80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canm sen daha onceden yaptinmi nasildi kilo werdinmi anlatsana

Evet canım bir kaç kere yaptım hatta 120lerdeyken duraklama falan olunca ara ara metabolizmayı şok etmek için
Bir keresinde 2.5 kilo gitmişti, diğerlerinde hep 1 - 1.8 arası verdim ama insan en azından motive oluyor ve sonrasında sapıtmayınca geri gelmiyor şükür

aynen canm bende 94.8le doguma gittim birax ugras falan derken 10 kilo werdim ama nefret ediorum wucusumdan bu sefer kararliyim 60a kadar inicem ins

ayy cok sewindim walla ins bende weririm senin almasedle aran nasil.bide sen ayran detoksunda hic baska bisey yedinmi spor yaptinmi

canm sana bise solucem ben izinden gelince bi hafta spnra kaynanmlara gitcekmisiz bayram icin ordada pn gun yada bi hafta kaliriz dio esim oyuzden ben dukana kurbandan sonra baslicam canm orda dukani ewam ettiremem sen baslicaksan tutmuyayim seni anm benim yuzumden geri kalma.uzgunum bende senle dukani yapmak istiodum ama olmadi

ayy cok sewindim walla ins bende weririm senin almasedle aran nasil.bide sen ayran detoksunda hic baska bisey yedinmi spor yaptinmi

Valla o almased maalesef bana yaramadı gitti paracıklar
Ya aç kalmadım ama neticede hiç bir fark olmadı kilomda nedense ki harfiyen uydum :44: belkide daha sonra bünye gösterecek etkisini ama ben daha fazla kullanmayı düşünmüyorum
Kalan bir kaç kutuyuda kızkardeşime vereceğim bari o bir iki kilo verir belki olmadı öğle yemeği derdi olmaz

Detoks yaparken pek spor yapmadım iyice halsiz kalırım diye ama eminim yapılırsa daha etkili olur

Canım üzülme sonuçta ben yarın bile başlasam öyle hemen bir ayda bitecek iş değil yine destek oluruz tabi birbirimize ben atak faslını atlatmış olurum ama en azından sana günlük menü yazarım her gün yediklerimi yazarım sana daha sonra mesaj atarım sanada fikir olur
Hem sen benden daha zayıfsın bırakta biraz sana yetişebileyim ki aradaki fark kapansın

olur canm ole ins ben baslayana kadR sen y0almis olursin deneme yapiorum canm su suratlar icin :13:

Offff eşim gelsede akşam yemeğimizi yesek çok açımmmmmmmmmm
Yemekleri ısıtayım bari birazdan gelir nasılsa

Akşam damlarım yine nasılsa

Spor yapsam mı acaba bılemedım ne dersın sen yapıyomusun fezay

ben spor yapmadim canm halsizim sadece 45 dk yurucem simdi.canm kahwe iciliomus cecocum ple dedi oda yapmis bu dieti icmis kahwe ama sonucta bisey degismemis.bendede sadece coook az kanat ama kanatin icindeki kucuck tawuk parcasi onun disinda con iyi gidio bakam yarin nasil olcak

inşallah ben 70 olsam yeter zaten umarım zayıflarım zayıflarız
geçen yıl aldık yatağı canım yaklaşık 3 haftadır ağrı var kilodan yada yataktan oldu diye düşünüyorum 1 yılda eskimez heralde bilmiyorum ki

aynen canm bende 94.8le doguma gittim birax ugras falan derken 10 kilo werdim ama nefret ediorum wucusumdan bu sefer kararliyim 60a kadar inicem ins
ne zamn doum yaptın canım ne kadar sürede verdin bu kiloyu ben 74 ile başlayıp 84 ile bitirdim şuan 85.4 geliyorum haliyle sinir oluyorum bugün başladım diyetime açımmmmmmmmmm ama ya

Spor yapsam mı acaba bılemedım ne dersın sen yapıyomusun fezay
spor sabah yapmıormusunuz egzersiz de yapıyormusunuz

menüleri akşamdan akşama mı yazıyorsunuz kızlar

bugün benmim manyak kocam beni sinir etti simiti çok severim inadıma simit aldı sende ye diyipdurdu yemedimm ama kendi canı istemiyordu garezime aldı ya karşımda yedi birde bende bak sütüm çekerse o zaman görürsün 3 4 güne bir mama almak zorunda kalırsın dedim zor yuttu lokmasını en sonunda zorla bir lokma yedirdi sütümçekmesin aman dedi hahha gözünü korkuttummm.

bu ne kahvesi?:26::26::26::26:

Yok canım sanmıyorum bir senede yatağın vadesini doldurduğunu
Arada yatağı ters düz ediyormusunuz belki bir taraf fazla yumuşadığındanda olabilir

Yok canım sanmıyorum bir senede yatağın vadesini doldurduğunu
Arada yatağı ters düz ediyormusunuz belki bir taraf fazla yumuşadığındanda olabilir

ay onuda yaptıkkk üüüüüüüü benim kiloyu ayaklar taşımaz olmuş ozaman bahanemde kalmadıı desene

canm ben dogum yapali cok oldu oglum simdi 1,5yasinda benim kafaya buraz gec dank etti diet yapmak bende75 le basladim95 le doguma gittim 10kiloyuda uc ayda werdim aslinda iki ayda werdim ama su bir bucuk iki audir kilom takildi gitmio

canm ben dogum yapali cok oldu oglum simdi 1,5yasinda benim kafaya buraz gec dank etti diet yapmak bende75 le basladim95 le doguma gittim 10kiloyuda uc ayda werdim aslinda iki ayda werdim ama su bir bucuk iki audir kilom takildi gitmio

3 ay aslında normal ideal hemde sağlıklı neden takıldı acaba benim 5 ay oldu doğum yapalı ama kendimi inek gibi hiseddiyorum sürekli yeme hissi var içimde doymak bilmiyorum bugün başladım karnım aççççç mide ne kadar büyüdüyse doymadımm he he:18::18::18:

ay onuda yaptıkkk üüüüüüüü benim kiloyu ayaklar taşımaz olmuş ozaman bahanemde kalmadıı desene

Canım üzülme belki başka bir sebebi vardır
Olmadı artık mecbur yeni bir yatak bakarsınız belkide aldığınızda yanlış yatak seçimi yaptınız sertken anlamadınız ama biraz yumuşayınca ağrı yapmış da olabilir
Tam ortapedik alma emişti bana doktorumuz ( kızım için danışmıştım hani gelişiminde bir problem olduğunda ) genel olarak yarı ortapeddik yeterli tam ortapedikler zamanla ağrı yapabilir demişti :44: belki sizine ondandır

Bugun ku ayran detoksu menüm
9:45

1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

12:001 kase ayran çorbası
14:00 aynı
16:00aynı
18:00 aynı
20:00 yarım kase ayran çorbası

4 fincan bitki çayı
3 yudum nescafe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…