Ikı gun yapılıyo cnm fezay 2.2 kg verdı ıkı gunde
afiyet olsun canımmmMenüm
Sabah 5 kasık sade nesfit yarım bardak sut 10 cıg badem tarcın yarım şeftali karışımı
Ara 1 mandalin
Öğle 5 minik etsiz çiğ köfte 1 ınce lavas kagıt gıbı olanlardan
1 bardak ayran
Ara kızılcıklı wasa
Akşam 1 parça tavuk ızgara
1 dlm ekmk
1 kase yoğurt
3 kucuk salatlk tursusu
1 tk hardal
Suan sapıttım ıkıncı wasa yı yıorum kan şekerım yerlerde
9 da 1 saat kondisyn bısıkletı ( intikam eşliğinde ):))
afiyet olsun canımmm
yanında süt iç şekerini düzenlesin
ama canım nasıl turşu istedi bilsennnn
offf sanki aşeriyorum bidonlarla turşu kurdum ama henüz olmadı yarın ilk iş bimden turşu almak olsun yoksa olmamış turşuşarı yiycem
süpermişbende 1 ayda aldığım 2kiloyu versem yeter
işallah bizdede işe yarar
ela napıyoz şimdi ne kadar ne kadar ayarlıyoz:) dur ya netten baksam ya seni rahatsız edip duruyom
Canım ben 8 kasık bugday hasladım 4 kasık haslanmış nohut 2 salatalık ve ayranı bıras koyu yaptım ıcıne nane ve pulbıber ekledım
tamamdır bende başlıyorum hazırlıklara
Kızlar ben de 87,4 geliyorum tratıda.Ve de zayıflamak istiyorum hem de çok.Beni de aranıza alırmısınız
kızlar nasılsınız, benı sorarsanız gecen hafta ıstahım yoktu bu hafta ıse yemeklerden hıncımı çıkartıyorum daha doğrusu abur cuburla çıkartıyorum cıpsydı cıkolatasıydı gıdyor gercı mıdemden dolayı rahatsızım yedıgım durmuyor mıdede ama toparlayamıyorum kendımı
canım toparlanamadın mıdüzelmedi mi aranız??kızlar nasılsınız, benı sorarsanız gecen hafta ıstahım yoktu bu hafta ıse yemeklerden hıncımı çıkartıyorum daha doğrusu abur cuburla çıkartıyorum cıpsydı cıkolatasıydı gıdyor gercı mıdemden dolayı rahatsızım yedıgım durmuyor mıdede ama toparlayamıyorum kendımı
aaa ben siyah ekmek olduğunu bile bilmiyodum bende normal ekmek var yarım dilim yiyim bariCnm benım sıyah ekmek kalmamış kahvaltıda yarım dılım ısparta ekmegı yesem olur herhalde dımı
he yaaa tatilden de döndü ama gelmiyo buralara hainn kulağı çınlarda gelir bariiivay be geçen sezon bu saatlerde bi duyum vardı. kocalarımızı polat alemdara teslim eder biz muhabbetin belini kırardık hey gidi günler hey
canım resimden ten rengim belli olmuyo ama bende bi siyah bi kızıl kullanıyorum büyüleyci kızılmıydı neydi onu kullanıyorum siyah aldım şimdi malum eşim gitti yarın kuaföre gidip saçlarımı kestircem evde de boyayacam depresyon belirtileriKızlarr hep kılo hep kılo aklıma bısey geldı sıze sorayım dedım belkı bı fıkrı olan vardır senelerdır sıyah kullandığım saclarımın rengını degıstırmek ıstıyorum en son hazıranda boyadım denız havuz gunes bıde sıcaktan gunde 3 duş baya acıldı aktı boya bugday tenlıyım sızce hangı renk yakısır kızıllık olan kahveleri sevmiorum kızıl bakırda esım sevmıo aslında sıyahtan baska hıc bır renk sevmiyoda ben alıştırdım aslında en son boyadıgım tarıhten ıtıbaren bı 6 ay beklıım dıyorum ama dayanamıyorumda napsam bılemedım
canım toparlanamadın mıdüzelmedi mi aranız??
aaa ben siyah ekmek olduğunu bile bilmiyodum bende normal ekmek var yarım dilim yiyim bari
bu arada ısparta ekmeğini nerden buldun kızz nerdesin sen?
he yaaa tatilden de döndü ama gelmiyo buralara hainn kulağı çınlarda gelir bariii
canım resimden ten rengim belli olmuyo ama bende bi siyah bi kızıl kullanıyorum büyüleyci kızılmıydı neydi onu kullanıyorum siyah aldım şimdi malum eşim gitti yarın kuaföre gidip saçlarımı kestircem evde de boyayacam depresyon belirtileri
Kızlarr hep kılo hep kılo aklıma bısey geldı sıze sorayım dedım belkı bı fıkrı olan vardır senelerdır sıyah kullandığım saclarımın rengını degıstırmek ıstıyorum en son hazıranda boyadım denız havuz gunes bıde sıcaktan gunde 3 duş baya acıldı aktı boya bugday tenlıyım sızce hangı renk yakısır kızıllık olan kahveleri sevmiorum kızıl bakırda esım sevmıo aslında sıyahtan baska hıc bır renk sevmiyoda ben alıştırdım aslında en son boyadıgım tarıhten ıtıbaren bı 6 ay beklıım dıyorum ama dayanamıyorumda napsam bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?