80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım emin ol sende fırsat bulursun bir ara
Benimde ilk kez küçük kız doğduğundan beri yanlız kalışım hatta yine dayanamadım eve giriştim
Yatak odasını toparladım süpürdüm sonra salona giriştim Mutfağı zaten sabah herkes uyurken halletmiştim şükür her yer bitti asıl şimdi rahatım Akşama artık tertemiz düzenli eve geliceğiz ama gelir gelmez hallederler evi
Bİrde Telefonlada olsa rahat vermiyorlar ki
Sabahtan beri 5inciye arıyorlar Anneciğim seni çooottt seviyom diyip duruyor telefonda sayıyor şunu yedim meeemee suyu içtim köpte yedim diye

Anam kafa dinliyeyim diye yırttım kendimi ama özledim cadıları [/QUOTE]

cnm ya bayagı kılo vermişsin masallah yazılarınn altındakı tabloda gordum ayy inş. bende oyle verırım nasıl yapıyosun o tabloyu cnm bende yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ya bayagı kılo vermişsin masallah yazılarınn altındakı tabloda gordum ayy inş. bende oyle verırım nasıl yapıyosun o tabloyu cnm bende yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Bak canım burdan ayrıntılıı görebilirsin nasıl yapıldığını

İNşallah hep eksilerde olur o çizelge

Canım atakla başlarsan bence aynen devam et seyir zaten çok daha rahat olucak ve tatilde de uygulayabilirsin kimsede anlamaz diyette olduğunu
Benim bildiğim bırakmamak lazım güçlendirmeye geçmeden yoksa giden tekrar geri gelir o yüzden direk başlayıp ara vermemek en güzeli
İstersen tatil için sana liste yaparız seçenekli sende her gün birini seçersin

ayyy cok saol canm benim yaa.ama gitmisken annemin o guzel yemeklerinden yemesem olmaz.o yuzden en iyisi gelince basliyim hem beraber baslariz destek oluruz hemde kitabi alirim trde okurum almanyaya gelince baslariz ins

kislar resmen bir aydir gram weremiyorum nolur yardim edin napayim ne yiyip ne iceyim strese giriyorum bu sefer hic kilo weremiyorum yaa.bi diet bi liste bise yokmu su kilo durmasina karsi

Neyse kızlar bana müsaade

Bir yarım saatcikte olsa biraz kitap okuyayım sonrada zaten ancak hazırlanır Havuza giderim
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Size hoş sohbetler ve hayırlı günler

tesekkurler cızelge için ceco34

Rica ederim canım güle güle kullan hep eksiye iner inşallah...aminnnn

kislar resmen bir aydir gram weremiyorum nolur yardim edin napayim ne yiyip ne iceyim strese giriyorum bu sefer hic kilo weremiyorum yaa.bi diet bi liste bise yokmu su kilo durmasina karsi

ayyy cok saol canm benim yaa.ama gitmisken annemin o guzel yemeklerinden yemesem olmaz.o yuzden en iyisi gelince basliyim hem beraber baslariz destek oluruz hemde kitabi alirim trde okurum almanyaya gelince baslariz ins

Nasıl istersen canım bencede öylesi daha iyi olur hem kitabı sende okumuş olursun o arada
Anneciğin o güzel yemeklerindende az az ye güzelim bak ne güzel kilo vermeye niyetlenmişken baltalama sakın
Duraklamayada takılma stres bile engel oluor kilo vermemize o yüzden hiç pes etmiyoruz ve aynen devam ediyoruz elbet kırılacak o duraklama ve yine patır patır gidecek kilolar
Bol bol su içmeyide ihmal etme hatta günde 1 şişede olsa Mineralli su iç ( yani soda )

saol canm yaa ewt zaten trde kardesimle her sabah sahil yuruyusu yapcaz we tabagima olculu koycam her yemekten bide ben tr ye gidince disardan iceri giremiyorum gormemisler gibi bi gun pazar bi gun carsi her gun gezmee ooo in s almam belki 1 2 kilo bile weririm inss.nese canm sen biraz sesizlikten istifade et gorusuruk....

hiç strese gırme cnm her sabah plates yap seker hıc yeme sekerlı bıseyı bıle yeme devamlı su iç sabah ılık suya limon sıkıp için ac karınla kahvaltını sıkı yap aksam 7 den sonra hiç bişey yeme inş. zayıflarsın istedıkten sonra basarılar zayıflama yolunda...

Evet kizlar spor salonundan bildiriyorum
Birazdan yuzmeye giriyorum

Gecen hafta saydim bir tur tam 90 kulaç ve ben 6 tur yüzuyorum
Insallah bugün de basarir hatta fazlasini yuzerim

Hadi kactim

saol canm simdiden itibaren basladim birazdan yuruyuse cikcam 7den sonra caydan baska bise yemicem bide pazara kadar hiiic tartilmicam tartilcikca kafayi yiyorum

evet arkadaşlar size menü bildiriminde bulunmak istiyorum...bugün pek parlak bi gün değildi.spor yapmadım..
öğle:
tereyağlı peynirli makarna(küçük bi tabak)
1 kase yoğurt

ara öğün dondurma

birazdanda karpuz ya da şeftali yerim

akşam
kıymalı şehriye çorbası
fasulye kavurması
yoğurt

boooooll boooooool da suuuuuuuuuuuuuuuuuu

saol canm simdiden itibaren basladim birazdan yuruyuse cikcam 7den sonra caydan baska bise yemicem bide pazara kadar hiiic tartilmicam tartilcikca kafayi yiyorum

inş cnm bence cayında bıtkı cayı olsun kıraz sapı cayı tadıda guzel sekersız içilebılır

afıyet olsun cnm yarasın dıycem ama olmaz sımdı yarayanları alsın dıyım bari

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yemek faslı, sofra toplama falan derken ancak gelebildim
Bugün çok şükür yüzmede yine 6 tur yüzdüm
Birazda saunaya gireyim dedim ama baktım iyice boğazım kurudu çıktım öbür türlü fazla kalınca bir soğuk bir sıcak derken hasta oluyorum

Yarın Pazara çıkma günüm ama sabahtanda sağlık ocağına gidiceğim kızın boy ve kilosunu ölçtürmek için ( aradı bugün hemşire gelin diye ) hazır çıkmışken bende bari direk kardeşime kahvaltıya gideyim dönüştede öğlende pazarımı yapıp öyle dönerim dedim

Aklımdayken yediklerimide yazayım ;

4 tane ufak tavuk köftesi
5 çatal patlıycan salatası
1.5 bardak ayran
3 tane salatalık turşusu

Çok şükür aç değilim ama tokta değilim neyse sabah nasılsa kahvaltı edeceğiz

Son düzenleme:

canm sen almasedi kullaniomusin

canm sen almasedi kullaniomusin

Kullanıyorum canım ama ben turbo yapmıyorum sadece günde iki öğün almased akşamda hafif yemek
Turboyu denedim ama ağır geldi ikinci gün resmen sinirlerim boşaldı tadı güzel ama günde 3 öğün ondan bir kaç gün arka arkaya yapmak bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…