esasinda yalnizligi bende hic sevmem ille birileri olmali etrafimda..bazen ihtiyac duyarim ama kitap okurken kafam bozukken falan iste....ama kocamin kibrisa hatta afrikaya gitmesine cok ihtiyac duyuyorum hatta orada yasamasina
az önce isten geldi gene takistik...itilmisle kakilmistan beteriz valla..bu seferki mese ne bilsen: bacisi gile Dogru yürüyelim dedik..bende sacim daginik diye kafama büyük mendil gibi sey bagladim..aslinda pekte cici oldu ama neymis cocukcaymis cikarmaliymisim..bende simdi sacla basla ugrasamam kalsin deim..o Zaman söyle bir tur atalim gitmeyelim onlara diyince kafamin tasi atti...utaniyorsan evden cikmayalim dedim öfkeyle geldim iceri...oda adi küvet olan ama ölcüleri itibariyle alakasi olmayan küvetcige girdi...ya varmi böyle birsey...
ayy ne güzelll ben hala askılıyla terliyom evde
wallaa tam ottan b..tan şeylerden kavga ediyonuz haaa canınızı boşuna sıkıyonuz relax relax:)
Ben klımayla bıle terlıcem nerdeyse sen antalyadamısın cnm annenlerın yanındamı
Menu takıbı nasıl cnm ben yapabılırmıyım oda cızelgelıyse onu beceremem apple offıce yok baskada program bılmıorum varmı yokmu nasıl yapılı kı :)))
canım walla çok sevinirim dilaram çok yoruluyodur yapamayabilir ama ilk önce bi sorsam tekrar iyi olur
yoksa listenin yapulacak hiçbişeyiyi yok bi yere not alınacak en son liste çıkmadan önce buraya yazılacak kaç eksik var diye
irem:2
ela :1
gibi
Menüm
Sabah 1 yumurta biras peynır yarım dlm ısparta ekmgı
12:00 ayran detoks 1 kase
14:00aynı
16:001 paket hazır ayran
18:00 ayran detoks
20:00ayran detoks ( ama hiç canım istemıo yarım kase belkı )
2 kupa yesıl cay
1 turk kahvesı kaçtı
canın istemediği için mi aç olmadığın için mi ben açım ya ööle çok tok değilim yanii:)
Çok bı aclığım yok cnm koyu yaptım bıraz ben yada dun cok sıstı vucudum tartıda faslam var ondan)
sabah taetıldın mı kaç kilo çıktın? ben 81.5
73.6( cnm oncekı gun 73 tum o 600 grm nerden geldı bılemedım ;(
kırmızı kart dönemi normaldir:)
Kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Tabi eli boş gelmedim
Demin bir sitede okuduğum göbek eriten bir kür tarifiyle geldim
Ben kesin yapacağım Allahın izniyle çünkü malum göbiş en zor eriyen bölge
Çok basit aslında;
15 gün boyunca yapıp 10 gün ara veriliyormuş sonra tekrar başlayabiliyorsun ve baya fayda ediyormuş
1 kase yoğurta ( light yada az yağlı )
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
koyup her öğünden yarım saat evvel yiyormuşsunhem göbişi eritiyor hemde kilo vermeye yardımcıymış
Denemeye değer bence sonuçta zararlıı birşey değil üstelik tadıda güzel diyorlar
Bakalım ben eşime yoğurt siparişimi verdim bileyarın başlıyorum inşallah sıkılmamda banada yararı olur
Sizlerlede paylaşmak istedim belki yapmak isteyen olursa diye
Kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Tabi eli boş gelmedim
Demin bir sitede okuduğum göbek eriten bir kür tarifiyle geldim
Ben kesin yapacağım Allahın izniyle çünkü malum göbiş en zor eriyen bölge
Çok basit aslında;
15 gün boyunca yapıp 10 gün ara veriliyormuş sonra tekrar başlayabiliyorsun ve baya fayda ediyormuş
1 kase yoğurta ( light yada az yağlı )
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
koyup her öğünden yarım saat evvel yiyormuşsunhem göbişi eritiyor hemde kilo vermeye yardımcıymış
Denemeye değer bence sonuçta zararlıı birşey değil üstelik tadıda güzel diyorlar
Bakalım ben eşime yoğurt siparişimi verdim bileyarın başlıyorum inşallah sıkılmamda banada yararı olur
Sizlerlede paylaşmak istedim belki yapmak isteyen olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?