menum
sabh:1dilim ekmek 1yumurta yesil cay domates salatalik
12.00:ayran corbasi
ara.kahwe diet biskuwi
14.00:ayran corbasi
16.00:aynisi
18.00;aynisi
aksam.cay bi kuru kayisi
40dk spor iki litre su uc kupa yesil
tFezaycım nasıl gidiyo ayranla aran cok merak edıorum sonucu yarın yzarsın dimi
Bravo cnm tamamladın valla simdi yarın sabah tartıyı beklemek kaldı bıtek
ewet ama ya wermediysem.korkuom cunku kilo wermem durmustu ya
Vermişssindir cnm merak etme ben tamamlamadım keske yapabılseydım bugun tartıldım 500 gram vermısım bı gunde
hadiii sewindim walla ins bende wermisimdir canm.sen ewlisin dimi kac yasindasin toplam.kac kilo werdin
Evt cnm evliyim 28 yasındayım toplamda 7.2 kg verdım 65 ılk hedefım ama 60 istıyorum boyum 1.71 esımle tanışana kadar hep 57 58 kg dım 2007 den berı 63 69 75 81 e kadar cıktım en son dur dedım artık kılo vermeye karar verdım sen kac yasındsn cnm boyun kac
aminnn canm ins ama ela ela arkadasim aset olmus halsiz kalinca bugun birakti bakalim yarin ne olacak cok merak ediorum.ayy cok stersliyim ayrica waliz hazirliom yukum fazla gelio offf sinir oldum bugun walla yaa en kotusude su waliz hazirlama hic sewmem walla hayirlisia bi war saydim tr ye
çok sağol canım ya. verimi olurmu olmazmı bilemiyodum. bir sürü acayip çay gibi bişeler içtim fayda etmemişti. bunu gördüm başkasında ama alma imkanım yoktu. hoş şimdi bebek doğduğu sırada durum olacakmı olmayacakmı bilemiyorum. daha bide beşik alacam. cücüklerin beşiği taşınma sırasında kırıldı. bitane sordum çok güzeldi 900 dedi. eşimde oha dedi. yani sonuç olarak onu almayacak gibi görünüyo
ewet ama ya wermediysem.korkuom cunku kilo wermem durmustu ya
tabii ki canım bunu en iyi sen hissdersin zaten kesinlikle yanlış anlama benim demek istediğim diyet yapma değil şok diyet yapmaydıevet emziriyorum ama bol bol su içiyorum ayrıca rezene çayı içiyorum devamlı doktorda yemeye bağlı değil bol sıvı tüktmen gerek dedi işin açıkcası ekmek olayını azalttım yediklerimde aslında değişim yok öncedende böyle yiyip doyuyordum eğer kesildiğini hissedersem hemen bırakırım bu uygulamayı
ayyy bu erkeklerrrrr ord bulaşık varsa bi zahmet sıvayacak kolları karın olmuş 7 aylık orda olan bulaşığın hesabı mı sorulur bi de bööyle şeyler tembellik yaptığın güne denk gelmez çalışır didinir yorulursun bişey eksik kalır ona kusur bulunur ya ön çok ona uyuz oluyom benslm kızlar. dün sabah geldim bir sürü alıntı yaptım cevap yazamadan site tadilat nedeniyle kapandıçok sinirlendim. kendimi mutfağa attım atış o atış. hani dedim ya domates topladık tarladan onları konserve yapmayı bitirdim. sabah bir girdim mutfağa öğleden sonra 2 de işim bitti. yemeğimi falan da hazırladım oh be diyecektim ki arkadaş aradı ben geliyorum diye. tabi misafir gelince de bulaşık falan haliyle çıktı. kadın 5 buçukta gitti. bende çocuklara söz vermiştim parka götürecem sizi diye. bulaşıkları toplasam geç kalacaktık. biz de hazırlanıp çıktık. eve de eşimle beraber döndüm. adam mutfağa bir girdi vay efendim bu bulaşıklar ne akşamdan beri hiç mi yıkamadın söylendi durdu. ya misafir geldi akşamdan kalan olurmu. onları yıkadım inanmıyosan makinayı aç bak dedim. ama sinirlerim çok bozuldu. bana söylenip söylenip gitti babasını aradı ve öyle güzel konuştu ki sinirlerim hepten harap oldu başladı ağlama krizi. uzun zamandır böyle olmamıştım. kendimi çok sıkmışım. sonra geldi özür dilerim ben yanlış anladım falan dedi özür diledi ama olan oldu malesef. bir süre sonra bir sancı başladı eşim bile baya tırstı. gece boyu sancım geçmedi. sabah bi kalktım suratım elim ayağım balon gibi. bu gün hiç bi iş yapmicam görsün bakalım iş yapılmayınca ev ne hale geliyo.
süperrrmenum
sabh:1dilim ekmek 1yumurta yesil cay domates salatalik
12.00:ayran corbasi
ara.kahwe diet biskuwi
14.00:ayran corbasi
16.00:aynisi
18.00;aynisi
aksam.cay bi kuru kayisi
40dk spor iki litre su uc kupa yesil
t
walla bende merak ediom bu gun corbaya biraxcik tuz koydum yoksa midem bulandi walla bide esi kzartma istedi ona yaptim kabak kizarttim saemisakli yigurtlu oooo kendimi cooook zor tuttum walla bakam yarin ne olcak
tabii ki canım bunu en iyi sen hissdersin zaten kesinlikle yanlış anlama benim demek istediğim diyet yapma değil şok diyet yapmaydı
ayyy bu erkeklerrrrr ord bulaşık varsa bi zahmet sıvayacak kolları karın olmuş 7 aylık orda olan bulaşığın hesabı mı sorulur bi de bööyle şeyler tembellik yaptığın güne denk gelmez çalışır didinir yorulursun bişey eksik kalır ona kusur bulunur ya ön çok ona uyuz oluyom ben
süperrr
ayyy süpersiniz kızlar yaaaa yarın ki sonucu bende çok merak ediyorum bakalım neler olmuş cuma günü bende yapıcam biliyosunuz
kızlar ya evi tuttuğuma pişman oldum çok canım sıkkın
emlak piyasasını biliyosunuz ev kiralayınca 1 kira da emlakçıya veriliyo zaten 3-4 aylığına tutucam diye sahibinden aradık ev satılıktı ama satamamış bari kiraya vereyim demiş ev dükkan üstü birinci katta meğer öyle olunca residence larda ofis şeklinde geçiyomuş bilmiyoduk girdik içeri herşey iyi verdik depozito kirayı başladık temizliğe su var elektrik yok açtıralım dedik kadının annesi düşmüş hastanedeymiş dask lazım getiremiyo kontrat yok 2 gün sonra geldi elektrik saati yok haydi tedaşa gittik 130 borç var dediler biz yeni abonelik alcaz dedik işyeri orası ticarethane nonuzu getirin dediler ev olarak tuttuk dedik o zman en iyisi ev sahibi borcu yatırsın bu abonelik üzerinden devam edin dediler yatırdık parayı kadını arıyoruz gelmiyor abisi vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama bahtsızlığa bakar mısınız
suyu açtıralım dedik 240 borç çıktı tam yeter artık diye arıyacakken kadın aradı evi satıyorum diye.. yeni ev sahibi bizim kalacağımıza tamam demiş ama 2-3 aylığına kalacağımızı bilmiyo ve ev sahibi onlarla bizi karşılaştırmıyo tel istiyoz vermiyo yeni alacak olan akıllılar da gelip bi sorun var mı diye sormuyo çıldıracağımmmmm
kızlar ya evi tuttuğuma pişman oldum çok canım sıkkın
emlak piyasasını biliyosunuz ev kiralayınca 1 kira da emlakçıya veriliyo zaten 3-4 aylığına tutucam diye sahibinden aradık ev satılıktı ama satamamış bari kiraya vereyim demiş ev dükkan üstü birinci katta meğer öyle olunca residence larda ofis şeklinde geçiyomuş bilmiyoduk girdik içeri herşey iyi verdik depozito kirayı başladık temizliğe su var elektrik yok açtıralım dedik kadının annesi düşmüş hastanedeymiş dask lazım getiremiyo kontrat yok 2 gün sonra geldi elektrik saati yok haydi tedaşa gittik 130 borç var dediler biz yeni abonelik alcaz dedik işyeri orası ticarethane nonuzu getirin dediler ev olarak tuttuk dedik o zman en iyisi ev sahibi borcu yatırsın bu abonelik üzerinden devam edin dediler yatırdık parayı kadını arıyoruz gelmiyor abisi vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama bahtsızlığa bakar mısınız
suyu açtıralım dedik 240 borç çıktı tam yeter artık diye arıyacakken kadın aradı evi satıyorum diye.. yeni ev sahibi bizim kalacağımıza tamam demiş ama 2-3 aylığına kalacağımızı bilmiyo ve ev sahibi onlarla bizi karşılaştırmıyo tel istiyoz vermiyo yeni alacak olan akıllılar da gelip bi sorun var mı diye sormuyo çıldıracağımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?