80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bisey sorucam hani su spor salonlarinda titresim aleti var o kilo verdiriyormudr yada sikilastriyormudr evde vrda kullanmakta kararsizm

Bildiğim kadarıyla o titreşim kan dolaşımı hızlandırdığı için sıkılaştırıyor ve selüliti yok ediyor

:26:

Bende ole mantik yuruttum sikilaastirir diye kullanim bari vucut kendini sal1mis durumda

Benimde evde sauna beltler vardı ya titreşimli ondan var dur aklımdayken bende onu çıkartırayım eşimede bari pc başında az titriyeyim göbişimdeki yağlar erir belki

Titrek ceco geldi hanımmmm

Anammm iyi geldi valla oturduğum yerde titriyorum eşim her gece pc başına oturduğunda bağla kesin göbişine fayda eder diyor

Bu arada Pazar günü eşimin amcaoğlu nişanlanıyor ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum :122: :122: :122: keşke biraz daha kilo verebilmiş olsaydım ama neyse artık düğüne
Straplez bir elbise üzerine beyaz kısa kollu bolero giysemmi dedim eşime ama cuma bakarız bir çaresine dedi şimdi karar vermek için erkenmiş Aslında elbise de değil eşimin amcası bana lacivert uçları çok minik dalgalar olan bir etek hediye etmişti bel kısmı geniş lastikli olanlardan tabi bende boy olmayınca giyemedim yerleri süpürüyor diye geçen gün sıcaktan bunalınca onu straplez gibi yukarı çekip giydim ve eşim bayıldı hatta üzerine kısa kollu bir bolero falan giysen dışarı bile çok hoş olur dedi bende ona istinaden beyaz bir bolero alıp giyeyimmi dedim ama henüz cevap vermedi
Onda bayada zayıf duruyorum bakalım yeni birşey almazsam ki almak istemiyorum eşimi ikna ederim inşallah

Son düzenleme:
Benimde evde sauna beltler vardı ya titreşimli ondan var dur aklımdayken bende onu çıkartırayım eşimede bari pc başında az titriyeyim göbişimdeki yağlar erir belki
benımde kosu bandında vardı hıc kullanmıyordum bugun kullandım, ama nasıl kasındırıyor anlatamam , mıdene yapma cnm ıc organlara zarar verıyor dıyolar,

:26:guzel olur cnm esınde begenmıs belkı yenı bıseyler alılım der cuma gunu

27.08.2013
12:00 300 ml su
12:20 1 dilim kepekli krempeynırlı baharatlı ekmek ,2-3 parca domates, 1 kırmızı bıber buglaması
12:30 Walk away the pounds with Leslie Sansone 1mile(15 dk),300 ml su

15:00 1 orta boy patates haslaması,3 yemek kasıgı kaymaksız yogurt,1 buyuk boy seftali,500 ml su

16:10 hiphop abs -ab sculpts(25 dk),300 ml su
17:10 1 tane actıvıa cıleklı yogurt
19:00 7-8 yemek kasıgı bezelyeli pilav,4 yemek kasıgı kaymaksz yogurt,
300 ml su
21:30 30 dk tıtresım aletı,15 dk yuruyus (1km yurudum),600 ml su

tıtre anam tıtre bundan sonra bende spora baslamadan once yapım dıyorum

Benimde koşu bandında aynısından vardı o tam süper birşey ama dediğin gibi kullanmak lazım
Bu kemer fena değil aslında düzenli kullanılsa mutlaka faydası olucaktır ama eminim seninki daha çabuk sonuç verir

Eşim geçen sene kullanmıyorum diye dellenip sattı koşu bandını çokta lülüüü epileptik bisikletim var nasılsa birde salona gidince insan evde başka sporlar yapmak istiyor Plates iyi yaa oda gitmediğim günlerde imdat çekici gibi oldu
Cuma günü hem resmi tatil hemde küçük cimcimemin doğum günü o gün salon kapalı o yüzden eve plates yaparım sabah eşim uyurken sonrada akşam için hazırlık kızkardeşim ve komşu ablam olucak bir tek ama çayın yanına birşey yapmayacağım bir tek kızıma pasta oda çok istediğinden yoksa arada kaynatırdık doğum gününü nasılsa anlamıyor diye ama kuzenlerinin doğum gününde bende istiyorum doğum pastası diye tutturunca sanada yaptırırız dedik oda şimdi pasta alacağız diye gün sayıyor yatçaz kalkçaz yatcaz kalkçağız babam bana pasta alacakkkkkk diye seviniyor

:26:guzel olur cnm esınde begenmıs belkı yenı bıseyler alılım der cuma gunu

Valla banada öyle geldi büyük kızında yok şöyle kibar birşeyi
Cadı gidiyor geliyor spor şeyler alıyor şöyle özel bir gün için güzel bir bluzu yada kumaş pantalonu yok ama eğer cuma eşim hadi derse ona hemen bir kumaş pantalon

Aslında benim ufak bedenlere bir baksam belki kumaş pantalon çıkar ona nasılsa her bedenden en az iki tane var

ooo afıyet olsun cnm ben bugun basladım ya zor oldu ac degılım ama dedıgın gıbı tokta degılım inş. hedefe ulaşacagız

Neyse bana müsaade fena uyku bastırdı

Size hayırlı geceler
Yarın öğleden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın

çok mersi. çokta geçmis olsun. hadi hayirliolsun diyet... elbete yardim ederim... ben hala 73,8 de çakili kaldim.

Kocaman günaydin,
Mobilyalarim geldi.Elbise dolabina sigamiyorum. :) e tabi dolabin yarısını koca adayına ayrilinca gicik oldum mevzuya herseyi indirip inidirip yeniden yerleştiyorum. 2 gündür mahvoldum halada yerleşemedim
Burada hafta sonu bizim sitenin güvenlik tellerine değdim. başimin tepesinde küçük bir kesik yaptim. Orda ne işin var derseniz. Ben çok yaramazım. Eski yataği arkadaşima veriyordum. Adamlar tellerin oraya yatağı dayamislar. Bende ama yatak kirlenmesin diye üzerindeki çarşafi düzelteyim dediydim minik dikiş tetenoz aşisi kol şişmesi, yerleşme, diş ameliyatinin 2. kismi, müşteri kaprisi vs. derken şükür kavuşturana.
geçmisi okuyamadim. umarım herkescikler iyidir...

Son düzenleme:
herkese gunaydın bugunku kahvaltımı yazıym
bir parca beyaz peynir
zeytın 4-5 tane
yarım domates
1 salatalık
veee yumurta vee yesılcay (sekersiz cayda olabılır sonradan)

daha sonrada 45 dk plates

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…