80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Sabah öğle
1 dlm uno denge
1salatalık
2 bıber
5 zeytin
1 çay kaşığı pekmez

Ara detoks ayran çorbası

Akşam
1.5 dlm uno denge
3 yk musakka
1 kase yoğurt
1 kase marul salata
1 salatalık turşusu

2. Lımonlu yeşilçayı içiyorum
Ara spor sonrası kızılcıklı wasa

menum
sabh:1dilim ekmek 1yumurta yesil cay domates salatalik
12.00:ayran corbasi
ara.kahwe diet biskuwi
14.00:ayran corbasi
16.00:aynisi
18.00;aynisi
aksam.cay bi kuru kayisi
40dk spor iki litre su uc kupa yesil

menum
ara.kahwe diet biskuwi
18.00;aynisi
aksam.cay bi kuru kayisi

Bravo cnm tamamladın valla simdi yarın sabah tartıyı beklemek kaldı bıtek

Fezaycım nasıl gidiyo ayranla aran cok merak edıorum sonucu yarın yzarsın dimi
t

walla bende merak ediom bu gun corbaya biraxcik tuz koydum yoksa midem bulandi walla bide esi kzartma istedi ona yaptim kabak kizarttim saemisakli yigurtlu oooo kendimi cooook zor tuttum walla bakam yarin ne olcak

hadiii sewindim walla ins bende wermisimdir canm.sen ewlisin dimi kac yasindasin toplam.kac kilo werdin

Evt cnm evliyim 28 yasındayım toplamda 7.2 kg verdım 65 ılk hedefım ama 60 istıyorum boyum 1.71 esımle tanışana kadar hep 57 58 kg dım 2007 den berı 63 69 75 81 e kadar cıktım en son dur dedım artık kılo vermeye karar verdım sen kac yasındsn cnm boyun kac

bende 24yasindayim 3yildir ewliyim ewlendigimde 50kiloydum sonra saglik sorunlari yasadim almanyada kortizon falan yedim sonra 75oldum sonra hamile kaldim sonra 95le sogum yaptim sonra karar wersim bakam yarin kqc pldugumu yazarim.boyum 1.60camm

Huhuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrrrrrrr

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Ben bir güzel yüzdüm geldim sonrada akşam yemeğimi yedim kendimi buraya attım hazır eşim maç izlerken
Aslında şimdiden uykum var ama direniyorum

Ha gayret canım Allah yardımcın olsun inşallah bir hafta sonra annenlerin yanında çok güzel dinlenirsin O gelişleri bilirim bizde 1 ay evvel başlardı telaşı babam bir yandan söylenir anneme yine ne bulduysan doldurdun bir senede elim boş gideyim diye hatta şu andada öylelermiş ay sonunda gelecekler ya babam anamı şikayet ediyor bıktım bu kadından diye annemde o yokken ay size şunu aldım, yok çocuklara bunu aldım dur baban gelmeden saklim onları der devamlı
Tatlı bir savaş olur evin içinde

Hakikaten baya pahalıymış eniştem haklı
Şaka bir yana ama Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve bol rızık nasip ederde sende gönlündekilerin hepsini alabilesin ...Aminnnnnnnnn

ewet ama ya wermediysem.korkuom cunku kilo wermem durmustu ya

Korkmaaaaaaaaaa biliyorsun stres artı olarak döner bizlere Rahat ol vermişsindir hem vermemiş bile olsan ki imkansız bütün organlarının temizlendiğini farz et üstelik metabolizmanı şok ettin o yüzden kesin gitmiştir takma kafana sabah ola hayır ola

tabii ki canım bunu en iyi sen hissdersin zaten kesinlikle yanlış anlama benim demek istediğim diyet yapma değil şok diyet yapmaydı
ayyy bu erkeklerrrrr ord bulaşık varsa bi zahmet sıvayacak kolları karın olmuş 7 aylık orda olan bulaşığın hesabı mı sorulur bi de bööyle şeyler tembellik yaptığın güne denk gelmez çalışır didinir yorulursun bişey eksik kalır ona kusur bulunur ya ön çok ona uyuz oluyom ben
menum
ara.kahwe diet biskuwi
18.00;aynisi
aksam.cay bi kuru kayisi
süperrr
t

walla bende merak ediom bu gun corbaya biraxcik tuz koydum yoksa midem bulandi walla bide esi kzartma istedi ona yaptim kabak kizarttim saemisakli yigurtlu oooo kendimi cooook zor tuttum walla bakam yarin ne olcak

ayyy süpersiniz kızlar yaaaa yarın ki sonucu bende çok merak ediyorum bakalım neler olmuş cuma günü bende yapıcam biliyosunuz

canm bende merak ediom zaten yarin son gun kilomu yazarim daha girmem galiba isim war aksam ucagim war turkiyeye gidicm ins orda giremem internet yok

kızlar ya evi tuttuğuma pişman oldum çok canım sıkkın
emlak piyasasını biliyosunuz ev kiralayınca 1 kira da emlakçıya veriliyo zaten 3-4 aylığına tutucam diye sahibinden aradık ev satılıktı ama satamamış bari kiraya vereyim demiş ev dükkan üstü birinci katta meğer öyle olunca residence larda ofis şeklinde geçiyomuş bilmiyoduk girdik içeri herşey iyi verdik depozito kirayı başladık temizliğe su var elektrik yok açtıralım dedik kadının annesi düşmüş hastanedeymiş dask lazım getiremiyo kontrat yok 2 gün sonra geldi elektrik saati yok haydi tedaşa gittik 130 borç var dediler biz yeni abonelik alcaz dedik işyeri orası ticarethane nonuzu getirin dediler ev olarak tuttuk dedik o zman en iyisi ev sahibi borcu yatırsın bu abonelik üzerinden devam edin dediler yatırdık parayı kadını arıyoruz gelmiyor abisi vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama bahtsızlığa bakar mısınız
suyu açtıralım dedik 240 borç çıktı tam yeter artık diye arıyacakken kadın aradı evi satıyorum diye.. yeni ev sahibi bizim kalacağımıza tamam demiş ama 2-3 aylığına kalacağımızı bilmiyo ve ev sahibi onlarla bizi karşılaştırmıyo tel istiyoz vermiyo yeni alacak olan akıllılar da gelip bi sorun var mı diye sormuyo çıldıracağımmmmm

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bütün sorunlarıda atlatırsınız
Gerçekten can sıkıcı bir durummuş :26: Allah yardımcınız olsun....Aminnnnnn

ozamn bu lahana çorbası kötü kokmuyor mu ????suyu gibi mi içine başka malzemeler giriyormu[/QUOTE]

Ben de ilk yorumları okuduğumda herkes kötü demis ama ben lahana kereviz ve sebze sevdigim icin içmek işkence olmadı cok lezzetli oldu. tarifi de bizim siteden aldim bugun de 5 kase ictim yaz olmasa daha bile icebilirim .Ben bunu şöyle bir ara diyet olarak yapıyorum 7 günlük zaten .Ama kan seker tansiyon degerlerim normal.Yani herkese uygun olmayabilirmis.Lahana tuzlu olduğu icin yüksek tansiyonu olanlara tavsiye edilmiyormus.Senin bir de emzirme gibi özel bir durumun varmis o yüzden sana uygun olmayabilir.

Bu arada Cumartesi gununden bu yana tüm yediklerim:

1.gün
→6 kase çorba
→3 incir
→2 elma
→3 nektar
→2 mor erik
→kuru meyve
•yarım dilim sucuk
2. gün
→ 5 kase çorba
→3 havuç
→2 salatalık
→1 tane mantarlı mor lahanali kumpir
→1 tabak semiz otu yemeği
•Az şekerli türk kahvesi
3. gün
→5 kase çorba
→1 tabak kabak yemeği
→1 portakal
→5 incir
→1 elma
→1 nektar ve erik
→2 havuç
→1 tabak salata
•2 parça pide
ve bugun
5 kase çorba
5 incir
1 elma
1 salkım üzüm
4 muz ve 1 litre yagsiz süt

Bu arada bugün 1tabak kabak yemeği de vardı onu unuttum.siyah noktalilar kacamaklar.Gun boyunca cay kahve içtim ama sekersiz.1-2litre su içtim 80 le basladim dün 79 oldum ama bufun sabahens donemine girdim aksilik vücut şişti tabi 1-2 kilo daha verebilirim inşallah. Sporda hiç yok malesef.

Çok geçmiş olsun herşey üstüste gelmis.Umarim hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…