80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben de şu ayran diyetinin sonuclarini çok Merak ediyorum. İnsan o kadar emek sarfedince iyi sonuçlar bekliyorum hakettim diyor
İnşallah güzel güzel gitmiştir kilolar:)

Direndiyet) Yuzme gerçekten çok iyi geliyor. Ben bu yaz ameliyat oldugum icin sadece 1 hafta yuzebildim şimdi de okul açılıyor havalarda serinliyor.Kilo vermesem bile en azından sıkılasiyordum.

Kızlar ben de şu ayran diyetinin sonuclarini çok Merak ediyorum. İnsan o kadar emek sarfedince iyi sonuçlar bekliyorum hakettim diyor

canm ben yaptim ayran dietini bakalim sonuc yarin bemde merqkliyim tarti konusunda bakalim artik yarin sonucu yaxicam ins

ay çok kötü olmuş acaba başka bi sıkıntı varda eski ev sahibi ondan mı bir araya getirmiyo sizi. resmen evi alsan daha ucuza gelecekmiş
bende havuza yazılsammı diyorum ya 2-3 aylığına

ay öyle bi imkanınız varsa hiç durmayın derim. senin içinde biraz vakit geçirme gibi de olur. malum kocan olmayacak yanında. hakikaten sıkılmayacan mı? ya bu arada benim bi teyzem var iki gün önce tüp bebek tedavisinde yükleme yaptılar. onun durumu biraz zor ama eğer sonuç olurda pozitif olursa sana da bildirecem ikiniz içinde çoook dua ediyorum inan bana. teyzem daha önce 3 kere yaptırdı ama meğerse kandırmışlar onu. gaziantepte yaptırmıştı. şimdi istanbul da yaptırdı ama antepte rahmine büyük zarar vermişler o yüzden embriyo rahime tutunamayabilir bakalım sonucu dört gözle bekliyoruz. allah size en kısa zamanda nasip eder inşallah bebek sahibi olmayı canım

kizlaaaaarrr iki kilo gitmis iki gunde suanda 81.5 hatta 2.2grm gitmisss herkese tawsiye ediyorum hic acikmadim iki saatte bi uedim ikinci gun kahwede ictim oooohhhhh mis duran kilomuda bozdu ben her ay yapicam nkizlar

bildirimimi yapayim simdiden daha fazla girenmem artik cookisim war
baslangic:94.8
gecen hafta:84.ayran duetine basladigimda 83.7
bu hafta:81.5
guden:2,5
toplam giden:13,3
spor yurus +bazen spor

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Bu sabahta yine çok dinç uyandım şükür Rabbime
Güzelce kahvaltımı yaptım ve buraya koştum
Bugün evdeyim ve biriken ütülerimi aradan çıkarmayı düşünüyorum
Birazda temizliğimi yaparım akşama kadar yarın nasılsa yine salona atacağım kendimi bari yarına işim kalmasın

İnşallah herkes için bol hareketli ve bol eksili bir gün olur ....Aminnnnnnnnnn

Canım kaçamak dediklerin bence çok etkilemez diyetini kasma kendini sonuçta streste kilo vermeye engel malum
İnşallah sonuç çok güzel olur

Valla bende merak ediyorum ( meraklı ceco )
Emeğinin karşılığını alırsın inşallah ...Aminnnnnn

Direndiyet) Yuzme gerçekten çok iyi geliyor. Ben bu yaz ameliyat oldugum icin sadece 1 hafta yuzebildim şimdi de okul açılıyor havalarda serinliyor.Kilo vermesem bile en azından sıkılasiyordum.

Ben çok seviyorum hem rahatlıyorum hemde en azından sarkma olmasını önlemiş olurum diye düşünüyorum
Bakalım benim kaldı 4 ay üyeliğim hatta son ay yüzmeyi 2 güne çıkartıp sporada asılmayı düşünüyorum ondan sonra bakalım sırf fitnesse giderim olmadı

Canım inşallah teyzenden hayırlı haberler verirsin ....Aminnnnnn
Rabbim özlemini çeken herkese nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn

kizlaaaaarrr iki kilo gitmis iki gunde suanda 81.5 hatta 2.2grm gitmisss herkese tawsiye ediyorum hic acikmadim iki saatte bi uedim ikinci gun kahwede ictim oooohhhhh mis duran kilomuda bozdu ben her ay yapicam nkizlar

Süperrrrrrrrrrrrrr
İnan çok sevindim senin adına bence sen ayda bir bu detoksu yap ki duraklama yaşama hiç metabolizmayı şok et ki kendine gelsin Gerçekten süper bir sonuçmuş

kız nerdesin sen öldün mü kaldın mı yoksa görümceni öldürdün de hapsemi attılar seni? gördüğüme sevindim

günaydın kızlarr
ben geldimmm
elma şekerim
ceco
ayyüzlüm
sevilcan
melankoli
ist 87
vintersun
vee
tüm kızlarr

unuttunuzmu yoksa beni:26:
ben hepinizi çoook özledimmm
bayramdan beri gelemiyorum..yatılı mmisafirlerim vardı,1 aydır bende.. çoluk çocuk pc yi görmedim bile .tabi bana pahalıya mal oldu 2 kilo almışım ama az bile bence .misafir olunca pasta börek hemen hergün yendi soınuç bu.amaaa artık son kızlar sizin desteğinizle kaldığım yerden devam :13:..

Üzülme canım en kısa zamanda verirsin o iki kilocuğu
Maşallah ne misafirmiş kayıtlarınıda aldırsalarmış
Anam bayılırım misafire aslında ama 1 ay biraz fazla bee birde dediğin gibi bana artı olarak döncekse o misafiri kabul etmim ben

kız nerdesin sen öldün mü kaldın mı yoksa görümceni öldürdün de hapsemi attılar seni? gördüğüme sevindim
canımm benimm yok ölmedim ,öldürmedim ama öldürmek için ellerinden geleni yaptı hatunlar 2 ay kaldı görümce hanım üstüne benim kız kardeşim geldi son 1 aydırda onlar vardı ..düşün evin halini 5 azman çoculk6 büyük insan bağrış çağrış baya bi stresli 2 aydı çok şükür 3 gün önce herkes memleketine gittişimdide benim küçük kızı dini eğitim veren bir kreş e verdim alıştırmaya çalışıyorum.yanında gidip geliyprum bu gün ablamız gitti yanında ..benden haberler bu .sen ne yapıyorsum bebiş ne durumda cinsiyeti belli oldumu .kp gittimi yoksa hala başındalarmı :26:

anammm cecomm
ne özledim kızzz
1 ay kardeşim kaldı görümce 2 ay birincilik görümcemin daha gidesi yok hatunun ,allahdan okul açılıyuor yoksa kurbam bayramını yapmadan gitmiycek ama yerini rezerve yaptı hatun 15 tatilinde burda

neyse kızlarr
size doyum olmaz ama tahmim edersinizki 2 ay sonunda ve birçocuk sürüsü geçmiş evim ne haldedir hazı benim kızlar kreşdeyken evimim işini yapıyım biraz ..dayanam gelirim 1,2 saate kadar öptüm sizii

Anammmmmmmm hatuna bak daha şimdiden yüreğine indirmeye niyetlenmiş valla biz öyle yüzsüzlük yapıpta bir yerde kalamayız 2 ay ne olursa olsun ben eşimin halasının yazlığına 10 günlüğüne gittim de o zaman bile rahatsız oldum ya rahatlarını kaçırıyorsam diye ama onlar 10 günden evvel salmadı yoksa kesin 3 gün sonra dönerdim

Allah yardımcın olsun kuzum bende şimdi ütülerime girişeyimde ancak biter

Tebrik ederim cok sevindim aynen devam. İnşallah eriyip gider kilolar darısı başımıza

slm arkadaslar tebriler icin cooook teskurler ben bu aksam gidiorum ins dua edin kizlar rahat gideyim artsiz geleyim 19gun sonra gorusuruz ins hepinize eksili gunler diliyorum sizi cok ozlucem eminim hepiniz allaha emanet olun

hoşgeldin canım bende bi hafta oldu geleliinternete kavuşalı benimde birikmiş kilolar var hadi başlayalım artık
bildirimimi yapayim simdiden daha fazla girenmem artik cookisim war
baslangic:94.8
gecen hafta:84.ayran duetine basladigimda 83.7
bu hafta:81.5
guden:2,5
toplam giden:13,3
spor yurus +bazen spor

süper bibildirim yaaa harikaaa bende yacam bana neee bana neee:)

Kızlarr merhaba bugun hıc gelemedım kalktım 12 de mısafırle bırlıkte o gıtmeden baska mısafır bugun menum de berbat fezaycım muhtesemsın sımdı de esıme yemek yapıcm ben menumu hemen yazıp cıkayım
Menum
12:00
Sekerlı turk kahvesı
2 dıyet bıskuvı

13:00 elma bıtkı cayı

15;00 kızılcıklı wasa

16:00 ton balıklı marul lımon
1 parca ekmek

Akşam haşlanmış yoğurtlu makarna

Spor sonrası elma ya da seftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…