canım şu an kaç kilosun....maşallah saana sporunu da yapmışsın...
Eşinde fark etmiş kilo verdiğini,,,valla eşleriniz destek oluyosa ne mutlu,,,
benimki bana sıfır destek...
Böyle iyiymişimAma ben çok mutsuzum
canım şu an çok şükür ki 79 ları görüyorum...84 kiloyla başladım diyete..doğum sonu kiloları işte..ama bana sorarsan görünüşüm 79 dan daha az duruyor çünkü 2 aydır düzenli 1 saat pilates yapıyorum...ilk ay kilo vermedim sıkılaştım..sonraki ay 1er 2ser vermeye başladım kilo..azimliyim çok samimi arkadaşlarım sayesinde.eşimde çok destek oluyor bana..mesela haftasonları ben spor yaparken oda uykusundan fedakarlık yapıp bebeğimize bakıyor...yemek konusundada ben azaltınca öğünlerimi oda bana ayak uydurdu oda fazla yemiyor...:)akşam 8 den sonra beraberce bişi yemiyoruz artık..çok şükür yanımda ve bana güç veriyor....
Sen eşine bakma aynaya baktığında kendini nasıl görmek istiyorsan o kiloya inmek için uğraş.inşallah yaparsın..allah yardımcımız olsun....
babamda satacaktı ıyıkı satmamıs bı dunya para verdım kullanmadın dıye kıza kızaa bu sene anası agladı yazık kosu bandımının, oyy kac yasına gırıyor kucuk cımcıme ,Allah uzun omurler versın cnm sımdıden ıyıkı dogmus cnm benım , cuma benımde kuzenın dogum gunu tabı ben pasta yemıcem yada ıncecık bı dılım yıcem artık bugun fazlasıyla yedım dısarda ,sevdıcegımle bulusunca yemıcem dıyemıyorumBenimde koşu bandında aynısından vardı o tam süper birşey ama dediğin gibi kullanmak lazım
Bu kemer fena değil aslında düzenli kullanılsa mutlaka faydası olucaktır ama eminim seninki daha çabuk sonuç verir
Eşim geçen sene kullanmıyorum diye dellenip sattı koşu bandınıçokta lülüüü epileptik bisikletim var nasılsa birde salona gidince insan evde başka sporlar yapmak istiyor Plates iyi yaa oda gitmediğim günlerde imdat çekici gibi oldu
Cuma günü hem resmi tatil hemde küçük cimcimemin doğum günüo gün salon kapalı o yüzden eve plates yaparım sabah eşim uyurken sonrada akşam için hazırlık kızkardeşim ve komşu ablam olucak bir tek ama çayın yanına birşey yapmayacağım bir tek kızıma pasta oda çok istediğinden yoksa arada kaynatırdık doğum gününü nasılsa anlamıyor diye ama kuzenlerinin doğum gününde bende istiyorum doğum pastası diye tutturunca sanada yaptırırız dedik oda şimdi pasta alacağız diye gün sayıyor yatçaz kalkçaz yatcaz kalkçağız babam bana pasta alacakkkkkk diye seviniyor
haftaya benmde arkadasımın dugunu var benımde hep kot gomlek kıyafetlerım hıc klasık yok ben genelde kot gomlek gıyıp canta ve ayakkabıyla sık bısıler yaratmaya calısıyormValla banada öyle geldibüyük kızında yok şöyle kibar birşeyi
Cadı gidiyor geliyor spor şeyler alıyor şöyle özel bir gün için güzel bir bluzu yada kumaş pantalonu yok ama eğer cuma eşim hadi derse ona hemen bir kumaş pantalon
Aslında benim ufak bedenlere bir baksam belki kumaş pantalon çıkar onanasılsa her bedenden en az iki tane var
cnm cok gecmıs olsunKocaman günaydin,
Mobilyalarim geldi.Elbise dolabina sigamiyorum. :) e tabi dolabin yarısını koca adayına ayrilinca gicik oldum mevzuyaherseyi indirip inidirip yeniden yerleştiyorum. 2 gündür mahvoldum halada yerleşemedim
Burada hafta sonu bizim sitenin güvenlik tellerine değdim. başimin tepesinde küçük bir kesik yaptim. Orda ne işin var derseniz. Ben çok yaramazım. Eski yataği arkadaşima veriyordum. Adamlar tellerin oraya yatağı dayamislar. Bende ama yatak kirlenmesin diye üzerindeki çarşafi düzelteyim dediydimminik dikiş tetenoz aşisi kol şişmesi, yerleşme, diş ameliyatinin 2. kismi, müşteri kaprisi vs. derken şükür kavuşturana.
geçmisi okuyamadim. umarım herkescikler iyidir...
ben sımdılık eskı kıyafetlerımı daraltırmakla ıdare edıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine erken başladık ailecek sabaha ama çokda iyi oldu
Kızımı boy kilo takibi için önce Sağlık ocağına götürdümEbe bayıldı benim cimcimeye maşaallah yaşıtlarından daha ileri gelişim olarak
15.4 kg olmuş boyuda 95 santim
Sonrasında kızkardeşimde kahvaltı ettikten sonra pazarımızıda yaptık döndük eve
Baya bir yürüdük ama iyi geldi
Bir yandanda çamaşır yıkanıyorken birde sizlere bakayım dedim
Canım çok çok geçmiş olsun
Yine şükür gözüne falan gelmemişAllah yardımcın olsun canım eşyalarla uğraşmak çok zor birde rahatsızlıklar
Rabbim iyi günlerde huzurla oturmayı nasip etsin canım
Canım inşallah hepimiz fıstık gibi olunca gardoropları komple değiştiririz
İnşallah çok daha fazla göbişler yok olucak ve çok daha fazla insan iltifat edicek
Rabbim nazardan saklasın inşallah hep öyle devam eder
Üzülme nasılsa sınavdan sonra sporunuda yaparsın
Okul şu anda daha önemli nasılsa gençsin ve kilolar patır patır gider nasılsa
Ayeyldz canım hadi sende güle güle kullan yeni tickerinibak bu sayfayı sakla yenilemek için olmadı ben yaparım yine sorun yaşarsan
Weight Loss - Diet Ticker
babamda satacaktı ıyıkı satmamıs bı dunya para verdım kullanmadın dıye kıza kızaa bu sene anası agladı yazık kosu bandımının, oyy kac yasına gırıyor kucuk cımcıme ,Allah uzun omurler versın cnm sımdıden ıyıkı dogmus cnm benım , cuma benımde kuzenın dogum gunu tabı ben pasta yemıcem yada ıncecık bı dılım yıcem artık bugun fazlasıyla yedım dısarda ,sevdıcegımle bulusunca yemıcem dıyemıyorumgercı hepsını yıyemıyorum yarısı hep ona kalıyor ben kılo verırken bu sefer o kılo alıyor , gobek yaptı bıle
haftaya benmde arkadasımın dugunu var benımde hep kot gomlek kıyafetlerım hıc klasık yok ben genelde kot gomlek gıyıp canta ve ayakkabıyla sık bısıler yaratmaya calısıyormspora alısmısım bı kere begenemıyorum klasık bısı bende dugune beyaz keten pantalon sıyah gomlek beyaz sal takayım dıyorum altındada platformlu yuksek topuk bı ayakkabım var sıyah ,topuk kısmıda zebralı ole gıyeyım dıyorum ama canta ne yaparım bı fıkrım yok :26:yada baska bı kombın aklıma gelmıyor
cnm cok gecmıs olsun
ben sımdılık eskı kıyafetlerımı daraltırmakla ıdare edıyorumhedefe ulasayım hepsını yenılıcem ozenıp gıyemedıgım herseyı alıcam helekı bol bol topuklu ayakkabı alıcam
Canım benim küçük kuzu 3 yaşına giriyor
Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederizİnşallah sende düğünde çok hoş bir kombin bulursun
Bende henüz tam karar veremedim ama eğer beyaz bolero bulabilirsem tombikis kollarıma uyan o zaman straplez elbise niyetine giydiğim uzun eteği giyeceğim üzerimeçok uzun geldiği için birde çok kalın lastiği olduğu için hiç anlaşılmıyor etek olduğu direk elbise diye kakala diz altından dahada aşağıda bitiyor straplez hali yani
Olmadı artık siyah pantalon üzerine ya beyaz şifon tuniğimi giyeeğim içine siyah askılıyla ( hani pantalonla bütün olunca tulum gibi dursun alttan diye ) yada yeni bir şey alacağım ki onuda pek istemiyorum sonuçta alt tarafı nişandüğüne mecbur alacağım nasılsa
İnşallah hepimiz çok zayıflar sonrada bütün özendiklerimizi giyerizAminnnnnnnnn
hoş geldin kaptancım , çoooooookk özlettin kendini çoooooooooooookkk :))selam kızlar
sonunda internete kavuştum bütün yazımı nerdeyse köyde (eşimin) geçirdim patlamak üzereydim internet yoktu siz yoktunuz hepinizden çok özür diliyorumgeçmiş yapamadım hala kaptan değilimdir heralde :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
eşim kıbrısa bi haftaya kadar gidecek ondan sonra başlıyo benim kilo verme olayları yürüyüşler dyetisyen çok sıkı bi çalışma beni bekliyor desteklerinizle halleder gideriz yine
herkes iyi mi topikte ne var ne yok bi gezinip geleyim öpüyorum sizi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Akşam yemeğinden sonra tekrar dışarı attık kendimizi
Küçük cimcimenin cuma günü doğum günü olduğu için pasta siparişi verelim dedikhesapta sadece kız kardeşim ve ailesi birde komşu ablamlar gelicekti ve biz kendi kendimize kutlayacaktık ama tam pastaya karar vermeye çalışırken eşimin amcaoğluda bizim olduğumuz pastaneye gelmezmi
Tabi doğal olarak bu durumda onlarıda davet etmek zorunda kaldımve yine kendime iş çıkardım
Cimcimeye Pepeeli pasta yaptıralımmı dedik ama taktı hatun yok istemiyorum davay davaylı pasta istiyorum diye
Geçenlerde nasıl bulduysa rus bir çizgi filmi bulmuş youtube da küçük bir kızla ilgili ve kız devamlı davay davay diye sesleniyor arkadaşı ayıcığabizimkide her gün onu izliyor taktı onun resmini istiyorum diye
Neyseki cepten nete girip gösterebildikte pastane sahibinin ( KPnin yıllardır arkadaşı ) oğluda netten girip resmi kayıt etti
Bakın dediğim kız bubende bayıldım acıkcası
Eki Görüntüle 788511
Çok şeker birşey yaa hatta türkçe dublajlısıda varmış çizgi filminmasha ve ayı diye geçiyor ama cadı nasıl buldu onu şaşırdık kaldık
Yarın biraz üstten evi toparlamam lazım sonrada cuma günü artık mecbur dip köşe temizlik için yapmam farz oldudedim ya kendime iş çıkardım ama kuzunun o halini görmek bile her türlü yorgunluğa değer
Geldiğimizden beri anneciğim seni çot seviyorum babacığım seni çot seviyorum diyip duruyor cadıçot heycanlıyım çot heycanlıyım diyip duruyor
hoş geldin kaptancım , çoooooookk özlettin kendini çoooooooooooookkk :))
ayyy canım benim çok sağol internet kk meğer neçok oyalar eğlendirir stres attırırmış bana
ben sizleri daha çok özledim
canımızsın bizim kaptanımızsınartık bizimlesin yuvana hoşgeldin gibi oldu ama aramıza hoşgeldin tekrar
aynen aynen yuvama hoşgeldim
bursaya geldim 1+1 ev tuttum kendime ama eşyalarımın bi kısmı köyde kaldı yarın onları almaya gidicem sonra pazar geri dönüş çilem bitmedi yani henüz ama az kaldı:)
canım geçmiş olsun..inşallah kısa zamanda ii olur dikişlerin..düğün öncesi baya badireler atlatıyorsun.düğünde ve sonrasında umarım hiç bir problemle karşılaşmazsın...
günaydin, ben kasimda baslamistim. Haziranda hedefimem ulastim. hazirandan bu yana güçlendirme yapmaya çalişorum. Fakat ramazanda bozuldu ve ben simdi ilk hedefimininde altina inmek istiyorum. Çok sükür suan ramazanda aldigim birkaç kilo artiyi verdim...suan seyir gibi takilip 68 olurum diye düsünüyorum.canm kiloda takildim diosun suan hangi ewredesin toplam nekadar werdin nezamandir takildin takilinca kilin biraktinmi dewammi.ayy cok sordum galiba
bu sabah 72,9 ile uyandim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?