bari ilk bildirimi yapayım diyecem ama tuhaflık var bildirimde. dün tartıldım 86.5 geliyodum bu sabah tartıldım 88 i gördüm şok oldum. acaba dün iş yaptım vede temiz yoruldum şu anda da ellerim kocaman dudaklarım silikonlu gibi anlayacağınız bomba gibiyim.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 88
gelen: 2000 gr
toplam gelen: 2500 gr
hedef: ne hedefi kardeşim davul oldum
size dedim sondan birincilik benim kimseye kaptırmam uhahahahaha
selamun aleyküm arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik??kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldu mu??
kızlar nasılsınız, benı sorarsanız gecen hafta ıstahım yoktu bu hafta ıse yemeklerden hıncımı çıkartıyorum daha doğrusu abur cuburla çıkartıyorum cıpsydı cıkolatasıydı gıdyor gercı mıdemden dolayı rahatsızım yedıgım durmuyor mıdede ama toparlayamıyorum kendımı
Kızlarr hep kılo hep kılo aklıma bısey geldı sıze sorayım dedım belkı bı fıkrı olan vardır senelerdır sıyah kullandığım saclarımın rengını degıstırmek ıstıyorum en son hazıranda boyadım denız havuz gunes bıde sıcaktan gunde 3 duş baya acıldı aktı boya bugday tenlıyım sızce hangı renk yakısır kızıllık olan kahveleri sevmiorum kızıl bakırda esım sevmıo aslında sıyahtan baska hıc bır renk sevmiyoda ben alıştırdım aslında en son boyadıgım tarıhten ıtıbaren bı 6 ay beklıım dıyorum ama dayanamıyorumda napsam bılemedım
bari ilk bildirimi yapayım diyecem ama tuhaflık var bildirimde. dün tartıldım 86.5 geliyodum bu sabah tartıldım 88 i gördüm şok oldum. acaba dün iş yaptım vede temiz yoruldum şu anda da ellerim kocaman dudaklarım silikonlu gibi anlayacağınız bomba gibiyim.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 88
gelen: 2000 gr
toplam gelen: 2500 gr
hedef: ne hedefi kardeşim davul oldum
size dedim sondan birincilik benim kimseye kaptırmam uhahahahaha
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman bir Günaydın ve hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak en kısa zamanda önünüze sunsun inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Gelelim bildirimime
Bir kaç güne kadar regl olacağımdan maalesef bu hafta yine aynısyım
Moralimi bozmuyor ve aynen devam ediyorum
Rabbim hepimize şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine incecik olup hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Hedef; 85 ( ilk hedef diyelim )
Spor; 45 dakika yüzme, 80 dakika fitness, 120 dakika yürüyüş ( 3 günlük sporum )
Canım ne olur artık biraz toparlanmaya çalış bak git gide daha fazla uzaklaşıyorsun sağlıklı beslenmeden. Bak miden bile isyan ediyor artıkGerekirse bir psikatre git yada bir psikoloğa bari uzman biri belki sana destek olarak şu dönemi daha rahat atlatmanı sağlar
Unutma burada seni çooooooooook seven bir sürü yoldaşın var
Canım siyah iyice aktıktan sonra kumralı dene istersen yada büyülü kahve hem siyah insanı çok sert mizaçlı gibi gösteriyorbiraz yumuşamış saç rengin hem çok dikkat çekmez ben buradayım diye bağırmaz reng hemde eminim eşinde alışır
Kuzum niye üzülüyorsun şurda kaldı iki ayın ne güzel çok fazla kilo almadan kuzucuğunu çucağına alıp doğumdan sonrada fazlasını emzirirken vereceksin
Kızlar ben dün sabah 87,4 geldim.ohh ne güzel.Bugün hooop 88,8.bu ne şimdi yaaa.Regl dönemim yeni bitti.Çok sinirlendim.
canim kafani takma ..o durumlar bende cok olur..heleki diete basliyayim birde üstüne spor verecegime günlük yarim Kilo fazlam cikar..ama kararli devam edince düsmeye baslar..ha birde yediklerimiz iki gün sonra tartida etkisini gösteriyormus...2önceki iki günü gönden gecir bakayim ne yedin ne ictin
Çok tuhaf bir metabolizmam var benim.Karbonhidrat bana hiç iyi gelmiyor.Bunu bir kez daha fark ettim.Sadece patates.Oda haşlanmış ya da fırında.Onun dışında olmuyor arkadaş.Direk tartıda gül cemalini kilo olarak gösteriyor.
Çok tuhaf bir metabolizmam var benim.Karbonhidrat bana hiç iyi gelmiyor.Bunu bir kez daha fark ettim.Sadece patates.Oda haşlanmış ya da fırında.Onun dışında olmuyor arkadaş.Direk tartıda gül cemalini kilo olarak gösteriyor.
bak ne güzel cözmüssüm olayi iste...o Zaman karbonhitratlara stop demeyi ögreneceksin...demesi ne kolay insan pilav makarna ekmek yöresel köftelerden yemedikten sonra niye yasasinki...ay bende cokmu abarttim ya:26::26::26:
yuh olsun bana yani..3.denemede ancak Dogru yazabilmisim METOBOLIZMAyiyinede benim petobolizmam kadat tuhaf olamaz....bendeki metobilizma ters isliyor...bir ara bütün cabalarima ragmen olumlu bir gelisme olmayinca satmisim anasini nedir bu kardesim yok diet spor falan dedim...allahim iki gün kebaplar ekmekler yangelip yatmalar..tabi benim ruhumu özgür birakisim en fazla iki gün sürdü..iki günün sonunda bütün mahcuplugum pismanligimla tartiya ciktim...aman allahim oda ne bende rayim Kilo gitmisti bile...seni gidi hinzir seni dedim metobolizmama...caninda tembellik istiyormus hic söylemiyorsun askolsun dedim
himmm spor yapamiyor olman elbette bir dezavantaj ama yemek davetlerinde ortama uyum saglamaya calismazsan durumu birazda olsa kurtarabilirsin diyorum...bence kanimca fikrimce aklimca ca ceyli calaculada cumburleyli cak cukDün akşam iş yerinin yemeği vardı.Mecbur uyum sağladım.Böyle oldu.Ama spor yapamıyorum.YApıyor olsam herşey çok daha iyi olucak.
sesim yankilaniyor kardesim bombos odada da da da da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?