80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Kızlar sabah erkenden Nişantaşına gidip kendime yeni ciciler aldım yarınki Nişan için
Bugünde malum kızımın bir gün geçikmeli de olsa Doğum günü kutlaması için hazırlık yaptım ve hazır daha kimse gelmeden sizlerede bir bakayım dedim
Kızçemin pastası çok güzel olmuş kesmeden resmini çekeyimde sizlerede gösteririm
Ben kendi adıma akşam yemeği yemedim ince de olsa bir dilim yerim diye

Akşam misafirler gidince inşallah damlarım yine

slm kızlar nasılsınz , ben hıc ııyı degılım yıne , umarım daha ıı olucam hepınıze ıı aksamlar

Canım umarım şu anda daha iyisindir

bugun başladım artık hayırlısı olsun inşallah veririm ama ekmek yemeden duramıyorum ben ya siz neler yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum bide kortizonlar tatlı isteğimi arttırıyor oof oof çok zor

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle

her zamankı ruhsal cokuntuler cnm, herseyın basında kendıme olmayan ozguvenım soz konusu yanı ınsallah zamanla daha ııyıye doğru gıdecek,paranoyalar az da olsa var ıste kız seker grıbı banamı sattın dünden berı grıp oldum burnum cesme gıbı durmuyor

güle güle gıy cnm emınım cok yakışmıştır aldığın cıcıler, ufak cımcımeye rabbım sağlıklı uzun omurler versın ıns cnm benm, dengesızım cnm benm ıyı olmaya çalışıyorum ıste ama ıste moralmen pek mumkun olamıyor nedense , etrafa baktığımda elle tutulur bıseyde yok ama kendımı mutsuz hıssedıyorum ole oluncada kendımı ıı hıssetmıyorm hayırlısı artık

evet canım yeniyim bnde elif ismin memnun oldum.Tamam mutlaka denicem umarım işe yarar

hoşbulduk canım teşkkr ederim :) İnşallah inşallaaahh herkes çok iyi kilolar verir motivasyon şartt ama bende yok

canm kucuk cimcemeye allh uzun omurler wersin.ya bende kac gundur giremiom yatili misafirlerim war turkiyeden geri gelenler bizde dinleniolar tabi misafir olunca duette kalmio sinir oluyorum yaa kafayi yicem kilom bir ayi gecti ama gram kimildamio.bu arada artik bende giriomuyum kilo bildirme grubuna iki haftam oluo artik

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Misafirlerim baya geç gitti sayılır
Çocuklar baya bir eğlendi hatta benim küçük cimcime doyamadı herhalde en son teyzesinin peşinden ağladı daha yeni parti başladı gitmeyin diye parti başlasın diye ablası onlara gaz verdi devamlı anında kapmış bizimkide
Uyuz görümcem ve KVde geldiler
Onlar fazla kalmadı 2 saat zor oturdular Aslında daha erken gideceklerdi ama ben inat ettim komşu ablam gelmeden pasta kesmeyeceğiz diye
Çok fazla sohbet etmedik zaten her zamanki gibi KV zaten diş etinden ameliyat olduğu için konuşmadı bile

Kızıma komşu ablası çok güzel koyu pembeye yakın bir elbise üzerine çok hoş beyaz bir hırka almış cadı bayıldı hatta yarınki nişana onu giydireceğim fıstığıma
Tetemiz yani kardeşim çok güzel bir eşortman takımı almış cimcimeye onada bayıldı cadı
Görümce kısa bir şort üzerine tshirt almış, KVde tayt tshirt almış ve cadı neden bilmiyorum onlarınkini halının üzerine bırakıp gitti hani az daha büyük olsa anası öğretmiştir olurdu kesin
ASlında ilk kez doğru dürüst birer hediye almışlar önceki doğum gününde görümce kilotlu çorap almıştı yaz günü kv desen bir don bir atlet herhalde bu sefer kalabalık olucak rezil olmayalım dediler

Yarın sabah erkenden kalkmam lazım. Eşimin kuzenide geç saatte geldi bize yatıya nasılsa birlikte nişana gideriz diye
Bir yandan kendimle uğraşırken bir yandanda kahvaltı hazırlamam lazım en geç 12de erkek evinin önünde olmamız lazım ve ben o saate kadar nasıl yetiştireceğim kendimi bilmiyorum
Allahtan geceden kırmızı ojelerimi sürdüm 3 kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun mantığıyla yola çıkan ben yarın siyah pantalon üzerine siyah kolsuz ve kırmızı uzun hırka gibi bir şey giyeceğim Yarın kesin resim çekilirim ve eğer eşim izin verirse sizlerede gösteririm

Neyse yatayım sabah erken kalkacağım

hoşbulduk canım teşkkr ederim :) İnşallah inşallaaahh herkes çok iyi kilolar verir motivasyon şartt ama bende yok

Canım emin ol buraya yakında bağımlı hale gelirsin ve eksik olan motivasyon tavan yapar

Canım Allah yardımcın olsun yatıya misafir olunca tüm dengeler bozuluyor kendimden de biliyorum
İnşallah misoların gidince yine eski düzenine dönersin
Merak etme yakında patır patır gidecek o kilolarla Tatil dönüşü Dükkan diyetine başlarız

slm kızlar dün sabah itibarı ile esaret bitti çoooook şükür. gelemedim daha önce kusura bakmayın özgürlük başıma vurdu evi toparladıktan sonra kendimi dışarıbir atmışım pir atmışım gece 9 da eve gelebildim. şimdi oğlana biraz ders çalıştırıp ev işlerine devam edecem. öğleden sonra muhtemelen yine sokaklarda olurum. görüşürüz canlarım

canım kaç haftalık oldu gebeliğin?ne zaman doğum yapacaksın?gözün aydınnnn...

canm kucuk prensez gule gule giyinsin kiyafetlerini.bugun yine misafirim wardi bu aksam yibe gelcekler ayy cok yoruldum ama ins turkiyeden gelince dukana baslicam insss birlikten kuwwet dogar beraberce kurtuluruz

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]g.hafta[/TD]
[TD]b.hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]top.giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elA_elA_[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_mutluyum[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD]103.2[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]22.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım kaç haftalık oldu gebeliğin?ne zaman doğum yapacaksın?gözün aydınnnn...

28. haftanın içindeyim canım. kasımın 28 i doğum günü görünüyo ama ben sezeryanla doğum yapacam için muhtemelen daha önce olacak. ayyy öğretmenler gününden sonra olsa ne güzel olurdu yaw. dershanemiz her öğretmenler gününde yemek verir. bütün öğretmenler eşleri çocukları orda olur ve çok eğlenceli olur. bu güne kadar hiç kaçırmadım ve bu seferde first laydy olarak orda olacaktım sözde. ev sahibeliği yapamayacam gibi görünüyo. eşim dalga geçiyo sen yatarken biz eğlenecez diye. bende bozma kafamı akşam o yemeğe katılırım sabaha gidip hastaneye yatarım diye neyse hayırlısı olsun

gene üçüncü oldum yawwwwww..............

slm benim ikinci haftam oldu bende girebilirmiyim artikkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…