Bugun ku ayran detoksu menüm
9:45
1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
12:001 kase ayran çorbası
14:00 aynı
16:00aynı
18:00 aynı
20:00 yarım kase ayran çorbası
4 fincan bitki çayı
3 yudum nescafe :)
Canım üzülme belki başka bir sebebi vardır
Olmadı artık mecbur yeni bir yatak bakarsınızbelkide aldığınızda yanlış yatak seçimi yaptınız sertken anlamadınız ama biraz yumuşayınca ağrı yapmış da olabilir
Tam ortapedik alma emişti bana doktorumuz ( kızım için danışmıştım hani gelişiminde bir problem olduğunda ) genel olarak yarı ortapeddik yeterli tam ortapedikler zamanla ağrı yapabilir demişti :44: belki sizine ondandır
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 mil plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] fezay[/TD] [TD] 94.8 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nuhan[/TD] [TD] 92.4 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 104.5 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1 saat yüzme 150 dak fitness yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
3 ay aslında normal ideal hemde sağlıklı neden takıldı acaba benim 5 ay oldu doğum yapalı ama kendimi inek gibi hiseddiyorum sürekli yeme hissi var içimde doymak bilmiyorum bugün başladım karnım aççççç mide ne kadar büyüdüyse doymadımm he he:18::18::18:
Merhaba böyle düşünüp kendini üzme. Insan kendimi motive edeyim derken cok fazla diyeti düşünüp hep ayni seyi düşünürse ters tepiyormus ve kilo verme duruyor mus. Diyetisyen söylemişti. O yüzden kararlı olalım ama tek düşündüğümüz diyet olmasin.Mutlaka verirsin emin ol.
Bu arada arada vücudu şaşırtmak gerekirmis.Yani bir gün kahvaltı da meyve yemek.oglen ve aksam yemeklerinin yerini degistirmek gibi ben de bunlari uyguluycam bakalim.Lahana çorbası diyetim Cuma son sonrasinda daha sağlıklı bir beslenme programi izlicem burda paylasicam.
çok sıkı diyet uygulayamam aslında kan şekerim düşüyor dengelemek zorundayım çok zor durumda olunca şeker bile yerim cidden kötü oluyorum ozamn bu lahana çorbası kötü kokmuyor mu ????suyu gibi mi içine başka malzemeler giriyormu
Konyaaltındayım ben cnm bura bıras basık bıde nem cok manavgat nasıl daha mı serın
canım sen emziriyodun demi simit olayından ööle kalmış aklımda sütün tehlikeye girebilir bence şok diyetlerden uzak dur ufak ufak azaltarak devam et
Başlangıç; 103,2 kg
Geçen hafta; 81,0kg
Bu hafta; 78,1 kg
Giden; - 2,9 kg
Slm kizlar herkeze gunaydin ozledim burayi cok zor aylar gecirdim ve gecti gibi bu arada ameliyatta oldum safra kesem yok artik sislik rahatsizlik yok yediggim bir saate tuvalette ama kilo vermedim ama diette yapmadim hic simdi burdayi ve basliyacam sanki bu hlimle daha cbuk vericem cok cabuk acikip cabuk. Oyuyom ve sistemcok hizli calisiyo bol bol gecmis yapiyom sok diyetlemi baslasam yoksa normalmi ama ben soyle bir 7rakaamlari hemen gormek istiyom sok la olsun varmi eslik edecek ayyuzlum kiz dogurdun mu ne yaptim gecmise bakacam da merak etti. Bak
Gunaydnnnnnkizlar...
6aydir minik bi prensn annesiyimm..
87kiloyuuummmm.
Acikcasi zayiflamak icin pek bise yaptigim yook. Bir tek nrmal ekmek yemiyormmm , kepek yiorm o da gunde 3dilimi gecmiyorrr.
Kola m.suyu vaazgecilmezm. Adana oturdgm icn hava sicak oldgndan soguk iceck vazgecilmez oluyorrrr..
Ama artk sikayetciym kendimden.
Boyum 1.76..
Bekarken de hep iriydim ama dügünm icn 73e dusmustmm. Yinee yparm diorm ama isteeee boyleee asiri istemem gereekk.
Napmam lazımmm yardm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?