80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum evet canm. açık tende kızıl süper duruyo.. kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3
nşan gününüz de belli olmuş.. hayırlısı olsun cnmm.. çok sevindim.. canınla sonsuz mutluluklar...
umarım herşey istediğiniz gibi olur.. resim eklersin mutlaka.. merakta bırakma bizi.. :)))

oy gez canim oh bende öyleyim ya bi oraya git bi buraya gittim yerlede bazen net yok:)
olsun artik yazi böyle idare edez,
evet canim beli oldu. eklicem tabiki mutlulugum sizlerle paylascam hayatim.
evleda rumleideki büyük ablalari var ya onun saclari gibi bi kizilik istiyorum bakalim insallah olur:)

günaydın kızlar

bebeqcim hoşgelmişsin canım, evet tatilde biraz gitti bu yüzden bir tatil hatta iki tatil daha yapsam iyi olcak kaydirigubbakcemile3 ayın başında yine bir 10 gün kaybolcam canım bu sıralar da ev taşıma işlerimiz olcak yine yoğunluk var senin anlıycan. Öteki işlere (dr) ara verdik ona sıra gelmiyor bakalım hayırlısı inşallah sende hayırlı bir haber olur canım.

günaydın herkeseopuyorumnanaktankendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün elim kolum kalkmıyor :çok üzgünüm:dün aşırı sıcaktı ist sanırım ondan oldu dün giremedim kandil dolayısıyla akraba ziyaretindeydim herkesin geçmiş kandilini kutlarımopuyorumnanaktan

seninde kandilin kutlu olsun evet dün acayip sıcaktı neyse bugün rüzgar biraz rahatlatır gibi bol bol su iç ve meyve ye belki canlanırsın:teselli:

sabah
1 bardak suyla levitronumu içtim
yolda 1 galeta
kahvaltı
1 dilim tuzsuz lor peyniri
1 dilim tuzsuz ekmek
şekersiz çay
ara
yeşilçay içerim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

lavita kızıl renkli saç süper olur
ben hiç yakışmayanını görmedim saçların uzunsa da harika durur

lavita... inş. tutturursun aynı rengi canmm.. ama sen her halinle güzel olursun emini :)))

ben burdayım baharnaz.. hatta6 kişiyiz şu an :)) geziniyom arada topikler arası... amiin. cnm .. inşallah allah yüzümü güldürür artık.. biliyosun ilk klomen denemem.. o yüzden daha heyecanlıyım.. aslında bu hapla bile aylarca başarılı olamayan var ama ben ilk keztakip-kontrol altında olacağım için ümirliyim.. bana dua et tatlım yumurtalarım inş. gelişir ve mucizem gelir bu ay :Saruboceq:

ayy ne geldi aklıma.. ben bu ay bide ballı tarçın fln.. bi macun gibi bişiy yiyorum sabah-akşam.. o engelliyo olmasın kilo vermemi kaydirigubbakcemile3

tabiki olabilir bal tarçın iştah açıcı birşey. benim incir kürünün bitmesine az kaldı bitsin bende buna başlıycam o zaman tarifini alırım senden inşallah mucizelerimize en yakın zamanda kavuşuruz

yagmurgozlu... günaydın sanada.. havalardandır cnım.. hıı sen birinciydin demi bu hafta.. tebrikler...

arkadaşlar bu haftanın kilo verenlerini ve birincisini tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

selma ve aylini de kilo alma konusundaki üstün çabalarından dolayı ayrıca kutluyorum lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…