80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik??kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldu mu??

selamun aleyküm arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik??kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldu mu??

aleykümselam canım. 7 aylık oldum yuvarlana yuvarlana gidiyom resmen. cinsiyeti belli değil ya dr kıza çok benziyo diyo ama bilmmiyom. tek sıkıntım bu birkaç haftadır çoook hızlı kilo almaya başladım. korkuyom açıkçası

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir Günaydın ve hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak en kısa zamanda önünüze sunsun inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Gelelim bildirimime
Bir kaç güne kadar regl olacağımdan maalesef bu hafta yine aynısyım
Moralimi bozmuyor ve aynen devam ediyorum
Rabbim hepimize şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine incecik olup hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Hedef; 85 ( ilk hedef diyelim )
Spor; 45 dakika yüzme, 80 dakika fitness, 120 dakika yürüyüş ( 3 günlük sporum )

Canım ne olur artık biraz toparlanmaya çalış bak git gide daha fazla uzaklaşıyorsun sağlıklı beslenmeden. Bak miden bile isyan ediyor artık Gerekirse bir psikatre git yada bir psikoloğa bari uzman biri belki sana destek olarak şu dönemi daha rahat atlatmanı sağlar
Unutma burada seni çooooooooook seven bir sürü yoldaşın var

Canım siyah iyice aktıktan sonra kumralı dene istersen yada büyülü kahve hem siyah insanı çok sert mizaçlı gibi gösteriyor biraz yumuşamış saç rengin hem çok dikkat çekmez ben buradayım diye bağırmaz reng hemde eminim eşinde alışır

Kuzum niye üzülüyorsun şurda kaldı iki ayın ne güzel çok fazla kilo almadan kuzucuğunu çucağına alıp doğumdan sonrada fazlasını emzirirken vereceksin

Canım bende gece bı renk buldum lorealın preferance 6.1 ultra acıcılı kullu kahve o da olabılır bıras daha beklıım en ıı sı

ben geldiiiim
naber fistiklarim vede fistik adaylarim...cok kitap okudunuzmu yoklugunda...ya kilolar ne alemde....
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir aradan sonra yeniden beraberiz...o Kadar cok anlatacak sex varki hangisinden basliyayim bilemiyorum:44::44::44::44::44::44:

Kızlar ben dün sabah 87,4 geldim.ohh ne güzel.Bugün hooop 88,8.bu ne şimdi yaaa.Regl dönemim yeni bitti.Çok sinirlendim.

gene herzamangi gibi in cin top oynuyor ortalikta..ne kiz bu topigin hali...nerdeyse 4-5 aydir gelmiyorum daha 6500 lü sayfalari bile birirememissiniz.. nerde o muhabbetler pespese atlayan sayfalar....yoksa hasretimden frangalarmi eskittiniz ha
toparlanin bakem..uzun kis geceleri basliyor..kocislerim mizmizligina ragmen uzun muhabbetler basliyor hadi bakiim hadiiiiii

Kızlar ben dün sabah 87,4 geldim.ohh ne güzel.Bugün hooop 88,8.bu ne şimdi yaaa.Regl dönemim yeni bitti.Çok sinirlendim.

canim kafani takma ..o durumlar bende cok olur..heleki diete basliyayim birde üstüne spor verecegime günlük yarim Kilo fazlam cikar..ama kararli devam edince düsmeye baslar..ha birde yediklerimiz iki gün sonra tartida etkisini gösteriyormus...2önceki iki günü gönden gecir bakayim ne yedin ne ictin

benim ticker nolmus ya..kaybolmus terketmis beni ....tiker bile terketmis beni ..alirim basimi giderim efeler gibi heeeeeeey

hemen kenime yeni bir ticker yapayim bari...eski tickerim beni bosamis..bosarsa bosasin yani cokta tin..giden gitmistir gitigi gün bitmistir yani o kadaaar

Çok tuhaf bir metabolizmam var benim.Karbonhidrat bana hiç iyi gelmiyor.Bunu bir kez daha fark ettim.Sadece patates.Oda haşlanmış ya da fırında.Onun dışında olmuyor arkadaş.Direk tartıda gül cemalini kilo olarak gösteriyor.

bak ne güzel cözmüssüm olayi iste...o Zaman karbonhitratlara stop demeyi ögreneceksin...demesi ne kolay insan pilav makarna ekmek yöresel köftelerden yemedikten sonra niye yasasinki...ay bende cokmu abarttim ya:26::26::26:

yinede benim petobolizmam kadat tuhaf olamaz....bendeki metobilizma ters isliyor...bir ara bütün cabalarima ragmen olumlu bir gelisme olmayinca satmisim anasini nedir bu kardesim yok diet spor falan dedim...allahim iki gün kebaplar ekmekler yangelip yatmalar..tabi benim ruhumu özgür birakisim en fazla iki gün sürdü..iki günün sonunda bütün mahcuplugum pismanligimla tartiya ciktim...aman allahim oda ne bende rayim Kilo gitmisti bile...seni gidi hinzir seni dedim metobolizmama...caninda tembellik istiyormus hic söylemiyorsun askolsun dedim

bak ne güzel cözmüssüm olayi iste...o Zaman karbonhitratlara stop demeyi ögreneceksin...demesi ne kolay insan pilav makarna ekmek yöresel köftelerden yemedikten sonra niye yasasinki...ay bende cokmu abarttim ya:26::26::26:

Dün akşam iş yerinin yemeği vardı.Mecbur uyum sağladım.Böyle oldu.Ama spor yapamıyorum.YApıyor olsam herşey çok daha iyi olucak.

yuh olsun bana yani..3.denemede ancak Dogru yazabilmisim METOBOLIZMAyi

Dün akşam iş yerinin yemeği vardı.Mecbur uyum sağladım.Böyle oldu.Ama spor yapamıyorum.YApıyor olsam herşey çok daha iyi olucak.
himmm spor yapamiyor olman elbette bir dezavantaj ama yemek davetlerinde ortama uyum saglamaya calismazsan durumu birazda olsa kurtarabilirsin diyorum...bence kanimca fikrimce aklimca ca ceyli calaculada cumburleyli cak cuk

sesim yankilaniyor kardesim bombos odada da da da da

kız daha gece kulaklarını çınlattım kurtlarvadisi izlerken. hatta irem belki kulağı çınlar da gelir dedi senin için. bende içimden nerdeeee dedim. şimdi gözlerime inanamıyom. neler yaptın hatun beş altı aydır. çocuklar nasıllar. türkiyeye gelip gitmişsin galiba. umarım tatilin iyi geçmiştir.

kiz hayaletmisin nedir...asagida listede birtürlü adini göremedim..belki on kere kontrol ettim yok gibisin ama mesajlarin geliyor hatta resmen sahsima yazdiklarini okuyorum ne is ya tirstim bak simcik haa:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…