bize takıl canım. kız hemşehri sayılırız. bende osmaniyeliyim. sen adananın neresinde oturuyosun.
Bnm memelekette osmaniyeee...
Merkez tbii. Sn..
bize takıl canım. kız hemşehri sayılırız. bende osmaniyeliyim. sen adananın neresinde oturuyosun.
aaaa çok güzel. ben de merkezdenim. fakuşağı köyü bizim köy. ama şu an muşta oturuyorum.
günaydın canım hoş geldin tekrardan geçmiş olsun rahatlamana sevindim açıkçası. ben daha doğuramadım yaw. 7 ayı doldurdum. dr hala cinsiyetini tam olarak söylemedi ama kıza benziyo dedi. senin ameliyat laparoskopik mi oldu. annem ramazanda felaket bi sancıyla acile gidiyo. safra kesesinde taş çıkıyo. ramazan sonrası acil ameliyat diyo dr. annemde korkuyo. diyolarki tavuk taşlığının içindeki sarı zar var ya onu kurutup öğütüp yiyecekmiş geçermiş. bunlarda bunu uygulamaya karar vermişler. dedimki yaparsınız yapmaya da tam benim doğuma yakın ameliyat olursun görüşürüz o zaman dedim. çok acı çektin mi canım annemi bilgilendireyim biraz.
evet kapali oldum ameliyati cok kolay ve rahat di ozel bir hastanede oldum ucgunde oturup bir hafdada gezmeye bile ciktim bir iki ay birsey kaldirmak yaaak ti o kadar ben ilk rahatsiz oldugumda 5 yil once idi safra kesesini alacaz diyince hayit dedim ve 5yil sonrs cikti ve inan ameliyattan once cektigim ameliyattan sora yarisi sayilir hic durmasin olsun
ela ela naptin canm gece bozmadin dieti ins.ben simdi leisle ile 3 mil yapcam canm sonra lahana suyu sonra kahwaltimi yapcam canm
Ne yapti da bir haftada oyle dustun. Bende istiyo sok diyetmi yazarsan sevirinim.
Merhaba arkadaşlar :) ben de şuan itibariyla 82 kg yum 4 ayda 10 kg ekledim kendime :) ben de artık aynaya baktığımda uzun süredir göremediğim yüzümü görmek istiyorum hedefim büyük ama iddialıyım kararlıyım bir saat kondüsyon bisikleti ve diyet beslenmeye yoğunlaştım . Desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum hedef 55 uzun bir sürec de olsa yapabiliriz ben daha önce 23 kg vermiştim :) saglıklı günlerr:)
ela ela naptin canm gece bozmadin dieti ins.ben simdi leisle ile 3 mil yapcam canm sonra lahana suyu sonra kahwaltimi yapcam canm
Canım ben dun adet sancım artınca bıde cogalınca halsız kaldım bı tane wasa yedım enerjı versın dıye ama bugun sabah kalkamadım butun kemıklerım agrıyo bıde mıdem bulanıyodu 12 de kalktım kahvaltı yapmadan dewam etsem olur mu ki
canm gecmis olsun.kotu olduysan birak istersen canm.galiba adet oldun diye normalde ben adet olunca cok halsiz oluyorum
canm ben simdi sutlu kahwe iki diet biskuwi yedimm uzgunum ama kahwesisz dayanamiyorum iki biskuwiyi yemeseydim keske yaa
Olsun cnm bısey olmaz ben forumları gezerken gormustum meyve yada dıyet bıdkuvı dıyet kola ıcen bıle oluyodu sen dewam edebılıyosan et ben normal kahvaltı gıbı yaptım adet donemım gecsın bı hafta daha gecsın tekrar yapıcm bu detoksu cok halsız kaldım çunku suan normal yeme duzenıme gectım
tamam canm bakam yarin gorcem bende tartida eksi olcakmi.once saglik canm sende ben izindeyken yaparsin ben yarin gidiorum ayrilik wakti gelio
Slm kizlar herkeze gunaydin ozledim burayi cok zor aylar gecirdim ve gecti gibi bu arada ameliyatta oldum safra kesem yok artik sislik rahatsizlik yok yediggim bir saate tuvalette ama kilo vermedim ama diette yapmadim hic simdi burdayi ve basliyacam sanki bu hlimle daha cbuk vericem cok cabuk acikip cabuk. Oyuyom ve sistemcok hizli calisiyo bol bol gecmis yapiyom sok diyetlemi baslasam yoksa normalmi ama ben soyle bir 7rakaamlari hemen gormek istiyom sok la olsun varmi eslik edecek ayyuzlum kiz dogurdun mu ne yaptim gecmise bakacam da merak etti. Bak
Gunaydnnnnnkizlar...
6aydir minik bi prensn annesiyimm..
87kiloyuuummmm.
Acikcasi zayiflamak icin pek bise yaptigim yook. Bir tek nrmal ekmek yemiyormmm , kepek yiorm o da gunde 3dilimi gecmiyorrr.
Kola m.suyu vaazgecilmezm. Adana oturdgm icn hava sicak oldgndan soguk iceck vazgecilmez oluyorrrr..
Ama artk sikayetciym kendimden.
Boyum 1.76..
Bekarken de hep iriydim ama dügünm icn 73e dusmustmm. Yinee yparm diorm ama isteeee boyleee asiri istemem gereekk.
Napmam lazımmm yardm edin
slm kızlar. dün sabah geldim bir sürü alıntı yaptım cevap yazamadan site tadilat nedeniyle kapandıçok sinirlendim. kendimi mutfağa attım atış o atış. hani dedim ya domates topladık tarladan onları konserve yapmayı bitirdim. sabah bir girdim mutfağa öğleden sonra 2 de işim bitti. yemeğimi falan da hazırladım oh be diyecektim ki arkadaş aradı ben geliyorum diye. tabi misafir gelince de bulaşık falan haliyle çıktı. kadın 5 buçukta gitti. bende çocuklara söz vermiştim parka götürecem sizi diye. bulaşıkları toplasam geç kalacaktık. biz de hazırlanıp çıktık. eve de eşimle beraber döndüm. adam mutfağa bir girdi vay efendim bu bulaşıklar ne akşamdan beri hiç mi yıkamadın söylendi durdu. ya misafir geldi akşamdan kalan olurmu. onları yıkadım inanmıyosan makinayı aç bak dedim. ama sinirlerim çok bozuldu. bana söylenip söylenip gitti babasını aradı ve öyle güzel konuştu ki sinirlerim hepten harap oldu başladı ağlama krizi. uzun zamandır böyle olmamıştım. kendimi çok sıkmışım. sonra geldi özür dilerim ben yanlış anladım falan dedi özür diledi ama olan oldu malesef. bir süre sonra bir sancı başladı eşim bile baya tırstı. gece boyu sancım geçmedi. sabah bi kalktım suratım elim ayağım balon gibi. bu gün hiç bi iş yapmicam görsün bakalım iş yapılmayınca ev ne hale geliyo.
geçen dedin ya süt sağma makinem vardı diye. şu elektirikli olanlardanmıydı senin makine. nasıl randıman alabiliyormuydun. benim çocukları emzirmede sıkıntım oluyor. oğlumu 2 kızımı sadece 4 ay emzirebildim. sütüm gelmiyor. kızın doğumundan sonra yine sütüm yoktu. kız küvezdeydi sarılıktan doları. dr sütünü sağ ver demişti. dedim sütüm yok. hastanede süt sağma makinesi varmış ona bağla kendini süt gelir dedi. hakikaten ilk sağdığımda biberonun dibindeydi süt. iki gün sonra iki şişe süt doldurabiliyodum (500ml su şişelerimden) şimdi acaba kendime makine alsammı diyorum aynı sorunlarla karşılaşacam muhtemelen. tavsiye edermisin makineyi?
Merhaba arkadaşlar :) ben de şuan itibariyla 82 kg yum 4 ayda 10 kg ekledim kendime :) ben de artık aynaya baktığımda uzun süredir göremediğim yüzümü görmek istiyorum hedefim büyük ama iddialıyım kararlıyım bir saat kondüsyon bisikleti ve diyet beslenmeye yoğunlaştım . Desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum hedef 55 uzun bir sürec de olsa yapabiliriz ben daha önce 23 kg vermiştim :) saglıklı günlerr:)
ben ayran detoksunda sutlu jahweyle iki diet biskuwi yedim bise olurmu
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Totoşum daha yeni yer gördüsabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim
Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağımceco time oluyor o zamanlar biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netteneşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim
O zaman tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte
Sende aramıza hoşgeldin
Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsün....Aminnnnn
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Aynen canım bende sinir oldum site tadilatına
Bu arada geçmiş olsuninşallah geçer şişliklerin ....Aminnnnn
Eniştede germesin artık seni yawbak sonra kendide tırsıyor
Canım kesinlikle tavsiye ederim
İnan ben hem doyuruyordum kızımı hemde dolapta yedek saklıyordumİlk zamanlar benimde pek gelmiyordu ama makineyle çektikçe çoğaldı şükür benimki hem pille hemde elektrikle çalışanlardandı portatif o hastanedekiler gibi büyük değil Çantamda taşıyordum hatta arabada bile thirtün altına sokup sağabiliyordum eşimle bir yere giderken eğer dışarda olacaksak
Benim göğüs ucum pek olmadığından kız tutamıyordu zaten o yüzden mecbur kullandık hatta beniki gayet uygundu hatta bak bundan
Süt sağma makinesi nasıl seçilir, süt pompası modelleri, göğüs pompaları çeşitleri... - Pudra.com
Bu sayfada ortadaki resimdeki Kraft marka olanındangerçekten çok kullanışlı ve fiyatıda pek pahalı sayılmaz diğerlerine nazaran ( 100 - 150 arası birşey vermiştim tam hatırlayamadım ama ) portativ olması güzel koy çantana götür anında taze sağ
Aramıza hoşgeldin
İnşallah ilk önce o yeni alının kiloları sonrada daha fazlasını bizlerle birlikte verirsinyeterki azimli ol ve burayı takip et
GAzan şimdiden mübarek olsun
Olmaz şekerim olmazokadarcık çatlak su kaçırmaz
Hee tabi birşey olmaz dedim diye de tekrarlamaiinşallah çok güzel sonuç alırsınız ....Aminnnnnnnn
çok sağol canım ya. verimi olurmu olmazmı bilemiyodum. bir sürü acayip çay gibi bişeler içtim fayda etmemişti. bunu gördüm başkasında ama alma imkanım yoktu. hoş şimdi bebek doğduğu sırada durum olacakmı olmayacakmı bilemiyorum. daha bide beşik alacam. cücüklerin beşiği taşınma sırasında kırıldı. bitane sordum çok güzeldi 900 dedi. eşimde oha dedi. yani sonuç olarak onu almayacak gibi görünüyoSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Totoşum daha yeni yer gördüsabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim
Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağımceco time oluyor o zamanlar biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netteneşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim
O zaman tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte
Sende aramıza hoşgeldin
Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsün....Aminnnnn
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Aynen canım bende sinir oldum site tadilatına
Bu arada geçmiş olsuninşallah geçer şişliklerin ....Aminnnnn
Eniştede germesin artık seni yawbak sonra kendide tırsıyor
Canım kesinlikle tavsiye ederim
İnan ben hem doyuruyordum kızımı hemde dolapta yedek saklıyordumİlk zamanlar benimde pek gelmiyordu ama makineyle çektikçe çoğaldı şükür benimki hem pille hemde elektrikle çalışanlardandı portatif o hastanedekiler gibi büyük değil Çantamda taşıyordum hatta arabada bile thirtün altına sokup sağabiliyordum eşimle bir yere giderken eğer dışarda olacaksak
Benim göğüs ucum pek olmadığından kız tutamıyordu zaten o yüzden mecbur kullandık hatta beniki gayet uygundu hatta bak bundan
Süt sağma makinesi nasıl seçilir, süt pompası modelleri, göğüs pompaları çeşitleri... - Pudra.com
Bu sayfada ortadaki resimdeki Kraft marka olanındangerçekten çok kullanışlı ve fiyatıda pek pahalı sayılmaz diğerlerine nazaran ( 100 - 150 arası birşey vermiştim tam hatırlayamadım ama ) portativ olması güzel koy çantana götür anında taze sağ
Aramıza hoşgeldin
İnşallah ilk önce o yeni alının kiloları sonrada daha fazlasını bizlerle birlikte verirsinyeterki azimli ol ve burayı takip et
GAzan şimdiden mübarek olsun
Olmaz şekerim olmazokadarcık çatlak su kaçırmaz
Hee tabi birşey olmaz dedim diye de tekrarlamaiinşallah çok güzel sonuç alırsınız ....Aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?