cok uzun degil saclarim ama omuzlarimda :) artik yavas yavas uzatkmak lazim :))) kiz saca bende bayilirim ama:) iyiyim canım kızıl saçlarından sen suçlu olcaksın hı yani yerimseniben. bayılırım kızıla
yagmurgozlu... günaydın sanada.. havalardandır cnım.. hıı sen birinciydin demi bu hafta.. tebrikler...
arkadaşlar bu haftanın kilo verenlerini ve birincisini tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
selma ve aylini de kilo alma konusundaki üstün çabalarından dolayı ayrıca kutluyorumlmaz:
evet benmde ev şlerim var ama ben hala burdayım ayrılamıyorum ya işn kötüsüde kızıma mantı içn söz verdiim mantı acacagım
yagmurgozlu... günaydın sanada.. havalardandır cnım.. hıı sen birinciydin demi bu hafta.. tebrikler...
arkadaşlar bu haftanın kilo verenlerini ve birincisini tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
selma ve aylini de kilo alma konusundaki üstün çabalarından dolayı ayrıca kutluyorumlmaz:
cok uzun degil saclarim ama omuzlarimda :) artik yavas yavas uzatkmak lazim :))) kiz saca bende bayilirim ama
tenim cok koyu olmamisa ragmen kaslarim ve saclarim siyah
o yüzden kaslarimi napcam saci kizil olunca bilemiom:)
kızlar sizden de hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız işllh ama umudunuzun hiç yitirmeyinlavita... inş. tutturursun aynı rengi canmm.. ama sen her halinle güzel olursun emini :)))
ben burdayım baharnaz.. hatta6 kişiyiz şu an :)) geziniyom arada topikler arası... amiin. cnm .. inşallah allah yüzümü güldürür artık.. biliyosun ilk klomen denemem.. o yüzden daha heyecanlıyım.. aslında bu hapla bile aylarca başarılı olamayan var ama ben ilk keztakip-kontrol altında olacağım için ümirliyim.. bana dua et tatlım yumurtalarım inş. gelişir ve mucizem gelir bu ay :Saruboceq:
ayy ne geldi aklıma.. ben bu ay bide ballı tarçın fln.. bi macun gibi bişiy yiyorum sabah-akşam.. o engelliyo olmasın kilo vermemi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?