tatıl modundan normale bugun gecebıldım kızlarrr
sabah menüm
1 dlm tam buğdy ekmgı
2 dılm peynır
1 salatalık
yarım domates
1 yumurta
bıtkı cayı
selam,,,
anneyim mutluyum geçmis olsun...
Cecosum genç kiz annesi olmak kolay değil. Allah kolayliklar versin. Sana bir süprezim var büyük cadi bitince küçük cadi baslacaksana felaket tellaligi yapmis oliyim. Anne olmak zor valla..... Esinede acil şifalar.
Kizlar, tam bugday unu alip ekmeğinizi kendiniz yapsaniz en azindan hedefinize ulaşıncaya kadar. Bizim eve hiç ekmek alinmiyor. Ben ayda bir ekmek tarzi birseyler yapıyorum. onunda tadina bakiyorum zatenpilavi falan özlüyorum. hakkımı orada kulanamiyı tercih ediyorum.
Ben yarin sabah köye gidiyorum. hafta başı döneceğim. Bu hafta listeye girme durumum olur ise bilidirimi yapabilir miyim?
başlangiç : 92.4
bugun : 72.9
hedef: 68
boy: 177
ayy su dukana baslamak icin sabirsizlaniyorum tam benlik diet yaa.walla cok guzel kilo wermissin masllh bende bi 65 olsam su dukanla cok iyi olcak walla.
gunaydın kızlar , bu aralar ne spor yapabılıyorum duznlı nede yemek duzenım var , cok gezentı oldum cıktım bugun yıne eskısehıre gıdıyorum yarın aksama donucem ınss
bazı KV lerin kendine bile faydası yok beceriksizler bizemi faydaları olacak peh peh peh :))))
selam,,,
anneyim mutluyum geçmis olsun...
Cecosum genç kiz annesi olmak kolay değil. Allah kolayliklar versin. Sana bir süprezim var büyük cadi bitince küçük cadi baslacaksana felaket tellaligi yapmis oliyim. Anne olmak zor valla..... Esinede acil şifalar.
Kizlar, tam bugday unu alip ekmeğinizi kendiniz yapsaniz en azindan hedefinize ulaşıncaya kadar. Bizim eve hiç ekmek alinmiyor. Ben ayda bir ekmek tarzi birseyler yapıyorum. onunda tadina bakiyorum zatenpilavi falan özlüyorum. hakkımı orada kulanamiyı tercih ediyorum.
Ben yarin sabah köye gidiyorum. hafta başı döneceğim. Bu hafta listeye girme durumum olur ise bilidirimi yapabilir miyim?
başlangiç : 92.4
bugun : 72.9
hedef: 68
boy: 177
aöl canım...ne sınavına giriyorsun???
aman bu erkekler hep böyle kocanı dinleme sen
maşallah sanacanım şu an çok şükür ki 79 ları görüyorum...84 kiloyla başladım diyete..doğum sonu kiloları işte..ama bana sorarsan görünüşüm 79 dan daha az duruyor çünkü 2 aydır düzenli 1 saat pilates yapıyorum...ilk ay kilo vermedim sıkılaştım..sonraki ay 1er 2ser vermeye başladım kilo..azimliyim çok samimi arkadaşlarım sayesinde.eşimde çok destek oluyor bana..mesela haftasonları ben spor yaparken oda uykusundan fedakarlık yapıp bebeğimize bakıyor...yemek konusundada ben azaltınca öğünlerimi oda bana ayak uydurdu oda fazla yemiyor...:)akşam 8 den sonra beraberce bişi yemiyoruz artık..çok şükür yanımda ve bana güç veriyor....
Sen eşine bakma aynaya baktığında kendini nasıl görmek istiyorsan o kiloya inmek için uğraş.inşallah yaparsın..allah yardımcımız olsun....
boyun kaç fezayim...
Kızlar bende yeni katıldım aranıza.beyin tümörü amlytı oldum kortizon yüzünden 3ayda 12 kilo aldım göbeğim hamile gibi yırtılıyo acısını hissediyorum resmen ama iştahım çok açık ilaçtan sanırımkortizonlara devam bide çok spor yapamıyorum amlyt sonrası hemde aldığım kilolar yüzünden hareket edemiyorum resmen nefes alamıyorum boyum170 kilom şuan 87 banada yardımcı olun desteğe çok ihtiycım var bu sene tekrar sınavada giricem herşey üst üste geldi yüzüm şiş kortizon yusyuvarlak yaptı çok kötüyüm
Canim valla hayranim sana destan yazmissin yine ...
Ben az önce laptopdan yazayım dedim 2 satır...3 kere kapandı... Kızım fişi yerinden oynayıp durdu..
Kucağımdan inmiyor kendisi de...
Dolayısıyla yazmak cok zor bana buraya
Gecmis olsun doktor facianizdan...
Hiç takma...devlet hastanesiydi sanırım ... Bi daha gitmeyin diye öyle yapmıştır ...
Evet canım Devlet hastanesiydi
Valla bugün eşimede dedim özeller biraz fazla istiyorlar ama insana en azından adam gibi muamele yapıp daha ilgili davranıyorlar
Adamın bir kızımla beni dövmediği kaldı ki söyledikleri zaten dayaktan beterdi :26:
Neyse bakalım eşim ilk fırsatta özele gidelim diyor ama doğrusu kime güveneceğimizide bilmiyoruz
Kısmet inşallah buluruz düzgün birinide ergenliği rahat atlatırız
Canım Allah senden de binlerce kez RAzı olsun ....Aminnnn
Ben inanıyorum yakında sende de o mucizenin sana doğru yola çıktığının müjdesini alacağız
Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenleri ...Aminnnnnnnnnnnn
Aslında en güzelide şu herhalde;
Rabbim hepimize cennetinde de bir arada olmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
RAbbim acil şifalar versin canımİnşallah kortizona gerek kalmaz yakında da hep birlikte çok güzel kilolar veririz Aminnnnnn
Bu arada aramıza hoşgeldin
Üzülme eminim çok kısa sürede sende kilolarından kurtulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?