Kızlar valla spor olarak çok kosturdum oğluma sünnet düğünü yaptım ondan evi temizledik boyadik falan beni gören herkes şaşkındilar ama Bir taraftanda inanamadılar kendi iradenle nasıl zayifladin diye kesin Bir hap kullanmistirsin diye bende neye inandiysaniz ona devam edin dedim sadece herşeyden az yedim yeşil çayımı bırakmadım suyumu çok icemedim öyle işte allah her isteyenleri zayiflatsin çok güzel Bir duygu zayıf olmak kendimi çok hafif hissediyorum tabii 93den 69düşdum normal değilmi
Kızlar valla spor olarak çok kosturdum oğluma sünnet düğünü yaptım ondan evi temizledik boyadik falan beni gören herkes şaşkındilar ama Bir taraftanda inanamadılar kendi iradenle nasıl zayifladin diye kesin Bir hap kullanmistirsin diye bende neye inandiysaniz ona devam edin dedim sadece herşeyden az yedim yeşil çayımı bırakmadım suyumu çok icemedim öyle işte allah her isteyenleri zayiflatsin çok güzel Bir duygu zayıf olmak kendimi çok hafif hissediyorum tabii 93den 69düşdum normal değilmi
canım sabah güzel bi kahvaltı yapma şansın yok mu??Menüm
Sabah:1 tane limonlu form bıskuvıyarım bardak meyve syu
Ara turk kahvesi 1 parça bitter
Öğle:1 tabak domatesli peynirlı makarna 3 tane tursu 1 kase yoğurt 2 çiğ köfte
Ara:2 tane limonlu form bisküvi 1 çiğ köfte 7 otlu çay
Yemekten önce tarçın çayı
Akşam: 5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dılım uno denge ekmk
2 saat sonra leslie 2 mil ve pilates
Soda
süpersin canım sen yaaa
ben 3 ayda hamile değilken 3 kilo aldım sen 7 ayda 2:26::26::26:
sağlıkla kucağına aldıktan sonra süt döneminde de gider senin arkandan bakar kalırız bizde:)
niye arkamdan bakacaniz hep beraber halay ceke ceke veririz bu kilolari insallah. bu arada senin uyku sorunu noldu. bence kilo almanin bir nedenide bu.
canım sabah güzel bi kahvaltı yapma şansın yok mu??
Var cnm yapıyorum aslında ama bugun hiç cnm istemedi bide ben erken kalkamıyorum geç kalkıyorum kahvaltı ogle yemeği bır arada oluyo bugun 11 de kalktım eve gırıstım kahve ıcmeye komşu gelecektı dun spor yaptım pertım çıktı ev dagınıktı( eve girişince hiç içimden gelmedi kahvaltı yarın kahvaltı ınsallah bu arada menüü bekliyorum sende basla tek kalmayım cnm geçmiş olsun uyku apnesi hiç duymadım nasıl bı hasalık gece sende oturuyosun sanırım benım gıbı gunduzdemı uyumuyosun hıc
ben öğretmenim canım malesef geç kalkamıyorum gece de çok takılıyorum uykusuz geçiyo çoğu zamanım aslında çok da şikayetçi değilim uykuda gecen zaman boşa geçmiş gibigeliyo bana:)
büyük ihtimalle haftaya eşim kıbrısa öğretmenlik yapmaya gidecek ben yalnız kalıcam o gitmeden önce diyete başlayamıyorum çünkü böyle bi planım olduğundan da haberi yok süpriz yapabilirim belki
uyku apnesi denieln olayda uyurken nefesin kesilmesi ani uykuya geçiş gibi zararları var benim değerim 120 çıktı yani dakika da 2 defa nefesim kesilyomuş çok çok tehlikeliymiş beyin kanaması kalp krizi felç riski varmış Allah korumuş yani
Gercekten de allah korumuş cok dıkkat et gecmıs olsyn
canım en ciddisinden uyku apnesi hastası olduğum ortaya çıktı her gece oksijen maskesi ile uyuyorum sıkıntılıyım yani..
amin canımmm inşallah bebeğimle beraber bebekler gibi uyurummm ayyy ben yine takılmaya başladım bu araaa.:44:Canım Rabbim inşallah sana tez zamanda şifa verirde sende bebekler gibi rahat uyursun ....Aminnnnnnnnnnnn
ayyy harpy çok mutlu oldum seni gördüğüme nasılsın iiyiki 3 kilo almışsın demek geldi içimdenmerhaba kızlar, nasılsınız? ben geri döndümmaalesef görüşmeyeli biraz kilo aldım bugün biraz dikkat etmeye çalıştım ama üzümlü kek yapınca yine dayanamadım yarından itibaren yine başlıyorum buradan menülerimi paylaşmaya :26: ayrıca jilliana başlicam tekrar çünkü sporu bırakınca kilo almadığım halde yine de göbeğim çıktı ve olduğumdan kilolu görünmeye başladım.. burdan ayrıldığımda 63lerdeydim şimdi 66yı görüyorum tartıda ve çok moralim bozuluyor yanlış yöne doğru gidiyorum o kadar güzel kıyafetler aldım kendime şimdi göbeğim çıkmaya başladı onları giyince kısacası kabul ederseniz yine sizinleyim. şimdi fırçamı güzelce yemek amacıyla menümü yazayım:
sabah: yeşil çay, lor peyniri, 1,5 dlm ekmek, 4 zeytin, 1 yumurta
ara: yulaf yoğurt
öğlen: 1 dlm üzümlü kek
öğleden sonra: 2 sk fasülye yemeği (etli - yağsız), 1,5 sebzeli b pilavı, 2 yk yoğurt
ara: gidip gelip atıştırılan üzümlü kek
akşam: 2 kase çorba, yarımşar sk öğlenkilerden
ara: az meyve sulu soda soda
bu saaten sonra başka bişi de yemem inşallah midem kazınırsa bir bardak süt içebilirim
çantalarınızı esirgemeyin demediğinizi komayın lütfen
amin canımmm inşallah bebeğimle beraber bebekler gibi uyurummm ayyy ben yine takılmaya başladım bu araaa.:44:
ayyy harpy çok mutlu oldum seni gördüğüme nasılsın iiyiki 3 kilo almışsın demek geldi içimden
ayy demeyeydin iyiydi :) nasılsın canım? neyin var uykusuzluk felan mı? bebiş durumların nasıl oldu senin kilo verebildin mi? köpüşün napıyo?
iyi sayılırım uyku apnesi çıktı bende aşırı horlama vardı arada eşimde uyandırırdı nefes al meğer bundan kaynaklanıyormuş
maddi açıdan toparlanmak gerektiği için beklemedeyim şuan ... eşim kıbrısa gidiyor ben bursada kalıyorum 3-4 ay köpüşümle takılıcaz ama çok zor gelecek bana(
fark ettiğin üzere kilodan hiç bahsetmiyorum
slm cok gecmis olsun canm.ben araniza yeni katilanlardanim
hoşgeldin canım teşekkür ederim
yaz dönemindeki interne sorunundan dolayı giremedim nete
topikin kaptanıyım ismim irem
teşekkür ederim.inşallah.ben 2 yıl önce diyetisyene gittim ve 91 kilodan 67ye indim. ama eski yeme aliskanliklarina donunce 72 oldum.ve bir yil bu kiloda kaldim.malesef 2 ay önce bir ameliyat geçirdim ve 82 kiloya ciktim. insan zayif olmaya hemen alışıyormuş o yüzden şuan çok mutsuzum bir an önce 6 ile başlayan kilolara dönmek istiyorum.Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya düşersinn simdiden basarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?