80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yok kız ben seni hala göremedim kendime face açmıyom o yüzdende bazen böyle dışında kalıyom bazı şeylerin. ama bahsediyodun ablam benden daha genç görünüyor diye. sen bu çakmayı bi psikoloğa götürsene dr a da de taklit sorunu var bu kadının kim ne yapsa bukalemun gibi aynısını yapıyor diye ablanın ağzına sağlık benzetmiş onu. tabi bu sözler anlayada sivri sinek saz anlamayana davul zurna az misali

hayırdır bu gün kayıpların toplanma günü mü minikkelebeğimde gelmiş hoş gelmiş
LHosbulduk tatlım tatlım :)Kız duyum bi gidiyo 7 ay yok maşallah
Ben yine buralardayim
Onun gibi vefasiz değilim

Duyum kaçmayacaksan yarış yapalım haftaya cumaya kadar senle
Bu sabah 72.3 çıktım bende

hayırdır bu gün kayıpların toplanma günü mü minikkelebeğimde gelmiş hoş gelmiş

Vaaaay kim gelmis :)))Hoşgeldin Özlendin kız Maşallah güzel kilo vermişsin Tebrikler
sende iyi Kilo vermissin ha..tickerin dogruysa 71 vay vay kutlarin seni bu kis rakiplerden biri olarak tarafimca belirlendin haberin olsun

ve tabi karşında mor bir surat görmüşsündür sonundada

ay sorma baskisina degil özellikle bana ve ablama yapti..ablam benim Kadar eglenceli bulamadi tabi sinirlendi...yani tars istiyorsa biz seve seve yardim ederiz nedir bu yani resmen taklit ediyor..üstelikte kendini komik duruma sokuyor diye...onun Tipi baska bizimki baska...dedim komik olma..o senden yardim mi isteyecek Hemde giyim konusunda....giderken bana döne döne tembih etti..aman diim bacim uzak dur ...Samimi olma..girdap gibi cehalet cukuruna girersin..birzaman sonra aynisi olursun diye..dedim bacim ben 13-14 yasinda degilim iyiyi kötüyü az cok ayirtedebilirim....neyse neticede hatun taklite devam ediyor..ha bu arada türkiyede saclarimi kizil yaptim herkes cok begendi..acaba saclarini ne Zaman kizil yapacak

LHosbulduk tatlım tatlım :)Kız duyum bi gidiyo 7 ay yok maşallah
Ben yine buralardayim
Onun gibi vefasiz değilim

Duyum kaçmayacaksan yarış yapalım haftaya cumaya kadar senle
Bu sabah 72.3 çıktım bende
vefasiz ha simdi senin agzini cart diye yirtardimda haklisin ne diiim
kiz nerdeyse ayniymisiz sene..bende bu Sabah 72.4 bastim ..tamam kiz yarisalim...haftaya Cuma Sabah erken tartilip yaziliyoruz..bak ückagitcilik yok ona göre

en fazla bir ay sonra saçları kızıl olacak

canim kendine bir face ac ya..söz kimseye vermem adresini:))) arada resimlesiriz ne güzel olur..bak 300 den fazla resim yükjledim bu yaz...yani sülale soy sop herkes biliyor nerde gezdim nerde ne giydim ..kimseye anlatmakla ugrasmiyorsun resimde naklen cikiyor zaten

ya iyi olurdu da tırsıyom bazıları bulur eder beni diye. sonra eşimle aram açılır. hem resim falanda yüklettirmez bana. amaaaan kocan mı var derdin var bacım

en fazla bir ay sonra saçları kızıl olacak
kizil bu sülalede cok iddeali bir renk..yaptirmasi yürek ister..o kadarina cesaret edebilecegini sanmiyorum..ama ortanca görümcem türkiyeye gitti orada saclari kizila boyarsa hic sasirmayacagim..ay bunlarda olmasa kim benim havalara sokacakti ya iyiki varlarda kendimi bir halt zannediyorum

Tamam yok sözünden donene ceza olsun....
bayrama kadar 67 olmaliyim...
bayrama Kadar 65 mi o biraz cok degilmi bacim...bayrama 1 ay var yok yok hedefi degistir..bayrama Kadar 68-69 iyidir fazlasi zarar..
sözünden dönen önümüzdeki ay 5 Kilo alsin kardesim...söz yarisiyoruz ve dürüst olucaz..haftaya Cuma meydanda bulusalim

ya iyi olurdu da tırsıyom bazıları bulur eder beni diye. sonra eşimle aram açılır. hem resim falanda yüklettirmez bana. amaaaan kocan mı var derdin var bacım
ay sorma o dertten bendede var...yani kocanin olmasi derdi..yoksa benim face e falan karismaz yani her firsatta laf sokar moralimi bozar ama yinede karismaz.. sen onu iyi gününde yakala cok resim koymayacaginida garantile actirt facei ama gizli olmaz ille Bilir ögrenir gizli is yaptigin icinde gönül koyar yok hic istemem böyle birseyi...
hadi bende giriyom yarışa bende bayrama kadar 95 olacam
sahi kac Kilo oldun bacim?

Kız 65 degil 67.9 olsa yeter bana
canim ben 69 U gormuştum Ramazan'da geri geldi sonra :)
aman iste hic kaçamak yapmayalım da eminim güzel rakamlar gelir zaten

ayyuzlum aman gülüm 1 ayda 95 olma
sonra cok üzülürsün

ya hiç sorma 3 hafta önceye kadar hiç almadım ama sonrasında ilk hafta 1 ikinci hafta 1 üçüncü hafta 1.5 aldım bu hafta dün tartıldım 86.5 bu sabah tartıldım 88 galiba baya ödem topladı vücudum. dün biraz iş yaptım yoruldum ondan diye düşünüyorum. şimdilik toplamda 5 kilo cicarı aldım gebelik boyunca. eşim normal diyor. ama bir anda aldım 5 kiloyu o beni korkutuyor:18::18::18::18:

hadi ya insan 69 u görürde geri Kilo alirmi ben 69 u görsem bir hafta aclik grevine girerimki bir ha bir daha hep 69 u göreyim 70 liri birdaha görmeyeyim diye

sen 69 u gördüysen bence çok çabuk dönersin o kiloya sonuçta daha taze almışsın
ben şakasına dedim yoksa asla o kadar almak istemem o kadar zamanda o kiloyu. zannedersem doğuma kadar 12 kilo civarında alırsam doğumdan sonra epeyce zayıflamış olurum. şimdilik son sıra benim ama doğum yaptığım hafta memnuniyetle birinci sırayı alacam herkesin elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…