kızlar merhaba
dün geldim ama giremedim bir sürü çamaşır hala ortalık darmandağın
ya elazığda bir hafta geçirdim yemeği unuttum diyebilirim hep su içiyordum
ama sadece bir kilo vermişim,nedenini ben söylim size tiroid ilacımı almayı unutmuşum hatta 4-5 gün sonra aklıma geldi tabi bu durumda yediklerimi enerjiye çeviremedim,ellerim ayaklarım şişti ilacı kullanmayınca
neyse artık ayarlayabilirsem spora başlayacağım
sonra görüşürüz
hı şunu söylim herkesi çok özledim
bende bugün itibariyle 85 oldum:'( daha da kötüsü sevgilim 58kilo daha da kötüsü biz tanıştığımızda ben 68kiloydum...nası olacak bilmiyorum ama olacak!şu andan itibaren diyetteyim ve yarıdan itibaren yürüyüşlere başlıyorum!yaşım daha 21yaa 85 kilo ne demek?!?!
günaydın yagmurgözlü
umudumu kaybetmedim canımm.. sonuçta 2 kez hamileliği tattım ben ve 6 yaşında bi kuzum var.. tekrar olabilir inanıyorum buna.. belki prensesim gibi hemencecik gelmicek ama geç te olsa gelicek bu meleğimde biliyorum.. rabbim çok bekletmeden gönderir umarım her isteyene bebişlerini :Saruboceq: ayrıca tarifini yazdım canmm.. en kısa zamanda yapıcam.. sadece nohutum yok evde.. onu da alayım yapıcam.. ama bi sorum var..o 2 litre ayranın içine karıştırıyoz ya diğer malzemeleri.. tuzkoymuyoz demi hiç?
cuma :82.200 dü
dün sabah :84 çıktım ( regl dönemmm ondan mı anlamadım bide ben polikistik overim )
pirinç lapasından sonra bugün :82.00 yiimm yani bütün ödemimi aldı
pirinç lapası diyeti:
herbir öğün için 1 çybardağı pirinci 3 çaybardağı suda kaynatn. sonrada yoğrt ve istenilen baharatlarla yiyin (nane kırmızı biberle yiyorum ) ( günde pirinç 4 çaybardağını geçmesin )
arada meyve ,su serbest
2 gün uygulanıyo haftada
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissüpersin canımkızlar merhaba haftasonu eğitimdeydim size yadım sanıyordum ama baktım 8. takıma yazmışım sadece kusura bakmayın hatlar karışmış..hemen 2 günde yediklerimi yazayım sözümü tuttum ve hiç kaçak yapmadım..
c.tesi sabah:kepek ekmeğinden yapılmış tost
şekersiz çay
2 saat sonra 2 form çubuk
1 avuç üzüm
öğle tavuklu yaz türlüsü
salata
küçük kase cacık
akşam:
salata
çorba
et sote
1 dilim ekmek
c.tesi günü 45 dk yürüdüm
1 saat 20 dk nerdeyse hiç durmadan yüzdüm
akşam da barda 2 saat hiç durmadan dans ettim
gün boyunca 2 fincan çeyilçayımı da içtim..
pazar
kahvaltı:3 dilim kepek ekmeği
2 çorba kaşığı omlet
2 zeytin
1 domates
şekersiz çay
ara :kahvaltıyı güzel yaptığımdan gerekmedi,zorlamadım
öğle:ıspanaklı graten
cacık
aa:bir avuç kiraz
2 fincan yeşil çay(aralarda)
akşam:
karpuz peynir..(ekmek yemedim..)
p.tesi sabah 6.00 da dayımın vefat haberi geldi ben de balıkesire gittim bu sabah karşı geldim tabi belli bir düzene uyamadım sabah kalkınca bir kaşarlı tost yedim..
birazdan yeşil çayımı içcem..
kafam dağılsın diye nete girdim kızlar..ne uyuyabiliyorum ne elim iş tutuyor..
sizler nasılsınız bakalım kızlar...selmacım kapuz diyetiyle aran nasıl??
çokbilmiş o ayran detoksunun sonuçlarını çok merak ediyorum ben de ancak haftasonları deneyebilirim..sonuçlar paylaşırsan çok sevinirim kolay gelsin şimdiden..
yağmurgözlüm süper gidiyorsun canım ya bu haftanın da şampiyonu sen olacaksın gibime geliyor ne dersin:))
p.tesi sabah 6.00 da dayımın vefat haberi geldi ben de balıkesire gittim bu sabah karşı geldim tabi belli bir düzene uyamadım sabah kalkınca bir kaşarlı tost yedim..
birazdan yeşil çayımı içcem..
kafam dağılsın diye nete girdim kızlar..ne uyuyabiliyorum ne elim iş tutuyor..
Canım başınız sağolsun,Allah sabır versin sizlere de..biz de bu sabah vefat hbri ile uyandu-ık bi akrabamız vefat etti çok zor yaaa Allah yaşatmasın böyle günleri...
AMİNN canım herşey biz insanlar için başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin tüm mevtalarımızın kabirleri nur mekanları cennet olsunCanım başınız sağolsun,Allah sabır versin sizlere de..biz de bu sabah vefat hbri ile uyandu-ık bi akrabamız vefat etti çok zor yaaa Allah yaşatmasın böyle günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?