80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wallaa tam ottan b..tan şeylerden kavga ediyonuz haaa canınızı boşuna sıkıyonuz relax relax:)

Menu takıbı nasıl cnm ben yapabılırmıyım oda cızelgelıyse onu beceremem apple offıce yok baskada program bılmıorum varmı yokmu nasıl yapılı kı :)))

Menu takıbı nasıl cnm ben yapabılırmıyım oda cızelgelıyse onu beceremem apple offıce yok baskada program bılmıorum varmı yokmu nasıl yapılı kı :)))

canım walla çok sevinirim dilaram çok yoruluyodur yapamayabilir ama ilk önce bi sorsam tekrar iyi olur
yoksa listenin yapulacak hiçbişeyiyi yok bi yere not alınacak en son liste çıkmadan önce buraya yazılacak kaç eksik var diye
irem:2
ela :1
gibi

Menüm
Sabah 1 yumurta biras peynır yarım dlm ısparta ekmgı
12:00 ayran detoks 1 kase
14:00aynı
16:001 paket hazır ayran
18:00 ayran detoks
20:00ayran detoks ( ama hiç canım istemıo yarım kase belkı )

2 kupa yesıl cay
1 turk kahvesı kaçtı

Tmm cnm sen bı sor bende bakım oncekı bıldırımlerden ıı ce anlYım ayrndan beynım durdu :))

canın istemediği için mi aç olmadığın için mi ben açım ya ööle çok tok değilim yanii:)

Kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm

Tabi eli boş gelmedim
Demin bir sitede okuduğum göbek eriten bir kür tarifiyle geldim
Ben kesin yapacağım Allahın izniyle çünkü malum göbiş en zor eriyen bölge

Çok basit aslında;
15 gün boyunca yapıp 10 gün ara veriliyormuş sonra tekrar başlayabiliyorsun ve baya fayda ediyormuş

1 kase yoğurta ( light yada az yağlı )
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

koyup her öğünden yarım saat evvel yiyormuşsun hem göbişi eritiyor hemde kilo vermeye yardımcıymış
Denemeye değer bence sonuçta zararlıı birşey değil üstelik tadıda güzel diyorlar
Bakalım ben eşime yoğurt siparişimi verdim bile yarın başlıyorum inşallah sıkılmamda banada yararı olur

Sizlerlede paylaşmak istedim belki yapmak isteyen olursa diye

oo tadı iyiymiş diyosun... yapılmayacak bişey değil ama benim okulum başlıyo öğle yemekleri okuldan onu yanımda taşımam çok zor engelli öğrencilerle yemek daha da bi zor

Onu Ben türkiyedeyken duymustum Ablam denedi ilk gün süper dedi Canin hic yemek yemek istemiyormus ertesi gün aman aman sakin deneme dedi hemoroiti feci derecede azdirmis bende korkumdan denemedim Tabi

Sabah(10.30)
1 haslanmis yumurta
Domates-salatalik
5-6 iri dilim peynir
2 tatli kasigi recel
2 Brötchen (3-4 dilim ekmek sayilir )

Ara: 3 kuru kayisi

Ara : 2. kasik kurufasulye 2-3 kasik pilav
Aksam (Saat 16.40)

1tabak kurifasulye
1 kase yogurt
4-5 kasik pilav
1kase salata

Spor:
Sabah 80 dakika yürüyüs+aksam 100 dakika yürüyüs

Nasil süper degilmi

anaammmmm
bu ne güzel bir gün

duyumm hoşgeldinnnn
bu günü tarihe altın harflerle yazmalı..çokk özledik seni,, sezon finalinde çay dökülmüştü pc ne sezon başı dizi bekler gibi bekledik vee sonunda eylül ayı işe yaradıiyiki geldin bende daha dün kılara yazmıştım ama gören olmadı duyum olaydı şimdi banabir akıl verr diye..benim tadilat varda evde ..eee senin üstüne yok tamirat tadilat işlerinde bittimi çakma duyumun inşaat işleri :44:

Sabah .....1 dilim k.ekmegi
1 kk peynir
Domates
1 yumurta
Öğle 3 kasık bulgur pilavı
3 kasık yeşil mercimek
1 küçük kase yogurt
Ara 1 salkım üzüm
Aksam 1 tabak icinde bulgur p. Ve yeşil mercimek, salata

Hersey superken mahv ettim

Seni sevindirecek seyler yedim sevgili rakibem

5 tulumba ((((

40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…