80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şu an çok şükür ki 79 ları görüyorum...84 kiloyla başladım diyete..doğum sonu kiloları işte..ama bana sorarsan görünüşüm 79 dan daha az duruyor çünkü 2 aydır düzenli 1 saat pilates yapıyorum...ilk ay kilo vermedim sıkılaştım..sonraki ay 1er 2ser vermeye başladım kilo..azimliyim çok samimi arkadaşlarım sayesinde.eşimde çok destek oluyor bana..mesela haftasonları ben spor yaparken oda uykusundan fedakarlık yapıp bebeğimize bakıyor...yemek konusundada ben azaltınca öğünlerimi oda bana ayak uydurdu oda fazla yemiyor...:)akşam 8 den sonra beraberce bişi yemiyoruz artık..çok şükür yanımda ve bana güç veriyor....

Sen eşine bakma aynaya baktığında kendini nasıl görmek istiyorsan o kiloya inmek için uğraş.inşallah yaparsın..allah yardımcımız olsun....

Selam kısslar
akşam fasulye kavurması
yoğurt yedim

ara öğünde magnum mini yedim
o magnum bitmedikçe bana huzur yok
allahtan bi tane kaldı onu da akşam eşim yer:)

öğleden sonra sporu olarak da oğlumla oynadım:)

görüşmek üzere öpüyorum sizi

ayy walla senin adina sewiniorum ne guzel erkenden baslamissin ins istedigin kiloya inersin su spor yapma istegi bwndede olsa bide destek bir es benim esim bayilir disarda yemege ye gitsin bise olmaz dio ama baska zamanda dalga gecer anlamadim bu adami walla

bugunku menumu yazayim
sabah.bi dilim kepek ekmegi we azcik beyaz ekmek biraz sucuklu domatesli soganli kavurma yagsiz bi dlim peynir uc zeytin.
ara.siet biskuwi
oglenpide yapmistim misafirim gelcekte ondan yedim 3 kucuk kiymali pide bitane hasasli poaca
ara.seftali uzum yesilcay
aksam.yok ceza werdim kendime
ara cay ve bikac kuru dud
spor.30dk yuruyus 10dk stepper

selam kızlar

sonunda internete kavuştum bütün yazımı nerdeyse köyde (eşimin) geçirdim patlamak üzereydim internet yoktu siz yoktunuz hepinizden çok özür diliyorumgeçmiş yapamadım hala kaptan değilimdir heralde :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

eşim kıbrısa bi haftaya kadar gidecek ondan sonra başlıyo benim kilo verme olayları yürüyüşler dyetisyen çok sıkı bi çalışma beni bekliyor desteklerinizle halleder gideriz yine

herkes iyi mi topikte ne var ne yok bi gezinip geleyim öpüyorum sizi

babamda satacaktı ıyıkı satmamıs bı dunya para verdım kullanmadın dıye kıza kızaa bu sene anası agladı yazık kosu bandımının, oyy kac yasına gırıyor kucuk cımcıme ,Allah uzun omurler versın cnm sımdıden ıyıkı dogmus cnm benım , cuma benımde kuzenın dogum gunu tabı ben pasta yemıcem yada ıncecık bı dılım yıcem artık bugun fazlasıyla yedım dısarda ,sevdıcegımle bulusunca yemıcem dıyemıyorum gercı hepsını yıyemıyorum yarısı hep ona kalıyor ben kılo verırken bu sefer o kılo alıyor , gobek yaptı bıle
haftaya benmde arkadasımın dugunu var benımde hep kot gomlek kıyafetlerım hıc klasık yok ben genelde kot gomlek gıyıp canta ve ayakkabıyla sık bısıler yaratmaya calısıyorm spora alısmısım bı kere begenemıyorum klasık bısı bende dugune beyaz keten pantalon sıyah gomlek beyaz sal takayım dıyorum altındada platformlu yuksek topuk bı ayakkabım var sıyah ,topuk kısmıda zebralı ole gıyeyım dıyorum ama canta ne yaparım bı fıkrım yok :26:yada baska bı kombın aklıma gelmıyor
cnm cok gecmıs olsun
ben sımdılık eskı kıyafetlerımı daraltırmakla ıdare edıyorum hedefe ulasayım hepsını yenılıcem ozenıp gıyemedıgım herseyı alıcam helekı bol bol topuklu ayakkabı alıcam

bugunku menum
kahvaltı (10:30)
1dılım krem peynırlı kepek ekmek (baharatlı),3-4 parca domates,2 bardak su, 1 kutu sprıte
ogle(14:00)
yarım içli kofte,3-4 parca ızgara tavuk 3 bardak su
ara (15:30)
1 cup meyve salatası
ara(16:30)
elmalı soda
ara(18:30)
mc donals soft ıce, mc donals fıltre kahve (yarısı 2 sekerle)
ara(20:00)
1 bardak sprıte, 1 avuc tuzsuz aycekırdegı,4 bardak su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra tekrar dışarı attık kendimizi
Küçük cimcimenin cuma günü doğum günü olduğu için pasta siparişi verelim dedik hesapta sadece kız kardeşim ve ailesi birde komşu ablamlar gelicekti ve biz kendi kendimize kutlayacaktık ama tam pastaya karar vermeye çalışırken eşimin amcaoğluda bizim olduğumuz pastaneye gelmezmi
Tabi doğal olarak bu durumda onlarıda davet etmek zorunda kaldım ve yine kendime iş çıkardım

Cimcimeye Pepeeli pasta yaptıralımmı dedik ama taktı hatun yok istemiyorum davay davaylı pasta istiyorum diye
Geçenlerde nasıl bulduysa rus bir çizgi filmi bulmuş youtube da küçük bir kızla ilgili ve kız devamlı davay davay diye sesleniyor arkadaşı ayıcığa bizimkide her gün onu izliyor taktı onun resmini istiyorum diye
Neyseki cepten nete girip gösterebildikte pastane sahibinin ( KPnin yıllardır arkadaşı ) oğluda netten girip resmi kayıt etti

Bakın dediğim kız bu bende bayıldım acıkcası

Çok şeker birşey yaa hatta türkçe dublajlısıda varmış çizgi filmin masha ve ayı diye geçiyor ama cadı nasıl buldu onu şaşırdık kaldık
Yarın biraz üstten evi toparlamam lazım sonrada cuma günü artık mecbur dip köşe temizlik için yapmam farz oldu dedim ya kendime iş çıkardım ama kuzunun o halini görmek bile her türlü yorgunluğa değer
Geldiğimizden beri anneciğim seni çot seviyorum babacığım seni çot seviyorum diyip duruyor cadı çot heycanlıyım çot heycanlıyım diyip duruyor

Canım benim küçük kuzu 3 yaşına giriyor
Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederiz İnşallah sende düğünde çok hoş bir kombin bulursun
Bende henüz tam karar veremedim ama eğer beyaz bolero bulabilirsem tombikis kollarıma uyan o zaman straplez elbise niyetine giydiğim uzun eteği giyeceğim üzerime çok uzun geldiği için birde çok kalın lastiği olduğu için hiç anlaşılmıyor etek olduğu direk elbise diye kakala diz altından dahada aşağıda bitiyor straplez hali yani
Olmadı artık siyah pantalon üzerine ya beyaz şifon tuniğimi giyeeğim içine siyah askılıyla ( hani pantalonla bütün olunca tulum gibi dursun alttan diye ) yada yeni bir şey alacağım ki onuda pek istemiyorum sonuçta alt tarafı nişan düğüne mecbur alacağım nasılsa

İnşallah hepimiz çok zayıflar sonrada bütün özendiklerimizi giyeriz Aminnnnnnnnn

amin cnm ,ınss ben buyuk ıhtıaml dedıgım gıbı gıyınır bı canta alırım olur bıter

hoş geldin kaptancım , çoooooookk özlettin kendini çoooooooooooookkk :))

ayyyy resime bayıldım ben :)) minik kuşun d.günü de şimdiden kutlu olsun

sabah - öğle : az melemen , 2 lokma bal ve şekersiz çay , 1 dilim t.buğday ekmek
ara : yarım kase çorba , 1 şeftali
akşam : 2 s.kaşığı fesleğenli domates soslu kepekli makarna , 3 lokma yeşil biberli omlet
ara : soda
bugün suyu az tükettim , uyuyana kadar telafi etmeyi düşünüyorum ama bakalım :44:

canımızsın bizim kaptanımızsın artık bizimlesin yuvana hoşgeldin gibi oldu ama aramıza hoşgeldin tekrar

aynen aynen yuvama hoşgeldim

bursaya geldim 1+1 ev tuttum kendime ama eşyalarımın bi kısmı köyde kaldı yarın onları almaya gidicem sonra pazar geri dönüş çilem bitmedi yani henüz ama az kaldı:)

aynen aynen yuvama hoşgeldim

bursaya geldim 1+1 ev tuttum kendime ama eşyalarımın bi kısmı köyde kaldı yarın onları almaya gidicem sonra pazar geri dönüş çilem bitmedi yani henüz ama az kaldı:)

hayırlı olsun kutu gibi evin :)) ALLAH kolaylık versin iremcim , işlerini inş. çar çabuk halleder gelirsin aramıza, kaldığımız yerden tam gaz devam ederiz inş. sağlıklı bir şekilde

hayırlı geceler canım sana

Son düzenleme:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah sabah sinir oldum evde suyumuz kalmamış ve ben deli gibi susadım :26:
Neyseki dolapta ayran varmışda onla artık sussuzluğumu şimdilik gidericeğim
Dün yine eşimin ağrısı tuttu gece iğne vurdurmaya gitti mecbur. Anam nedir bu adamcağızın bu böbrek taşlarınan çektiği :26: Önümüzdeki ay tekrar aynı şekilde kırdırma işlemine girecekmiş

Bugün kızımla yeğenimi çocuk psikatre'na götüreceğiz ama dünden beri benim büyük cadı beş karış suratla dolanıyor
Dün öğlende kız arkadaşıyla dışarı cıkmak istedi ve ilk kez yanlız gezmeye gönderdim cadıyı sırf morali düzelsin diye ama gelince aynen devam çok eğlenmiş tabi dışarda ama bugünki randevusunu hatırladıkca bana kızıyor ben deli değilmi diye sanki her psikatre giden deliymiş gibi babannesinin mantığı
İnat etti dün gece doktorun yanında tek kelime etmem bende diye dedim merak etme hareketlerinden de olsa anlar varsa bir sorun hatta eşimde eğer konuşmazsan belki çok daha ağır ilaç verir sana o yüzden en güzeli anlat hatta gerekirse anneni şikayet et dedi çakal hani konuşursa doktor daha sağlıklı karar verir diye

Bakalım inşallah sadece ergenlik triplerindedir

Son düzenleme:
ben geldim kızlar 1 ay zamanım var hemencecik toparlanmam lazım 1 kg versem kar benim için desteklerinize ihtiyacım kaç gündür basladım diyorum öglen olunca fıs yemege devam 85 geliyorum su an ama adetliyim tam olarak bilmiyorum ayrıca tartımada güvenmiyorum her tartılışta 2 yada 3 kg farklı rakamlar cıkıyor onun için rakama bakmıcam yeni tartı zamanı gelmiş ilk fırsatta alıcam kahvaltımı yaptım 1 yumurtalı ekmek 10 adet cubuk kraker yedim şimdi yarım şekerli kahvemi içiyorum geçmiş okuyamadım kusura bakmayın ama artık takipteyim desarjınıza ihtiyacım var bu arada tedavime başlayamadım kredi henüz çıkmadı bugün belli olurmuş kefil bulamayınca umudumda yok hayırlısı ALLAHTAN 2 gün önce bir rüya gördüm 4 düz yada 5 iz çocuklar var 5 ve 7 yaslar gibi diye tahmin ediyorum yanlız bu çocuklar kimin bilmiyorum sadece karsımda görüyorum ve şasırmır bir şekilde bakınıyorum nasıl saglıklı olabidiler diye bugün yine rüya gördüm bebek üzerine ama yalan olmasın tam hatılayamıyorum tek çocuk erkeke benziyordu 1 yaşlarında falandı kötü birşey oluyordu araç çarpmasımıgibi birşey ben kurtarıyordum onu öylee işte RABBİM hayırlara cıkarsın umarım hepiniz iyisinizdir topikte değişimler oldumu liste yapıyormusunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…