- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayyy canm benim ya okurken bile uzuldum kimbilir o laflari duymak nasil yapmostir patawatsizlar iste.canm benim pek fazla tanmiorum ama yazdiklarinla we hislerimle bence swnin yetisdirdigin cocuklar birer pirlantadirlar hiiioc kafana takma canm benim kiz kardesimde aynen ole erkek gibi takilirdi hatta hep arkadaslaro erkekti tabi kuccukken ama simdi ewli bi gorsen bi kibar kibar cit kirildim du narin bi kiz oldu gerek giyimiyle gerek konusmasiyla.yani cok normal canm her donemde olur bole sorunlar ins sikintisiz atlatirsin.allh uardimcin olasun.tum annelerin allh yardimcisi olsuuuunn
canım doktor faciasını okudum ve çok sinirlendim . . . benim hiiiç tahammülüm yoktur bu ve benzeri durumlara . . . hayatım sen bu dr bozuntusunu bi güzel edebileceğin her yere şikayet etseydin ya . . . demediğini bırakmamış sana , aklıma geldikçe sinirim zıplıyo resmen . . .
Selam Kızlar. Öncelikle hepinizin güzel kilolar vermesini diliyorum.Size bir teklifim var. Hem eğlenip, hem yarışarak, takım ruhu içinde kilo vermeye devam etmek isterseniz eğer aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmalarına bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...yarismasi.html (13. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması)
Güzel dilerkleriniz için çooooook teşekkür ederiz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda
Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemezne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedimraporsuz ceco
Doktor tam bir dengesizdiİnanın çok pişman oldum gittiğime
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedisonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye)
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarakBir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti
Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demişBirde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime
Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söylediBende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor
Yine Roman oldu yazdıklarım ama bir şekilde rahatlamam gerekiyordu ve sizlerinde fikirleri benim için çok önemli
Sizce benmı yanılıyorum yoksa bu doktor gerçekten dengesizmi
Kusura bakmayın sizlerinde başını şişirdim
Canım hayırlısıyla git gel
İnşallah çok güzel vakit geçirirsin
Kız benimkini tanısan yeminle uzak durduğu daha hayırlı dersinBen zaten Kaynanatör diyorum
15 sene oldu biz eşimle bir araya geleli ama kadın hala benden kurtulacağı günün hayaliyle yaşıyor
Daha çok bekler
Sorma güzelim yaaa çocuğunmu var derdin var ama işte onlar olmadan da olmuyor
Rabbim sağlıklı ömürler versinde artık uğraşacağız mecburama ufaklıkla daha fazla uğraşacağımızı herkes söylüyor daha iyi günlerim yani
Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın inşallah ....Aminnnnnnnn
Bu arada canım sende sağlıkla git gel inşallah
Hayırlı yolculuklar sana
allah allah psikiatrist başkasına mı sinirlendide sizle öyle konuştu oha dedim harbiden yuhhhh
ceco34 canım doktor olayını okudum haddim olmayarak yorum yapmak istedim. Başımdan benimde şöyle bir olay geçti. Bende sağlıkçıyım bu arada. Bundan 3 yıl kadar önce kızım 4 yaşlarında felandı. Birden bire bir gece eli yüzü kıpkırmızı kabarıp şişmeye başladı. Birden ateşi yükseldi. Evimize çok yakın özel bir hastane var. Hemen acile götürdük. Ateşini gece düşürdüler. Ama ertesi gün mutlaka bir çocuk uzmanına götürmemi istediler. Sabah ilk işim aynı hastanenin çocuk hastalıkları bölümüne gitmek oldu. Doktor birden bire çocuğun zatürre olmuş dedi. Ben şoktayım tabii ki. Ne dediği anlaşılmıyor diliyle dişinin arasında konuşuyor azarlar gibi. Bide özel hastane doktoru ayrıca oldukça da tecrübeli görünüyor yaşı da bir hayli ilerlemiş. İğne yazdı, ilaç yazdı anlattı bişeyler. Doktordan çıktık ama ben şoklardayım açıkçası doktora inanmadım. Sağlıkçı olduğum için az buçuk anlıyorum hastalıklardan ilaçlardan. Bir çocuğun zatürre olabilmesi için çok üşütmek lazım. Ama ben çocuğumu üşütmedim hiç. Arkasından kendi hastanemin doktorlarıyla görüştüm. Pratisyen hekimdi. Oda uyarmadı beni istersen iğneden değil de antibiyotikten başla geçerse sorun yok gibisinden konuştu. Bende dediğini yaptım ilaçtan başladım. Çocuk iyileşeceğine daha kötü hasta oldu. Meğer gerçekten zatürre olmuş kuzucum. Zatürrenin virüsle bulaşan çeşitleri de varmış. Kızım kreşe gidiyordu. Kreşte bir arkadaşı zatürre olmuş. Aynı ortamda bulununca bir süre damlacık yoluyla benim kızıma da bulaşmış. Arkasından bir sürü iğne yedi yavrum. Sonunda iyileşti ama her öksürdüğünde korkuyorum. Doktor öyle pat diye damdan düşer gibi konuşunca bazen inanamıyoruz, konduramıyoruz ama yine de sonuçta onlar uzman. Seninle ve çocuğunla emin ol bir derdi yoktur. Sadece çok açık ve dengesiz konuştuğu için sen bu kadar kötü olmuşsun. Ama eşinin de dediği gibi ihmal etme. Sonuçta ucunda çocuğunun sağlığı var. Bizler onlara hiç bir kötülüğü hastalığı yakıştıramıyoruz ama ilerde çok pişman olmak var. Sen başka bir doktora daha git istersen. Sadece küçük bir tavsiye. İnşallah çocuğunun hiç bir sorunu yoktur ama dediğim gibi ihmal etme lütfen.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda
Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemezne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedimraporsuz ceco
Doktor tam bir dengesizdiİnanın çok pişman oldum gittiğime
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedisonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye)
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarakBir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti
Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demişBirde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime
Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söylediBende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor
Yine Roman oldu yazdıklarım ama bir şekilde rahatlamam gerekiyordu ve sizlerinde fikirleri benim için çok önemli
Sizce benmı yanılıyorum yoksa bu doktor gerçekten dengesizmi
Kusura bakmayın sizlerinde başını şişirdim
Canım hayırlısıyla git gel
İnşallah çok güzel vakit geçirirsin
Kız benimkini tanısan yeminle uzak durduğu daha hayırlı dersinBen zaten Kaynanatör diyorum
15 sene oldu biz eşimle bir araya geleli ama kadın hala benden kurtulacağı günün hayaliyle yaşıyor
Daha çok bekler
Sorma güzelim yaaa çocuğunmu var derdin var ama işte onlar olmadan da olmuyor
Rabbim sağlıklı ömürler versinde artık uğraşacağız mecburama ufaklıkla daha fazla uğraşacağımızı herkes söylüyor daha iyi günlerim yani
Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın inşallah ....Aminnnnnnnn
Bu arada canım sende sağlıkla git gel inşallah
Hayırlı yolculuklar sana
alemsin sen cecoş yaaa, bende cocukken hep kot gömlek giyerdim sonuç ortadaCanım çok sağ ol tavsiyen için
Bugün komşu ablamlada uzun uzun konuştuk ve adamın uslubunun yanlış olsada yinede ihmal etmememiz gerektiğine zaten ikimizde hemfikirdikEşim özele götürürüz diyordu zaten, birde komşu ablamla konuşunca kendi gittiği bir psikatre var ona gitmeye karar verdik hatta kızımla arası çok iyi komşu ablamın ( annemden bile yakın bana sağ olsun ). Sırf kızımın içi rahat etsin diye anan gelmesin biz senle baş başa gidelim istersen dedi ikna olsun diye ama tabiki birlikte gideceğiz hatta eşimde o gün izin alıp gelicek eğer aynı tavsiyeyi o doktorda verirse mutlaka zaten gereken yapılacaktır ama komşu ablamda gerçekten öyle kötü bir durum olmadığına emin sonuçta kızcağız sadece huysuz ve bizim amacımız ergenliği birbirimizi üzmeden atlatmak
Öyle her kot ve gömlek giyen biraz kavga eden transseksüel olsaydı dünyada kadın kalmazdı be
Ki bende ufakken öyleydimvalla hiçte öyle birşey aklımın ucundan geçmedi ki kızımdan beterdim hee ben annemle o dönem çok tartıştım ve onun hala acısını çekiyorum ara ara ve aynı şeyleri kızımın yaşamasını istemediğim için gidelim dedim
Bakalım diğeri ne diyecek merak ediyorumhafta içi inşallah gideriz tabi randevu boş varsa
çooook iyi yapmışsın canım ağzına sağlık, tavrından da hiç taviz verme , hep şikayet hattı var hemde şikayeti kabul etmiyolar şuna bak yaaa , ohhh ne ala memleket buSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Bende inan dünden beri sinirden kuduruyorum adama o an gerekeni kendim söyleyemediğim için ama işte zaten sinirlerim bozuk bu ara birde adam böyle yapınca ağlamaktan başka birşey yapamadım o anda
Şimdi biraz evvel 184'ü aradım ( SAğlık bakanlığı şikayet hattı ) durumu izah ettim hatta kadın tüm konuşmalarımızıda not aldı ama en son eee doktor bunu söylemek zorunda demezmibir dellendim bütün sinirimi kadından çıkardım bu şekilde konuşmamı olur psikatr dediğin insanlara daha dikkatli yaklaşmalı çocuğa karşı bukadar kaba davranamaz diye
Kadın sonunda haklsınız hanımefendi şikayetinizi kayda aldım dedi
Kızkardeşimde şikayet edecek dokturu
öncelikle ergenlik dönemindeki kız ve erkek annelerinin genelde yaşadığı şeyleri yaşıyorsun canım.bence panik yapma ve başka bir doktora danış.bu doktorun bu yaşlardaki çocuğa ve annesine böyle davranması çok yanlış.ne olursa olsun daha yapıcı olması gerek.insanları bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.ben de o yaşlarda öyleydim.çok agresif hareketlerim vardı.saçlarım erkek saç,pantolandan başka bir şey giymezdim.allaha şükür transseksüel olmadım yanibencede başka doktora git ve kendini üzme.benimde 13 yaşlarında oğlum var bende doktora götürmryi düşünüyorum.çünkü çok sinirli ve bana çok bağırıyor
alemsin sen cecoş yaaa, bende cocukken hep kot gömlek giyerdim sonuç ortadane alakası var yaaaa dr resmen sana patlamış gibi konuşmuş, ne olursa olsun kötü birşeyle karşılaşınca bile insana hemen söylemezsin ya, alıştrır incitmeden söylemeye çalışırsın ama senin gördüğün muamele bu söylediklerimizin yanından bile geçmez
çooook iyi yapmışsın canım ağzına sağlık, tavrından da hiç taviz verme , hep şikayet hattı var hemde şikayeti kabul etmiyolar şuna bak yaaa , ohhh ne ala memleket bu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınıızz canlarımmmmm güzel haberleriniz varmı gidiyor mu kilocuklarınızzz inş. iyi haberlerle gelirsiniz yarınnnnnnnnnnn
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah şu mübarek günde
Canım çok sağ ol güzel sözlerin için
İnan elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum
Biz ergenlikte çocuğa nasıl davranalım diye gitmişken böyle bir facia yaşadım maalesef
Aslında bende ufakken öyleydimküçükken inan 3 kız arkadaşım varsa 30 erkek arkadaşım vardı
Futbol oynar en ufak kavgada en önce yer alırdımhatta bir tane mahallemizde kız gibi davranan erkeği döverdim karı mısın len sen diye 15 yaşına kadar bana çıkma teklif eden erkekleri döverdim sapıkmısınız lan siz daha biz çocuğuz diye
Kızımda bana çekmiş herhaldeama işte adama biz nasıl davranalım diye gittik belki kızla konuşur biraz daha mutlu olması için bir iki telkinde bulunur dedik adam dünyamı yıktı resmen
canm benin inanirim.ama sen bole dengesizleri takma.allh sabirlar wersin canm
Selam Kızlar. Öncelikle hepinizin güzel kilolar vermesini diliyorum.Size bir teklifim var. Hem eğlenip, hem yarışarak, takım ruhu içinde kilo vermeye devam etmek isterseniz eğer aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmalarına bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...yarismasi.html (13. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması)
slm canm bende katilmak istiorum yaris icinde olursam daha duzwnli ourum.ama ben 12,9da izine gitcem yani hemen gurince yarisa katila biliormuyuz yoksa iki hafta bildirimmi yapmaliyiz
valla bende çok özleidm bebeğim yaaaaaaİnşallahhhhhhhhhhhh
Özlettin kendini be şekerimdaha sık görelim seni artık yaw hem motivasyon oluyor bize hemde iki sohbet etmeyi özledik
nmeyin var cnm umarım önemli birşey değildir yada halletmişsindir yada hemen halledersinslm kızlar nasılsınz , ben hıc ııyı degılım yıne , umarım daha ıı olucam hepınıze ıı aksamlar
kolay gelsin cnm yenilerdensin galiba sen hoş geldin ben dilara y.kaptanım burada ama bu aralar gelemiyorumbugun başladım artık hayırlısı olsun inşallah veririm ama ekmek yemeden duramıyorum ben yasiz neler yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum bide kortizonlar tatlı isteğimi arttırıyor oof oof çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?