80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok bilmiş ne güzelmiş bu tarif sevdiğim tatlar ve eğer gerçekten öyle verdiriyorsa denemek lazım dönünce bende deneyim..senden sonuç bekliyorum canım

çok bilmiş ne güzelmiş bu tarif sevdiğim tatlar ve eğer gerçekten öyle verdiriyorsa denemek lazım dönünce bende deneyim..senden sonuç bekliyorum canım

tamam kaptanım kesin deniycem pirinç lapası yarın bitiyo çarşambada 9. takımın tarifini deneyeceğim bakalım ne olcak 2 şok diyeti üstüste deniycem ama olsun hafta sonu benm için çok önemli ne kdar az o kadar iyi

Lavitam herşeyin yolunda olmasına sevindim canım az da zaman kalmış nişana umarım herşey istediğin gibi gerçekleşir ufak tefek şeyleri sorun edip tartışmayın böyle zamanların olmazsa olmazıdır çünkü,anın tadını çıkarmaya bakın canım...

bebegcim hoşgelmişsin canım,yaz geldi herkeste bi gevşeme istikrarsızlık var ama bu böyle gitmez yaaaa..ben kendi adıma çok kızıyorum ama bile bile lades o kadar zor verilen kilolar hoplaya zıplaya geri geliyor..

çokbilmiş iyi dileklerin ve verdiğin bilgiler için saol

handerya tatilden kilo almadan dönersin inşallah

sunshine biz de de ev taşıma işi var şimdiden toparlanıyorum zor işler

geldim işte herkese meraba arkadaslar bende bugun sıkı birdiyete basladım bu sefer cok azimliyim inş heo beraber vericez bu kiloları bende hergun yazmaya calısıcam buraya tabi bebişimden vakit bulabilirsem,

geldim işte herkese meraba arkadaslar bende bugun sıkı birdiyete basladım bu sefer cok azimliyim inş heo beraber vericez bu kiloları bende hergun yazmaya calısıcam buraya tabi bebişimden vakit bulabilirsem,

handerya sevgili kaptanımız olur opuyorumnanaktan tanıştırıyımkaydirigubbakcemile3

öğle yemeğimi yazayım
1 tabak domatesli kabak sote(tuzsuz)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
ara
4 tane kayısı
akşama bezelye var bulgur pilavıda yapmıştım oğlum istemişti ama ben yemicem kendime salata yaparımzemuszemus

bende yazıyım oleyse öğlen;
1 tabak tuzsuz ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara;
2 adet armut akşama ise tuzsuz fakat cok az yağı olan salata yine tuzsuz şehriye corbası (şehriye corbası oldugu için ekmek yok) 4 kaşık yogurt

benim her öğünümde 1 dilim ekmek var canım dr yiyebilirsin dedi ben sofrada ekmek görmessem doymuyorum:roflol::roflol:

bende doymuyorum canım ama corba varya şehriyeli oldugu için pek yemek istemedim ama aksama daha var sofraya oturunca elim gider kesin
bu arada gec yazıyorum barkın bey oğlusum uyandıda anca

bende doymuyorum canım ama corba varya şehriyeli oldugu için pek yemek istemedim ama aksama daha var sofraya oturunca elim gider kesin
bu arada gec yazıyorum barkın bey oğlusum uyandıda anca

çok fazla yüklenmeden yavaş yavaş başlarsın azaltmaya birden olmaz tabiki bebişinde var emziriyorsun sana kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

slm kızlar nbr görüşmeyeli bilgisayar bozuldu ondan giremiyordum ben bişey denedim soda içince tokluk hissi veriyor sizde deneyin isterseniz belki faydalı olabilir özellikle acıkmaya başladığımda ve tatlı istediğinde cnm çok faydalı bende

herkese meraba birazdan aksam yemeği yiyip eşimle dısarı cıkıcaz dolsmaya banada yuruyus oluck sabahları cıkamıyorum bende aksamları telafi etmeye calısıyorum

ne kdar zamn oldu bilmiorum girmeyeliiii.... baya moralim bozuk arkadslar kilo veremedim ne zamndır bu siteyede girmedim bayadır bu yüzden .... ama bugün tekrar gelmeye karar verdimmmm herseye yeni baştan baslamaya ...yarın spora baslıorum sıkı bir diyetleeee ve sizin deseginiz le önerilerinizzlee herkeseee tekrar merhabaaaa... bu aradaaa eski arkadslar affedin beniii mafoldumben

slm kuzularr :)))

sabahtan beri ancak girebildim... kocişim mesaiye kalcamdiye aradı ar. da yemek yapıyodum :) onunki de geç gelcek diye beni salmadı eve .. yemeğiyedikfln.. 10 da geldim ama eşimle çay faslı yapınca ancak girebildim... bugünkü listemi yazayım..

sabah-------------- yarım dilim köy ekmeği,2 çatal omlet,şekersizçay
ara------------------ 10-15 tane kadar üzüm
öğlen---------------1dilim beyaz ekmek,3-5 parçacık patates kızartması,şekersiz çay
ara------------------ 1 fincan neskafe
ara------------------ 1 fincan türk kahvesi :)) (kahvelerle dolu bigün)
akşam------------- 2 kepçe tarhana,3 kaşık taze fasulye,2 kaşık salçalı makarna,3çatal yoğurt
ara------------------şekersiz çay

2 litre su ancak içmişimdir... yürüyüş yok malesef ama ark.da hiç oturmadım gelen gidenden...
ya cidden ziyarete gelen misafirlere kahve,neskafe ikram edince bende içmek durumunda kaldım ama abartmışım hee.. 3 öğünde çay ver, 2 ara öğündede kahve

kızlar sizden de hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız işllh ama umudunuzun hiç yitirmeyin

umudumu kaybetmedim canımm.. sonuçta 2 kez hamileliği tattım ben ve 6 yaşında bi kuzum var.. tekrar olabilir inanıyorum buna.. belki prensesim gibi hemencecik gelmicek ama geç te olsa gelicek bu meleğimde biliyorum.. rabbim çok bekletmeden gönderir umarım her isteyene bebişlerini :Saruboceq: ayrıca tarifini yazdım canmm.. en kısa zamanda yapıcam.. sadece nohutum yok evde.. onu da alayım yapıcam.. ama bi sorum var..o 2 litre ayranın içine karıştırıyoz ya diğer malzemeleri.. tuzkoymuyoz demi hiç?

bebegcim hoşgelmişsin canım,yaz geldi herkeste bi gevşeme istikrarsızlık var ama bu böyle gitmez yaaaa..ben kendi adıma çok kızıyorum ama bile bile lades o kadar zor verilen kilolar hoplaya zıplaya geri geliyor..

hoşbuldum handeryacım.. haklısın canımm.. yaz hayalleri kurarken aylar önce şimdi herkes saldı kendini.. bende dahil tabi... giderken bizi uğraştıran gramlar acık dikkat etmesek kilolarla geri geliyo valla.. işimiz hedefimize ulaştığımızda daha da zor olucak gibi sanki hıı ne dersin :))) ama önce oraya bi varayım datek derdim 70 i korumak olsun :))

çoğu kişiden duyduğum bişey bu.. ama ben sade sodayı içemiyorum yaaa... kötü geliyo tadı bana.. meyveli olsa ohooo.. bi dünya içebilirim ama onun da kalorisi çokmuş sanırım... ahh buzz gibi limonlu,elmalı olsa şimdi.. :))) hava acayip sıcak burda bugün.. serinletici yöntemler arıyorum..

en iyisi ben bi duş aliimm... soora da yatıyımm :) iyi geceler herkese.. sabah görüşürüz.. byy..

kızlar merhaba
dün geldim ama giremedim bir sürü çamaşır hala ortalık darmandağın
ya elazığda bir hafta geçirdim yemeği unuttum diyebilirim hep su içiyordum
ama sadece bir kilo vermişim,nedenini ben söylim size tiroid ilacımı almayı unutmuşum hatta 4-5 gün sonra aklıma geldi tabi bu durumda yediklerimi enerjiye çeviremedim,ellerim ayaklarım şişti ilacı kullanmayınca
neyse artık ayarlayabilirsem spora başlayacağım
sonra görüşürüz
hı şunu söylim herkesi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…