3 haftanin icinde 5 Kilo benide korkuttu dogrusu ...aman dikkat diim...dogumunda kisa geliyorki fazla gayrette gösteremezsin..dietinde mecbur SINIRLI olacak emzirecegin icin...asil Kilo bundan sora gelecek zaten.7 aydan sonra asil Kilo geliyor...bari yediklerine dikkat et..benim hamilelegimde yaptigim gibi nasilsa cift kisilik bahanesinin arkasina siginip yeme...sonra benim gibi 25 Kilo birden alirsinya hiç sorma 3 hafta önceye kadar hiç almadım ama sonrasında ilk hafta 1 ikinci hafta 1 üçüncü hafta 1.5 aldım bu hafta dün tartıldım 86.5 bu sabah tartıldım 88 galiba baya ödem topladı vücudum. dün biraz iş yaptım yoruldum ondan diye düşünüyorum. şimdilik toplamda 5 kilo cicarı aldım gebelik boyunca. eşim normal diyor. ama bir anda aldım 5 kiloyu o beni korkutuyor:18::18::18::18:
sen 69 u gördüysen bence çok çabuk dönersin o kiloya sonuçta daha taze almışsın
ben şakasına dedim yoksa asla o kadar almak istemem o kadar zamanda o kiloyu. zannedersem doğuma kadar 12 kilo civarında alırsam doğumdan sonra epeyce zayıflamış olurum. şimdilik son sıra benim ama doğum yaptığım hafta memnuniyetle birinci sırayı alacam herkesin elinden
3 haftanin icinde 5 Kilo benide korkuttu dogrusu ...aman dikkat diim...dogumunda kisa geliyorki fazla gayrette gösteremezsin..dietinde mecbur SINIRLI olacak emzirecegin icin...asil Kilo bundan sora gelecek zaten.7 aydan sonra asil Kilo geliyor...bari yediklerine dikkat et..benim hamilelegimde yaptigim gibi nasilsa cift kisilik bahanesinin arkasina siginip yeme...sonra benim gibi 25 Kilo birden alirsin
hadi ya meydan okuyorsun yani..hahayt sen bebek pis pislerken ben tazi gibi kosuyor olucam sokaklarda naberay büyük konustum ya kazaren bende hamile kalirsam:18::18::18::18::18: allahim bende 4 tane var malumun....5.yi isteyenlere ver yarabbim..bunlari bana basla yeterde artar bile
bak bende endiselendim simdi..umarim öyle birsey olmaz..senin diger ikiside sezeryan olmustu degilmi yanlis hatirlamiyorsammdaha önce yaptım o hatayı. bu gebeliğim diğerlerine benzemiyor daha az kilo alımıyla gidiyorum şimdilik. benim korkum gebelik zehirlenmesi. böyle çok hızlı kilo alımıyla başlıyor sonra tansyon yükselmesi idrarda protein derken soluğu acilen ameliyat masasında alıyom. bu günkünü yorgunluğa bağlıyom ya dur bakalım. dr a gidince soracam normalmi diye.:18::18::18::18:
yok olmuyor canim..hatta hayli bir Zaman kosamiyorsun...hele benim durumumda o Kadar igrenctiki...hem her yerim selülit dolmustu ama öyle böyle degil..kat kat..göbek sarkmisti..popo agirlasmisti..bir kee kosmayi denedim allahimo ne rezillikti..popo bir sallaniyor ama varya ilk adimda havaya ikinci adimda asfalti delip yerin dibine cakilacak gibi hissediyordum..köbek zaten apayri bir konuydu ki o kilolar yütünden hayli bir Zaman dikis yerlerim terler vede kokardi..göbegin sarkmasindan dolayi araya pecete kordum ve Sabah koydugum pecede aksama Kadar kimildamazdi SIKISIKLIKTAN ....allahim ya o zamanlarimi düsünüyorumda...bende bebeği arabasına koyup koşarım nasılsa çocuklar da okula başlar. çekilin uleeeeen gülay geliyo diyecem ama ameliyattan sonra hemen olmuyo demi bu dediğim
ohooo desene 1-0 yenik basliyorum senle yarisa..demek malum dönemdesin..benimki biteli 10 gün oldu..malumu falan kalmadi yani verdigim kendimden sonradan gelen olmayacak ama dur bakalim daha bir hafta varKızlar Ramazan acligiyla gördüm o kiloyu hafta bası 71.1 dim ama bütün hafta karbonhidrat tuketince şiştim , bide malum zamandayim
Bu hafta dikkat edeyim bakalım cumaya asıl kilolarımız çıkar ortaya
Ayyuzlum dikkat et kendine canım
Yat dinlen... Takma kafaya bisi..evi filan.. İns öyle bi durum olmaz
Yok yok cok azimlisin..ohooo desene 1-0 yenik basliyorum senle yarisa..demek malum dönemdesin..benimki biteli 10 gün oldu..malumu falan kalmadi yani verdigim kendimden sonradan gelen olmayacak ama dur bakalim daha bir hafta var
sen citircik anne oldugunu hatirlamiyorsun kiz ben citircik genc kizda olamadim..hep kiloluydum lise sonda 62 kiloydum vede bu benim en zayif halimdi ki o Halime begenmezdim laf aramizda..simdide o kiloya gelmek icin Sabah aksam tazi gibi kosuyorum..uyuz olmus köpek gibi yemek yiyorum...ay bende pek güzel benzetmelere Kurban ettim kendimi ama neyse gercekler acidir..baklava tatlidir öyleyse baklava gercek degildir..ben kimim burasi neresi...herif isten gelecek yemek yapmadim ortaligi temizlemedim..ha babam yazdim..sanirim vicdanim beni deli etti.. ben simdi islerimi yapayim aradada bakip toplu cevap yazarim yoksa daha ilk günden herif leptopa sifre koyarYok yok cok azimlisin..
hadi ben inanıyorum ikimize de
soyle citircik bi anne olamadım gitti
anne oldum olalı tostoparlak bisiyim
aksama yediğini içtiğini yazmayı unutma
hadi bakalım menülerimizle görüşürük
ben geldiiiim
naber fistiklarim vede fistik adaylarim...cok kitap okudunuzmu yoklugunda...ya kilolar ne alemde....
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir aradan sonra yeniden beraberiz...o Kadar cok anlatacak sex varki hangisinden basliyayim bilemiyorum:44::44::44::44::44::44:
Kızlar ben dün sabah 87,4 geldim.ohh ne güzel.Bugün hooop 88,8.bu ne şimdi yaaa.Regl dönemim yeni bitti.Çok sinirlendim.
Selam kızlarrrrrrrrrrr
Anammm geçmişe bakıp öyle öğle yemeğimizi yiyelim dedim ama maşallah çır çır böceği gibi olmuşsunuz
Allah bozmasın inşallah
Bende şimdi yemeğimi yiyip bir saat sonra kendimi spor salonuna atacağım
Gidip bir güzel stres ve kalori atayım bari
Hepinizi öpüyorum akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Anammmmmmmmmmm kulakları çınlayan gelmiş
Tekrar hoşgeldin inşallah artık kayıp olmazsın
Üzülme güzelim yaa belki hala ödem vardıryoksa eminim gitmiştir haftaya bomba bir bildirim yapacağına inanıyorum
antalyadamısın? benim ailemde antalya da larada oturuyo yazın 1 ayını orda geçiriyorummmAntalyadayım cnm eşim arada gidiyo o getiriyo bende kendım boyuyorum suan baya aktı ama dırenıyorum beyazım yok yaza kadar beklesemm denız fılan ıı ce acılır kendı sacım da gelır hıc gerek kalmaz aslında ama ruh halıme baglı
saat 9 da yaptım canım 13:00 de de ayranı mı içtim geç kaldım biraz okuldan ancak geldimmmCnm ne yaptın kahvaltını yaptınmı 9-10 gıbı yapılması lazım
aman da aman kimlerrrr gelmişşşşşben geldiiiim
naber fistiklarim vede fistik adaylarim...cok kitap okudunuzmu yoklugunda...ya kilolar ne alemde....
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir aradan sonra yeniden beraberiz...o Kadar cok anlatacak sex varki hangisinden basliyayim bilemiyorum:44::44::44::44::44::44:
kız gelmişin yine geçmiş yap yap bitmedi şaka bi yana hoşgeldin sefa getirdin yüreğimizi şenlendirdin bak bile seni görünce konuşmam değişti dermişim...gene herzamangi gibi in cin top oynuyor ortalikta..ne kiz bu topigin hali...nerdeyse 4-5 aydir gelmiyorum daha 6500 lü sayfalari bile birirememissiniz..nerde o muhabbetler pespese atlayan sayfalar....yoksa hasretimden frangalarmi eskittiniz ha
toparlanin bakem..uzun kis geceleri basliyor..kocislerim mizmizligina ragmen uzun muhabbetler basliyor hadi bakiim hadiiiiii
yaaa bak telepati yöntemimiz tuttuu:) bi de elmaşekeri elma şekeri diye bağrınsak mı ki:)kız daha gece kulaklarını çınlattım kurtlarvadisi izlerken. hatta irem belki kulağı çınlar da gelir dedi senin için. bende içimden nerdeeee dedim. şimdi gözlerime inanamıyom. neler yaptın hatun beş altı aydır. çocuklar nasıllar. türkiyeye gelip gitmişsin galiba. umarım tatilin iyi geçmiştir.
ben tatilde köydeydim netsiz kaldım o sırada dilara beni kırmamak için olsa gerek iş gücün arasında burayla ilgilendibu kaptanlar nerede
Kilo bildirimi hala cumalarimi oluyor
eskisi gibi günlük yemek listesi yaziyormuyuz
degisen gelisen birseyler oldumu topikte
bizim kiz niye geckaldiki öglen yemegi icin eve gelmeye
ben bu kocisle ne yapacam bir ömür
bugün yagmur yagarmi...
ay pardon sorulara baslayinca kendimi kaybetmisim...ilk 3 sorunun cevabini bekliyorum ama
Vaaaay kim gelmis :)))Hoşgeldin Özlendin kız Maşallah güzel kilo vermişsin Tebrikler
anaaaaam bi tlf sapığım eksikti o da oldu adın ne kimsin konuş falan diye diye içimi şişirdi bende direk eşime havale ettim eşim sarhoşun teki konuşamıyo bile dedi savcılığa verdi öküzü. of be bitmeyecek çilem.
anaaaaam bi tlf sapığım eksikti o da oldu adın ne kimsin konuş falan diye diye içimi şişirdi bende direk eşime havale ettim eşim sarhoşun teki konuşamıyo bile dedi savcılığa verdi öküzü. of be bitmeyecek çilem.
selam kızlarrr kaç gündür giremedim bebeğimide kedimide hasta ettim kendimi hiç iyi hissetmiyorum hele ki bebeğimi öyle görünce canım sıkılıyor sabah tartıda kendimi zayıflamış görünce sevindim az ama inanın sevinmeye bile takatim hyok bide akşam misafirim var ne yapcm ben:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?