Huhuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Ben bir güzel yüzdüm geldim sonrada akşam yemeğimi yedim kendimi buraya attım hazır eşim maç izlerken
Aslında şimdiden uykum var ama direniyorum
Ha gayret canım Allah yardımcın olsun inşallah bir hafta sonra annenlerin yanında çok güzel dinlenirsinO gelişleri bilirim bizde 1 ay evvel başlardı telaşı babam bir yandan söylenir anneme yine ne bulduysan doldurdun bir senede elim boş gideyim diye hatta şu andada öylelermiş ay sonunda gelecekler ya babam anamı şikayet ediyor bıktım bu kadından diye annemde o yokken ay size şunu aldım, yok çocuklara bunu aldım dur baban gelmeden saklim onları der devamlı
Tatlı bir savaş olur evin içinde
Hakikaten baya pahalıymış eniştem haklı
Şaka bir yana ama Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve bol rızık nasip ederde sende gönlündekilerin hepsini alabilesin ...Aminnnnnnnnn
Korkmaaaaaaaaaa biliyorsun stres artı olarak döner bizlereRahat ol vermişsindir hem vermemiş bile olsan ki imkansız bütün organlarının temizlendiğini farz et üstelik metabolizmanı şok ettin o yüzden kesin gitmiştir takma kafana sabah ola hayır ola
tabii ki canım bunu en iyi sen hissdersin zaten kesinlikle yanlış anlama benim demek istediğim diyet yapma değil şok diyet yapmaydı
ayyy bu erkeklerrrrr ord bulaşık varsa bi zahmet sıvayacak kolları karın olmuş 7 aylık orda olan bulaşığın hesabı mı sorulur bi de bööyle şeyler tembellik yaptığın güne denk gelmez çalışır didinir yorulursun bişey eksik kalır ona kusur bulunur ya ön çok ona uyuz oluyom ben
süperrr
ayyy süpersiniz kızlar yaaaa yarın ki sonucu bende çok merak ediyorum bakalım neler olmuş cuma günü bende yapıcam biliyosunuz
Kızlar ben de şu ayran diyetinin sonuclarini çok Merak ediyorum. İnsan o kadar emek sarfedince iyi sonuçlar bekliyorum hakettim diyor
İnşallah güzel güzel gitmiştir kilolar:)
Direndiyet) Yuzme gerçekten çok iyi geliyor. Ben bu yaz ameliyat oldugum icin sadece 1 hafta yuzebildim şimdi de okul açılıyor havalarda serinliyor.Kilo vermesem bile en azından sıkılasiyordum.
ay çok kötü olmuş acaba başka bi sıkıntı varda eski ev sahibi ondan mı bir araya getirmiyo sizi. resmen evi alsan daha ucuza gelecekmişkızlar ya evi tuttuğuma pişman oldum çok canım sıkkın
emlak piyasasını biliyosunuz ev kiralayınca 1 kira da emlakçıya veriliyo zaten 3-4 aylığına tutucam diye sahibinden aradık ev satılıktı ama satamamış bari kiraya vereyim demiş ev dükkan üstü birinci katta meğer öyle olunca residence larda ofis şeklinde geçiyomuş bilmiyoduk girdik içeri herşey iyi verdik depozito kirayı başladık temizliğe su var elektrik yok açtıralım dedik kadının annesi düşmüş hastanedeymiş dask lazım getiremiyo kontrat yok 2 gün sonra geldi elektrik saati yok haydi tedaşa gittik 130 borç var dediler biz yeni abonelik alcaz dedik işyeri orası ticarethane nonuzu getirin dediler ev olarak tuttuk dedik o zman en iyisi ev sahibi borcu yatırsın bu abonelik üzerinden devam edin dediler yatırdık parayı kadını arıyoruz gelmiyor abisi vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama bahtsızlığa bakar mısınız
suyu açtıralım dedik 240 borç çıktı tam yeter artık diye arıyacakken kadın aradı evi satıyorum diye.. yeni ev sahibi bizim kalacağımıza tamam demiş ama 2-3 aylığına kalacağımızı bilmiyo ve ev sahibi onlarla bizi karşılaştırmıyo tel istiyoz vermiyo yeni alacak olan akıllılar da gelip bi sorun var mı diye sormuyo çıldıracağımmmmm
bende havuza yazılsammı diyorum ya 2-3 aylığına
Bu arada Cumartesi gununden bu yana tüm yediklerim:
1.gün
→6 kase çorba
→3 incir
→2 elma
→3 nektar
→2 mor erik
→kuru meyve
yarım dilim sucuk
2. gün
→ 5 kase çorba
→3 havuç
→2 salatalık
→1 tane mantarlı mor lahanali kumpir
→1 tabak semiz otu yemeği
Az şekerli türk kahvesi
3. gün
→5 kase çorba
→1 tabak kabak yemeği
→1 portakal
→5 incir
→1 elma
→1 nektar ve erik
→2 havuç
→1 tabak salata
2 parça pide
ve bugun
5 kase çorba
5 incir
1 elma
1 salkım üzüm
4 muz ve 1 litre yagsiz süt
Kızlar ben de şu ayran diyetinin sonuclarini çok Merak ediyorum. İnsan o kadar emek sarfedince iyi sonuçlar bekliyorum hakettim diyor
İnşallah güzel güzel gitmiştir kilolar:)
Direndiyet) Yuzme gerçekten çok iyi geliyor. Ben bu yaz ameliyat oldugum icin sadece 1 hafta yuzebildim şimdi de okul açılıyor havalarda serinliyor.Kilo vermesem bile en azından sıkılasiyordum.
ay çok kötü olmuş acaba başka bi sıkıntı varda eski ev sahibi ondan mı bir araya getirmiyo sizi. resmen evi alsan daha ucuza gelecekmiş
ay öyle bi imkanınız varsa hiç durmayın derim. senin içinde biraz vakit geçirme gibi de olur. malum kocan olmayacak yanında. hakikaten sıkılmayacan mı? ya bu arada benim bi teyzem var iki gün önce tüp bebek tedavisinde yükleme yaptılar. onun durumu biraz zor ama eğer sonuç olurda pozitif olursa sana da bildirecem ikiniz içinde çoook dua ediyorum inan bana. teyzem daha önce 3 kere yaptırdı ama meğerse kandırmışlar onu. gaziantepte yaptırmıştı. şimdi istanbul da yaptırdı ama antepte rahmine büyük zarar vermişler o yüzden embriyo rahime tutunamayabilirbakalım sonucu dört gözle bekliyoruz. allah size en kısa zamanda nasip eder inşallah bebek sahibi olmayı canım
kizlaaaaarrr iki kilo gitmis iki gunde suanda 81.5 hatta 2.2grm gitmisss herkese tawsiye ediyorum hic acikmadim iki saatte bi uedim ikinci gun kahwede ictim oooohhhhh mis duran kilomuda bozdu ben her ay yapicam nkizlar
günaydın kızlarr
ben geldimmm
elma şekerim
ceco
ayyüzlüm
sevilcan
melankoli
ist 87
vintersun
vee
tüm kızlarr
unuttunuzmu yoksa beni:26:
ben hepinizi çoook özledimmm
bayramdan beri gelemiyorum..yatılı mmisafirlerim vardı,1 aydır bende .. çoluk çocuk pc yi görmedim bile .tabi bana pahalıya mal oldu 2 kilo almışım ama az bile bence .misafir olunca pasta börek hemen hergün yendi soınuç bu.amaaa artık son kızlar sizin desteğinizle kaldığım yerden devam :13:..
canımm benimm yok ölmedim ,öldürmedim ama öldürmek için ellerinden geleni yaptı hatunlar 2 ay kaldı görümce hanım üstüne benim kız kardeşim geldi son 1 aydırda onlar vardı ..kız nerdesin sen öldün mü kaldın mı yoksa görümceni öldürdün de hapsemi attılar seni? gördüğüme sevindim
Üzülme canım en kısa zamanda verirsin o iki kilocuğu
Maşallah ne misafirmişkayıtlarınıda aldırsalarmış
Anam bayılırım misafire aslında ama 1 ay biraz fazla beebirde dediğin gibi bana artı olarak döncekse o misafiri kabul etmim ben
anammm cecomm
ne özledim kızzz
1 ay kardeşim kaldı görümce 2 ay birincilik görümcemin daha gidesi yok hatunun,allahdan okul açılıyuor yoksa kurbam bayramını yapmadan gitmiycek ama yerini rezerve yaptı hatun 15 tatilinde burda
kizlaaaaarrr iki kilo gitmis iki gunde suanda 81.5 hatta 2.2grm gitmisss herkese tawsiye ediyorum hic acikmadim iki saatte bi uedim ikinci gun kahwede ictim oooohhhhh mis duran kilomuda bozdu ben her ay yapicam nkizlar
hoşgeldin canım bende bi hafta oldu geleliinternete kavuşalı benimde birikmiş kilolar var hadi başlayalım artıkgünaydın kızlarr
ben geldimmm
elma şekerim
ceco
ayyüzlüm
sevilcan
melankoli
ist 87
vintersun
vee
tüm kızlarr
unuttunuzmu yoksa beni:26:
ben hepinizi çoook özledimmm
bayramdan beri gelemiyorum..yatılı mmisafirlerim vardı,1 aydır bende .. çoluk çocuk pc yi görmedim bile .tabi bana pahalıya mal oldu 2 kilo almışım ama az bile bence .misafir olunca pasta börek hemen hergün yendi soınuç bu.amaaa artık son kızlar sizin desteğinizle kaldığım yerden devam :13:..
bildirimimi yapayim simdiden daha fazla girenmem artik cookisim war
baslangic:94.8
gecen hafta:84.ayran duetine basladigimda 83.7
bu hafta:81.5
guden:2,5
toplam giden:13,3
spor yurus +bazen spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?