80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy ne gusel simdilik 7 li rakamlari gorsemde raziyiiiim kafayi yicem wedigim kilolar geri gelio nolur yardim.bide ne kadarda werdin kilolari ayriyetten spor falan yaptin mi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür eşimi iş yerinden çağırdılarda bende damlayabildim
Sağ olsun evde olduğunda istekleri hiç bitmiyor
YOk çay yapsana, yok şunu versene, yok alışverişe sen git ağrım var, soda versene.... Falan filan diye uzar durur istekleri
Her zamanki gibi şirketten uzak kalınca birşeyler düzgün gitmemiş aradılar acil gelebilirmisin ihale var diye

Sabah kızı bende fırsattan istifağde kuaföre götürdüm ( ufak cimcimeyi ) Az saçlarının uçlarını aldırdık biraz daha çabuk uzasın diye Anam hatun bir uslu durdu anlatamam çot düzel olucak çot düzel olucak diye bıdı bıdı konuştu durdu
Kıvırcık olunca saçlar pek belli olmuyor ama yinede çok hoş görünüyor

Birazdan hazırlanıp yüzmeye gidiceğim ama sizlere bakmadan edemedim
Gidip bir güzel yüzüp en son kendini saunayada atayımda ödemler gitsin yarında nasılsa sabahtan yine atacağım kendimi sokağa öğleden sonra geç vakitte ancak gelebilirim

ooo nasıl farkedilmesin süper bi sünnet annesi olmuşsundur

Menüm
Sabah:1 tane limonlu form bıskuvıyarım bardak meyve syu
Ara turk kahvesi 1 parça bitter
Öğle:1 tabak domatesli peynirlı makarna 3 tane tursu 1 kase yoğurt 2 çiğ köfte
Ara:2 tane limonlu form bisküvi 1 çiğ köfte 7 otlu çay

Yemekten önce tarçın çayı
Akşam: 5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dılım uno denge ekmk

2 saat sonra leslie 2 mil ve pilates

Soda

canım sabah güzel bi kahvaltı yapma şansın yok mu??

süpersin canım sen yaaa

ben 3 ayda hamile değilken 3 kilo aldım sen 7 ayda 2:26::26::26:

sağlıkla kucağına aldıktan sonra süt döneminde de gider senin arkandan bakar kalırız bizde:)

niye arkamdan bakacaniz hep beraber halay ceke ceke veririz bu kilolari insallah. bu arada senin uyku sorunu noldu. bence kilo almanin bir nedenide bu.

niye arkamdan bakacaniz hep beraber halay ceke ceke veririz bu kilolari insallah. bu arada senin uyku sorunu noldu. bence kilo almanin bir nedenide bu.

canım en ciddisinden uyku apnesi hastası olduğum ortaya çıktı her gece oksijen maskesi ile uyuyorum sıkıntılıyım yani..

canım sabah güzel bi kahvaltı yapma şansın yok mu??

Var cnm yapıyorum aslında ama bugun hiç cnm istemedi bide ben erken kalkamıyorum geç kalkıyorum kahvaltı ogle yemeği bır arada oluyo bugun 11 de kalktım eve gırıstım kahve ıcmeye komşu gelecektı dun spor yaptım pertım çıktı ev dagınıktı ( eve girişince hiç içimden gelmedi kahvaltı yarın kahvaltı ınsallah bu arada menüü bekliyorum sende basla tek kalmayım cnm geçmiş olsun uyku apnesi hiç duymadım nasıl bı hasalık gece sende oturuyosun sanırım benım gıbı gunduzdemı uyumuyosun hıc

ben öğretmenim canım malesef geç kalkamıyorum gece de çok takılıyorum uykusuz geçiyo çoğu zamanım aslında çok da şikayetçi değilim uykuda gecen zaman boşa geçmiş gibigeliyo bana:)

büyük ihtimalle haftaya eşim kıbrısa öğretmenlik yapmaya gidecek ben yalnız kalıcam o gitmeden önce diyete başlayamıyorum çünkü böyle bi planım olduğundan da haberi yok süpriz yapabilirim belki

uyku apnesi denieln olayda uyurken nefesin kesilmesi ani uykuya geçiş gibi zararları var benim değerim 120 çıktı yani dakika da 2 defa nefesim kesilyomuş çok çok tehlikeliymiş beyin kanaması kalp krizi felç riski varmış Allah korumuş yani beni

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Yüzmeden döndüm bir güzel yemeğimi yedim işlerimi bitirdim sizlere koştum yine
Eşim hazır ATVde Moskovanın şifresi Temeli izlerken bende rahat rahat internetti geziyorum
Tabi bir gözüm TVde çok komikmiş gerçekten film tavsiye ederim

Bu arada bugün 45 dakikaya yakın hiç aralıksız git gel yüzdüm paso hem çok yoruldum hemde bir okadar stres attım sanki her kulaçla birlikte sonrada bir 10 dakika saunada mikrop atayım dedim hafif nesle olmuşumda

Ayşeciğimmmm oğluşunu sünnet ettirmişsin hayırlı uğurlu olsun
RAbbim damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım en ciddisinden uyku apnesi hastası olduğum ortaya çıktı her gece oksijen maskesi ile uyuyorum sıkıntılıyım yani..

Canım Rabbim inşallah sana tez zamanda şifa verirde sende bebekler gibi rahat uyursun ....Aminnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar, nasılsınız? ben geri döndüm maalesef görüşmeyeli biraz kilo aldım bugün biraz dikkat etmeye çalıştım ama üzümlü kek yapınca yine dayanamadım yarından itibaren yine başlıyorum buradan menülerimi paylaşmaya :26: ayrıca jilliana başlicam tekrar çünkü sporu bırakınca kilo almadığım halde yine de göbeğim çıktı ve olduğumdan kilolu görünmeye başladım.. burdan ayrıldığımda 63lerdeydim şimdi 66yı görüyorum tartıda ve çok moralim bozuluyor yanlış yöne doğru gidiyorum o kadar güzel kıyafetler aldım kendime şimdi göbeğim çıkmaya başladı onları giyince kısacası kabul ederseniz yine sizinleyim. şimdi fırçamı güzelce yemek amacıyla menümü yazayım:

sabah: yeşil çay, lor peyniri, 1,5 dlm ekmek, 4 zeytin, 1 yumurta
ara: yulaf yoğurt
öğlen: 1 dlm üzümlü kek
öğleden sonra: 2 sk fasülye yemeği (etli - yağsız), 1,5 sebzeli b pilavı, 2 yk yoğurt
ara: gidip gelip atıştırılan üzümlü kek
akşam: 2 kase çorba, yarımşar sk öğlenkilerden
ara: az meyve sulu soda soda
bu saaten sonra başka bişi de yemem inşallah midem kazınırsa bir bardak süt içebilirim

çantalarınızı esirgemeyin demediğinizi komayın lütfen

Canım Rabbim inşallah sana tez zamanda şifa verirde sende bebekler gibi rahat uyursun ....Aminnnnnnnnnnnn
amin canımmm inşallah bebeğimle beraber bebekler gibi uyurummm ayyy ben yine takılmaya başladım bu araaa.:44:
ayyy harpy çok mutlu oldum seni gördüğüme nasılsın iiyiki 3 kilo almışsın demek geldi içimden

ayy demeyeydin iyiydi :) nasılsın canım? neyin var uykusuzluk felan mı? bebiş durumların nasıl oldu senin kilo verebildin mi? köpüşün napıyo?

ayy demeyeydin iyiydi :) nasılsın canım? neyin var uykusuzluk felan mı? bebiş durumların nasıl oldu senin kilo verebildin mi? köpüşün napıyo?

iyi sayılırım uyku apnesi çıktı bende aşırı horlama vardı arada eşimde uyandırırdı nefes al meğer bundan kaynaklanıyormuş

maddi açıdan toparlanmak gerektiği için beklemedeyim şuan ... eşim kıbrısa gidiyor ben bursada kalıyorum 3-4 ay köpüşümle takılıcaz ama çok zor gelecek bana(
fark ettiğin üzere kilodan hiç bahsetmiyorum

slm cok gecmis olsun canm.ben araniza yeni katilanlardanim

hoşgeldin canım teşekkür ederim

yaz dönemindeki interne sorunundan dolayı giremedim nete

topikin kaptanıyım ismim irem

memnun oldum bende senda bi ara 83dum simdi saldim caira oldum 85haftaya carsamba turkiyeye gidicem izine ins ordan gelince cecocum ile dukana baslicaz ama benim iki haftam oldu bende girmwk istiorum listeye

bugunku menum
sabah:yarim yumurta bir dilim penir biraz sucuk iki dilim ekmek kepekli.cay
ara.meywe
oglen:diet biskuwi dort tane sutlu kahwe
aksam :bi tabak makarna bu bardak ayran
ara cay iki kuru kayisi dort badem
2litre su25dk yuruyus

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya düşersinn simdiden basarılarrr
teşekkür ederim.inşallah.ben 2 yıl önce diyetisyene gittim ve 91 kilodan 67ye indim. ama eski yeme aliskanliklarina donunce 72 oldum.ve bir yil bu kiloda kaldim.malesef 2 ay önce bir ameliyat geçirdim ve 82 kiloya ciktim. insan zayif olmaya hemen alışıyormuş o yüzden şuan çok mutsuzum bir an önce 6 ile başlayan kilolara dönmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…