bende eskısı gıbı olmak ıstıyorumda cnm hıc bısey gelmiyor ıcımden ne yedıklerıme dıkkat etmek nede başka bısey,kendı kendıme zarar verıyorum ama ıste olmuyor
yok canm ya duzelıcene dahada beter seyler eklendı ustune,
farkındayım cnm ama toparlayamıyorum,midem stresten mi yedıklermden mı bılmıyorum,insallh cnm dahada sürecek olursa gıdıcem.cok saolasınız cnm sız olmasanız ben naparım
Bende annem gelip gittiğinde hep böyle olurum.Yağmurda kalmış sokak kedisi gibi.Enaz 2 gün sürer o halim.
yok yok kesin sana benimkiler gibi görümce lazim..seninle söyle itisecek önce taklit edecek sonra daha iyi oldugunu ispat cabalari..elinde olmadan toparliyorsun kendini valla..oo birde seni gecmeye basladimiydi tam gaz diet spor basliyor..bayragi teslim etmemem icin birde bakiyorsun inceciksin
ha bu arada ben duyum..buranin eski müdavimlerinden
ay gülayim tam burada dur iste...kadin malum benden gizli zayifladi..diet yaptigini bile söylemedi..aylarca kalin genis kiyafetlerin icinde gezdi..bana 74 kiloyum dedi sonraki ay 65 olmusum dediki bu o cabasizlikla imkansiz..yani oynadi bana....aa bir baktim hatun incecik omus..giydim esortmanlari basladim Sabah aksam yürümeye diete...simdi o 64 falan bende 72-73 ama tamamen ayniyiz cünkü aramizda Boy farki var...bunu hesaplamadi sanirimduyuuuum kız iyi vermişsin kiloyu yaw. pekiii şimdi sana sormak istiyorum çakma duyum ne alemde sen o kadar zayıfladıysan o güzellik yarışmasına katılması lazım. malum kadın sana inat yaşıyo hayatı.
bız daha görümce olayına gelemedik, evlılık kararı alır almaz sorunlarda pes pese geldi,aslında daha cok hırslnmam lazım ama ters tepkı yaptı. memnun oldum cnm bende 1-1,5 aylık uyelerdenım :26:
aman diiim..sen bu aralar cokta gicik alma..cocuk benzer haberin olsun..sonra o kabus bir ömür kucaginda kalirayyy benim kp ler burdaydı 45 gün kadar. gideli iki hafta oldu ve hiiiiiç yalnızlık duygusu gelişmedi bende hatta nefes aldığımı hissettimhatta şimdi kabusum geri gelmeleri rüyama giriyor vallahi. millet canavar görür rüyasında korkar ben kp yi görünce korkuyom.
kız yok önceleri bacağını kitliyodu göstermiyodu kaç defa gittim dr a hatta bir hafta devlete bir hafta özele gidiyodum sırf öğreneyim diye kıyıdan köşeden gördüğümüz kadar kıza benziyor dediler. bu son gittiğimde dr çok dikkatli bakmadı ama yine kıza benziyo ama kesin bişe diyemem dedi. anlican pek oralı olmadı. benim için farketmez kız erkek biliyosun ikisindende var çok şükür. ama sorun alacağım eşyalar kıyafetler. sarı mor gri gibi renkler alıyorum ama cinsiyete göre üzerindeki baskılar bile değişiyo. neyse umudum haftaya perşembe cuma gibi dr gidecem bakalım.kiz o Kadar oldumu ya vay beee biz eski degil eskimeyen dost olmusuz kardesiiiiiiiiiiiiiiiimhalada coinsiyetinin belli olmamasi enterasan valla..bizim burada akraba milleti cocuk oglansa söylememek icin cinsiyeti belli degil diyorlar 7u.ayda..ay sakin yanlis anlama..yani 7.ayda cinsiyetin belli olmamasi bizim buralarda sadece ückagitci fesat akrabalar arasinda ancak bu sekilde mümkün oluyor yani..kiz o Zaman seninki oglandir..kiz cocuklari daha 4.ayda belli ediyorlar..yani o Kadar rahat duruyorlarki ana rahminde..ayaklar bir tarafta Kollar bir tarafta...hareket fazlasiyla..tabi bu durumda aninda objektiflere yakalaniyorlar...ne tuhaf demi..sanki biliyorlarda gercek dünyada kadin hep baski altinda kalacak bari ana karninda rahat edelim diye sereserpe yatiyorlar
ay gülayim tam burada dur iste...kadin malum benden gizli zayifladi..diet yaptigini bile söylemedi..aylarca kalin genis kiyafetlerin icinde gezdi..bana 74 kiloyum dedi sonraki ay 65 olmusum dediki bu o cabasizlikla imkansiz..yani oynadi bana....aa bir baktim hatun incecik omus..giydim esortmanlari basladim Sabah aksam yürümeye diete...simdi o 64 falan bende 72-73 ama tamamen ayniyiz cünkü aramizda Boy farki var...bunu hesaplamadi sanirimo aylards bir gömlek almisti..bana glsterdi cok hosuma gitti..ya dedim bendemi alsam cok güzel..bana ne dedi biliyormusun:ay canim bunun en büyük numarasi bu..oda sana olmaz..
hadi ya dedim dur sunu bir deneyeyim üstüme az sikiyorsa alicam nasilsa Kilo veririm..cok sikarsa almam....yok yok hic ugrasma aramizda nerdeyse 10 Kilo var olmaz dedi..dur ben genede deneyeyim dedim...bir denedim..aman allahim üstüme cuk diye oturdu..ya bu cuk olayinida anlamis degilim ya ..niye cak cek diye degilde cuk diye oturur bu kiyafetler üstümüze..neyse...sadece gögüs kisminda dügme arasi acikdi..oda malum benim gögüsler ona göre biraz daha iri...daha dogrusu ben öyle saniyormusum..hatun alttan korse giyiyormus..onuda cok sonra itiraf etti
aman diiim..sen bu aralar cokta gicik alma..cocuk benzer haberin olsun..sonra o kabus bir ömür kucaginda kalirhala pc den csnli yayin yapiyormu kiz kocanla kp lerin
bu kaptanlar nerede
Kilo bildirimi hala cumalarimi oluyor
eskisi gibi günlük yemek listesi yaziyormuyuz
degisen gelisen birseyler oldumu topikte
bizim kiz niye geckaldiki öglen yemegi icin eve gelmeye
ben bu kocisle ne yapacam bir ömür
bugün yagmur yagarmi...
ay pardon sorulara baslayinca kendimi kaybetmisim...ilk 3 sorunun cevabini bekliyorum ama
kız yok önceleri bacağını kitliyodu göstermiyodu kaç defa gittim dr a hatta bir hafta devlete bir hafta özele gidiyodum sırf öğreneyim diye kıyıdan köşeden gördüğümüz kadar kıza benziyor dediler. bu son gittiğimde dr çok dikkatli bakmadı ama yine kıza benziyo ama kesin bişe diyemem dedi. anlican pek oralı olmadı. benim için farketmez kız erkek biliyosun ikisindende var çok şükür. ama sorun alacağım eşyalar kıyafetler. sarı mor gri gibi renkler alıyorum ama cinsiyete göre üzerindeki baskılar bile değişiyo. neyse umudum haftaya perşembe cuma gibi dr gidecem bakalım.
ay ne güzel olmuş varya tırsmıştır o şimdi. tekrar başlamadıysa bişeler yapmaya benim adım da gülay değil. hatta sen onu şöyle bi sollasan ne güzel olur kız. peki aldın mı o gömlekten yoksa vazmı geçtin. yerinde olsam alırım.
heralde ayıp ettin. hatta bu sabah kalktım saat 7 30 da bizimki biriyle konuşuyo allah allah kimle konuşuyon dedim babamla dedi. delirdim gözünü yeni açmış beyimiz. benimle ilgileneceğine kumamla ilgileniyo
himm son 3 günmü bildirim günü...bu durumda pazar günü bildirim yapmayi tercih ederim...demek bana rakip var ha...desene bu kis muhabbet bol olacakcuma cumartesi pazar bildirim yapılıyo. kaptanların biiri geliyo diğeri kaçıyo. şekerim geldi iremim kaçtı şimdi irem geldi şeker kaçtı. yemek listesi veren veriyo o konuda biraz gevşedi işler. biraz detoks başladılar kızlar bu arada. harpy geldi geçenlerde bir kaç kilo almış olarak sonra o da kayboldu gitti. yeni arkadaşlarımız var aramızda. ceco seni pek aratmıyo sohbet konusundaikinizi bir arada düşünemiyom vallahi. hadi bakalım görelim topik nolcak şimdi
ayyyyy çok hoşuma gitti bu durum farkındamısın bundan yedi ay öncesinde gaza geldim diyip duruyodun da onun kendini gösterdiği zaman nasıl şaşırmıştın. sanırım iyi gaza gelmişsin ki devran dönmüş sen onu şaşırtmaya başlamışsın. bu seferki gaz sana çok yaramış. senin adına çok sevindim canım ya. ama sen ona gösterirsin gününü 65 hedefini de görürsün sen tartıda ki o zaman yüz şeklini merak ediyom çakmanın. kızx bu arada geçmiş yapacaklara acıyom şimdiden sabahtan beri kaç sayfa oldu yazıyozaldim kiz almammi...Hemde kackere giydimya kadin aynada yanyana bakmiyor bize de tartida kac Kilo bastigimiza bakiyor..icimden dedim dur sen..madem gözünün gördügü degil tartinin sösterdigi seni teskin ediyor Kadi bakalim dedim yeni gayrete girdim..hedefimi tam belirleyemiyorum yani bir sayi diyecegim ama kadin o kiloonun altina düserse hedef daha azi olacak..gittigi yere Kadar kovalayacagim..cok hirs yaptim bu sefer...simdilik 65 Kilo yani aksam üstü tok karna tartildik ki önceden asla tartilmazdi yanimda....o 65,5 geldi bende 73.8 gelmistim
bunu onun gibi gizli yapmiyorum ama..hatta aksam yürüyüslerinde evinin oradan geciyorum ziline basip geliyormusun diyorum yürüyüse.....gayret ettigimi aciktan aciga gösteriyorumki benimde kendisi gibi sinsi oldugumu düsünmesin diyeay bu hatunun taklitlerini saysam varma sabahi buluruz..
bir ara saza özendim..kendi kendime birazda herifin destegiyle saz ögrendim...toplulukta bir gün caldim allahim kadin bir gaza gelmis anlatamam..bir baktim birgün hadi size bir parca calayim demezmi...sok oldum..bir parcayi ezberlemis..az cok makam tutuyor ama teknikte nota ve vurus bilgisinde sifir..tam bir rezalett gecen hafta yine onlardayiz yemek daveti vardi bizide cagirdi..bende orada ögrendigim 3 parcayi caldim..ama bu bilmiyordu tabi kendimi gelistirdigimi.."ooo kendini pek gelistirmissin iyi caliyorsun dedi" icimden dedimki sen bu aksam sazi eline almazsan namerdim ama bosa cabaliyor cünkü nota bilgisi yok..bizim herif daha önce bu isin egitmenliginide yaptigi icin bilgilerim temel....aslinda herifte farkinda bu kadinin beni taklit ettiginin ama bacisi nasilsa birsey diyemiyor
aynen ele...bak daha kimler kimler toplanacak...hayırdır bu gün kayıpların toplanma günü mü minikkelebeğimde gelmiş hoş gelmiş
sagol minikkelebegim...hosbuldum...gerci benim leptop geri gelemedi ama herif ise baslayinca onunkine sarktim...Vaaaay kim gelmis :)))Hoşgeldin Özlendin kız Maşallah güzel kilo vermişsin Tebrikler
aynen öyle oldu canim gaza geldim...devran Döndü dedigim gibi Boy avantajimda var ayni kiloya gelince onun yaninda oldukca zayif narin citir pitir durucam ay heyecanlandim yahuayyyyy çok hoşuma gitti bu durum farkındamısın bundan yedi ay öncesinde gaza geldim diyip duruyodun da onun kendini gösterdiği zaman nasıl şaşırmıştın. sanırım iyi gaza gelmişsin ki devran dönmüş sen onu şaşırtmaya başlamışsın. bu seferki gaz sana çok yaramış. senin adına çok sevindim canım ya. ama sen ona gösterirsin gününü 65 hedefini de görürsün sen tartıda ki o zaman yüz şeklini merak ediyom çakmanın. kızx bu arada geçmiş yapacaklara acıyom şimdiden sabahtan beri kaç sayfa oldu yazıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?