80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım bende seni buralarda görmeyince vazgeçtin zannettim pes etmek yok bak na göre:)

hosbuldum iremim ..ya gördün demi verdim kilocuklari tatil yaradi elbette ama sonrasini cabul topladim..tabi Bunda sadece spor ve diet yoktu..tatil dönüsü halilar yikandi yastiklar söküldü cirpildi yikandi kisa hazirlik temizligi oldu ama duyum yilmadi usanmadi yorgun yorgun gebere gebere yinede yürüdü..kural kuraldir dedi..is baska spor baska tembellik yok dedi ve kilocuklasr gitti..dahasi gidecek insallah..okumussundur malum rakiplerim var ...yildirana Kadar devam..tabi 3-5 Kilo gidince bende bir havalar basladi anlatamam...giyim seklim degisti azicik kokoslastim..ama o kadarcikta hakkim degilmi..8 yildir hic bu Halime gelmemistim..yakinina bile yaklasmamistim...5 Kilo daha vereyim dolapta sakladigim gelinligimi giyinip süpriz yapicam herife hatta diyorum Hazir gelinligi giymisken yeni bir koca bulup evlensemmi

ay bu sapiklarda gercekten sapik yahu..buda nasil cümle olduysa artik...bula bula iki cocuklu 7 aylik hamile face i bile olmayan hatunumu buldular

yahu beni niye bulmaz bu hayvanlar....Ulan sapiklarin bile dikkatini cekememisim birde herif ilgisiz diye yakiniyorum yani yaziklar olsun bana

Allah yardimcin olsun zor valla...ama ben bu durumlari o Kadar cok yasadimki kendimi görür gibi oldum

gördüm canım görmem miii rakiplerin sıkı haaa işin ucunu sakın bırakma bende bugün ayran diyetindeyim ela ile birlikte yapıyoz:) 81.5 bakalım kaça inebilecek
ben köyde aldım bütün kiloyu ya çok koşturdum ama hep mutfaktaydım hep canım sıkkındı hep de elimin altında bişeyler olduğu için tıkındım durdum sonra sonuç bu +2 ama +2.5 tu 0.5i gitti:)
kocam gitti dün bugün hatta şu an kıbrısa uçuyor.. diyet ve yürüyüş açısından bi artı ama diğer bütün yönlerden eksilerdeyim deprsyondayım bildiğin gibi değillll
sen kocişle alıp veremediğini hala alıp veremedin mi yeni herif diyon:)

senle ilk tanistigimiz siralar yanlis hatirlamiyorsam 73-75 arasiydin...simdi o zamanlara geri dönme vakti geldi acikca anlasiliyorki... himm ilgimi cekti ayran dieti..bende ayrani cok severim..siz bitirin bakalim faydali ve kaliciysa bende arkanizdan geleyim..ay bu cakma duyumla cok oturup kalkinca insan böyle oluyor iste..kim ne yapsa aynini yapasi geliyorkocan niye gitti kibrisa..ay benimkinide götürseydi keske hayirdir canim ya seni yoran nedir...moralsiz olmaha üzüldüm..yoklugumdan degilmi kesin kesin yok kiz biz onla bazi seyleri hayatta alip veremeyiz bu 2+2:4 gibi birsey...hatatimda iyi huylu kanser hücresi gibi oldu valla....

Selaaaamlar iremcigim..

Kaptanım eskisi gibi kurallarımız geri gelse
Cuma bildirimi
Hergün menü bildirimi filan

Böyle cok dağınık oluyor sanki
Tabi sadece bi öneri

Selaaaamlar iremcigim..

Cuma bildirimi

Tabi sadece bi öneri

kesinlikle katiliyorum..3 gün bildirim vermek biraz karistiriyor ...helede kaptan icin ektra eziyet oluyordurt cizelge icin 3 günlük gecmis yapmak zorunda kalabilir...

evet canım seninle ilk tanıştığımızda 3 aydır diyetisyene gidiyodum çok güzel de vermiştim ama biliyosun işte tüp bebekler filan
neyse geri dönmenin zamanı geldi
kocişim kıbrısa gitti öğretmen olarak çalışacak sınav kazanıp gitti ben g.zeka kazanamadım ahanda kaldım işte buralarda çikoyla
yazın da eşimin dedesi vefat etti evde tek gelin ben öncesinde de bi hafta evde yattı dedmiz gelen giden taziyeye gelen giden 7si kırkı Allah rahmet eylesin son vafizelerimizi yaptık ama bende çok yoruldum
Dewam dımı canım nasıl gıdıyo ben bı ogunde dışarıdaydım 1 paket hazır ayran içtim bişi olmaz herhalde
devam canım 1-3-5 ama yoğurdu tam tutturamadım sanırım biraz sulu oldu idare ediyom ama açıkmadım desem yalan olur nane çayı içicem şimdi

Allah rahmet eylesin...bende cok cenazeler atlattigim icin iyi bilirim o durumlarin yoruculugunu....ay gecen face de bir resmini görmüstüm evin erkekleri uyuyor diye..cikoda iki seksen uzanmisti..cok hosuma gitti valla:) oh oh kafani dinle ..keske benimde elime gecse o durumlar...sadece ben...hayal gibi

Selaaaamlar iremcigim..

Cuma bildirimi

Tabi sadece bi öneri

kesinlikle katiliyorum..3 gün bildirim vermek biraz karistiriyor ...helede kaptan icin ektra eziyet oluyordurt cizelge icin 3 günlük gecmis yapmak zorunda kalabilir...

canlar dediğiniz gibi menü bildirimi iyiydi ama onu dilara takip ediyodu ben bildirimlei kontrol ediyodum liste çıkmadan bana sölüyodu bende ona göre yapıyodum
dilara işe girdiği için o da yoğundur şimdi bu işi gönüllü yapabilecek varsa devam edelim menüye
ama bildirim aynen devam cuma bildirim günü ama bazı arkadaşlar cumartesi veya pazar tartılmayı istediği için bu günlerde de verlilebiliyor en son pazar akşamı liste çıkıyor

baazı arkadaşlar merhaba diyip giderlerdi haftada 1 kere sonra bildirime girip listeye girmek isterlerdi bende sıkıntı yaşıyorum bu durumlarda

2 hafta bekleme kuralını da atlamamak lazım mesela ben geldim 2 hafta bekliyorum çünkü uzun süredir diyet yapmadım ve vücudum burda aktif olan arkadaşlara göre ilk başlayan hızlı kilo veren halinde bunu da atlamamak lazım

bu ne soguk kardesim ya ellerim dondu..daha aksam yürüyüsünüde yapmaadim... aslinda günlük menümü yazabilirim ama aksam birsyler kacarmi acaba diye biraz geciktiriyorum yazmayi

yok canım yaaa bana göre hiççç değil yalnızlığa gelemiyorum
burda komşu filan da yok eski komşularım da zıptırık çıktı içlerinden bi tanesini çok seviyodum o da abana pas vermiyor aralarını ben bozdum zannediyo onları gördükçe de sıkılıyorum
sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorummmmm

daha dün gibi hatirliyorum yemin ederim..ne cok cene dökmüstüm ne tehtitler ne sakalar...ne yaptimsa ikna edememistim seni ilk hafta listeye girebilmek icin....iyi SIKISTIRMISTIM aslinda ama benden inat cikmistim..ha birde su havuc meselesini ...gece gece bir havucun 150-200 klori oldugunu kazerren ögrenmistim ve o saatte bisikletin tepesinde 45 dakika bisiklet sürmüstüm

evet ya beni de o günlere döndürdün ama güzel günler değildi o günler benim için..
bu yıl daha güzel olsun inşallah

esasinda yalnizligi bende hic sevmem ille birileri olmali etrafimda..bazen ihtiyac duyarim ama kitap okurken kafam bozukken falan iste....ama kocamin kibrisa hatta afrikaya gitmesine cok ihtiyac duyuyorum hatta orada yasamasina
az önce isten geldi gene takistik...itilmisle kakilmistan beteriz valla..bu seferki mese ne bilsen: bacisi gile Dogru yürüyelim dedik..bende sacim daginik diye kafama büyük mendil gibi sey bagladim..aslinda pekte cici oldu ama neymis cocukcaymis cikarmaliymisim..bende simdi sacla basla ugrasamam kalsin deim..o Zaman söyle bir tur atalim gitmeyelim onlara diyince kafamin tasi atti...utaniyorsan evden cikmayalim dedim öfkeyle geldim iceri...oda adi küvet olan ama ölcüleri itibariyle alakasi olmayan küvetcige girdi...ya varmi böyle birsey...

aksam yemegini yeni yememis olsam cikip yürüyecegim..o kadarki daraldim evde...ama yemegi daha az önce yedim..hic degilse bir Saat gecsin cok gec saatede kalamiyorum artik erken karariyor hava..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…