günaydın herkeseopuyorumnanaktankendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün elim kolum kalkmıyor :çok üzgünüm:dün aşırı sıcaktı ist sanırım ondan oldu dün giremedim kandil dolayısıyla akraba ziyaretindeydim herkesin geçmiş kandilini kutlarımopuyorumnanaktan
günaydın herkeseopuyorumnanaktankendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün elim kolum kalkmıyor :çok üzgünüm:dün aşırı sıcaktı ist sanırım ondan oldu dün giremedim kandil dolayısıyla akraba ziyaretindeydim herkesin geçmiş kandilini kutlarımopuyorumnanaktan
burdayız baharnaz arada başka topiklerde nasılsın
yağmurgözlü nasılsın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lavita... inş. tutturursun aynı rengi canmm.. ama sen her halinle güzel olursun emini :)))
ben burdayım baharnaz.. hatta6 kişiyiz şu an :)) geziniyom arada topikler arası... amiin. cnm .. inşallah allah yüzümü güldürür artık.. biliyosun ilk klomen denemem.. o yüzden daha heyecanlıyım.. aslında bu hapla bile aylarca başarılı olamayan var ama ben ilk keztakip-kontrol altında olacağım için ümirliyim.. bana dua et tatlım yumurtalarım inş. gelişir ve mucizem gelir bu ay :Saruboceq:
ayy ne geldi aklıma.. ben bu ay bide ballı tarçın fln.. bi macun gibi bişiy yiyorum sabah-akşam.. o engelliyo olmasın kilo vermemi kaydirigubbakcemile3
seninde kandilin kutlu olsun evet dün acayip sıcaktı neyse bugün rüzgar biraz rahatlatır gibi bol bol su iç ve meyve ye belki canlanırsın:teselli:
baharnazim cnm ben oyundayim arada bakorum buraya
nasilsin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?