80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 haftanin icinde 5 Kilo benide korkuttu dogrusu ...aman dikkat diim...dogumunda kisa geliyorki fazla gayrette gösteremezsin..dietinde mecbur SINIRLI olacak emzirecegin icin...asil Kilo bundan sora gelecek zaten.7 aydan sonra asil Kilo geliyor...bari yediklerine dikkat et..benim hamilelegimde yaptigim gibi nasilsa cift kisilik bahanesinin arkasina siginip yeme...sonra benim gibi 25 Kilo birden alirsin

hadi ya meydan okuyorsun yani..hahayt sen bebek pis pislerken ben tazi gibi kosuyor olucam sokaklarda naber ay büyük konustum ya kazaren bende hamile kalirsam:18::18::18::18::18: allahim bende 4 tane var malumun....5.yi isteyenlere ver yarabbim..bunlari bana basla yeterde artar bile

daha önce yaptım o hatayı. bu gebeliğim diğerlerine benzemiyor daha az kilo alımıyla gidiyorum şimdilik. benim korkum gebelik zehirlenmesi. böyle çok hızlı kilo alımıyla başlıyor sonra tansyon yükselmesi idrarda protein derken soluğu acilen ameliyat masasında alıyom. bu günkünü yorgunluğa bağlıyom ya dur bakalım. dr a gidince soracam normalmi diye.:18::18::18::18:

bende bebeği arabasına koyup koşarım nasılsa çocuklar da okula başlar. çekilin uleeeeen gülay geliyo diyecem ama ameliyattan sonra hemen olmuyo demi bu dediğim

bak bende endiselendim simdi..umarim öyle birsey olmaz..senin diger ikiside sezeryan olmustu degilmi yanlis hatirlamiyorsamm

bende bebeği arabasına koyup koşarım nasılsa çocuklar da okula başlar. çekilin uleeeeen gülay geliyo diyecem ama ameliyattan sonra hemen olmuyo demi bu dediğim
yok olmuyor canim..hatta hayli bir Zaman kosamiyorsun...hele benim durumumda o Kadar igrenctiki...hem her yerim selülit dolmustu ama öyle böyle degil..kat kat..göbek sarkmisti..popo agirlasmisti..bir kee kosmayi denedim allahimo ne rezillikti..popo bir sallaniyor ama varya ilk adimda havaya ikinci adimda asfalti delip yerin dibine cakilacak gibi hissediyordum..köbek zaten apayri bir konuydu ki o kilolar yütünden hayli bir Zaman dikis yerlerim terler vede kokardi..göbegin sarkmasindan dolayi araya pecete kordum ve Sabah koydugum pecede aksama Kadar kimildamazdi SIKISIKLIKTAN ....allahim ya o zamanlarimi düsünüyorumda...

Kızlar Ramazan acligiyla gördüm o kiloyu hafta bası 71.1 dim ama bütün hafta karbonhidrat tuketince şiştim , bide malum zamandayim
Bu hafta dikkat edeyim bakalım cumaya asıl kilolarımız çıkar ortaya

Ayyuzlum dikkat et kendine canım
Yat dinlen... Takma kafaya bisi..evi filan.. İns öyle bi durum olmaz

hic unutamadiklarim:
bir keresinde altimda sandalye cökmüstü ,bir defasinda Küvette yikanirken yan oturmustum su aksin diye tikaci cekince bir tarafimda hic su kalmamisti diger tarafim dolu doluydu daha...ayagi kalkinca sel baskini gibi birden su bosalivermisti bos olan yere..bir keresindede su yatagindan kalkamamistim...bir günde oturdugum koltugun süngeri öyle cökmüstüki bir türlü geri eski halini almamisti cok utanmistim coook....pantolonumun patlamalarini falan saymiyorum bile

ohooo desene 1-0 yenik basliyorum senle yarisa..demek malum dönemdesin..benimki biteli 10 gün oldu..malumu falan kalmadi yani verdigim kendimden sonradan gelen olmayacak ama dur bakalim daha bir hafta var

ohooo desene 1-0 yenik basliyorum senle yarisa..demek malum dönemdesin..benimki biteli 10 gün oldu..malumu falan kalmadi yani verdigim kendimden sonradan gelen olmayacak ama dur bakalim daha bir hafta var
Yok yok cok azimlisin..
hadi ben inanıyorum ikimize de
soyle citircik bi anne olamadım gitti
anne oldum olalı tostoparlak bisiyim
aksama yediğini içtiğini yazmayı unutma
hadi bakalım menülerimizle görüşürük

sen citircik anne oldugunu hatirlamiyorsun kiz ben citircik genc kizda olamadim..hep kiloluydum lise sonda 62 kiloydum vede bu benim en zayif halimdi ki o Halime begenmezdim laf aramizda..simdide o kiloya gelmek icin Sabah aksam tazi gibi kosuyorum..uyuz olmus köpek gibi yemek yiyorum...ay bende pek güzel benzetmelere Kurban ettim kendimi ama neyse gercekler acidir..baklava tatlidir öyleyse baklava gercek degildir..ben kimim burasi neresi...herif isten gelecek yemek yapmadim ortaligi temizlemedim..ha babam yazdim..sanirim vicdanim beni deli etti.. ben simdi islerimi yapayim aradada bakip toplu cevap yazarim yoksa daha ilk günden herif leptopa sifre koyar

Selam kızlarrrrrrrrrrr

Anammm geçmişe bakıp öyle öğle yemeğimizi yiyelim dedim ama maşallah çır çır böceği gibi olmuşsunuz
Allah bozmasın inşallah

Bende şimdi yemeğimi yiyip bir saat sonra kendimi spor salonuna atacağım
Gidip bir güzel stres ve kalori atayım bari

Hepinizi öpüyorum akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Anammmmmmmmmmm kulakları çınlayan gelmiş
Tekrar hoşgeldin inşallah artık kayıp olmazsın

Kızlar ben dün sabah 87,4 geldim.ohh ne güzel.Bugün hooop 88,8.bu ne şimdi yaaa.Regl dönemim yeni bitti.Çok sinirlendim.

Üzülme güzelim yaa belki hala ödem vardır yoksa eminim gitmiştir haftaya bomba bir bildirim yapacağına inanıyorum

yemek isi tamamdir..kizlarim okuldan geldi..birine makinadaki bulasiklari diz dedim..digerinede lavobodaki bulasiklari makinaya diz dedim...oglusum birazdan gelir..ufakligida anaokulundan aldiririm ona...süper ya...dertleri Kadar sefaletide varmis cok cocuklulugun

hosbulduk canim..valla hicbir yerim cinlamadi ama altinci hissim beni zorladi dermisiiiiiiiiiiiiiiim umarim kaybolmam

antalyadamısın? benim ailemde antalya da larada oturuyo yazın 1 ayını orda geçiriyorummm
Cnm ne yaptın kahvaltını yaptınmı 9-10 gıbı yapılması lazım
saat 9 da yaptım canım 13:00 de de ayranı mı içtim geç kaldım biraz okuldan ancak geldimmm

aman da aman kimlerrrr gelmişşşşş :118::118::118::118::118::118::118::118:
kız gelmişin yine geçmiş yap yap bitmedi şaka bi yana hoşgeldin sefa getirdin yüreğimizi şenlendirdin bak bile seni görünce konuşmam değişti dermişim...
face de görüyorum ama gel demiyim bu kıza dedim o dayanamaz gelir zaten dedim dün hususi rahatsız etmek amaclı ayyüzlümle de andık seni ama kulaklar çınlamamış:)
yaaa bak telepati yöntemimiz tuttuu:) bi de elmaşekeri elma şekeri diye bağrınsak mı ki:)
ben tatilde köydeydim netsiz kaldım o sırada dilara beni kırmamak için olsa gerek iş gücün arasında burayla ilgilendi
şimdi işe başladı vakti olmuyo heralde gelmiyo bende sorup rahatsız etmek istemiyorum ööle geçinip gidiyozz
Vaaaay kim gelmis :)))Hoşgeldin Özlendin kız Maşallah güzel kilo vermişsin Tebrikler

aman da aman bugün pek güzel burası çok sevindimmm

duyummmm kız ne ara verdin kiloalrı ben seni 78 hatta 2 de tatil yaramıştır 80 bekliyodum çok mutlu oldum tickerini görünceeee helal sanaaaa

anaaaaam bi tlf sapığım eksikti o da oldu adın ne kimsin konuş falan diye diye içimi şişirdi bende direk eşime havale ettim eşim sarhoşun teki konuşamıyo bile dedi savcılığa verdi öküzü. of be bitmeyecek çilem.

Çok çok geçmiş olsun canım
Allah göstermesin hakkikaten insanın sinirleri bozuluyor. Benimde 4 sene evvel öyle bir sapığım vardı ve hep eşim işteyken arardı hatta eşim eve geldikten sonra kesilirdi aramalar :26: Bir keresinde izin aldı adam evde kaldı inan bir kere bile çalmadı telefon eşimde benim eve gelip gittiğimi takip eden biri bu demişti o zaman
Kaç ay sürdü bu ama eşim şimdi savcılıkla uğraşamam demişti ve gittik direk en sonunda telefon numarasını değiştirdik ve anında kesildi aramalar bir daha o oldu hiç sapığım olmadı
Ama ne dalga geçiyordum len dilini mi yuttun konuşsana diye resmen bana eğlence çıkmıştı ilk zamanlar tabi aylarca sürünce iyice sinir bozmaya başlamıştı :26:

Umarım sizinde kim olduğu ortaya çıkarda biter bu işkenceniz

bende gençken bi gencin canını yakmıştım ya aslında can yakmak da değilde hayır dedim dedim illa ısrar etti bende tamam dedim ektim:)
ama sonra naptı? annemin adını ev numarasını öğrenip anneme sapıklık yapmaya başladı paralel telefonda da babam var anneme neler diyo anlatamam yazamam annemle babamın arası bi bozuldu babamı sakinleştirmeye çalışıyom ama aslını da anlatamıyorum çok kötüydü sonra kesildi bıktı heralde aramaktan:)

selam kızlarrr kaç gündür giremedim bebeğimide kedimide hasta ettim kendimi hiç iyi hissetmiyorum hele ki bebeğimi öyle görünce canım sıkılıyor sabah tartıda kendimi zayıflamış görünce sevindim az ama inanın sevinmeye bile takatim hyok bide akşam misafirim var ne yapcm ben:2::2::2:

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda RAbbim ikinizede şifa verir...Aminnnn

Bu akşam içinde Allah güç kuvvet versin hastayken misafir ağırlamakta zor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…