80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:26::26::26:cok utandım kendımden cokk

Menüm:
Sabah 8.30
1 bardak meyve suyu
1 çubuk kraker 1 şişe 500ml su

10.00
1 simit
Şekersiz çay
Türk kahvesi
1 şişe su

Öğle yemeği yok 1 kase kabuklu fındık

Ara 1 bardak ayran 1.5 wasa
3 buyuk pepsi bardağı suu
1 turk kahvesi

Akşam: 4 kaşık fajita (yagsız et soğan kırmızı ve yeşil biber ile sotelenmiş)
Marul salata
Ayran
Spor leslie senson 2 mil ve pilates
Bitki çayı

merhaba arkadaşlar
Bu ara uğrayamıyorum kusura bakmayın.yolculuk hazırlıkları başladı.allah izin verirse yarın sabah trabzona doğru yola çıkıyoruz.dualarınızı eksik etmeyin..inşallah 20 gün sonra tekrar buradayım..ben yokken sporunuzu diyetinizi eksik etmeyin...benim de hep aklımda olacaksınız...görüşmek üzere.hakkınızı helal edin arkadaşlar.öpüyorum hepinizi.....

KIZlar hepinize merhabalar yeni katIlan arkadaslarImIzada aramIza hoşgeldiniz demek istiyorum uzunca Bir tatilden Sonra nihayet evimdeyim insanın evi gibisi Yok aranızdan 75kilo olarak ayrılmistim şu an 69kiloyum kızlar yıllar sonra 6li rakamları gördüm çok sevinçliyim allah herkese göstersin inşallah şimdilerde kilo veremiyorum ama 65görmem lazım ahtim var hepinizi öpüyorum kolay gelsin

ayy canm gule gule git ins kilo almadan gep hatta werde gel.darisi benim basima benimde9gunum kaldim annemlere gitmeme

bugunku menum
sabah iki dlim siyah ekmek iki dilim peynir 3zeytin yesil cay
ara bi kurabiye bi bardak kola
oglen kahwe diyet biskuwi bi kiymali pide
aksam makarna
ara cay iki kuru kayisis kawun
oooo bole gidersem kilo weremicm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Bugün sonunda Spor salonuna gidebildim Aslında gitmeden evvel felaket uyku bastırdı ama kızımı tembihledim eğer uyursam mutlaka şu saatte beni uyandır diye ve gitmeden bir 15 dakikada olsa şekerleme yaptım
Salondaki tartıyı tamir etmişler ve nihayet gerçek kilomu öğrendim
Maalesef iki ay ara vermem bana yaramamış ve 104 kilo olmuşum ki burda kesin bir 2 kilo kadar ödem var çünkü kaç gündür suyu istediğim gibi tüketemedim
Yinede üzülmedim sonuçta akılsız başın çeremesini bu durumda midem çekti
Eşimlede bugün uzun uzun sohbet ettik eve dönerken ne olursa olsun elimden geleni yapacağım ama gitmezsede kafama takmayacağım sonuçta sağlıklı beslenmek önceliğim olmalı

ARkadaşımın tavsiye ettiği diyetisyen listesine uyacağım ve 2 saat arayla birşeyler yiyeceğim
Onunda dediği gibi herhalde çok az tükkettiğimden bünye kıtlık sinyali verip sağlıklı şeylerde yesem tam tersi direnişe geçiyor hareket etmeyincede o iki ay içinde artı olarak dönüyor
fezay dönene kadar o listeye uyarım sonrada tükkan diyetine dönerim

Canım ne olur kendini üzme kıyamam ben sana
Benim bu ara okuduğum kitap var Aret Vartanyan'ın Gerçekten yaşıyormuyum diye İnan 3 gündür okuyorum ama kendimi hayatımda olmadığım kadar iyi hissediyorum
Senden ricam mutlaka fırsatın olursa o kitabı oku şu anki haline ilaç gibi geleceğine garanti veririm
Bugün spor salonunda koşu bandında nasıl daldıysam kitaba 20 dakika nasıl geçti anlayamadım bile eşime bile dedim kızımada okutacağım müthiş bir kitap diye kesinlikle herkese tavsiye ederim

Çok haklısın eLA_eLA
Ben kendi adıma daha dikkatli olmaya çalışacağım ve yediklerimi paylaşacağım inşallah bundan sonra

Canım Rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin....Aminnnn
İnşallah çok çok güzel bir tatil geçirir eksilerle döner kaldığın yerden daha dinamik devam edersin ....Aminnnnn

Süpersin canım yaaa darısı benimde başıma
Eeee varmı bize iletebileceğin bir püf nokta
Neler yaptın spor olarak yada beslenme olarak

Merhabalar ben de kulübe bugün katıldım .82 kiloyum oldukça kararliyim bakalım neler yasiycam burda paylaşıcam.

Aramıza hoşgelin
İnşallah çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

cok sevındım cnm salona başladığını kılolarıda dert etme , hepsı gıder zamanla kendını ac bırakma bol sı ıc yeter ,
cnm uzme dıyoorsunda ıcıme ata ata sıstım bende ınsanın bır tanedemı dostu olmaz yanında Allahtan burda sızler varsınız yanımda olanuzulmemek ıcın herseyı yapıyorum ama olmuyor dedıgın kıtapı mutlaka alıp okuyacagm cnm cokk tsk ederımm

kız kaptandan haber alıyomusun hiç bir ay oldu piyasada yok. yoksa kıbrısa o da mı gitti. en son dedesi hastaydı galiba değilmi:44::44::44:
geldim kuzum geldimmm
dedemiz vefat etti malesef enson pazar günü 40ını yapıp çıktım köyden
kötü bi tatil oldu internette yoktu aşırı sıkıldım ve yoruldum ama yine +3 le sahalara döndüm eşim kıbrısa daha gitmedi haftaya gidecek 1+1 ev ttuttum kendime eşyalı çikoyla kalıcaz (köpüşüm)artık bu haftada diyet anlamında bana müsade edinde sonra dört nala koşacağım
wawwww süpersin ayse yaaaa harikadarısıma başıma hatta tüm topiğin başınaaaa:)
Merhabalar ben de kulübe bugün katıldım .82 kiloyum oldukça kararliyim bakalım neler yasiycam burda paylaşıcam.
hoşgeldin canımmm tüm isteklerin gerçekleşsin...

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum
Gözlerim kapanmaya başladı bile yarın eşim izinli ama fırsatım oldukca damlarım nasılsa

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

yaaa hani benim dönüş partimmmm
partiden geçtim gelin de azzz konuşalım laaaa tek başıma canım sıkıldııı

anam ben geliyom kimse olmuyo ben gidiyom toplaşıp sohbet ediyonuz herhalde. az önce hastaneden randevu alayım dedim anam sanki birileri toplu alım yapmış. yarına yer yok cuma komple dolu bende baktım perşembeye önlerden bir yer var hemen kaptım. sanki sinemaya gidecemde koltuk alıyom ha.

hoş geldin gülüm maşallah çok müjdeli haberlerle geldin çok kalmamış hedefine inşallah en kısa zamanda giderde kurtulursun. benim merak ettiğim seni uzun zamandır göremeyenlerin tepkisi nasıl oluyor?

amanda aman kimler gelmiş. canım başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin dedenizin. demek sende benim gibi son sırayı zorlayacaksın ha kaptırmam arkadaş listenin son sırası bana ait. kimseye bu zevki tattırmayacam şaka bi yana bende 2 kilo aldım bu zamana kadar. iyi ama değilmi 7 ayda 2 kilo. hani dr lar diyo ya 12 kiloya kadar normal eğer öyle olursa 94.5 ile bitirmem gerekir bu gebeliği ki ne almış ne vermiş olayım değilmi. gerçi vermiş olsam hiiiiç itirazım da olmaz

süpersin canım sen yaaa

ben 3 ayda hamile değilken 3 kilo aldım sen 7 ayda 2:26::26::26:

sağlıkla kucağına aldıktan sonra süt döneminde de gider senin arkandan bakar kalırız bizde:)

Günaydınnn kızlarrrrr geç bi günaydın oldu ama evi topladım banyoyu temizledim ve yemeğimi yaptım bilee

Tek eksim bugun ahvaltı yapamadım sadece 1 tane paket te deıl 1 tane etı form lımonlu ve seftalı suyu ıcebıldım yarım bardak tek basıma kahvaltı yapasım hıc gelmıyoo( öğle yemeği yerim artık 2 de menumu en son akşam paylasırım kızlarr ceco efsax elma şekeriiiii menüüüüü artık ama yaa tek kaldım burdaa bıde vintesun gecelerı gırıyosun herhalde ben kımse olmuyo dıye bakmadım gece sohbet ederız cumartesıye az kaldı ama benım kaçamakların sebebı bellı oldu regl oldum yıne bırındı olamıcm yaa üff insallah haftayaaa :))))

Kızlar valla spor olarak çok kosturdum oğluma sünnet düğünü yaptım ondan evi temizledik boyadik falan beni gören herkes şaşkındilar ama Bir taraftanda inanamadılar kendi iradenle nasıl zayifladin diye kesin Bir hap kullanmistirsin diye bende neye inandiysaniz ona devam edin dedim sadece herşeyden az yedim yeşil çayımı bırakmadım suyumu çok icemedim öyle işte allah her isteyenleri zayiflatsin çok güzel Bir duygu zayıf olmak kendimi çok hafif hissediyorum tabii 93den 69düşdum normal değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…