80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmm

yanında süt iç şekerini düzenlesin
ama canım nasıl turşu istedi bilsennnn
offf sanki aşeriyorum bidonlarla turşu kurdum ama henüz olmadı yarın ilk iş bimden turşu almak olsun yoksa olmamış turşuşarı yiycem

Bende kurdum canım ama yaparken yaz tursusu da kurdum gecen hafta bu hafta oldu hemen actım antalya cok sıcak oldugu ıcın hemen oluyo tursular :)

süpermiş bende 1 ayda aldığım 2kiloyu versem yeter
işallah bizdede işe yarar

gel canım gel bak istersen haftaya yap ara verenler de liste için bekliyolar ya 2 hafta sen bu hafta bekle öbür haftanın listesi için bildirim yapacağında yapar süper bi sonuçla gelirisin.....

ela napıyoz şimdi ne kadar ne kadar ayarlıyoz:) dur ya netten baksam ya seni rahatsız edip duruyom

Selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm

Akşam yemeğinden sonra bir iki eksik için markete gidip geldik bir koşu
Anam her gün birşey eksik tam kasaya geldik yoğurt unutmuşum tabi benimki sinir olur öyle şeye hemen kıvırdım amannn yarın zaten olmasada olur artık yarın akşam sen gelirken alırsın diye Allahtan hemen gülmeye başladı anlaşıldı yarında eli boş gelemiyeceğiz diye

Kızlar ben de 87,4 geliyorum tratıda.Ve de zayıflamak istiyorum hem de çok.Beni de aranıza alırmısınız

Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

kızlar nasılsınız, benı sorarsanız gecen hafta ıstahım yoktu bu hafta ıse yemeklerden hıncımı çıkartıyorum daha doğrusu abur cuburla çıkartıyorum cıpsydı cıkolatasıydı gıdyor gercı mıdemden dolayı rahatsızım yedıgım durmuyor mıdede ama toparlayamıyorum kendımı

Bir an once kendıne gel kuzum soyle bı dusuun ne kadar canın yanarsa yansın ılk once kendını dusun sılkelen ve yarından ıtıbaren burda gormek ıstıom senı once kendın herzmnnnnn

vay be geçen sezon bu saatlerde bi duyum vardı. kocalarımızı polat alemdara teslim eder biz muhabbetin belini kırardık hey gidi günler hey

Kızlarr hep kılo hep kılo aklıma bısey geldı sıze sorayım dedım belkı bı fıkrı olan vardır senelerdır sıyah kullandığım saclarımın rengını degıstırmek ıstıyorum en son hazıranda boyadım denız havuz gunes bıde sıcaktan gunde 3 duş baya acıldı aktı boya bugday tenlıyım sızce hangı renk yakısır kızıllık olan kahveleri sevmiorum kızıl bakırda esım sevmıo aslında sıyahtan baska hıc bır renk sevmiyoda ben alıştırdım aslında en son boyadıgım tarıhten ıtıbaren bı 6 ay beklıım dıyorum ama dayanamıyorumda napsam bılemedım

canım toparlanamadın mıdüzelmedi mi aranız??
Cnm benım sıyah ekmek kalmamış kahvaltıda yarım dılım ısparta ekmegı yesem olur herhalde dımı
aaa ben siyah ekmek olduğunu bile bilmiyodum bende normal ekmek var yarım dilim yiyim bari
bu arada ısparta ekmeğini nerden buldun kızz nerdesin sen?
vay be geçen sezon bu saatlerde bi duyum vardı. kocalarımızı polat alemdara teslim eder biz muhabbetin belini kırardık hey gidi günler hey
he yaaa tatilden de döndü ama gelmiyo buralara hainn kulağı çınlarda gelir bariii
canım resimden ten rengim belli olmuyo ama bende bi siyah bi kızıl kullanıyorum büyüleyci kızılmıydı neydi onu kullanıyorum siyah aldım şimdi malum eşim gitti yarın kuaföre gidip saçlarımı kestircem evde de boyayacam depresyon belirtileri

Antalyadayım cnm eşim arada gidiyo o getiriyo bende kendım boyuyorum suan baya aktı ama dırenıyorum beyazım yok yaza kadar beklesemm denız fılan ıı ce acılır kendı sacım da gelır hıc gerek kalmaz aslında ama ruh halıme baglı

ben kızıl kullandım ama nefret ettim. çok akıyo yaw. sürekli boyamak istiyo. ee haliyle saçlar keçeleşiyo. kurtulabilmek için saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım. ben şu doğumu yapimde saçları sarı yapacam çoook seviyorum. eşim kızılı beğendi ama onun değil benim beğenim önemli bildiğim kadarıyla en azından burda siyahın üzerine tutmaz diye başka boya atmıyolar ama. sen aktı diyosun bilmiyorum.:44::44::44:

bari ilk bildirimi yapayım diyecem ama tuhaflık var bildirimde. dün tartıldım 86.5 geliyodum bu sabah tartıldım 88 i gördüm şok oldum. acaba dün iş yaptım vede temiz yoruldum şu anda da ellerim kocaman dudaklarım silikonlu gibi anlayacağınız bomba gibiyim.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 88
gelen: 2000 gr
toplam gelen: 2500 gr
hedef: ne hedefi kardeşim davul oldum
size dedim sondan birincilik benim kimseye kaptırmam uhahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…