80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam,,,

anneyim mutluyum geçmis olsun...

Cecosum genç kiz annesi olmak kolay değil. Allah kolayliklar versin. Sana bir süprezim var büyük cadi bitince küçük cadi baslacak sana felaket tellaligi yapmis oliyim. Anne olmak zor valla..... Esinede acil şifalar.

Kizlar, tam bugday unu alip ekmeğinizi kendiniz yapsaniz en azindan hedefinize ulaşıncaya kadar. Bizim eve hiç ekmek alinmiyor. Ben ayda bir ekmek tarzi birseyler yapıyorum. onunda tadina bakiyorum zaten pilavi falan özlüyorum. hakkımı orada kulanamiyı tercih ediyorum.

Ben yarin sabah köye gidiyorum. hafta başı döneceğim. Bu hafta listeye girme durumum olur ise bilidirimi yapabilir miyim?

başlangiç : 92.4
bugun : 72.9
hedef: 68
boy: 177

ayy su dukana baslamak icin sabirsizlaniyorum tam benlik diet yaa.walla cok guzel kilo wermissin masllh bende bi 65 olsam su dukanla cok iyi olcak walla.

Kızlarr cok ayıp seyler yaptım ben yaa ( 3 5 gune kdr regl olucm onun ıcınmıdır bılmıyorum kahvaltım normal ogle yemegım normal ama 5 te bı basladım yemege
2 dılım borek
1 seftalı 1 paket dorıtos
1 pkt cıkolata
2 tvıster
1 kutu dıyet kola
Bakkal zaten soyle bı baktı yuzume bu kadar seyı alıp yanında dıyet kola alıyorum dıye ;((
Dayanamadım amaaaa ceza verın bana benım 2014 e 70 kılo gırmem lazımmmmmmmm bıldırım yarın mı cumartesımı yapılacak bunları erıtmem sartttt

foruma katıldım sonrda gezmelere gittim bu yüzden yazamadım 4 gündür diyetteyim veremiyorum diye dert yanarken( kendi kendime) birçoğunuzun kilo çizelgesi gözüme takıldı maşallah ne güzel kilol vermiş bir çok arkadaş bu beni tekrar ve daha çok umutlandırdı iyiki varsınız ama lütfen bundan sonra fazla kilolardan kurtularak var olalım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda

Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemez ne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedim raporsuz ceco

Doktor tam bir dengesizdi İnanın çok pişman oldum gittiğime
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedi sonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye )
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarak Bir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti

Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demiş Birde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime

Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söyledi Bende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor

Yine Roman oldu yazdıklarım ama bir şekilde rahatlamam gerekiyordu ve sizlerinde fikirleri benim için çok önemli
Sizce benmı yanılıyorum yoksa bu doktor gerçekten dengesizmi
Kusura bakmayın sizlerinde başını şişirdim

gunaydın kızlar , bu aralar ne spor yapabılıyorum duznlı nede yemek duzenım var , cok gezentı oldum cıktım bugun yıne eskısehıre gıdıyorum yarın aksama donucem ınss

Canım hayırlısıyla git gel
İnşallah çok güzel vakit geçirirsin

bazı KV lerin kendine bile faydası yok beceriksizler bizemi faydaları olacak peh peh peh :))))

Kız benimkini tanısan yeminle uzak durduğu daha hayırlı dersin Ben zaten Kaynanatör diyorum
15 sene oldu biz eşimle bir araya geleli ama kadın hala benden kurtulacağı günün hayaliyle yaşıyor
Daha çok bekler

Sorma güzelim yaaa çocuğunmu var derdin var ama işte onlar olmadan da olmuyor
Rabbim sağlıklı ömürler versinde artık uğraşacağız mecbur ama ufaklıkla daha fazla uğraşacağımızı herkes söylüyor daha iyi günlerim yani

Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın inşallah ....Aminnnnnnnn

Bu arada canım sende sağlıkla git gel inşallah
Hayırlı yolculuklar sana

ne sınavına giriyorsun???
aman bu erkekler hep böyle kocanı dinleme sen
aöl canım...
biraz geç kaldım ama....nasib..
onu dinlemek değil elbet ama hem destek bulamamak...
hem emzirmek...bahane hepsi işte
maşallah sana benim ilk zamanlarım gibisin ...sakın bırakma..bi bırakınca ipin ucu kaçıyor...
bende doğumdan çıktığımda 86 ydım...
4 yıl önce evlenirken 53...
iki doğum üst üste olunca şiştim gittim işte...
vereceğim artık ümitliyim...
1 oğlum var 3 yaşında...bide minikkelebeğim 14 aylık...
şu kızı emzirmeden kesene kadar zayıflayaydım iyiydi

Kızlar bende yeni katıldım aranıza.beyin tümörü amlytı oldum kortizon yüzünden 3ayda 12 kilo aldım göbeğim hamile gibi yırtılıyo acısını hissediyorum resmen ama iştahım çok açık ilaçtan sanırım kortizonlara devam bide çok spor yapamıyorum amlyt sonrası hemde aldığım kilolar yüzünden hareket edemiyorum resmen nefes alamıyorum boyum170 kilom şuan 87 banada yardımcı olun desteğe çok ihtiycım var bu sene tekrar sınavada giricem herşey üst üste geldi yüzüm şiş kortizon yusyuvarlak yaptı çok kötüyüm

RAbbim acil şifalar versin canım İnşallah kortizona gerek kalmaz yakında da hep birlikte çok güzel kilolar veririz Aminnnnnn
Bu arada aramıza hoşgeldin
Üzülme eminim çok kısa sürede sende kilolarından kurtulacaksın

Canim valla hayranim sana destan yazmissin yine ...
Ben az önce laptopdan yazayım dedim 2 satır...3 kere kapandı... Kızım fişi yerinden oynayıp durdu..
Kucağımdan inmiyor kendisi de...
Dolayısıyla yazmak cok zor bana buraya
Gecmis olsun doktor facianizdan...
Hiç takma...devlet hastanesiydi sanırım ... Bi daha gitmeyin diye öyle yapmıştır ...

Evet canım Devlet hastanesiydi
Valla bugün eşimede dedim özeller biraz fazla istiyorlar ama insana en azından adam gibi muamele yapıp daha ilgili davranıyorlar
Adamın bir kızımla beni dövmediği kaldı ki söyledikleri zaten dayaktan beterdi :26:
Neyse bakalım eşim ilk fırsatta özele gidelim diyor ama doğrusu kime güveneceğimizide bilmiyoruz
Kısmet inşallah buluruz düzgün birinide ergenliği rahat atlatırız

ayyy canm benim ya okurken bile uzuldum kimbilir o laflari duymak nasil yapmostir patawatsizlar iste.canm benim pek fazla tanmiorum ama yazdiklarinla we hislerimle bence swnin yetisdirdigin cocuklar birer pirlantadirlar hiiioc kafana takma canm benim kiz kardesimde aynen ole erkek gibi takilirdi hatta hep arkadaslaro erkekti tabi kuccukken ama simdi ewli bi gorsen bi kibar kibar cit kirildim du narin bi kiz oldu gerek giyimiyle gerek konusmasiyla.yani cok normal canm her donemde olur bole sorunlar ins sikintisiz atlatirsin.allh uardimcin olasun.tum annelerin allh yardimcisi olsuuuunn

bu aradaenumu yazayim
sabah.yumurta bitane peynir ve 5zeytin bi dilimbkepek ekmegi bi lokma beyaz ekmek yeail cay
ara diet biskuwi kahwe seftali
oglen bi tabak corba
ara uzum
aksam yogurtlu ispanak bi tabak corba
aksam bidaha yedim misafirim wardi malesef onlara eslik ettim saat8 de.yarim kiymali pide bide yoresel yemegimiz eskene yufkali falan bi parca tawuk bi pardak kola bi tane profitorol.uffff yine bozuldu diet tam konsantre oluorum misafir gelioooo

ne de güzel dua edermiş canım benim kocaman bi AMİİİİİİİİİİİİİNNN

canım doktor faciasını okudum ve çok sinirlendim . . . benim hiiiç tahammülüm yoktur bu ve benzeri durumlara . . . hayatım sen bu dr bozuntusunu bi güzel edebileceğin her yere şikayet etseydin ya . . . demediğini bırakmamış sana , aklıma geldikçe sinirim zıplıyo resmen . . .

Çook teşkkür ederimm:) hoşbulduk inşallah inşallah veririm bende tekrar teşkkr ediyoruum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…