malzemeler nelerdi canım çıkıp almam lazım ev yeni yiyecek yok
Kızlar ben de 87,4 geliyorum tratıda.Ve de zayıflamak istiyorum hem de çok.Beni de aranıza alırmısınız
Aldık bıle hoşgeldın cnm nasıl bi diyet yapmayı düşünüyosun spor neler yapacaksın
Yogurt nohut bugday salatalık cnm bıde taze nane al bulabılırsen daha gusel oluyo
Kızlar ben de 87,4 geliyorum tratıda.Ve de zayıflamak istiyorum hem de çok.Beni de aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım bu kararlılığın zayıflayıncaya kadar sürsün inşallah
nane bulamadım ama diğerlerini aldım sen hangisini yapıyosan beraber yapalım bana da kaçacak yer kalmaz:)
İnşallah siz neler yapıyorsunuz bana önerebileceğiniz birşeyler var mı?
Ben ekmek yemiyorum.Nerdeyse 1 aydır.1 ay öncesinde 93,5 geliyordum.5 kilo kadar verdim.Ama tam bir disipline olamadım.spor yapmıyorum.Ama yapmayı çok istiyorum.Ciddi bir program lazım bana.
tesellin içim sağol cecooommCanım üzülme eminim emniyet kemerini takmıştır şöför ama dediğin gibi daha ufak sanki kuzu :44: Benim yeğenler 2008 doğumlu ve bu sene daha yeni ana okuluna başladılar. Ne bileyim benim cadı her ne kadar koca karı gibi olsa seneye veremem daha anaokulunabiraz daha büyüyüp kendini savunmayı öğrensin birde nasılsa daha çoook okuyacaklar bıkmasın erkenden diye düşünüyorum ama bellide olmaz bakarsın zorunlu olur mecbur veririm. He benim şansıma okul aynı sokakta tabi bu durumda ben götürmek zorundayım
Merak etme öğlen uykusu gelirsede eminim orada çocukların şekerleme yapacakları alanda vardır
Bence servis şöförünün telefonunu al bir dahakine ve olmadı tembihle okula sağ sağlım varınca çağrı atsın sanagörümcem öyle yapıyordu ilk sene çocukları okula başladığında yada en kötü ihtimal bir bahaneyle arar sen sorarsın sorunsuz vardınızmı diye
ayyüzlümmmm ne demezsin sen öldüm öldüm dirildim..aman zayıflama topiklerine gelmesin. hani şeye gelebilir nazardan nasıl sakınılır topikleri
benimki nisan 2009 doğumlu. okulda müdür yardımcısı ile babası görüşmüş. adam çok küçük boş ver şimdi gönderme demiş. bizde vaz geçtik bu sene göndermekten. seneye anasınıfı öbür sene 1. sınıfa gönderecez. ama korkma serviste bişe olmaz inşallah. şöför o kadar dikkatsizlik yapmaz heralde. ama bırakmak ve ayrılmak çok zor bi duygu. sanki senden ayrı başına hep kötü bişe gelecekmiş gibi:18::18::18::18:
allah tüm istediklerini en güzelinden almayı nasib eder işallah ..doğumdan önce hepsi alınır işallah canımmoyyyy yoruldum yaw. misafir odasına girdim temizliğe. taban kaldı onu da yapaydım iyiydi. hoş temiz kalmayacak ama neyse. yemeği burda yiyoruz her yer haliyle batıyo. mutfağa alalım dedim masayı bizimki oralı olmadı. mutfağa masa alayım dedi biliyom al desem plastik masa sandalye alacak. bende cam olanlardan istiyorum. o yüzden kabul etmedim. zar zor burda idare edecem. önce beşik aldıracam sonra yatağımı değiştirmem lazım şaftı kaymıştaen son masa sandalye. offf ihtiyaç hiç bitmiyor hiç.
allah kavuştursun iremimmkocamı uğurladım sabah
Allahım kimseye eksiklerini göstermesin eve geldim bomboş çiko arkama bakıyo kocam girecek mi diyegirmeyince puffladı yattı bende bi ağlama krizi bu sefer geldi yalıyo ağlama der gibi..daha da bi koyuverdim kötüyüm çokkk
Bıde mercımeklı bulgurlu var ama fezaycımla buna baslamıştık bununla 2.2 kg verdı ben bugdaylı yıyebılıyorum sen ıstersen bulgur yesıl mercımek ve nohutlu da yapabılırsın birde yumurtan yoksa yumurta al ıkı sabah kahvaltıda yumurta yenılıyo cnm
Ayran detoksu cnm yarın baslıyoruz cuma cumartesi yapıcaz yaparsan beklerizz :)))
ela elaa
kesin yapmam lazımson 1 aydır ipin ucu iyice kaçtı ama cumartesi annemlere gitmem lazım pazardan sonra yapmalıyım 3 günmü yapılıyordu canım
siz yapın bende arkanızdan gelirim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?