80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/QUOTE]aramıza hoş geldiniz arkadaşlar [/QUOTE]

hosbulduk cnm.. ben 79 dan 65 olmak ıstıyorum inş. olurum da ama yuzumun zayıflamasını ıstemıyorum ya nasıl olacak bu bılmıyorum cunku yuzum normal

Son düzenleyen: Moderatör:

5.ayını yeni doldurdu...yaa bilmiyorum neden ağladığını.yanıma alınca susuyor.sanırım kokumla yatmak istiyor ama öyle yanımada alıştırmadım ki hep yatagında uyuyordu..bazen sabah şekerlemesini beraber yatıyorduk sadece...uykusunda gözleri kapalı ağlıyor..uyusun diye sallıyorum daha şiddetli ağlamaya başlıyor???

gunaydın kızlar.... Bende bugun baslıyorum dıyete spora Sızler zayıflarsınız ve 65 olurum inş. Bu kilolarda gıtsede kurtulsak hep bırlıkte Ya yazıyorum yazıyorum mesaj cok kısa dıyor neden boyle oluyor anlamadım bır turlu

aramıza hoş geldiniz arkadaşlar [/QUOTE]

hosbulduk cnm.. ben 79 dan 65 olmak ıstıyorum inş. olurum da ama yuzumun zayıflamasını ıstemıyorum ya nasıl olacak bu bılmıyorum cunku yuzum normal [/QUOTE]

inş...hep birlikte emellerimize ulaşacagız canım..hergün yediklerini buraya yaz o acayip işe yarıyor.dikkat ediyorsun ister istemez...bizde sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince özellikle gaz verme konusunda:)

aramıza hoş geldiniz arkadaşlar

ayy cok sevindim o zaman yazıyorum kahvaltım: 5 zeytin bir parca beyaz peynır kibrit kutusu kadr Yarım domates 1 salatalık 2 dılım ekmek ve yesılcay bugun ve acıktıgımda sutlu turk kahvesi öglende: 1 haslanmıs yumurta domates yada yayla corbası yapmıstım dun ara ogun elma aksama: Haslanmıs tavuk ve corba bugun boyle gıdıcek

Son düzenleyen: Moderatör:

oooo gayet güzel bir menü maaşallah...akşam 8 den sonra su dışında birşey tüketme..bolbol da su iç olur inşallah kısa zamanda...8 den sonra tek bir lokma dahi almazsan ağzına gece 2ile 5arası vucudundaki yağları enerji olarak kullanan hormon salgılanıyormuş.bu da zayıflamana yardımcı oluyor.uyurken zayıflıyorsun yani.birde akşam yemeklerinde mümkün olduğunca ekmek tüketme....

yok hıc ekmek tuketmem bugunden ıtıbaren sekerlı meyvesuyu bıle içmiycem ayran yada sekersız meyve suyu valla bız hep 8 den sonra esımle cay meyve yerdık cay yerıne bıtkı cayı ıcerım meyvemıde gunduz yerım Bu kadar Ve yarın platese baslıyam ıyıkı bu konuyu gordum yoksa erteledıkce ertelerdım

evet insan kendisiyle aynı durumda olan kişileri görünce hevesleniyor.istekli oluyor zayıflamaya....bende burada olmasaydım kendi başıma çoktan bırakmıştım diyeti..çok şükür buradayım ve istikrarlı birşekilde devam ediyorum..1,5 aydır bende pilates yapıyorum.doğum yaptım ona rağmen baya sıkılaştım bu kadar zamanda.kesinlikle yap düzenli olaarak..hem insanı daha bi motive ediyor pilates...

İnşallah hepbirlikte kurtulacağız o pis kilolardan

Eki Görüntüle 787108 Resmın uzerıne tıklayın kızlar oyle acılıyor.. Bacak hareketlerı..

Anaaa bu harketleri bir ara çok yapıyordum ama şimdi salona gidince ihmal ettim
Gitmediğim günlerde de plates yapıyorum bak istersen sende burdan deneyebilirsin inanılmaz kalori yaktırıyor ben yarım saat yapıyorum ve kan ter içinde kalıyorum

Ebru Şallı Tan

Menün gayet güzel hatta süper
Valla inşallah azmin daim olurda hep böyle devam edersen patır patır gider kilocukların
Bu arada akşam bence tavuğun yanına bol salata yap çorbadan daha tok tutar hem bağırsakları hareketlendirir

evet cok faydalı oluyor bırbırımıze destek oluyoruz ne guzel Platesı önceden ebru sallıyla yapardım ama sezon fınalınde heralde ne zaman ckacaksa cok ıyı oluyordu artık bende nette vıdeolardan yapcam. Yarından ıtıbaren aksam yemegı yerıne sıpecıal k yıyecegım

tesekkur ederım cnm evet bıde salata soylemeyı unutmusum onu hergun yıyorum Zaten yemek nasıl olursa olsun

ben ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun cdsini aldım...1 saat sürüyor ortalama..çok hareketli ve acaip terletiyor.onu yapıyorum hergün....birde akşam yemeğinde special k tüketme.onu bence öğle yemeğinde tüket.akşam yemeğini de ekmeksiz zeytinyağlı bir yemekle yanında yoğurt,salata tarzı bişi ye...çünkü uzun süre aç kalacagın için gevrek insanı o kadar süre tok tutmaz.sonra şekerin düşünce buzdolabındaki herşeyi yemek istersin..yine de sen bilirsin tabi....

tmm oyle yaparım o zaman bıde kac gunde kac kılo verdın cd sayesınde bende alsam ıyı olur

gunaydın kızlar bugun uyumusumda uyumusum ben ya gozumu bır actım saat 11.30 tu ne guzel 8 de kalkmıstım ama az daha yatım dıyınce saat 11.30 buldu :26:

tmm oyle yaparım o zaman bıde kac gunde kac kılo verdın cd sayesınde bende alsam ıyı olur

ilk bir ay kilo vermedim ama görünüşüm baya değişti..göbeğimi bacaklarım baya sıkılaştı.1 aydan sonra kilo vermeye başladım..3 kilo verdim....tabi vücutlada alakalı ben vermem ama internette yorumlara baktım 21 günde 7-8 kilo verenler olmuş..tabi diyetle daha hızlı gider..ben ilk ay diyet yapmıyordum emzirdiğim için.yeni başladım diyet yapmaya...

sağol canım amin...benim oğlan fena huysuz bugünlerde....sana çok özendim şuan biliyor musun?bende bazen tek başıma kalıp kafa dinlemeyi o kadar özlüyorum kiiiii....şuan hayal tabi ki bu istediğim......

anladım cnm bende en cok sıkılaşmak istıyorum madem faydalı alıyım bende medıa markt te gormuştum alırım oradan teşekkur ederım cnm onerdıgın için

aynen canm bende arastiriorum dukani .bise sorcam trye gitmeden atak ewtesini yapsam olurmu

Canım iyice öğrenmeye çalış varsa kafana takılan olursa bana yada nükete sorarsın olmadı daha evvel başlarız
En azından atak dönemini atlatmış olursun sonra tatilde seyir daha rahat olur alışmışda olursun

sağol canım amin...benim oğlan fena huysuz bugünlerde....sana çok özendim şuan biliyor musun?bende bazen tek başıma kalıp kafa dinlemeyi o kadar özlüyorum kiiiii....şuan hayal tabi ki bu istediğim......

Canım emin ol sende fırsat bulursun bir ara
Benimde ilk kez küçük kız doğduğundan beri yanlız kalışım hatta yine dayanamadım eve giriştim
Yatak odasını toparladım süpürdüm sonra salona giriştim Mutfağı zaten sabah herkes uyurken halletmiştim şükür her yer bitti asıl şimdi rahatım Akşama artık tertemiz düzenli eve geliceğiz ama gelir gelmez hallederler evi
Bİrde Telefonlada olsa rahat vermiyorlar ki
Sabahtan beri 5inciye arıyorlar Anneciğim seni çooottt seviyom diyip duruyor telefonda sayıyor şunu yedim meeemee suyu içtim köpte yedim diye

Anam kafa dinliyeyim diye yırttım kendimi ama özledim cadıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…