80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabahtan beri uğrayamadım malum bugün eşimin amcaoğlunun nişanı vardı
Kahvaltıyı baya erken yapıp direk kendimle uğraştım yok saç, yok giyim, yok küçük kuzuyu hazırla derken inanın makyaj bile yapamaya vaktim olmadı
Kız tarafı Maltepede oturuyormuş ve ben eşimi takip ettim arabayla ( o amcasının bir arkadaşının minibüsünü kullandı )
Anam hem baya uzakmış hemde bütün dengesizler beni buldu bugün
Tam 3 kere kaza tehlikesi atlattık :26:
Her defasında deli gibi giden birileri birden sol şeritten tam sağ çevirdiler araçlarını ve ben son anda durabildim önümdeki frene asılınca
Yarın ilk gördüğüm dilenciye para vericeğim dedim sağ sağlim eve dönersem diye
Şükür herşey güzel geçti ve sağ sağlim döndük
Tabi dönüşte birde eşimin amcasına gidip çay içince bu saatte ancak geldim ve felaket yorgunum

Yinede sizlere bir tanede olsa mesaj atayımda öyle yatağa atayım kendimi dedim
Yarın uzun uzun sohbet ederiz nasılsa

Canım hadi gözün aydın
İnşallah bundan sonrada doğuma kadar çok rahat ve huzurlu geçer, kuzucuğunuda sağ sağlim kucağına alırsın Aminnnnnnnn

canm kucuk prensez gule gule giyinsin kiyafetlerini.bugun yine misafirim wardi bu aksam yibe gelcekler ayy cok yoruldum ama ins turkiyeden gelince dukana baslicam insss birlikten kuwwet dogar beraberce kurtuluruz

İnşallah canım ben dersimizi çalışıyor bir yandanda neler yapabiliriz not alıyorum tarif kitabı gibi olucak ama elimizin altında bulunsun ki ne yapacağımızı bilelim tek tip olunca insana fenalık geliyor zamanla

ewet canm ne gusel yapiosun walla bende ole yapim bari tarifleri yazayim walla cok sewiniom bi dukan arkadas buldum diecanm benim ins kilocuklari weririz.ben testi yaptim ama baslamadan bidaha yapcam benim atak ewrem alti gunmus.bu arada cooook gecmis olsun canm allh korumus sizi

Haftaya 1. Olmak istiyorummmm dılaracım bu hafta bırıncılıgının keyfını sur :)))

günaydıııın kızlar. anam ben hepten sıyırdım kafayı. hayatta yapmam dediğim şeyleri yapmaya başladım. dün dantel başladım neme lazımsa. eşime diyorum kızın çeyizini başladım diye gülüyo. salon takımı başladım boş vakitlerimi değerlendireyim dedim. inşallah birgün bittiğini de görürüm bana artık listelerde baş sıraları görmek hayal gibi sanki en azından 7-8 aya kadar. sizin için en alt sırayı bloke ettim kimse bundan sonra sonuncu olamayacak.

kız kaptandan haber alıyomusun hiç bir ay oldu piyasada yok. yoksa kıbrısa o da mı gitti. en son dedesi hastaydı galiba değilmi:44::44::44:

banucum çok geçmiş olsun. hemen sadaka ver bencede. biz ne yapıyoruz biliyomusun arabanın bi küllüğü var tabi sigara içen olmayınca kullanılmıyo arabaya her bindiğimizde içerisine sadakamızı koyuyoruz birikince de cuma günleri eşim camiye götürüp veriyo. tavsiye ederim hem birilerini aramak zorunda kalmıyosun hemde sadakanın nereye gittiğini biliyosun.

günaydın,
oo ben yokken neler olmuş neler...

ben listeye girmemişim

Çok güzel birköy havasi alip geldim. Başka bir dünya cep telefonu bile çekmiyor. %100 natureldi :)

Tabi önüme ne koydularsa yedim:) Bugün artik diyete başlamaca..

günaydın,bende artık bugün resmen başladım.sanırım siz dukan yapıyordunuz,bende yapmak istiyorum ama beceremem diye başlayamıyorum.evde 2 çocuk.kendime göre beslenme düzeni kuramıyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ay gece nasıl yorulduysam kütük gibi uyumuşum
Sabah eşimin telefonuna uyandım saat 8 buçukta. Adamcağızın yine tutmuş ağrısı hatta belki eve gelebilirim olmadı özelde lazerle taşı kırdılalım dayanamıyacağım artık demişti ama baktım gelmiyor tekrar aradım iğne vurdurmuş ve ağrısı hafifleyince pazartesi devlet hastanesindeki randevusunu bekleyip yine aynı yöntemle taş kırdıracak :26:
Valla adamcağıza kaç gündür acıyorum nasıl sancı çekiyor ama yinede dik durmaya çalışıyor.
Özel bir hastanede çalışan bir arkadaşımız ameliyat olsan daha iyi olur demiş ve eğer tekrarlarsa eşim ameliyat olmaya karar verdi sonuçta yine bir iki gün ağrı çekecek ama en azından bir daha olmaz
Hayırlısı ne diyelim

Bende bugün biraz temizlik yapacak sonrada kendimi spor salonuna atacağım Gidip yağlarımı yakayım
KV dişlerini yaptırıyor ya ağzında diş olmayınca konuşamıyor bile değil beni deli etsin
Doğum gününde de nişanda da ağzını peçeteyle kapatıp oturdu
Cumartesi hatta dedim nişana gelecekmisin diye aaaa sırf merakımdan geliyorum görmem lazım dedi kadın resmende söylüyor görmem lazım diye

Dünki nişan aslında gayet güzel geçti ama içerisi çok sıcaktı ve benim cimcime bir içeri bir dışarı çıkıp durdu ( erkekler apartmanın arka bahçesinde oturdular ) bende cimcime yüzünden bir içeri bir dışarı çıkınca yapınca belki rüzgar aldım sanki grip olacakmışım gibi bir his var
Ailenin 4 kızı ve 1 oğlu varmış; gittiğimizde inanılmaz güzel giyinmiş bir şekilde karşıladılar bizi. Biz erkekler bahçeye denince eve sığılmaz diye öyle yaptılar sandım ama meğer onlar kadın erkek bir arada oturmazmış. Kızların hepsi kapalı oldukları halde erkek yanına ancak feraceyi giydikten sonra çıkıyorlar. Anam benim tuhafıma gitti üzerlerindeki zaten uzun kollu, başları zaten kapalı ama yinede onu giymeden erkek yanına çıkmıyorlar hatta abiye kıyafetlerinin süslü kısmlarınıde siyah tülle kapattı gelin
Saygı duyuyorum ama anam ben sıkıntılıyım bu kadar ayrıntılara dikkat edemezdim herhalde

Gelin çok çekingen pek fazla konuşma imkanı olmadı ama eminim evlendikten sonra ben onuda kendiime benzetirim
Diğer gelin maşallah benden çeneli hatta oda diyor inşallah uyuz birşey değildir de güzel geçiniriz diye
Genel olarak çok güzel geçti dönüşte de eşimin amcasında çaya kaldık hatta bir ara eşim ve amcaoğlu maç izlemeye gittiler o yüzden biraz geç kaldık ama yinede iyi oldu

Benimde 7 gün diyor ama ben ne olur ne olmaz 10 gün yapsam diye düşünüyorum çünkü baya kilo var verilecek
3 kilo bile gitse o sürede süper olur valla
Bakalım biraz daha sıkalım kendimizide gitsin kilocuklar olmadı diyetisyene gideceğim son çare olarak ama dukancanların verdiği kiloları gördükçe kıskanıyorum o halleri

Ohhh ne güzel inşallah çabucak biter canım
Ben dantel yapmayı hiç sevmem yanı bana kısa süreli işler olucak yoksa dantelde çok sıkılıyorum
Bende hesapta kızlara seccade işleyecektim ama hala alacağım inşallah malzemeleri Aslında çarşamba günü hazır spora gitmeyip pazara çıkıyorum bari o gün param varken alayımda başlıyayım ufak ufak
Çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyor bari gözlerim görürken yapayım ilerde inşallah namaz kılan olursa o seccadelerin üzerinde belki ucundan az da olsa bir sevap banada düşer ( uyanık ceco )

Çok sağ ol güzelim Bizimde arabanın bir kenarında mutlaka bozukluklar olur ve gördüğümüzde ihtiyacı olan birini çıkartıp veririz ama dün şansa bir tane bile görmedik. Tabi senin dediğin gibi camiye vermek daha mantıklı en azından gerçek ihtiyaç sahiplerine gider
Biz hatta evde bir kullanmadığımız vazo var onada her gün bozukluklarımızı atarız biriksin diye hatta çok sıkışınca ben oradan alırım Kurban parası biriktiriyoruz ondada tabi aldığımı parayı bozar bozmaz yerine koyuyoruz

canım eşine çok geçmiş olsun.dünkü ufak kaza tehlikelri içinde çok geçmiş olsun.istanbulda araba kullanmak çok tehlikeli valla.sen dikkat etsende o kadar eşkıya varki trafikte.kızının doğumgünü kutlu olsun.dukana ne zaman başlıyorsunuz.ya bende yapmak istiyorum ama beceremem herhalde.kitabıda yok bende.dukanın mantığını azıcık anlatırmısın.

bende bugün küçük oğlumu yarım gün anaokuluna yazdırıcam(4 yaş grubu).büyük oğlan 8.sınıf dersaneye gidecek.okullar açılsılsın bende spora yazılacağım.bizim evde birtane labtop var.büyük oğlandan fırsat buldukça giriyorum.okul açılınca daha sık girerim inşallah....

günaydın,bende artık bugün resmen başladım.sanırım siz dukan yapıyordunuz,bende yapmak istiyorum ama beceremem diye başlayamıyorum.evde 2 çocuk.kendime göre beslenme düzeni kuramıyorum.

Sanirim bir aile ile bütün rejimler çok zor. Ben diyet sürecimde yanlizdim. Çocuklariniza ve eşine farklı yemek kendinize farklı yemek yapma durmunuz olabilir, diger yemeklerin tadina bakmamayi becerirseniz olabilir sanki.

cecosum atak 7 gün veriyorsa 7 gün yap, zaten bir süre sonra bikiyorsun... Böylegözünün önünde makarnalar, pilavlar dönüyor..

Son düzenleme:
slm kızlar dun apar toparr babaannemın yanına gıttık amcamlar falanda ordaymış ,keyfım hıc yoktu aslında benımkııyle hala aramız lımonı artık anlayamıyorumda onu , anlamayada calısmıcam ,beyımızın moralı bozuk olunca adam bana sarıyor , sankı ben sıktım canını eee doğal olarakta ben ustume alınıyorum ,o aramadan sormadan aramıcam yemın etttım bı sure gırmeye bılrım kendımı toparlamam lazım ama bana tabı bellı olmaz gıremezsem kendınıze cok ıı bakın

Nerdesinnnnn uzuntuden kılo verememişsin hiçç haftaya morallw baalıosun kızarım amaaa tatlımmm :-<>
sehır dışındaydım cnm , aynen moral olmayınca hıcbırsey olmuyor ya bı kac gun kafa dınleyıp dönsem ı olacak canm

bende onu icin diyorum kendimi taniyamiyom diye. bir sey elimde cok kalirsa kalir. bakalim bu ne zaman bitecek. benim gozlerde cok iyi degil normalde. dr kitap bile okumayacan demisti ama nerde uyan. umarim seccadeyi yaparsinda sevaplardan bol bol toplarsin

Kızlarr sabahın 7 sınde kalktım kurs kaydına 1 de bıttı ısım 1 cubuk kraker ve 1 sımıt yedım doşarda bekledık cunku vee kaydım oldu artık 8 ay bır kurs donemim var haftada ıkı gun kadın giysileri dikimi kursundayım ) örgüyü fethettim şimdide dikişe başlıcm insallahh

Kimsecikler uğramaz oldu adtık topiğimize herkes baya incecik çıtır oldu galibaaaa nerdesiniz yahu eskiden 1 satte bır acardım habıre sayfa okucm dııye ugrasırdım artık gunde 2 sayfa oluyoo menüleri paylaşmaya başlayalım artık bugun ıtıbarı ıle cok saldık kendımızı cook eskıden dilara yeşil çayları demler herkesi davet ederdi o da yokk efsax destanlar gıbı spor aktıvıtesı yazardı o hiç yokk yenı gelen arkadaslarrr hergün menu yazmaya baslayalımm bırbırımızın yedıklerını gorelım ornek menuler cıkaralım kendımızeee cok konuştum galıbaa kızmayınn gittimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…