bırlıkte Ya yazıyorum yazıyorum mesaj cok kısa dıyor neden boyle oluyor anlamadım bır turlu
ayy cok sevindim o zaman yazıyorum kahvaltım: 5 zeytin bir parca beyaz peynır kibrit kutusu kadrYarım domates 1 salatalık 2 dılım ekmek ve yesılcay bugun ve acıktıgımda sutlu turk kahvesi öglende: 1 haslanmıs yumurta domates yada yayla corbası yapmıstım dun ara ogun elma aksama: Haslanmıs tavuk ve corba bugun boyle gıdıcek
evet cok faydalı oluyor bırbırımıze destek oluyoruz ne guzelevet insan kendisiyle aynı durumda olan kişileri görünce hevesleniyor.istekli oluyor zayıflamaya....bende burada olmasaydım kendi başıma çoktan bırakmıştım diyeti..çok şükür buradayım ve istikrarlı birşekilde devam ediyorum..1,5 aydır bende pilates yapıyorum.doğum yaptım ona rağmen baya sıkılaştım bu kadar zamanda.kesinlikle yap düzenli olaarak..hem insanı daha bi motive ediyor pilates...
inşallah hepbirlikte kurtulacağız o pis kilolardan
Anaaa bu harketleri bir ara çok yapıyordum ama şimdi salona gidince ihmal ettim
Gitmediğim günlerde de plates yapıyorum bak istersen sende burdan deneyebilirsin inanılmaz kalori yaktırıyor ben yarım saat yapıyorum ve kan ter içinde kalıyorum
ebru şallı tan
menün gayet güzel hatta süper
Valla inşallah azmin daim olurda hep böyle devam edersen patır patır gider kilocukların
Bu arada akşam bence tavuğun yanına bol salata yap çorbadan daha tok tutar hem bağırsakları hareketlendirir
evet cok faydalı oluyor bırbırımıze destek oluyoruz ne guzelPlatesı önceden ebru sallıyla yapardım ama sezon fınalınde heralde ne zaman ckacaksa cok ıyı oluyordu artık bende nette vıdeolardan yapcam. Yarından ıtıbaren aksam yemegı yerıne sıpecıal k yıyecegım
ben ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun cdsini aldım...1 saat sürüyor ortalama..çok hareketli ve acaip terletiyor.onu yapıyorum hergün....birde akşam yemeğinde special k tüketme.onu bence öğle yemeğinde tüket.akşam yemeğini de ekmeksiz zeytinyağlı bir yemekle yanında yoğurt,salata tarzı bişi ye...çünkü uzun süre aç kalacagın için gevrek insanı o kadar süre tok tutmaz.sonra şekerin düşünce buzdolabındaki herşeyi yemek istersin..yine de sen bilirsin tabi....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılarki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı
Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdularmilletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Bu arada bende boş durmuyorumDukan için araştırmalara girdim bile kitabı zaten okumuştum ama yemek tarifleri oluşturmakta zorlanıyordum şimdi iki gündür kendime bir Ajandaya notlar alıyorum her gün değişik yemekler yapıp yiyelim ki hem kilolar gitsin hemde fenalık gelmesin
aynen canm bende arastiriorum dukani .bise sorcam trye gitmeden atak ewtesini yapsam olurmu
tmm oyle yaparım o zaman bıde kac gunde kac kılo verdın cd sayesınde bende alsam ıyı olur
sağol canım amin...benim oğlan fena huysuz bugünlerde....sana çok özendim şuan biliyor musun?bende bazen tek başıma kalıp kafa dinlemeyi o kadar özlüyorum kiiiii....şuan hayal tabi ki bu istediğim......Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılarki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdularmilletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için
Bu arada bende boş durmuyorumDukan için araştırmalara girdim bile kitabı zaten okumuştum ama yemek tarifleri oluşturmakta zorlanıyordum şimdi iki gündür kendime bir Ajandaya notlar alıyorum her gün değişik yemekler yapıp yiyelim ki hem kilolar gitsin hemde fenalık gelmesin
Çok çok geçmiş olsun canım yaa
İnşallah bir an önce toparlarsın kendinide aramıza dönersin
İnşallah tartıda doğru gösteriyordur hatta fazla gösteriyor da olabilirdarısı benim başıma o 78
Canım çok çok geçmiş olsun sanada
Acaba diş mi çıkartıyor yoksa nazarmı deydı kuzuya :44:
Rabbim inşallah kuzucuğa neyse derdi derman verir....Aminnnnnnnnnn
ilk bir ay kilo vermedim ama görünüşüm baya değişti..göbeğimi bacaklarım baya sıkılaştı.1 aydan sonra kilo vermeye başladım..3 kilo verdim....tabi vücutlada alakalı ben vermem ama internette yorumlara baktım 21 günde 7-8 kilo verenler olmuş..tabi diyetle daha hızlı gider..ben ilk ay diyet yapmıyordum emzirdiğim için.yeni başladım diyet yapmaya...
aynen canm bende arastiriorum dukani .bise sorcam trye gitmeden atak ewtesini yapsam olurmu
sağol canım amin...benim oğlan fena huysuz bugünlerde....sana çok özendim şuan biliyor musun?bende bazen tek başıma kalıp kafa dinlemeyi o kadar özlüyorum kiiiii....şuan hayal tabi ki bu istediğim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?