- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ayyüzlüm sen bu hatunu ablam geldiginde görecektin....ablam faceden resimleri görmüssen benden daha havali daha zayif cakmadan Yas olarakta bir Yas daha büyük ama cakmanin yaninda Kücük bacisi gibi duruyor..ablamin glmesiyle bu hatunda Garip durumlar olustu...belli belli kiskandi vede taklite onunla devam etti..ablam bir gün bana dediki va bacim bu kadinda bir tuhaflik var..ne yapsam ne giysem ertesi gün benzerini yapiyor banami öyle geliyor yoksa bunun tarzi nedir diye sordu..dedimki bu güne Kadar tarzi bendim belli belliki bu günden sonrada sensin...beraber gülüstük..bir gün ablam bu hatunu fena bozdu...birarada oldugumuz bir günde buna dediki : ya neden hep bu modelleri giyiyorsun neden hep yasta gibi siyahlarin icindesin..tamam bazen cok güzel oluyor ama geldim geleli hep siyah giyiyorsun..niye...bu seni yasli gösteriyor...bak ben senden bir Yas büyügüm ama senin tarzini sadece anneme tavsiyeedebilirim as kendini biraz dedi
bu biraz kizardi bozardi yok alismisim o yüzden dedi...ama ondan sonraki gün bezaylar cinde geldi sonraki gün kirmizi sonra mavi
LHosbulduk tatlım tatlım :)Kız duyum bi gidiyo 7 ay yok maşallahhayırdır bu gün kayıpların toplanma günü mü minikkelebeğimde gelmiş hoş gelmiş
hayırdır bu gün kayıpların toplanma günü mü minikkelebeğimde gelmiş hoş gelmiş
sende iyi Kilo vermissin ha..tickerin dogruysa 71 vay vay kutlarin seni bu kis rakiplerden biri olarak tarafimca belirlendin haberin olsunVaaaay kim gelmis :)))Hoşgeldin Özlendin kız Maşallah güzel kilo vermişsin Tebrikler
ayyyyy çok hoşuma gitti bu durum farkındamısın bundan yedi ay öncesinde gaza geldim diyip duruyodun da onun kendini gösterdiği zaman nasıl şaşırmıştın. sanırım iyi gaza gelmişsin ki devran dönmüş sen onu şaşırtmaya başlamışsın. bu seferki gaz sana çok yaramış. senin adına çok sevindim canım ya. ama sen ona gösterirsin gününü 65 hedefini de görürsün sen tartıda ki o zaman yüz şeklini merak ediyom çakmanın. kızx bu arada geçmiş yapacaklara acıyom şimdiden sabahtan beri kaç sayfa oldu yazıyoz
aynen ele...bak daha kimler kimler toplanacak...
sagol minikkelebegim...hosbuldum...gerci benim leptop geri gelemedi ama herif ise baslayinca onunkine sarktim...verdim kilolalri daha bu baslangic 65 in altina düsmeden durulmayacgim gibi...2.aya Kadar Zaman verdim kendime...ayda 2 Kilo desem 2.ayin sonunda 63-62 olurum oda bana yeter...ya sabir ya sabir
aynen öyle oldu canim gaza geldim...devran Döndü dedigim gibi Boy avantajimda var ayni kiloya gelince onun yaninda oldukca zayif narin citir pitir durucam ay heyecanlandim yahukiz gecen hafta hava soguk diye birgün esortman takimini giydim..buda görmüs beni..ertesi gün hic esortman giymeyen kadin esortmanlarla bana kahvaltiya geldi inanabiliyormusun...onu görünce ooo esotman modasi tuttu desene dedim...
LHosbulduk tatlım tatlım :)Kız duyum bi gidiyo 7 ay yok maşallah
Ben yine buralardayim
Onun gibi vefasiz değilim
Duyum kaçmayacaksan yarış yapalım haftaya cumaya kadar senle
Bu sabah 72.3 çıktım bende
ay sorma baskisina degil özellikle bana ve ablama yapti..ablam benim Kadar eglenceli bulamadi tabi sinirlendi...yani tars istiyorsa biz seve seve yardim ederiz nedir bu yani resmen taklit ediyor..üstelikte kendini komik duruma sokuyor diye...onun Tipi baska bizimki baska...dedim komik olma..o senden yardim mi isteyecek Hemde giyim konusunda....giderken bana döne döne tembih etti..aman diim bacim uzak dur ...Samimi olma..girdap gibi cehalet cukuruna girersin..birzaman sonra aynisi olursun diye..dedim bacim ben 13-14 yasinda degilim iyiyi kötüyü az cok ayirtedebilirim....neyse neticede hatun taklite devam ediyor..ha bu arada türkiyede saclarimi kizil yaptim herkes cok begendi..acaba saclarini ne Zaman kizil yapacakay yok kız ben seni hala göremedim kendime face açmıyom o yüzdende bazen böyle dışında kalıyom bazı şeylerin. ama bahsediyodun ablam benden daha genç görünüyor diye. sen bu çakmayı bi psikoloğa götürsene dr a da de taklit sorunu var bu kadının kim ne yapsa bukalemun gibi aynısını yapıyor diyeablanın ağzına sağlık benzetmiş onu. tabi bu sözler anlayada sivri sinek saz anlamayana davul zurna az misali
vefasiz ha simdi senin agzini cart diye yirtardimda haklisin ne diiimLHosbulduk tatlım tatlım :)Kız duyum bi gidiyo 7 ay yok maşallah
Ben yine buralardayim
Onun gibi vefasiz değilim
Duyum kaçmayacaksan yarış yapalım haftaya cumaya kadar senle
Bu sabah 72.3 çıktım bende
daha dur daha dur hersey simdi basliyor....ve tabi karşında mor bir surat görmüşsündür sonundada
bakiyorumda koalisyon kurulmus bileaaa tabiki canım sen arada bi ceee deyip kendini gösteriyosun
ay sorma baskisina degil özellikle bana ve ablama yapti..ablam benim Kadar eglenceli bulamadi tabi sinirlendi...yani tars istiyorsa biz seve seve yardim ederiz nedir bu yani resmen taklit ediyor..üstelikte kendini komik duruma sokuyor diye...onun Tipi baska bizimki baska...dedim komik olma..o senden yardim mi isteyecek Hemde giyim konusunda....giderken bana döne döne tembih etti..aman diim bacim uzak dur ...Samimi olma..girdap gibi cehalet cukuruna girersin..birzaman sonra aynisi olursun diye..dedim bacim ben 13-14 yasinda degilim iyiyi kötüyü az cok ayirtedebilirim....neyse neticede hatun taklite devam ediyor..ha bu arada türkiyede saclarimi kizil yaptim herkes cok begendi..acaba saclarini ne Zaman kizil yapacak
vefasiz ha simdi senin agzini cart diye yirtardimda haklisin ne diiim
kiz nerdeyse ayniymisiz sene..bende bu Sabah 72.4 bastim ..tamam kiz yarisalim...haftaya Cuma Sabah erken tartilip yaziliyoruz..bak ückagitcilik yok ona göre
ay
kiz nerdeyse ayniymisiz sene..bende bu Sabah 72.4 bastim ..tamam kiz yarisalim...haftaya Cuma Sabah erken tartilip yaziliyoruz..bak ückagitcilik yok ona göre
Tamam yok sözünden donene ceza olsun....
bayrama kadar 67 olmaliyim...
canim kendine bir face ac ya..söz kimseye vermem adresini:))) arada resimlesiriz ne güzel olur..bak 300 den fazla resim yükjledim bu yaz...yani sülale soy sop herkes biliyor nerde gezdim nerde ne giydim ..kimseye anlatmakla ugrasmiyorsun resimde naklen cikiyor zaten
kizil bu sülalede cok iddeali bir renk..yaptirmasi yürek ister..o kadarina cesaret edebilecegini sanmiyorum..ama ortanca görümcem türkiyeye gitti orada saclari kizila boyarsa hic sasirmayacagim..ay bunlarda olmasa kim benim havalara sokacakti ya iyiki varlarda kendimi bir halt zannediyorumen fazla bir ay sonra saçları kızıl olacak
bayrama Kadar 65 mi o biraz cok degilmi bacim...bayrama 1 ay var yok yok hedefi degistir..bayrama Kadar 68-69 iyidir fazlasi zarar..Tamam yok sözünden donene ceza olsun....
bayrama kadar 67 olmaliyim...
ay sorma o dertten bendede var...yani kocanin olmasi derdi..yoksa benim face e falan karismaz yani her firsatta laf sokar moralimi bozar ama yinede karismaz.. sen onu iyi gününde yakala cok resim koymayacaginida garantile actirt facei ama gizli olmaz ille Bilir ögrenir gizli is yaptigin icinde gönül koyar yok hic istemem böyle birseyi...ya iyi olurdu da tırsıyom bazıları bulur eder beni diye. sonra eşimle aram açılır. hem resim falanda yüklettirmez bana. amaaaan kocan mı var derdin var bacım
sahi kac Kilo oldun bacim?hadi bende giriyom yarışa bende bayrama kadar 95 olacam
Kız 65 degil 67.9 olsa yeter banakizil bu sülalede cok iddeali bir renk..yaptirmasi yürek ister..o kadarina cesaret edebilecegini sanmiyorum..ama ortanca görümcem türkiyeye gitti orada saclari kizila boyarsa hic sasirmayacagim..ay bunlarda olmasa kim benim havalara sokacakti ya iyiki varlarda kendimi bir halt zannediyorum
bayrama Kadar 65 mi o biraz cok degilmi bacim...bayrama 1 ay var yok yok hedefi degistir..bayrama Kadar 68-69 iyidir fazlasi zarar..
sözünden dönen önümüzdeki ay 5 Kilo alsin kardesim...söz yarisiyoruz ve dürüst olucaz..haftaya Cuma meydanda bulusalim
ay sorma o dertten bendede var...yani kocanin olmasi derdi..yoksa benim face e falan karismaz yani her firsatta laf sokar moralimi bozar ama yinede karismaz.. sen onu iyi gününde yakala cok resim koymayacaginida garantile actirt facei ama gizli olmaz ille Bilir ögrenir gizli is yaptigin icinde gönül koyar yok hic istemem böyle birseyi...
sahi kac Kilo oldun bacim?
hadi ya insan 69 u görürde geri Kilo alirmi ben 69 u görsem bir hafta aclik grevine girerimki bir ha bir daha hep 69 u göreyim 70 liri birdaha görmeyeyim diyeKız 65 degil 67.9 olsa yeter bana
canim ben 69 U gormuştum Ramazan'da geri geldi sonra :)
aman iste hic kaçamak yapmayalım da eminim güzel rakamlar gelir zaten
ayyuzlum aman gülüm 1 ayda 95 olma
sonra cok üzülürsün
Kız 65 degil 67.9 olsa yeter bana
canim ben 69 U gormuştum Ramazan'da geri geldi sonra :)
aman iste hic kaçamak yapmayalım da eminim güzel rakamlar gelir zaten
ayyuzlum aman gülüm 1 ayda 95 olma
sonra cok üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?