80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet benmde ev şlerim var ama ben hala burdayım ayrılamıyorum ya işn kötüsüde kızıma mantı içn söz verdiim mantı acacagım

aylin gözükmüyor ya kilosuna kilo katmak için uğraşıyor yada sürekli sporda kilo vermek için acaba hangisi CADIARZU

:) iyiyim canım kızıl saçlarından sen suçlu olcaksın hı yani yerimseniben. bayılırım kızıla
cok uzun degil saclarim ama omuzlarimda :) artik yavas yavas uzatkmak lazim :))) kiz saca bende bayilirim ama
tenim cok koyu olmamisa ragmen kaslarim ve saclarim siyah
o yüzden kaslarimi napcam saci kizil olunca bilemiom:)

baharnaz... inşallah canımm... amiin..
sizde çalışın kızz.. ne öyle vakit yok bu illeri fln... durmak yok... başarıya giden yolda herşey mübah...:)))) bol bol çalışın :)))

tabiki veririm tarifini..ama ben son 3 gündür düzenli kullanamadım canmm yaa.. hayırlısı artık.. ist. da görcekler de ne yiyon dicekler diye pek düzenli yiyemedim.. mesela aç karna yenmesi lazımmış.. ben akşam 9 gibi ancak fırsat bulabildim.. dün de akşam yemedim .. aklımdan çıkmış.. rabbim hayırlısını versin inş. tez zamanda..

Son düzenleme:

senağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım kendini mantı açarak riske atıyorsun dayanamaz yersen klava: bunuda yersin haberin olsun evde mantı açma.

evet benmde ev şlerim var ama ben hala burdayım ayrılamıyorum ya işn kötüsüde kızıma mantı içn söz verdiim mantı acacagım

ben bizi cok tartisiyor bilirdim surda görümcemle ( müstakbl) 15 gündür ayni evdeyiz herhalde bi 13 gün kavga ettiler sevgilisiyle :)
ah bu genclik asi genclik:)

tşk ederim opuyorumnanaktan

güzel canım bencede uzat bende de siyah saç siyah kaş ama çok kötü durmuyor kaşlarını takma kafana ama mutlaka hafif bir makyaj yapmalısın o zaman çok güzel duruyor kaş yapını biraz değiştirir inceltirsin

cok uzun degil saclarim ama omuzlarimda :) artik yavas yavas uzatkmak lazim :))) kiz saca bende bayilirim ama
tenim cok koyu olmamisa ragmen kaslarim ve saclarim siyah
o yüzden kaslarimi napcam saci kizil olunca bilemiom:)

lavita hayatın tadını cıkarın canım öyle eften püften şeyler içn kırmayın biirbiiiiiirnzii tamammı kavgada neymiş olmazki

lavitacım şu gençlik hep asi evet :))) bende gençken öyleydim
tatlı tatlı geçinin guzum

kızlarr.. ben çıkıyorum şimdilik... arkadaşıma gidicem.. onuda görüyüm bi.. nasıl bakayım ayağı... öğle yemeğimi orda yerim sanırım :))) gelince girer bugünkü menümü yazarım.. öptüm hepinizi..

selam kızlar
1 hafta aradan sonra yeniden buradayım
geçen hafta ev taşıdım yediklerime hiç dikkat etmediğim halde 1.5 kilo vermişim

ooo burası ne güzel olmuş böle bebeg gelmiş tatilden lavitanın morali düzelmiş. yağmurgözlü azminden hiç bişey kaybetmemiş çook güzel. okuyunca içim açılıyo.

lavita kına yapmakta eminmisin boyarken çook zor oluyo biliyosun değilmi? esmerim ama saçlarım kızıl kaşlar boyanınca daha bi güzel oluyo ben evde boyayınca kaşlarımıda göz kalemiyle boyuyorum makyaj esnasında.

lavita hiç bişey için üzme kendini mutlu anların tadını çıkar

kızlar sizden de hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız işllh ama umudunuzun hiç yitirmeyin

şimdide tatsız mevzularr;
bugün tartıldım ve 84 kiloyum cumadan bugüne 2 kg fazlam var çokk üzüldüm ve anlamadım cumadan beri yiyorum evet ama bu kadar değil .bugün pirinç lapası diyetndeym bakalım ne olcak ben bi türlü 80 ini göremeyeceğim heralde

bide 9. takımda şunu okudum yapcam onuda çarşamba bakalım ne olcak

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

slm kızlar..
kaç gündür bu topiğe yaklaşamıyorum çünkü utanıyorum ne yalan söyleyim yazlıkta ablamlar falan kalabalığız ve evdeki gibi kendime göre yağsız yemek hafif yemek vs..olmuyor bir de ablamda çok iştahlı sürekli çocuklar yer diye kekler,börekler falan..ben ipin ucunu burda kaçırdım anlayacağınız umarım çok almadan dönerim ankaraya (dahaaa çok var dönmeme )oğlum çok huysuz sürekli onunla uğraşıyorum hastalıktan sonra sürekli anneci oldu kimsede durmuyor,koala gibi yapışıyor kucağıma..hareket yok,spor yok,yemek çok ..çok kötü çokkkkk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…