- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Canım iyice öğrenmeye çalış varsa kafana takılan olursa bana yada nükete sorarsın olmadı daha evvel başlarız
En azından atak dönemini atlatmış olursun sonra tatilde seyir daha rahat oluralışmışda olursun
arastiriorum canm.ama ben diomki tatile gitmeden atak yapayim sonra gelince yine ataktan en bastan basliyim yani kilo wemem durdu ya belki onla duzene girerim ben cabaladikca batiyorum gidene kadar 80 olmak istiodum ama aksine kilo aliyorum kafayi yicem yaaaaaa
cnm ya bayagı kılo vermişsin masallahyazılarınn altındakı tabloda gordum ayy inş. bende oyle verırım nasıl yapıyosun o tabloyu cnm bende yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
arastiriorum canm.ama ben diomki tatile gitmeden atak yapayim sonra gelince yine ataktan en bastan basliyim yani kilo wemem durdu ya belki onla duzene girerim ben cabaladikca batiyorum gidene kadar 80 olmak istiodum ama aksine kilo aliyorum kafayi yicem yaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Bak canım burdan ayrıntılıı görebilirsin nasıl yapıldığını
İNşallah hep eksilerde olur o çizelge
Canım atakla başlarsan bence aynen devam et seyir zaten çok daha rahat olucak ve tatilde de uygulayabilirsin kimsede anlamaz diyette olduğunu
Benim bildiğim bırakmamak lazım güçlendirmeye geçmedenyoksa giden tekrar geri gelir o yüzden direk başlayıp ara vermemek en güzeli
İstersen tatil için sana liste yaparız seçenekli sende her gün birini seçersin
tesekkurler cızelge için ceco34
kislar resmen bir aydir gram weremiyorum nolur yardim edin napayim ne yiyip ne iceyim strese giriyorum bu sefer hic kilo weremiyorum yaa.bi diet bi liste bise yokmu su kilo durmasina karsi
ayyy cok saol canm benim yaa.ama gitmisken annemin o guzel yemeklerinden yemesem olmaz.o yuzden en iyisi gelince basliyim hem beraber baslariz destek oluruz hemde kitabi alirim trde okurum almanyaya gelince baslariz ins
Rica ederim canım güle güle kullan hep eksiye iner inşallah...aminnnn
Nasıl istersen canım bencede öylesi daha iyi olurhem kitabı sende okumuş olursun o arada
Anneciğin o güzel yemeklerindende az az ye güzelim bak ne güzel kilo vermeye niyetlenmişken baltalama sakın
Duraklamayada takılma stres bile engel oluor kilo vermemizeo yüzden hiç pes etmiyoruz ve aynen devam ediyoruz elbet kırılacak o duraklama ve yine patır patır gidecek kilolar
Bol bol su içmeyide ihmal etme hatta günde 1 şişede olsa Mineralli su iç ( yani soda)
kislar resmen bir aydir gram weremiyorum nolur yardim edin napayim ne yiyip ne iceyim strese giriyorum bu sefer hic kilo weremiyorum yaa.bi diet bi liste bise yokmu su kilo durmasina karsi
hiç strese gırme cnm her sabah plates yap seker hıc yeme sekerlı bıseyı bıle yeme devamlı su iç sabah ılık suya limon sıkıp için ac karınla kahvaltını sıkı yap aksam 7 den sonra hiç bişey yeme inş. zayıflarsın istedıkten sonra basarılar zayıflama yolunda...
yemekten sonra inşallah bisiklet çevireceğimmmmmm.......
saol canm simdiden itibaren basladim birazdan yuruyuse cikcam 7den sonra caydan baska bise yemicem bide pazara kadar hiiic tartilmicam tartilcikca kafayi yiyorum
evet arkadaşlar size menü bildiriminde bulunmak istiyorum...bugün pek parlak bi gün değildi.spor yapmadım..
öğle:
tereyağlı peynirli makarna(küçük bi tabak)
1 kase yoğurt
ara öğün dondurma
birazdanda karpuz ya da şeftali yerim
akşam
kıymalı şehriye çorbası
fasulye kavurması
yoğurt
boooooll boooooool da suuuuuuuuuuuuuuuuuu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemek faslı, sofra toplama falan derken ancak gelebildim
Bugün çok şükür yüzmede yine 6 tur yüzdüm
Birazda saunaya gireyim dedim ama baktım iyice boğazım kurudu çıktımöbür türlü fazla kalınca bir soğuk bir sıcak derken hasta oluyorum
Yarın Pazara çıkma günüm ama sabahtanda sağlık ocağına gidiceğim kızın boy ve kilosunu ölçtürmek için ( aradı bugün hemşire gelin diye) hazır çıkmışken bende bari direk kardeşime kahvaltıya gideyim dönüştede öğlende pazarımı yapıp öyle dönerim dedim
Aklımdayken yediklerimide yazayım ;
4 tane ufak tavuk köftesi
5 çatal patlıycan salatası
1.5 bardak ayran
3 tane salatalık turşusu
Çok şükür aç değilim ama tokta değilimneyse sabah nasılsa kahvaltı edeceğiz
canm sen almasedi kullaniomusin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?