80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

himmm spor yapamiyor olman elbette bir dezavantaj ama yemek davetlerinde ortama uyum saglamaya calismazsan durumu birazda olsa kurtarabilirsin diyorum...bence kanimca fikrimce aklimca ca ceyli calaculada cumburleyli cak cuk

Uyum sağlayıverdim vallahi.Sağlamasam eydi
Bugünden sonra toparlanmam lazım.Hem de çok ciddi.Sen spor olarak ne yapıyorsun.Var mı bir programın?

kiz hayaletmisin nedir...asagida listede birtürlü adini göremedim..belki on kere kontrol ettim yok gibisin ama mesajlarin geliyor hatta resmen sahsima yazdiklarini okuyorum ne is ya tirstim bak simcik haa:18::18::18::18:

aynı şey senin içinde geçerli sende görünmüyon

kiz hayaletmisin nedir...asagida listede birtürlü adini göremedim..belki on kere kontrol ettim yok gibisin ama mesajlarin geliyor hatta resmen sahsima yazdiklarini okuyorum ne is ya tirstim bak simcik haa:18::18::18::18:

Çok güldümmm.Değilim valla.Burdayım Kanlı canlı etli butlu

valla cinlayan hicbir yeerim olmadi...ama köpek gibi birseyim iste..dostlarima arkadaslarima sevdiklerime bilhassa sevildiklerime karsi icgüdüsel bir hissiyatim var..of be ne zor bir cümle oldu :))) yani hissediyorum kardesim özlendigimi diyerekten ukalaligiminda günlük kullanim hakkini harcamis bulunuyorum...vay be buda pek zor bir cümle oldu
kiz nerden basliyayim simdi anlatmaya..evet izne geldik gezdik tozduk yedik ictik fazlasini demeye geek yok hava atmis gibi olmayayim simdi 7-8 türbe gezdigimizi 7-8 sehir dolastigimizi yazarak falan ayip yani cani ceken olur falan ne gregi var simdi hava atmanin demi ama..ama 4 cocuk 2de biz 6 kisilik bir araba dolusu ordu olarak gittigimiz yerlere kuraklik soktuk kitlik getirdik..Devlet bizi doyuramayinca birlesik devletlerinden borc talep etti yani coook macera gecti coook..

hiiiiç hava atmadın maşallah. anlatma zaten bulabilen var bulamayan var tatili. hoş gittim tatile de evlerden çıkamadım. yatmak zorunda kaldım canım. keşke bizim eve geleydin 4 aile bir aradaydık siz de arada kaynardınız

aynı şey senin içinde geçerli sende görünmüyon
hadi beeeeee gercektenmi gercekten görünmüyormuyum kiz o Kadar incelmis olabilirmiyim

Uyum sağlayıverdim vallahi.Sağlamasam eydi
Bugünden sonra toparlanmam lazım.Hem de çok ciddi.Sen spor olarak ne yapıyorsun.Var mı bir programın?
valla sabak aksam popoyu kaldirma cabasiyla basliyorum programam..hemen hergün Sabah aksam 1 Saat yürüyorum..4 cocuga yemekti temizlikti derken sporun babasi oluyor tabi onun haricince en sevdigim spor popoyu koltuga yayip söyle kendimi 50-55 Kilo hayal ediyorum ha birde bana her defasinda hayallerimde tabi piyango vuruyor..adami bosuyorum...türkiyeye yerlesiyorum...vay anam vay

Çok güldümmm.Değilim valla.Burdayım Kanlı canlı etli butlu
oh be icim rahatladi...bende gece pek icten dua ettim allahim mucizelerinden sual olmaz..ya banada nasip et dedim..hayatimda ilk defa duam Kabul oldu diye korktum valla..tövbe tövbe birdaha bunu dilemem

anam bi yandan yemek yapıyom bi yandan mügeyi izliyom bi yandan da buraya laf yetiştiriyom. ne hamaratlıyım

kiz biz öyle arada kaynayacak Kadar azinlik degiliz malesef..olsa olsa siz bizim arada kaynardiniz:)))))))) benim evlatlar kurabiye canavari gibi..önlerine ne konursa rüzgar hiziyla yutuyorlar..yani daha siz kasigi elinize almadan tabaklarinz bosalmis olabilirdi..bence sen bir Kurban kes.. es kaza yaniniza gelseydik nicolurdu haliniz
senin bebisten ne haber..ne kdarlik oldu..kiz bebek dedim sonundada becerdin ya ne diiim sana bizim takim(koca ve saz arkadaslari) hala benden bir bebek istiyorlar ama ben o Fikri coooktan cocuklarin tabagina koydum yedi yuttular

Bende her sabah akşam işe gelip giderken bana para çıktığını hayal ediyorum ama hep nanay...

gelelim yoklugumda neler yaptigima...:
ablam geldi yanima türkiyeden..yaklasik bir ay kaldi...fransa belcika hollanda köln gezdik durduk...sonra o gitti..ben kolu kanadi kirik terkedilmis birkac haftaliginada olsa unuttugum yalnizligima caresizligime sessizligime geri döndüm bu dönüsün etkisiyle eve geldigimde giden ablam degilde hayatimmis hayallerimis gencligimmis gibi basladim aglamaya...öyle bir aglamaki kendime geldigimde aksm koca isten gelmis beni disard salincakta sümüklü islak mendillerin arasinda Taskin etmeye calisiyordu...ne kaar perisan haldeydiysem artik Adam cagiz caresizlik icinde cokmu üzüldün üzülme istersen biz gideriz türkiyeye demezmi...ah be Adam ömrümü yedim ömrümü ama bu beklenmedik hassasiyeti bosa harcamamak adina tamam dedim..tam 24 Saat sonra türkiyeye gitmek icin almanyayi terkediyorduk :))) tabi sadece birkac haftaligina.....kardeste yar gibimi olurmus hayret..geri döndügünde ev bana o Kadar sessiz tatsiz geldiki...deli sevdalilar gibi nereye gitsem ablami yasiyordum..hastamiyim nedir

bebiş 7 aylık oldu cinsiyetini hala öğrenemedik. ya sen istediğin zaman yap o bebeği diğerlerinin ne istediği önemli değil.
kız madem kocan gidelimmi dediğinde soluğu türkiye de alıyonuz. ona desene temelli dönüş yapalım diye. gerçi bu durumda da çocukların eğitim hayatları sekteye uğrar. anam hem soruyom hem cevap veriyom görüyonmu

Bende annem gelip gittiğinde hep böyle olurum.Yağmurda kalmış sokak kedisi gibi.Enaz 2 gün sürer o halim.

bu arada dietime vede sporuma dikkat etmeye cslistim..ablam geldiginde malesef diet firar etti...nerdeyse her aksam yemege davet edildik..ne Kadar cabalasamda her defasinda bambaska cesit yöresel bol kalorili seylerden kendimi uzak tutamadim..ablam gelmeden önceki ay 2 ay icinde 5 Kilo verdim..hatirlarsiniz benim leptop kaynar sekerli cay icti sakarligim sayesinde..aramiza mesafelerde bu sayede girmis oldu...neyse tam o siralar bende gayret baslamisti...ablam gelince yeniden hooop 75 oldum..son bir ayda yeniden gayretle 72-73 arasi durumlara geldim...ben bu kiloyu 7,5 senedir görmüyordum..öyle mutluyumki..ama asil mutlulugu eminim 70 lerin altina düstügümde yasayacagim hic süphem yok bu arada belki milyon defa herifi bosamayi düsündüm binlerce kez yalnizligima caresizligime zavalliligima icerledim yüzlerce defa diet bozdum onlarca kez de herseye ragmen kocami sevdigimi bir defada onsuz yapamayacagimi hissettim... sonrasimi hep ayni nakarat hep ayni ayni

he valla hem soruyorsun hem cevapliyorsun..birincisi kocam zaten temelli gelmez yapama türkiyede.kim ona evde yattigi yerde para verecek Hemde ben istemem..tamda dedigin gibi cocuklarim okul Hayati mahvolur dolayisiylada cocuklarimin gelecegi..ee biri 9.sinifa basladi digeri 8.sinifa digeri 6.sinifa..en ufak hala anaokulunda

Bende annem gelip gittiğinde hep böyle olurum.Yağmurda kalmış sokak kedisi gibi.Enaz 2 gün sürer o halim.
hadi ya..burada kediler islaninca kokuyor sende kokuyormusun peki...ben kokuyorum valla...heryerimden aci aci hasret kokuyor Özlem kokuyor..yikaniyorum gene gecmiyor ne is kardesim ya

Bir an once kendıne gel kuzum soyle bı dusuun ne kadar canın yanarsa yansın ılk once kendını dusun sılkelen ve yarından ıtıbaren burda gormek ıstıom senı once kendın herzmnnnnn
bende eskısı gıbı olmak ıstıyorumda cnm hıc bısey gelmiyor ıcımden ne yedıklerıme dıkkat etmek nede başka bısey,kendı kendıme zarar verıyorum ama ıste olmuyor
canım toparlanamadın mıdüzelmedi mi aranız??
yok canm ya duzelıcene dahada beter seyler eklendı ustune,
farkındayım cnm ama toparlayamıyorum,midem stresten mi yedıklermden mı bılmıyorum,insallh cnm dahada sürecek olursa gıdıcem.cok saolasınız cnm sız olmasanız ben naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…