80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün itibariyle 85 oldum:'( daha da kötüsü sevgilim 58kilo daha da kötüsü biz tanıştığımızda ben 68kiloydum...nası olacak bilmiyorum ama olacak!şu andan itibaren diyetteyim ve yarıdan itibaren yürüyüşlere başlıyorum!yaşım daha 21yaa 85 kilo ne demek?!?!

Günaydın kızlarrr... kahvaltımı aldım geldim pc başına... accık gezinicem sitede kimse gelmeden.. ama açığım yani buralardayım... herkese güzel bir gün diliyorum...

hoşgeldin sevgicim...a.s. bizde seni çok özledik... tiroid ilacını unutman kötü olmuş.. ama ordan eczaneden fln alınmıyomuydu canmm.. ya bilmiyorum en bu konuyu reçetesiz verilmiyo olabilir tabi.. neyse tekrar aramızdasın ya yeter.. gider kilolarmerak etme.. toparla işlerini de gel bi an önce ...

aramıza hoşgeldin canım... partnerinin zayıf olması nasıl bir durum biliyorum... benim eşim de 70i hiç geçmez.. 60-65 fln genelde.. bende 85-90-95 gezindim hep... ama kararlı olunca inan veriliyo kilolar.. hem yaşında genç daha (gerçi bende 26 yım ama :)) hızlı verirsin...sonuçta evli olmadığından sorumluluğun fazla değildir biz gibi.. ev işi fln derken spora çıkamama durumun olmaz belki sende... yürüyüşlerde 30 dk.dan sonra yağ yakımı başlıyo aklında bulunsun.. dinlenmeden 1 saat yürü derim ben... şimdiden kolay gelsin.. a.s.

günaydın herkese bebeqcim aktifsin ama geziniyorsundur ben fazla kalamıycam canım ev taşıma işi çıktı o yüzden yeni evde işler var bugün pek gelemem gibi

sevdemer hoşgeldin

zalimi sodanın bu etkisini bilmiyordum banada ii şeyler yaptığı kesin hergün yazın sade soda mutlaka tüketirim beni rahatlatıyor tatilde hergün soda içtim yoksa o yüzdenmi kilo verdim

maynak hoşgeldin aramıza kararlı ol verirsin canım benim de eşim ideal kilosunda 72 ve ben 82 :) evet yaşın gençken bir silkin ve ver şu kiloları ben 36 yaşındayım gençlerin iki katı çabalıyoruz fazlalıklardan kurtulmak için

bebeqcim tamda 82 değilim sen şimdi sorarsın aaaa ne zaman oldu diye ama 82.700 nasıl iyimi sana yetişcem şu ikinci tatilide yapayım :))

baharnaz... cnım rakiben yetiş bana kuzum... hattageç beni.. yol senin buyur canımcım.. yeter ki biz hedefimize ulaşalımda ha sen önce ha ben önce nefark eder tatlım...
evet canm geziniyodum... genelde burda kimse olmuyo ya canım sıkılıyo tek başıma :))) sana kolay gelsin bu arada.. taşınma işi zor diyolar.. ben ne bekarken ne 8 yıllık evliliğim boyunca hiç taşınmadım canm.. yaşadığım evlerde sabitim :)) hahaa... o yüzden rahatım :))) allah yardımcın olsun kuzum... öptüümm çokk...

kızlarr bende çıkıyorum şimdilik... öğlene kadar işlerimi bitireyim.. sonra gelirim.. bilg. açıkolunca işlere konsantre olamıyorum :))) kapatıyım da bitireyim bari işlerimi... hepinize iyi günler görüşene dek ...

günaydın kızlarr nasılsınız güzel birgün diliyorum herkeseopuyorumnanaktanakşam giremedim oğlumdan fırsat bulamadım:))iş çıkışı bir durak önce indim otobüsten yürüdüm akşam yemeğinde
1 kase çorba
1 dilim tuzsuz ekmek
1 kaşık bulgur pilavı tattım (yemicem demiştim dayanamadım:mymeka:)
yemekten sonra 45 dk bantta yürüdüm
sonra oğlumla çay keyfi yaptık
2 bardak şekersiz çay içtim yattımhihoyyyt

sabah
1 bardak su
1 levitron:)
yolda 1 galeta
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tuzsuz peynir
1 fincan şekersiz çay
ara
1 şeftali yerim şimdilik bu kadarbuyrunnnnnnnnn

bebegciğim ben bunu 9. takımda okudum orda yazan kadar biliyorum araştırdım ama bişi bulamadım ben bunların hepsini ayranın içinde karıştırp içeceğim bakalım ne olcak ozaman yazacağım .

dünden beri pirinç lapasını deniyorum dün kahvaltı yapmadan yaptım ve sadece iki öğün yiyebildim bidem bulandı bugün kahvaltı yaptım ve 2 öğün de pirinç lapası yiyeceğim ama kesinlikle işe yarıyo bugün tavsiye edrim

cuma :82.200 dü
dün sabah :84 çıktım ( regl dönemmm ondan mı anlamadım bide ben polikistik overim )
pirinç lapasından sonra bugün :82.00 yiimm yani bütün ödemimi aldı

pirinç lapası diyeti:
herbir öğün için 1 çybardağı pirinci 3 çaybardağı suda kaynatn. sonrada yoğrt ve istenilen baharatlarla yiyin (nane kırmızı biberle yiyorum ) ( günde pirinç 4 çaybardağını geçmesin )
arada meyve ,su serbest
2 gün uygulanıyo haftada

gerçekten işe yarıyormuCADIARZU ben pirinç vucütta su tutar diye okumuştum biyerde acaba o pilav olarak yendiğindemi su tutuyormuşCADIARZU

kızlar merhaba haftasonu eğitimdeydim size yadım sanıyordum ama baktım 8. takıma yazmışım sadece kusura bakmayın hatlar karışmış..hemen 2 günde yediklerimi yazayım sözümü tuttum ve hiç kaçak yapmadım..
c.tesi sabah:kepek ekmeğinden yapılmış tost
şekersiz çay
2 saat sonra 2 form çubuk
1 avuç üzüm

öğle tavuklu yaz türlüsü
salata
küçük kase cacık

akşam:
salata
çorba
et sote
1 dilim ekmek

c.tesi günü 45 dk yürüdüm
1 saat 20 dk nerdeyse hiç durmadan yüzdüm
akşam da barda 2 saat hiç durmadan dans ettim

gün boyunca 2 fincan çeyilçayımı da içtim..

pazar

kahvaltı:3 dilim kepek ekmeği
2 çorba kaşığı omlet
2 zeytin
1 domates
şekersiz çay

ara :kahvaltıyı güzel yaptığımdan gerekmedi,zorlamadım

öğle:ıspanaklı graten
cacık
aa:bir avuç kiraz

2 fincan yeşil çay(aralarda)

akşam:
karpuz peynir..(ekmek yemedim..)

p.tesi sabah 6.00 da dayımın vefat haberi geldi ben de balıkesire gittim bu sabah karşı geldim tabi belli bir düzene uyamadım sabah kalkınca bir kaşarlı tost yedim..
birazdan yeşil çayımı içcem..

kafam dağılsın diye nete girdim kızlar..ne uyuyabiliyorum ne elim iş tutuyor..

sizler nasılsınız bakalım kızlar...selmacım kapuz diyetiyle aran nasıl??

çokbilmiş o ayran detoksunun sonuçlarını çok merak ediyorum ben de ancak haftasonları deneyebilirim..sonuçlar paylaşırsan çok sevinirim kolay gelsin şimdiden..

yağmurgözlüm süper gidiyorsun canım ya bu haftanın da şampiyonu sen olacaksın gibime geliyor ne dersin:))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissüpersin canım

ALLAH rahmet eylesin canım çok üzüldüm başınız sağolsun ALLAH ailesine sabırlar versin:Saruboceq::Saruboceq:

Canım başınız sağolsun,Allah sabır versin sizlere de..biz de bu sabah vefat hbri ile uyandu-ık bi akrabamız vefat etti çok zor yaaa Allah yaşatmasın böyle günleri...

Bende şuan evde kiraz sapları vardı akşamdan kalma kurutmuştum şimdi onu kaynattım içiyorum umarım işe yarar..

Canım başınız sağolsun,Allah sabır versin sizlere de..biz de bu sabah vefat hbri ile uyandu-ık bi akrabamız vefat etti çok zor yaaa Allah yaşatmasın böyle günleri...
AMİNN canım herşey biz insanlar için başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin tüm mevtalarımızın kabirleri nur mekanları cennet olsun
bende geçen yıl 1 yılın içinde anneannemi dedemi ve 10 aylık yeğenimi kaybettim :gitme::gitme:çok zor ALLAH sabırlar versin:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…