80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecom canım eşine çok geçmiş olsun umarım kızındada birşey yoktur özlemişim valla sohbetlerinizi

günaydın cicişler

nazara geldim yaw...dün gece benim sıpayı kucagıma alırken koluma aniden bi sancı girdi..eşim kalkıp baktı çocuğa nasıl kıvranıyorum yatakta..neyse uyumuşum o halde 5 gibi bi uyandım kolum omzuma kadar nasıl şiddetli ağrıyor..bekledim belki geçer diye yok..aynen devam ediyor.uyandırdım eşimi hastaneye gittik.doktor kas zedelenmesi olmuş dedi.krem ve ağrı kesici verdi...çok şükür şimdi baya hafifledi ağrı ama hastaneye gidene kadar ciddi bişi oldu diye çok korktum...bugünde misafirim gelecek yatılı ama çok şükür iyiyim..eve gelince eşimle kahvaltı yaptık...
lor peynirli tavada yumurta
domates
5 zeytin
peynir
küçük ten biraz fazla ekmek
şekersiz çay bugünki menüm

akşamada
mercimek çorbası
pirinç pilavı(misafirlere,kendim yemeyeceğim söz:)))
fırında etli patlıcan
yanınada cacık

yeter değil mi zaten sıcaktan çok ağır şeyler yenmiyor...

yarın sabah kahvaltıyada su böregi yufkası aldım marketten..o yufkayıda sıcak sudan geçirmek gerekiyor mu?geçirmesem bol yağlı süt yapıp üzerinden döksem olmaz mı?kötü mü olur sizce?

arkadaşlar benim oğlum uyumuyor ya hani acaba diyorum yatarken emzirmek az mı geliyor.bebeğim aç mı kalıyor acaba?malum akşamları çok fazla yemiyorum bol bol su içiyorum ama yeterli miktarda süt olmuyor mu acaba?yatmadan önce muhallebi yada sebze çorbası gibi bişiler yedirmeye başlasam mı acaba?uyku süresi artar mı acaba?ne dersiniz?

canım benim çok geçmiş olsun ALLAHTAN ucuz atlatmışın hazır su böregi yufkası ile ilgili hiç bilgim yok ama netten bir arastır yapanlar vardır

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir herşeyide o kuzucuklardan en azınan bir taneside senin mucizen olur
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rüyanda çok güzelmiş Rabbim hayırlara çıkarır inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnn

cecom canım eşine çok geçmiş olsun umarım kızındada birşey yoktur özlemişim valla sohbetlerinizi

İnşallah daha fazla sohbet etmeye fırsatımız olur canım şu kredi işini hayırlısıyla halledip tedaviye bir başlayında sonra nasılsa bol bol vaktimiz olur sohbet etmeye ( 9 ay 1o gün garanti kuzucuğunu kuçağına alınca ilk zamanlar pek olmaz belki ama olsun yeterki kuzu gelsin )

Canım çok çok geçmiş olsun
Kuzucuk var ama yinede biraz kollamaya çalış kendini yoksa kronik hale gelirse Allah korusun en ufak şeyde ağrır
Benim el bileğimde olmuştu aynı şey doktor 1 ay hiç kullanma demişti tabi büyük kızım ufaktı ozaman ve doktora eee işi kim yapacak dediğimde KVn yokmu demişti dedim varda faydası yok tabi mecbur yaptım iş şimdi bazen ara ara tutar ağrı ama şükür öyle kıvrandırmıyor

ay cecom agzından bal damlıyor yağlarım eridi valla okurken canım arkadsım güzel duaların için binlerce kez teşekkür ederim RABBİM DUALARI karşiliksiz bırakmazmış helede başkası için yapılan duaların sevabı çok büyükmiş RABBİM hep iyiylik ve mutluluk içinde yaşatsın seni aminnn

Canım Allah senden de binlerce kez RAzı olsun ....Aminnnn
Ben inanıyorum yakında sende de o mucizenin sana doğru yola çıktığının müjdesini alacağız
Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenleri ...Aminnnnnnnnnnnn

Aslında en güzelide şu herhalde;
Rabbim hepimize cennetinde de bir arada olmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın.. ben daHA yenı kahvaltı yapcam dun mısafırlerım vardı gec uyuduk. neyse kahvaltımı yazıym

5 zeytın
yarım domates
1 salatalı
1 parca beyaz peynır
ve ıkı dılım kepeklı ekmek
sekersız yesılcay işte bu kadar

gunaydın kızlar , bu aralar ne spor yapabılıyorum duznlı nede yemek duzenım var , cok gezentı oldum cıktım bugun yıne eskısehıre gıdıyorum yarın aksama donucem ınss

çok saol canım benim aminnnn muaahh
ohhhh afiyet bal şeker olsun kahvaltın çok güzel canım
gunaydın kızlar , bu aralar ne spor yapabılıyorum duznlı nede yemek duzenım var , cok gezentı oldum cıktım bugun yıne eskısehıre gıdıyorum yarın aksama donucem ınss
nereye kız ben geldim bi slm yokmu efsax cım hayırlı yolculuklar canım

çok saol canım benim aminnnn muaahh

ohhhh afiyet bal şeker olsun kahvaltın çok güzel canım

nereye kız ben geldim bi slm yokmu efsax cım hayırlı yolculuklar canım
hosgeldın cnm benm kusuruma bakma ben bu aralar fazla dalgınım :26: nasılsın ıyımısın uzun zamandır yoktun bı sıkıntı yoktur ınss

bazı KV lerin kendine bile faydası yok beceriksizler bizemi faydaları olacak peh peh peh :))))

kızlar kepek ekmeğinin hiç bir yararı yok tam tersine zararı var
kepek yiyenlere tavsiyem tam buğday ekmeği ya da cavdar yemeniz
herkese miss kokulu mucxxxxxxxxx

yaa oylemı ılk defa duydum cok tesekkur ederım uyardugun ıcın bundan sonra oyle yaparım

hosgeldın cnm benm kusuruma bakma ben bu aralar fazla dalgınım :26: nasılsın ıyımısın uzun zamandır yoktun bı sıkıntı yoktur ınss
hosbuldum canım ne kusuru canım takılıyorum sana iyiym çok şükür sizler nasılsınız
nelersinnn dogru diyorsun ama en az kalorisi olanlar onlar digeri doyurmuyor beni ama karısım yaparım bende bir tane ondan birazda takıllı ekmek almıs gecen kardesım ekmek kalmayıncı oda benim işime yaradı gerçi kepekte var içinde anlasılıyor ama napalım artık

Tatıl modundan normale bugun gecebıldım kızlarrr
Sabah menüm
1 dlm tam buğdy ekmgı
2 dılm peynır
1 salatalık
Yarım domates
1 yumurta
Bıtkı cayı

Sporada daha baslayamadım esımle haftasonu baslamayı planlıyoruz ama bugunlerde cok oynayasım var :))) ankara ve roman dugunlere doymamışım ben anlaşılan hiç bişey yapamıyosanız 1 saat son ses muzıgı acın kulaklığınızla oynayın ben faydasını gormusum o kadar yememe ragmen ızmırdekı dugunler sayesınde hıc kılo almamışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…