hoşgeldin canım bende bi hafta oldu geleliinternete kavuşalı benimde birikmiş kilolar var hadi başlayalım artık
süper bibildirim yaaa harikaaa bende yacam bana neee bana neee:)
Cnm sen bu cuma mı başlıyodun benım adet o zamana bıter 1 gun yaptım ben cuma tekrar senle basllasam olur mu
süper olur hem sen tecrübelisin bana yardım edersin:)
canım gittiler şükür yakında görüşürüz diyerek. ay dün yaylada dut ağacını budarken hem ayak bileğini hemde omzunu incitmiş. bir naz bir niyaz görmen lazım. sanırım doğumda burda olacaklar. bebişin de cinsiyetini hala tam olarak söylemedi dr ama büyük ihtimal kız dedi. doğana kadar beklicem galiba
Canım listeyide pazar yap bari de bıldırımlerımız pazar sabah yazarız anca yoksa sonuncu olcm bu hafta((
slm arkadaslar tebriler icin cooook teskurler ben bu aksam gidiorum ins dua edin kizlar rahat gideyim artsiz geleyim 19gun sonra gorusuruz ins hepinize eksili gunler diliyorum sizi cok ozlucem eminim hepiniz allaha emanet olun
slm arkadaslar tebriler icin cooook teskurler ben bu aksam gidiorum ins dua edin kizlar rahat gideyim artsiz geleyim 19gun sonra gorusuruz ins hepinize eksili gunler diliyorum sizi cok ozlucem eminim hepiniz allaha emanet olun
nasılsınız kızlar , bu ara burayla hıc ılgılenemıyorum okuyup çıkıyorum, hıc bısey yapmak cnm ıstemıyor enkaz gıbıyım adeta
günaydım kızlarr
bu gün çok üzgünüm ,benim küçük kızı ilk defa kreşe yalnız gönderdim ve aksi servisde hiç kimse yokdu .sordum neden böyle diye az ilerde öğretmenin evi var onu almaya gidiyorum dedi şöför işallah düşmez arabanın içinde kızım...amaa bendede hata varr niye binmediysem minibüse...offff offff aklım kızda kaldı üstüm bbaşım düzgün olaydıda binseydim keşke ..alışsın diye gitmedim ama hatamı ettim acaba....kızlarrr acaba yaşı küçükmü seneyemi göndersem kızı ne tesem bi akıl verin bana..19 ..09..2009 doğumlu..dini eğitim veriyorlar aynı zamanda yaşına uygun ana sınıfı faaliyetleri..öğle uykusuna alışık kızım tam gün sandalye üstünde oyun ve eğitime dayanabilcekmi bilmiyorum..ok da hevesli gitmek istiyor çocuk ama bilmiyorum ne yapmalıyım bana yadım edin kızlarr
aman zayıflama topiklerine gelmesin. hani şeye gelebilir nazardan nasıl sakınılır topiklerigeçmiş olsun sanada canım heleşükür gitmişler,,amannn allah şifa versin kp de başına gelmesin ..bebişimiz kız olucak belli kk ne şimdiden üye oldu bile bebiş
günaydım kızlarr
bu gün çok üzgünüm ,benim küçük kızı ilk defa kreşe yalnız gönderdim ve aksi servisde hiç kimse yokdu .sordum neden böyle diye az ilerde öğretmenin evi var onu almaya gidiyorum dedi şöför işallah düşmez arabanın içinde kızım...amaa bendede hata varr niye binmediysem minibüse...offff offff aklım kızda kaldı üstüm bbaşım düzgün olaydıda binseydim keşke ..alışsın diye gitmedim ama hatamı ettim acaba....kızlarrr acaba yaşı küçükmü seneyemi göndersem kızı ne tesem bi akıl verin bana..19 ..09..2009 doğumlu..dini eğitim veriyorlar aynı zamanda yaşına uygun ana sınıfı faaliyetleri..öğle uykusuna alışık kızım tam gün sandalye üstünde oyun ve eğitime dayanabilcekmi bilmiyorum..ok da hevesli gitmek istiyor çocuk ama bilmiyorum ne yapmalıyım bana yadım edin kızlarr
kocamı uğurladım sabah
Allahım kimseye eksiklerini göstermesin eve geldim bomboş çiko arkama bakıyo kocam girecek mi diyegirmeyince puffladı yattı bende bi ağlama krizi bu sefer geldi yalıyo ağlama der gibi..daha da bi koyuverdim kötüyüm çokkk
Aminnnn canım Rabbim en kısa zamanda senide eşine kavuştursun inşallah....Aminnnnnnnnnn
Kıyamam ben size yaaaaçiko bile anladı demek
Rabbim sana sabırlar versin ama sende bu ayrılığı eşinle bir sonraki bir araya geldiğinde fıstık gibi olmak için değerlendirtek başına diyet daha kolay olur bence
Canın çok acıyor eminim ama bunu bir fırsat olarak gör ve eşini nasıl şaşırtacağını hayal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?