80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kapali oldum ameliyati cok kolay ve rahat di ozel bir hastanede oldum ucgunde oturup bir hafdada gezmeye bile ciktim bir iki ay birsey kaldirmak yaaak ti o kadar ben ilk rahatsiz oldugumda 5 yil once idi safra kesesini alacaz diyince hayit dedim ve 5yil sonrs cikti ve inan ameliyattan once cektigim ameliyattan sora yarisi sayilir hic durmasin olsun

sağol canım verdiğin bilgiler için. anneme söyleyeyim de ne yapacağına karar versin. hoş bi yaştan sonra insanları ikna etmek zor.

ela ela naptin canm gece bozmadin dieti ins.ben simdi leisle ile 3 mil yapcam canm sonra lahana suyu sonra kahwaltimi yapcam canm

ela ela naptin canm gece bozmadin dieti ins.ben simdi leisle ile 3 mil yapcam canm sonra lahana suyu sonra kahwaltimi yapcam canm

slm kizlar size bise sorcam bu konulari acan pukuut arkadasa oncelikle tesekkurler ama anlamadigimim bi konu war püsküüt arkadas zaten zayif yada zayiflama hikayesimi war bilen warmi

Ne yapti da bir haftada oyle dustun. Bende istiyo sok diyetmi yazarsan sevirinim.

dapseden hıc bır dıyet yada spor yapmadım o hafta , hıc bısey yemedim gunu 2 domates 2 salatalık yada bır çorbayla gecırdım , ve hergun 3 -4 saatte yakın carsıda gezdım durdum ve bol su tukettım hepsı bu, ıstah kapanınca kılolarda gıtmıs , sanırım o hafta kılo vermek ıcınde uğraşmayınca bı streste olmayınca daha kolay gıdıyor kılolar

Merhaba arkadaşlar :) ben de şuan itibariyla 82 kg yum 4 ayda 10 kg ekledim kendime :) ben de artık aynaya baktığımda uzun süredir göremediğim yüzümü görmek istiyorum hedefim büyük ama iddialıyım kararlıyım bir saat kondüsyon bisikleti ve diyet beslenmeye yoğunlaştım . Desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum hedef 55 uzun bir sürec de olsa yapabiliriz ben daha önce 23 kg vermiştim :) saglıklı günlerr:)

hosgeldin canm onceden 23 kiloyu nekadarda werdin nasil werdin.onceden deneyimin warsa daha cabuk werirsin ins

Canım ben dun adet sancım artınca bıde cogalınca halsız kaldım bı tane wasa yedım enerjı versın dıye ama bugun sabah kalkamadım butun kemıklerım agrıyo bıde mıdem bulanıyodu 12 de kalktım kahvaltı yapmadan dewam etsem olur mu ki

canm gecmis olsun.kotu olduysan birak istersen canm.galiba adet oldun diye normalde ben adet olunca cok halsiz oluyorum

canm ben simdi sutlu kahwe iki diet biskuwi yedimm uzgunum ama kahwesisz dayanamiyorum iki biskuwiyi yemeseydim keske yaa

Olsun cnm bısey olmaz ben forumları gezerken gormustum meyve yada dıyet bıdkuvı dıyet kola ıcen bıle oluyodu sen dewam edebılıyosan et ben normal kahvaltı gıbı yaptım adet donemım gecsın bı hafta daha gecsın tekrar yapıcm bu detoksu cok halsız kaldım çunku suan normal yeme duzenıme gectım

tamam canm bakam yarin gorcem bende tartida eksi olcakmi.once saglik canm sende ben izindeyken yaparsin ben yarin gidiorum ayrilik wakti gelio

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Totoşum daha yeni yer gördü sabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim

Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağım ceco time oluyor o zamanlar biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netten eşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim

O zaman tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte

Sende aramıza hoşgeldin
Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsün....Aminnnnn
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

Aynen canım bende sinir oldum site tadilatına
Bu arada geçmiş olsun inşallah geçer şişliklerin ....Aminnnnn
Eniştede germesin artık seni yaw bak sonra kendide tırsıyor

Canım kesinlikle tavsiye ederim
İnan ben hem doyuruyordum kızımı hemde dolapta yedek saklıyordum İlk zamanlar benimde pek gelmiyordu ama makineyle çektikçe çoğaldı şükür benimki hem pille hemde elektrikle çalışanlardandı portatif o hastanedekiler gibi büyük değil Çantamda taşıyordum hatta arabada bile thirtün altına sokup sağabiliyordum eşimle bir yere giderken eğer dışarda olacaksak
Benim göğüs ucum pek olmadığından kız tutamıyordu zaten o yüzden mecbur kullandık hatta beniki gayet uygundu hatta bak bundan

Süt sağma makinesi nasıl seçilir, süt pompası modelleri, göğüs pompaları çeşitleri... - Pudra.com

Bu sayfada ortadaki resimdeki Kraft marka olanından gerçekten çok kullanışlı ve fiyatıda pek pahalı sayılmaz diğerlerine nazaran ( 100 - 150 arası birşey vermiştim tam hatırlayamadım ama ) portativ olması güzel koy çantana götür anında taze sağ

Aramıza hoşgeldin
İnşallah ilk önce o yeni alının kiloları sonrada daha fazlasını bizlerle birlikte verirsin yeterki azimli ol ve burayı takip et
GAzan şimdiden mübarek olsun

ben ayran detoksunda sutlu jahweyle iki diet biskuwi yedim bise olurmu

Olmaz şekerim olmaz okadarcık çatlak su kaçırmaz
Hee tabi birşey olmaz dedim diye de tekrarlama iinşallah çok güzel sonuç alırsınız ....Aminnnnnnnn

aminnn canm ins ama ela ela arkadasim aset olmus halsiz kalinca bugun birakti bakalim yarin ne olacak cok merak ediorum.ayy cok stersliyim ayrica waliz hazirliom yukum fazla gelio offf sinir oldum bugun walla yaa en kotusude su waliz hazirlama hic sewmem walla hayirlisia bi war saydim tr ye

çok sağol canım ya. verimi olurmu olmazmı bilemiyodum. bir sürü acayip çay gibi bişeler içtim fayda etmemişti. bunu gördüm başkasında ama alma imkanım yoktu. hoş şimdi bebek doğduğu sırada durum olacakmı olmayacakmı bilemiyorum. daha bide beşik alacam. cücüklerin beşiği taşınma sırasında kırıldı. bitane sordum çok güzeldi 900 dedi. eşimde oha dedi. yani sonuç olarak onu almayacak gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…