çok bilmiş ne güzelmiş bu tarif sevdiğim tatlar ve eğer gerçekten öyle verdiriyorsa denemek lazım dönünce bende deneyim..senden sonuç bekliyorum canım
geldim işte herkese meraba arkadaslar bende bugun sıkı birdiyete basladım bu sefer cok azimliyim inş heo beraber vericez bu kiloları bende hergun yazmaya calısıcam buraya tabi bebişimden vakit bulabilirsem,
geldim işte herkese meraba arkadaslar bende bugun sıkı birdiyete basladım bu sefer cok azimliyim inş heo beraber vericez bu kiloları bende hergun yazmaya calısıcam buraya tabi bebişimden vakit bulabilirsem,
bende yazıyım oleyse öğlen;
1 tabak tuzsuz ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara;
2 adet armut akşama ise tuzsuz fakat cok az yağı olan salata yine tuzsuz şehriye corbası (şehriye corbası oldugu için ekmek yok) 4 kaşık yogurt
bende doymuyorum canım ama corba varya şehriyeli oldugu için pek yemek istemedim ama aksama daha var sofraya oturunca elim gider kesin
bu arada gec yazıyorum barkın bey oğlusum uyandıda anca
kızlar sizden de hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız işllh ama umudunuzun hiç yitirmeyin
bebegcim hoşgelmişsin canım,yaz geldi herkeste bi gevşeme istikrarsızlık var ama bu böyle gitmez yaaaa..ben kendi adıma çok kızıyorum ama bile bile lades o kadar zor verilen kilolar hoplaya zıplaya geri geliyor..
slm kızlar nbr görüşmeyeli bilgisayar bozuldu ondan giremiyordum ben bişey denedim soda içince tokluk hissi veriyor sizde deneyin isterseniz belki faydalı olabilir özellikle acıkmaya başladığımda ve tatlı istediğinde cnm çok faydalı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?