80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bıde mercımeklı bulgurlu var ama fezaycımla buna baslamıştık bununla 2.2 kg verdı ben bugdaylı yıyebılıyorum sen ıstersen bulgur yesıl mercımek ve nohutlu da yapabılırsın birde yumurtan yoksa yumurta al ıkı sabah kahvaltıda yumurta yenılıyo cnm

Son düzenleme:
Aldık bıle hoşgeldın cnm nasıl bi diyet yapmayı düşünüyosun spor neler yapacaksın

Ben ekmek yemiyorum.Nerdeyse 1 aydır.1 ay öncesinde 93,5 geliyordum.5 kilo kadar verdim.Ama tam bir disipline olamadım.spor yapmıyorum.Ama yapmayı çok istiyorum.Ciddi bir program lazım bana.

İnşallah siz neler yapıyorsunuz bana önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Belırlı bı dıyet degıl benım kı cnm ben kalorileri ve sebze karbonhıdrat ve protegını dengelemeye calısıyorum yarın ayran dıyetıne baslıyoruz ıkı gun suruyo sok dıyet malzemelerın varsa sende baslayabılırsın cnm gecen hafta yapan fezay arkadasımız ıkı gunde 2.2 kg verdı birde yedıklerımızı burdan hergun paylaşıyoruz bırbırımızden ornek menuler gorebılıyoruz spor olarak genelde bızım topık leslıe sensone la yuruyus yapıyo ben leslıe ve pılates yapıorum sımdı bı sura bısıklet ve pılatese baslıcam ayran dıyetıne baslıcak olursan yarın sabah tan baslıyoruz haberın olsun

Arkadaslar bende buraya baslamadan once hep okurdum ve uye olmazdım hergun goruyorum baya zıyaretcı okuyo bu topık gercekten cok verımlı ben ıkı aydır yapıyorum dıyetı ve burdakı paylasımları ve baya verımlı gecıyo 7.5 kılo vrdım ve sıkılmadan dıyetı kendıme dert etmeden bence hıc vakıt kaybetmeden uye olun ve zayıflamak ıstıyosanız bı adım atın :)))

Ben ekmek yemiyorum.Nerdeyse 1 aydır.1 ay öncesinde 93,5 geliyordum.5 kilo kadar verdim.Ama tam bir disipline olamadım.spor yapmıyorum.Ama yapmayı çok istiyorum.Ciddi bir program lazım bana.

Cnm bız dıyetımız de ekmek yıyoruz az ama yıyoruz o da vucuda gereklı sıyah bol tahıllı ekmeklerı tercıh edıyoruz hem daha cok tok tutuyo hemde yararlı cunku hıc ekmek yemezsen vucut ıllakı eksıklıgını hıssedıyo sadece makarna pilav ve ptates yersen yanında ekmek yeme kahvaltıda 2 dlm ogle 1 aksam 1 4 dlım yıyorum ve ıkı ayda 7.3 kg verdım ama herseyden az az yedım yanı ozledıgım bı yıyecek yok ole bırden kesme cnm

tesellin içim sağol cecooomm
servisin nosu var bende 2 kez aradım zaten hem öğretmeni hem servisi.öğretmen merak etmememi kızımın iyi olduğunu ağlarsada onu teselli edebiliceni söyledi.
ama beni kim teselli edicekki.....
4 e dadar uyudum çok sıkıntılanıp hasta oldum bu gün ,resmen kalp krizi geçiriyormuşum gibi hissettim kendimi .çarpıntı baş dönmesi içimin daralması ağladım durdum.. ve çareyi yatıp uyumakda buldum

offffff offf neyseki 4 de kızım çok mutlu geldide içim ferahladı...

ayyüzlümmmm ne demezsin sen öldüm öldüm dirildim..
ne zormuş ayrılmak meğer.unutmuşum büyük kızda ana okuluna evimin karşısındaki okula vermiştim ,servis sıkıntısı yoktu .
ee istediğim zaman gidebiliyordumda,,hatırlamıyorum bu kadar sıkıntı olmuşmuydu eee tabi o zaman 6 yaşındaydı kızım bu kız küçük daha..

yalnız beb ana okuluna vermedim kızı,kreşe verdim..akşama kadar evde çok sıkılıyor 7 24 televizyon başında pepe kayu izliyor gece 11 demeden yatmıyor çizgi film izlemekden sabahda 6 da kalkıt tv aç diye bağırıyor ....eeee arkadaş yok konşu yok gezme yok çocukda tv bağımlısı oldu,,açıkçası bundan kurtulması için göndericem kreşe ,,bide din eğitimi verdikleri için dün besmele çekmeyi .su içmeyi,sofrada elhamdülillah demeyi öğrenmişler.evdedeöğrenir ama bilmiyorum hatamı ediyorum
allah tüm istediklerini en güzelinden almayı nasib eder işallah ..doğumdan önce hepsi alınır işallah canımm

benimde ev için hain planlarım var ama du bakalım benim herif yaparsa ...bi ev alalım diyorum yok .kooparatife girelim yok .benim

ev dar 2 oda yarım salon..yukarsı kv ev 5 oda saray yavrusu benim evin yarısı dükkana alınmış bu hale gelmiş..kv lere siz bizim e

vde oturun kimseniz yok 3 kişisiniz 1 odayı kullanıyorsunuz4 oda boş diyoruz

ııııııııhhh nuh diyor peygamber demiyorlar ..kocaa evi zaptettiler halbuki hiç misafir bile almazlar hep benim evde ağılanır m

isafirleri.gelen yatak odamda namaz kılar eee evde yer yokki 1 yatak odası 1 i çocuk odası 1oturma odası..bende kaleyi içden

fethetmeye karar verdim ..madem aşağı inmiyorlar ben yukarı tünel açar çıkarim

yukardaki fazla 2 odayı fethetme derdine düştüm ..mediven yapıp yukarı odalara çıkarsam .yatak odaları olur vee benim dublex e

vim olur tabi bir misafir odam birde oturma odam olur ..bu durumda benim koca olmayam misafir odama koltuk takımı ve perde almak zorunda kalırr ,,hayali bile güzell ..ahhhhh ahhhhhhh .

şimdi duyum olucaktıki bana bir plan çizsim merdiven nerden nerden nasıl kurulur göstersin..ahhh duyumm ahh
allah kavuştursun iremimm
ağlama sen ,bugün ayrılık günümü ne bak bende kızımdan ayrı kaldım bi süre

işallah tez zamanda kavuşursun eşine işallah bu sürede fıstık gibi kilo verirsin canım

elaaa ne yapıyorsunuz söyleyinde bende yapıyım kızlarr
bu arada elma şekerim yokmu kızlarrr

Ayran detoksu cnm yarın baslıyoruz cuma cumartesi yapıcaz yaparsan beklerizz :)))

ela elaa
kesin yapmam lazım son 1 aydır ipin ucu iyice kaçtı ama cumartesi annemlere gitmem lazım pazardan sonra yapmalıyım 3 günmü yapılıyordu canım
siz yapın bende arkanızdan gelirim canımmm

bir menü patlatıyım kızlar
sabah
3 dlm ekmk
1 dlm peynir
domates
1 yumurta
3 zeytin
öğlen
3 kurabiye
2 kuru pasta
akşam
5 kaşık pirinç pilavı
5kşk kavurma
gece 2 şeftali

3 lt suu
nasıl kızlar
iyice cozutmuşum dimi

amabu az yemiş halim iftiharla yazdım ne yedim şu ,1 ay kızlarr ne yedimm benn:26:

Menüm
Sabah 5 kasık sade nesfit yarım bardak sut 10 cıg badem tarcın yarım şeftali karışımı

Ara 1 mandalin

Öğle 5 minik etsiz çiğ köfte 1 ınce lavas kagıt gıbı olanlardan
1 bardak ayran

Ara kızılcıklı wasa

Akşam 1 parça tavuk ızgara
1 dlm ekmk
1 kase yoğurt
3 kucuk salatlk tursusu
1 tk hardal

Suan sapıttım ıkıncı wasa yı yıorum kan şekerım yerlerde

9 da 1 saat kondisyn bısıkletı ( intikam eşliğinde ):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…