Kocaman günaydin,
Mobilyalarim geldi.Elbise dolabina sigamiyorum. :) e tabi dolabin yarısını koca adayına ayrilinca gicik oldum mevzuyaherseyi indirip inidirip yeniden yerleştiyorum. 2 gündür mahvoldum halada yerleşemedim
Burada hafta sonu bizim sitenin güvenlik tellerine değdim. başimin tepesinde küçük bir kesik yaptim. Orda ne işin var derseniz. Ben çok yaramazım. Eski yataği arkadaşima veriyordum. Adamlar tellerin oraya yatağı dayamislar. Bende ama yatak kirlenmesin diye üzerindeki çarşafi düzelteyim dediydimminik dikiş tetenoz aşisi kol şişmesi, yerleşme, diş ameliyatinin 2. kismi, müşteri kaprisi vs. derken şükür kavuşturana.
geçmisi okuyamadim. umarım herkescikler iyidir...
ayy gecmis olsun canm kendini cok yipratma dikis mikis bayagi kucuk kaxa olmus allh kolaylik wersin canm dugun mezamandi
umarım herkesler iyidir.mayıs ortalarında en son yazmışım.sıkı depresyon döneminden sonra yine buradayım.neyseki çabuk toparlandım.ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsadeniz varsa...sanırım 87,5 kg dum enson.cuma günü tartılıp yazarım.küçük oğlanı anaokuluna yazdırdım.okul başlayınca spor yapmaya başlarım.inşallah bu sefer başarılı olurum.artık bu kilolar iyice bunalıma sürükleyecek beni.kendimi tekrar tanıtayım.adım filiz 39 yaşındayım 13 ve 4 yaşında iki oğlum var.17 yıllık evliyim.ist.yaşıyorum.1.68 boyum var.hedefim 70 kiloya kadar düşmek.tekrar sizlere yazdığım için çok mutluyum.umarım hep beraber başarıcağız
bende yazayim.
ögleyin, 2 yumurtalı maydanozlu, misir nisastali omlet, sekersiz çay
arada sekersiz türk kahvesi
ögleyin, içinde minik köfteleri olan unsuz terbiyeli çorba.. çok çok büyük kase
Neyse bana müsaade fena uyku bastırdı
Size hayırlı geceler
Yarın öğleden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
öğlende 1 şeftali yedim 1 tane de domates vaktim olmadı yaaa hem oğlumla ilgilenip hem ev işi yapmaktan....AMA SPORUMU YAPTIM BUGÜN..40 DK PİLATES 10 DAKİKA BİSİKLET ÇEVİRDİM...
DÜN AKŞAMDA SÖZ VERDİĞİM GİBİ BİSİKLET ÇEVİRDİM..ÜZERİNEDE MEKİK ÇEKTİMMM
Kocaman günaydin,
Mobilyalarim geldi.Elbise dolabina sigamiyorum. :) e tabi dolabin yarısını koca adayına ayrilinca gicik oldum mevzuyaherseyi indirip inidirip yeniden yerleştiyorum. 2 gündür mahvoldum halada yerleşemedim
Burada hafta sonu bizim sitenin güvenlik tellerine değdim. başimin tepesinde küçük bir kesik yaptim. Orda ne işin var derseniz. Ben çok yaramazım. Eski yataği arkadaşima veriyordum. Adamlar tellerin oraya yatağı dayamislar. Bende ama yatak kirlenmesin diye üzerindeki çarşafi düzelteyim dediydimminik dikiş tetenoz aşisi kol şişmesi, yerleşme, diş ameliyatinin 2. kismi, müşteri kaprisi vs. derken şükür kavuşturana.
geçmisi okuyamadim. umarım herkescikler iyidir...
Yaaa ben çok bahtsız bedeviyim yaaa..evlilik yıldönümümüz yine parasız dönemimize denk geldi..izne gideceğiz ona anca yetecek para....
neyse bende düşündüm zayıflayınca eşim komple gardropumu yenileyecek söz verdi...o zaman bol bol kullanırım bu hakkımı..bu yıl mont almam lazım iice inceleyimde istediğim model ve renk alabileyim....
Kısslar artık aynaya bakıyorum da göbeğimdeki o kabarık görüntü gittti.birşey giyince çıkmıyor artık.kalça ve bacaklarım baya toparlandı..giydiklerim yakışıyor artık..ve bende çok mutlu oluyorum..eşimde geçen gün belirgin bi şekilde zayıfladın inceldin bariz belli oluyor dedi....çok sevindim...
öğlende 1 şeftali yedim 1 tane de domates vaktim olmadı yaaa hem oğlumla ilgilenip hem ev işi yapmaktan....AMA SPORUMU YAPTIM BUGÜN..40 DK PİLATES 10 DAKİKA BİSİKLET ÇEVİRDİM...
DÜN AKŞAMDA SÖZ VERDİĞİM GİBİ BİSİKLET ÇEVİRDİM..ÜZERİNEDE MEKİK ÇEKTİMMM
çıtır adayları selam
kaçtım sanmayın okumaya devam edeceğim ama ...spor yapamıyorum, bu hafta sınavım var ....
spor yapamayınca diyet de yapamıyorum
1 hafta sonra umuyorum aktif olurum...
az kolorili...bol enerjili bi gün olsun hepiciğinize
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine erken başladık ailecek sabaha ama çokda iyi oldu
Kızımı boy kilo takibi için önce Sağlık ocağına götürdümEbe bayıldı benim cimcimeye maşaallah yaşıtlarından daha ileri gelişim olarak
15.4 kg olmuş boyuda 95 santim
Sonrasında kızkardeşimde kahvaltı ettikten sonra pazarımızıda yaptık döndük eve
Baya bir yürüdük ama iyi geldi
Bir yandanda çamaşır yıkanıyorken birde sizlere bakayım dedim
Canım çok çok geçmiş olsun
Yine şükür gözüne falan gelmemişAllah yardımcın olsun canım eşyalarla uğraşmak çok zor birde rahatsızlıklar
Rabbim iyi günlerde huzurla oturmayı nasip etsin canım
Canım inşallah hepimiz fıstık gibi olunca gardoropları komple değiştiririz
İnşallah çok daha fazla göbişler yok olucak ve çok daha fazla insan iltifat edicek
Rabbim nazardan saklasın inşallah hep öyle devam eder
Üzülme nasılsa sınavdan sonra sporunuda yaparsın
Okul şu anda daha önemli nasılsa gençsin ve kilolar patır patır gider nasılsa
Ayeyldz canım hadi sende güle güle kullan yeni tickerinibak bu sayfayı sakla yenilemek için olmadı ben yaparım yine sorun yaşarsan
Weight Loss - Diet Ticker
ceco34 cok tesekkur ederım cnm cook guzel olmuşellerıne saglık inş. en kısa zamanda zayıflarsın bıde ben nasıl kılo verdıkce azaltıcam cızelgeyı :26::26:
gönlü güzel insan sagolasın...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Üzülme nasılsa sınavdan sonra sporunuda yaparsın
Okul şu anda daha önemli nasılsa gençsin ve kilolar patır patır gider nasılsa
Weight Loss - Diet Ticker
Kocaman günaydin,
geçmisi okuyamadim. umarım herkescikler iyidir...[/QUOT
canm kiloda takildim diosun suan hangi ewredesin toplam nekadar werdin nezamandir takildin takilinca kilin biraktinmi dewammi.ayy cok sordum galiba
çıtır adayları selam
kaçtım sanmayın okumaya devam edeceğim ama ...spor yapamıyorum, bu hafta sınavım var ....
spor yapamayınca diyet de yapamıyorum
1 hafta sonra umuyorum aktif olurum...
az kolorili...bol enerjili bi gün olsun hepiciğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?