80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bende bi hafta oldu geleliinternete kavuşalı benimde birikmiş kilolar var hadi başlayalım artık

süper bibildirim yaaa harikaaa bende yacam bana neee bana neee:)

Cnm sen bu cuma mı başlıyodun benım adet o zamana bıter 1 gun yaptım ben cuma tekrar senle basllasam olur mu

canım gittiler şükür yakında görüşürüz diyerek. ay dün yaylada dut ağacını budarken hem ayak bileğini hemde omzunu incitmiş. bir naz bir niyaz görmen lazım. sanırım doğumda burda olacaklar. bebişin de cinsiyetini hala tam olarak söylemedi dr ama büyük ihtimal kız dedi. doğana kadar beklicem galiba

geçmiş olsun sanada canım heleşükür gitmişler,,amannn allah şifa versin kp de başına gelmesin ..bebişimiz kız olucak belli kk ne şimdiden üye oldu bile bebiş

Canım listeyide pazar yap bari de bıldırımlerımız pazar sabah yazarız anca yoksa sonuncu olcm bu hafta ((

canım zaten topikte cuma cumartesi azar isteyen belirlediği günde bildirim yapıyor pazar akşamı liste çıkıyor ama ben bildirimimi cumaları yapıyorum benim ki sonraki haftaya dahil olacak artık

slm arkadaslar tebriler icin cooook teskurler ben bu aksam gidiorum ins dua edin kizlar rahat gideyim artsiz geleyim 19gun sonra gorusuruz ins hepinize eksili gunler diliyorum sizi cok ozlucem eminim hepiniz allaha emanet olun

Canım belki bu saatte bir daha girmezsin ama sana hayırlı yolculuklar
RAbbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Bu arada umarım tatilde kilo alacak kadar abartmadan yersin Anneciğin şimdi neler yapmıştır ama sen yinede sadece tadına bak

slm arkadaslar tebriler icin cooook teskurler ben bu aksam gidiorum ins dua edin kizlar rahat gideyim artsiz geleyim 19gun sonra gorusuruz ins hepinize eksili gunler diliyorum sizi cok ozlucem eminim hepiniz allaha emanet olun

iyi yolculuklar diliyorum hayırlısı ile gider gelirsin inşallah

iyi yolculuklar canım yolun açık olsun

günaydım kızlarr
bu gün çok üzgünüm ,benim küçük kızı ilk defa kreşe yalnız gönderdim ve aksi servisde hiç kimse yokdu .sordum neden böyle diye az ilerde öğretmenin evi var onu almaya gidiyorum dedi şöför işallah düşmez arabanın içinde kızım...amaa bendede hata varr niye binmediysem minibüse...offff offff aklım kızda kaldı üstüm bbaşım düzgün olaydıda binseydim keşke ..alışsın diye gitmedim ama hatamı ettim acaba....kızlarrr acaba yaşı küçükmü seneyemi göndersem kızı ne tesem bi akıl verin bana..19 ..09..2009 doğumlu..dini eğitim veriyorlar aynı zamanda yaşına uygun ana sınıfı faaliyetleri..öğle uykusuna alışık kızım tam gün sandalye üstünde oyun ve eğitime dayanabilcekmi bilmiyorum..ok da hevesli gitmek istiyor çocuk ama bilmiyorum ne yapmalıyım bana yadım edin kızlarr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gününüz aydın olsun, kalorileriniz az olsun, kilolarınız yok olsun inşallahhhh....Aminnnnnnnnnn
Bende bu sabah yine 6da uyandım ve saat 7de kahvaltımı bir güzel yaptım
Sağ olsun küçük cadıda sanki işe gidecekmiş gibi babasından evvel uyanıp çizgi film açtırdı bana Eşimide işe postalayınca bir bakayım dedim ama yine
in cin top oynuyor

Kızlarrrrrrrrr yeter artık uzak kaldığınız hadi toplanında şu kilolardan el birliği ile kilolarımızı verelim

nasılsınız kızlar , bu ara burayla hıc ılgılenemıyorum okuyup çıkıyorum, hıc bısey yapmak cnm ıstemıyor enkaz gıbıyım adeta

Canım biliyorum çok canın yanıyor ama yine buradan uzak durarak kendine yapıyorsun :26:
Her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşu boşuna Biraz toparlanıp aramıza dönmeye çalışırsan eminim çok daha güzel toparlanırsın Hem bak geçen hafta ne güzel kilo verdin bu haftada senden öyle bir sonuç bekliyoruz

Canım üzülme eminim emniyet kemerini takmıştır şöför ama dediğin gibi daha ufak sanki kuzu :44: Benim yeğenler 2008 doğumlu ve bu sene daha yeni ana okuluna başladılar. Ne bileyim benim cadı her ne kadar koca karı gibi olsa seneye veremem daha anaokuluna biraz daha büyüyüp kendini savunmayı öğrensin birde nasılsa daha çoook okuyacaklar bıkmasın erkenden diye düşünüyorum ama bellide olmaz bakarsın zorunlu olur mecbur veririm. He benim şansıma okul aynı sokakta tabi bu durumda ben götürmek zorundayım
Merak etme öğlen uykusu gelirsede eminim orada çocukların şekerleme yapacakları alanda vardır
Bence servis şöförünün telefonunu al bir dahakine ve olmadı tembihle okula sağ sağlım varınca çağrı atsın sana görümcem öyle yapıyordu ilk sene çocukları okula başladığında yada en kötü ihtimal bir bahaneyle arar sen sorarsın sorunsuz vardınızmı diye

geçmiş olsun sanada canım heleşükür gitmişler,,amannn allah şifa versin kp de başına gelmesin ..bebişimiz kız olucak belli kk ne şimdiden üye oldu bile bebiş
aman zayıflama topiklerine gelmesin. hani şeye gelebilir nazardan nasıl sakınılır topikleri

benimki nisan 2009 doğumlu. okulda müdür yardımcısı ile babası görüşmüş. adam çok küçük boş ver şimdi gönderme demiş. bizde vaz geçtik bu sene göndermekten. seneye anasınıfı öbür sene 1. sınıfa gönderecez. ama korkma serviste bişe olmaz inşallah. şöför o kadar dikkatsizlik yapmaz heralde. ama bırakmak ve ayrılmak çok zor bi duygu. sanki senden ayrı başına hep kötü bişe gelecekmiş gibi:18::18::18::18:

oyyyy yoruldum yaw. misafir odasına girdim temizliğe. taban kaldı onu da yapaydım iyiydi. hoş temiz kalmayacak ama neyse. yemeği burda yiyoruz her yer haliyle batıyo. mutfağa alalım dedim masayı bizimki oralı olmadı. mutfağa masa alayım dedi biliyom al desem plastik masa sandalye alacak. bende cam olanlardan istiyorum. o yüzden kabul etmedim. zar zor burda idare edecem. önce beşik aldıracam sonra yatağımı değiştirmem lazım şaftı kaymışta en son masa sandalye. offf ihtiyaç hiç bitmiyor hiç.

kocamı uğurladım sabah
Allahım kimseye eksiklerini göstermesin eve geldim bomboş çiko arkama bakıyo kocam girecek mi diye girmeyince puffladı yattı bende bi ağlama krizi bu sefer geldi yalıyo ağlama der gibi..daha da bi koyuverdim kötüyüm çokkk

Aminnnn canım Rabbim en kısa zamanda senide eşine kavuştursun inşallah....Aminnnnnnnnnn
Kıyamam ben size yaaaa çiko bile anladı demek
Rabbim sana sabırlar versin ama sende bu ayrılığı eşinle bir sonraki bir araya geldiğinde fıstık gibi olmak için değerlendir tek başına diyet daha kolay olur bence
Canın çok acıyor eminim ama bunu bir fırsat olarak gör ve eşini nasıl şaşırtacağını hayal et

sağol canım tek hedefim dediğin gibi kilo verebilmek daha gitmeden 7 ekime biletimi aldım gidiyorum yanına 3 hafta var 3-4 klo verebilmek ümidim:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…