Kizlar bisey sorucam hani su spor salonlarinda titresim aleti var o kilo verdiriyormudr yada sikilastriyormudr evde vrda kullanmakta kararsizm
Bildiğim kadarıyla o titreşim kan dolaşımı hızlandırdığı için sıkılaştırıyor ve selüliti yok ediyor
:26:
Bende ole mantik yuruttum sikilaastirir diye kullanim bari vucut kendini sal1mis durumda
benımde kosu bandında vardı hıc kullanmıyordum bugun kullandım, ama nasıl kasındırıyor anlatamam , mıdene yapma cnm ıc organlara zarar verıyor dıyolar,Benimde evde sauna beltler vardı ya titreşimli ondan var dur aklımdayken bende onu çıkartırayım eşimede bari pc başında az titriyeyimgöbişimdeki yağlar erir belki
Titrek ceco geldi hanımmmm
Anammm iyi geldi valla oturduğum yerde titriyorumeşim her gece pc başına oturduğunda bağla kesin göbişine fayda eder diyor
Titrek ceco geldi hanımmmm
Anammm iyi geldi valla oturduğum yerde titriyorumeşim her gece pc başına oturduğunda bağla kesin göbişine fayda eder diyor
Bu arada Pazar günü eşimin amcaoğlu nişanlanıyor ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum :122: :122: :122: keşke biraz daha kilo verebilmiş olsaydım ama neyse artık düğüne
Straplez bir elbise üzerine beyaz kısa kollu bolero giysemmi dedim eşime ama cuma bakarız bir çaresine dedişimdi karar vermek için erkenmiş Aslında elbise de değil eşimin amcası bana lacivert uçları çok minik dalgalar olan bir etek hediye etmişti bel kısmı geniş lastikli olanlardan tabi bende boy olmayınca giyemedim yerleri süpürüyor diye geçen gün sıcaktan bunalınca onu straplez gibi yukarı çekip giydim ve eşim bayıldı hatta üzerine kısa kollu bir bolero falan giysen dışarı bile çok hoş olur dedi bende ona istinaden beyaz bir bolero alıp giyeyimmi dedim ama henüz cevap vermedi
Onda bayada zayıf duruyorumbakalım yeni birşey almazsam ki almak istemiyorum eşimi ikna ederim inşallah
tıtre anam tıtre bundan sonra bende spora baslamadan once yapım dıyorum
:26:guzel olur cnm esınde begenmıs belkı yenı bıseyler alılım der cuma gunu
ooo afıyet olsun cnm ben bugun basladım ya zor oldu ac degılım ama dedıgın gıbı tokta degılım inş. hedefe ulaşacagızSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemek faslı, sofra toplama falan derken ancak gelebildim
Bugün çok şükür yüzmede yine 6 tur yüzdüm
Birazda saunaya gireyim dedim ama baktım iyice boğazım kurudu çıktımöbür türlü fazla kalınca bir soğuk bir sıcak derken hasta oluyorum
Yarın Pazara çıkma günüm ama sabahtanda sağlık ocağına gidiceğim kızın boy ve kilosunu ölçtürmek için ( aradı bugün hemşire gelin diye) hazır çıkmışken bende bari direk kardeşime kahvaltıya gideyim dönüştede öğlende pazarımı yapıp öyle dönerim dedim
Aklımdayken yediklerimide yazayım ;
4 tane ufak tavuk köftesi
5 çatal patlıycan salatası
1.5 bardak ayran
3 tane salatalık turşusu
Çok şükür aç değilim ama tokta değilimneyse sabah nasılsa kahvaltı edeceğiz
ooo afıyet olsun cnm ben bugun basladım ya zor oldu ac degılım ama dedıgın gıbı tokta degılım inş. hedefe ulaşacagız
İnşallah canım hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
cnm ya su cızelgeyı yapamadım
Neyse bana müsaade fena uyku bastırdı
Size hayırlı geceler
Yarın öğleden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
ayy tskkur canm.aynen bende iki gun ugruyamadim siet bozuldu gezmeye gittik habire yedim istahimda yerimde bugunde ayni sekil.yarin princ lapasi dieti yapcam iki gun ins bende 12 eylule kadar bozmucam dieti we 3kilo wericem.ayy ewlilik zor is bilirim hazirliklar falan derken maf oluyosun allh uardimcn olsun canm tr ye gidicem dukan kitabini alcam we ekimde ceco ile baslicaz ins takildigimiz yerde yardim edersin garik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?