80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah şu mübarek günde

Canım çok sağ ol güzel sözlerin için
İnan elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum
Biz ergenlikte çocuğa nasıl davranalım diye gitmişken böyle bir facia yaşadım maalesef
Aslında bende ufakken öyleydim küçükken inan 3 kız arkadaşım varsa 30 erkek arkadaşım vardı
Futbol oynar en ufak kavgada en önce yer alırdım hatta bir tane mahallemizde kız gibi davranan erkeği döverdim karı mısın len sen diye 15 yaşına kadar bana çıkma teklif eden erkekleri döverdim sapıkmısınız lan siz daha biz çocuğuz diye
Kızımda bana çekmiş herhalde ama işte adama biz nasıl davranalım diye gittik belki kızla konuşur biraz daha mutlu olması için bir iki telkinde bulunur dedik adam dünyamı yıktı resmen
Söylediklerine zaten inanıpta itibar etmedim ama insanın yinede ağrına gidiyor evladına öyle bir yakıştırma yapması

Bende inan dünden beri sinirden kuduruyorum adama o an gerekeni kendim söyleyemediğim için ama işte zaten sinirlerim bozuk bu ara birde adam böyle yapınca ağlamaktan başka birşey yapamadım o anda
Şimdi biraz evvel 184'ü aradım ( SAğlık bakanlığı şikayet hattı ) durumu izah ettim hatta kadın tüm konuşmalarımızıda not aldı ama en son eee doktor bunu söylemek zorunda demezmi bir dellendim bütün sinirimi kadından çıkardım bu şekilde konuşmamı olur psikatr dediğin insanlara daha dikkatli yaklaşmalı çocuğa karşı bukadar kaba davranamaz diye
Kadın sonunda haklsınız hanımefendi şikayetinizi kayda aldım dedi
Kızkardeşimde şikayet edecek dokturu

Güzel dilerkleriniz için çooooook teşekkür ederiz

allah allah psikiatrist başkasına mı sinirlendide sizle öyle konuştu oha dedim harbiden yuhhhh

ceco34 canım doktor olayını okudum haddim olmayarak yorum yapmak istedim. Başımdan benimde şöyle bir olay geçti. Bende sağlıkçıyım bu arada. Bundan 3 yıl kadar önce kızım 4 yaşlarında felandı. Birden bire bir gece eli yüzü kıpkırmızı kabarıp şişmeye başladı. Birden ateşi yükseldi. Evimize çok yakın özel bir hastane var. Hemen acile götürdük. Ateşini gece düşürdüler. Ama ertesi gün mutlaka bir çocuk uzmanına götürmemi istediler. Sabah ilk işim aynı hastanenin çocuk hastalıkları bölümüne gitmek oldu. Doktor birden bire çocuğun zatürre olmuş dedi. Ben şoktayım tabii ki. Ne dediği anlaşılmıyor diliyle dişinin arasında konuşuyor azarlar gibi. Bide özel hastane doktoru ayrıca oldukça da tecrübeli görünüyor yaşı da bir hayli ilerlemiş. İğne yazdı, ilaç yazdı anlattı bişeyler. Doktordan çıktık ama ben şoklardayım açıkçası doktora inanmadım. Sağlıkçı olduğum için az buçuk anlıyorum hastalıklardan ilaçlardan. Bir çocuğun zatürre olabilmesi için çok üşütmek lazım. Ama ben çocuğumu üşütmedim hiç. Arkasından kendi hastanemin doktorlarıyla görüştüm. Pratisyen hekimdi. Oda uyarmadı beni istersen iğneden değil de antibiyotikten başla geçerse sorun yok gibisinden konuştu. Bende dediğini yaptım ilaçtan başladım. Çocuk iyileşeceğine daha kötü hasta oldu. Meğer gerçekten zatürre olmuş kuzucum. Zatürrenin virüsle bulaşan çeşitleri de varmış. Kızım kreşe gidiyordu. Kreşte bir arkadaşı zatürre olmuş. Aynı ortamda bulununca bir süre damlacık yoluyla benim kızıma da bulaşmış. Arkasından bir sürü iğne yedi yavrum. Sonunda iyileşti ama her öksürdüğünde korkuyorum. Doktor öyle pat diye damdan düşer gibi konuşunca bazen inanamıyoruz, konduramıyoruz ama yine de sonuçta onlar uzman. Seninle ve çocuğunla emin ol bir derdi yoktur. Sadece çok açık ve dengesiz konuştuğu için sen bu kadar kötü olmuşsun. Ama eşinin de dediği gibi ihmal etme. Sonuçta ucunda çocuğunun sağlığı var. Bizler onlara hiç bir kötülüğü hastalığı yakıştıramıyoruz ama ilerde çok pişman olmak var. Sen başka bir doktora daha git istersen. Sadece küçük bir tavsiye. İnşallah çocuğunun hiç bir sorunu yoktur ama dediğim gibi ihmal etme lütfen.

allah allah psikiatrist başkasına mı sinirlendide sizle öyle konuştu oha dedim harbiden yuhhhh

Valla aynı şeyi bugün komşu ablamla bizde konuştuk bugün sonuçta bin türlü insanla görüşüyor üstelik çok yoğun ve zor şartlarda ama işte böyle ağır birşeyide söylemek var söylemek var

Canım çok sağ ol tavsiyen için
Bugün komşu ablamlada uzun uzun konuştuk ve adamın uslubunun yanlış olsada yinede ihmal etmememiz gerektiğine zaten ikimizde hemfikirdik Eşim özele götürürüz diyordu zaten, birde komşu ablamla konuşunca kendi gittiği bir psikatre var ona gitmeye karar verdik hatta kızımla arası çok iyi komşu ablamın ( annemden bile yakın bana sağ olsun ). Sırf kızımın içi rahat etsin diye anan gelmesin biz senle baş başa gidelim istersen dedi ikna olsun diye ama tabiki birlikte gideceğiz hatta eşimde o gün izin alıp gelicek eğer aynı tavsiyeyi o doktorda verirse mutlaka zaten gereken yapılacaktır ama komşu ablamda gerçekten öyle kötü bir durum olmadığına emin sonuçta kızcağız sadece huysuz ve bizim amacımız ergenliği birbirimizi üzmeden atlatmak
Öyle her kot ve gömlek giyen biraz kavga eden transseksüel olsaydı dünyada kadın kalmazdı be
Ki bende ufakken öyleydim valla hiçte öyle birşey aklımın ucundan geçmedi ki kızımdan beterdim hee ben annemle o dönem çok tartıştım ve onun hala acısını çekiyorum ara ara ve aynı şeyleri kızımın yaşamasını istemediğim için gidelim dedim

Bakalım diğeri ne diyecek merak ediyorum hafta içi inşallah gideriz tabi randevu boş varsa

öncelikle ergenlik dönemindeki kız ve erkek annelerinin genelde yaşadığı şeyleri yaşıyorsun canım.bence panik yapma ve başka bir doktora danış.bu doktorun bu yaşlardaki çocuğa ve annesine böyle davranması çok yanlış.ne olursa olsun daha yapıcı olması gerek.insanları bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.ben de o yaşlarda öyleydim.çok agresif hareketlerim vardı.saçlarım erkek saç,pantolandan başka bir şey giymezdim.allaha şükür transseksüel olmadım yanibencede başka doktora git ve kendini üzme.benimde 13 yaşlarında oğlum var bende doktora götürmryi düşünüyorum.çünkü çok sinirli ve bana çok bağırıyor

alemsin sen cecoş yaaa, bende cocukken hep kot gömlek giyerdim sonuç ortada ne alakası var yaaaa dr resmen sana patlamış gibi konuşmuş, ne olursa olsun kötü birşeyle karşılaşınca bile insana hemen söylemezsin ya, alıştrır incitmeden söylemeye çalışırsın ama senin gördüğün muamele bu söylediklerimizin yanından bile geçmez
çooook iyi yapmışsın canım ağzına sağlık, tavrından da hiç taviz verme , hep şikayet hattı var hemde şikayeti kabul etmiyolar şuna bak yaaa , ohhh ne ala memleket bu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınıızz canlarımmmmm güzel haberleriniz varmı gidiyor mu kilocuklarınızzz inş. iyi haberlerle gelirsiniz yarınnnnnnnnnnn

Anam şimdikiler pek bir asabi bize anamız bir gözlerini patlatırdı hiç söze gerek kalmazdı hatta ben hep derim anama senin korkundan ergenliğe bile giremeden direk çıktım diye
Hep haklı olduklarını düşünüyorlar ve kabul etmiyorlar hatalarını bizde doğrusu budur diye inat edince daha bir asabi oluyorlar
Ahhhh ahhhh neredeeee bizi anamız psikatre götürecek heee hayatta işi olmaz her türlü sıkıntıyı terlik piskoloğu ile çözüyorlardı eskiden hangimiz transseksüel olduk tövbe tövbe yaa valla aklıma geldikce sinirden gülüyorum adamın tavrına

Neyse kızım komşu ablamızın önerdiği doktora gitmeye ikna olacak gibi sanki henüz hala hık mık yapıyor ama bu kez daha bir istekle gidecek gibime geliyor sonuçta hem komşu ablamıza çok güveniyor hemde o doktorun çok daha cana yakın olduğunu duydu Bakalım ilk fırsattada ona götürelim sonrada zaten eğer çok önemli bir durum yoksa kesinlikle daha fazla kurçalayıp evladımın psikolojisini kendim bozmayacağım RAbbim inşallah hepsine bu ergenliği hayırlısıyla atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn

Sorma canım yaa dellendirdiler beni
Kız kardeşimde benden sonra aramış ve şikayet etmiş hatta kızcağızın sinirleri nasıl bozulduysa telefonda ağlamaya başlamış bu nasıl bir doktor ne demek çocuğun kesin köprü altında son bulacak falan diye.
Ben soru sormaya kalkınca bana çocuk azarlar gibi o yazdığım iki kitabı oku dedim sana diye sesini yükseltti demiş :26: telefondaki kadın kardeşimi sakinleştirene kadar göbeği çatlamış ay diyor içimi döktüm rahatladım ve kadında demiş hiç bir şekilde hakkı yok size o şekilde davranmaya demiş
Gereken herşeyi yapılacak emin olun demiş

Belki şu anda birşey yapmazlar ama en azından not almış olurlar ve doktoru uyarırlarsa bari başkalarının canını yakmaz herif

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınıızz canlarımmmmm güzel haberleriniz varmı gidiyor mu kilocuklarınızzz inş. iyi haberlerle gelirsiniz yarınnnnnnnnnnn

İnşallahhhhhhhhhhhh
Özlettin kendini be şekerim daha sık görelim seni artık yaw hem motivasyon oluyor bize hemde iki sohbet etmeyi özledik

slm canm bende katilmak istiorum yaris icinde olursam daha duzwnli ourum.ama ben 12,9da izine gitcem yani hemen gurince yarisa katila biliormuyuz yoksa iki hafta bildirimmi yapmaliyiz

slm canm bende katilmak istiorum yaris icinde olursam daha duzwnli ourum.ama ben 12,9da izine gitcem yani hemen gurince yarisa katila biliormuyuz yoksa iki hafta bildirimmi yapmaliyiz

Takıma gel canım orda konuşalım

günaydın kısslarrrrrr

yaaa dün cuma değil miydi neden hiç kimse bildirim yapmadı????misafirlerim var dün bütün gün onlarla beraberdim...ama aklım hep sizdeydi.özledim sizi...ben hemen bildirimimi yapayım sonra spora hazır bebiş uyuyorken....2 gündür diyeti delik teşik ettim zaten misafir ağırla,misafirliğe git derken.....

başlangıç:84
geçen hafta:81
bu hafta:79.8
giden:1.2
toplam giden:4.2

sabah kahvaltımda biraz cısslıydı ama

peynirli omlet
peynir
zeytin 2 adet
domates
2 dilim börek
3 parça karpuz
1 bardak yeşil çay
ama artık evimdeyim inş dikkat etmeye devammmmm..hade ben kaçtımmmm

bugun başladım artık hayırlısı olsun inşallah veririm ama ekmek yemeden duramıyorum ben ya siz neler yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum bide kortizonlar tatlı isteğimi arttırıyor oof oof çok zor

İnşallahhhhhhhhhhhh
Özlettin kendini be şekerim daha sık görelim seni artık yaw hem motivasyon oluyor bize hemde iki sohbet etmeyi özledik
valla bende çok özleidm bebeğim yaaaaaa
slm kızlar nasılsınz , ben hıc ııyı degılım yıne , umarım daha ıı olucam hepınıze ıı aksamlar
nmeyin var cnm umarım önemli birşey değildir yada halletmişsindir yada hemen halledersin

bugun başladım artık hayırlısı olsun inşallah veririm ama ekmek yemeden duramıyorum ben ya siz neler yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum bide kortizonlar tatlı isteğimi arttırıyor oof oof çok zor
kolay gelsin cnm yenilerdensin galiba sen hoş geldin ben dilara y.kaptanım burada ama bu aralar gelemiyorum tatlı için süt yada yoğurda tarçın at kesiyor cnm ekmek siyaha geç çok faydası oalck

kızlarrrrrrrrrrrr gelen bildirim yapmadan çıkmasınnnn yarın öğlene kadar bitirelim bildirimleri lütfen aksatmayınnnnn herkesden bekliyorum ona göreeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…