Sabah(10.30)
1 haslanmis yumurta
Domates-salatalik
5-6 iri dilim peynir
2 tatli kasigi recel
2 Brötchen (3-4 dilim ekmek sayilir )
Ara: 3 kuru kayisi
Ara : 2. kasik kurufasulye 2-3 kasik pilav
Aksam (Saat 16.40)
1tabak kurifasulye
1 kase yogurt
4-5 kasik pilav
1kase salata
Spor:
Sabah 80 dakika yürüyüs+aksam 100 dakika yürüyüs
Nasil süper degilmi
kız bu ne hoş bir karşılama hem şımardım hem utandım valla ,) cepten yazdığım için o. Şirin suratcıkları kullanamıyorumanaammmmm
bu ne güzel bir gün
duyumm hoşgeldinnnn
bu günü tarihe altın harflerle yazmalı..çokk özledik seni,, sezon finalinde çay dökülmüştü pc ne sezon başı dizi bekler gibi bekledik vee sonunda eylül ayı işe yaradı iyiki geldin bende daha dün kılara yazmıştım ama gören olmadı duyum olaydı şimdi banabir akıl verr diye..benim tadilat varda evde ..eee senin üstüne yok tamirat tadilat işlerinde bittimi çakma duyumun inşaat işleri :44:
ne yaptın sen ya !!!! Hemde 1 de değil 5 tulumba :/. Bakıyorumda pek gayretli basladın yarışa.. Ben fazla yememek için erkenden yatağa girdim tamam tamam itiraf ediyorum herife kızdığım için mekanı terkettim odama çekildimSabah .....1 dilim k.ekmegi
1 kk peynir
Domates
1 yumurta
Öğle 3 kasık bulgur pilavı
3 kasık yeşil mercimek
1 küçük kase yogurt
Ara 1 salkım üzüm
Aksam 1 tabak icinde bulgur p. Ve yeşil mercimek, salata
Hersey superken mahv ettim
Seni sevindirecek seyler yedim sevgili rakibem
5 tulumba((((
40 dk yürüyüş
Ay sorma ben kahvaltıdan kısamıyorum malesefo kadar ekmek yenir mı kız
biliyorum karışma kahvaltıma diceksinde...
onları azaltsan süper olurdu gidişat
ben sadece güç bela 40 dk yürüdüm
ne kafanı takıyorsun canım kıskançlıklarından bilmemişlerkine yapsınlar... Tabi gezecem o kadarınıda hakettim yani de gitsinofffffff ülenn offf
bu ne yaa benim kızın kreşi milleti gerdi
anlamıyorum benim akrabalara ne oluyor ,sanki benim çocuğu benden çok düşünoyorlar..5 gündür tasaya kaldılar hatunlar..çocukları
okula atmışımda ben akşamakadar ne yapcakmışım evde kreş için parayı nerden bulacakmışım..banka soycam belki onlara ne oluyosa
.şimdi yine aradılar artıl sokak sokak gezermişim çoculda yokmuş sanki kapı dışarı çıkan birisiymişim gibi.edicekse doğru bi laf etse yaa
..ama beni üzmeyi başarıyorlarye aferim onlara
aa turşu hariç menü aynı sayılır pişti oldukneyse bende yazıyım menümü
sabah
.......................................................
ya yazmak istemiyorum hatırlamıyorum
akşam kuru fasulye pilav bir tabakda turşu yedim
gerisini hatırlamıyorum gerçekdem
:26::26::26:
Benide daralttın ya !!! Ne bu karamsarlık kardeşim .. Ben bu itilmişe rağmen bu kadar karamsar değilim silkin bakiiim şöyleiçim sıkılıyorrrr
çatlıycak gibiyimmmm
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
işte bunun için akıl alıcaktım ,tekrar yazmaya üşendim .kendi yazıma alıntı yaptım duyum
benimde ev için hain planlarım var ama du bakalım benim herif yaparsa ...bi ev alalım diyorum yok .kooparatife girelim yok .benim
ev dar 2 oda yarım salon..yukarsı kv ev 5 oda saray yavrusu benim evin yarısı dükkana alınmış bu hale gelmiş..kv lere siz bizim e
vde oturun kimseniz yok 3 kişisiniz 1 odayı kullanıyorsunuz4 oda boş diyoruz
ııııııııhhh nuh diyor peygamber demiyorlar ..kocaa evi zaptettiler halbuki hiç misafir bile almazlar hep benim evde ağılanır m
isafirleri.gelen yatak odamda namaz kılar eee evde yer yokki 1 yatak odası 1 i çocuk odası 1oturma odası..bende kaleyi içden
fethetmeye karar verdim ..madem aşağı inmiyorlar ben yukarı tünel açar çıkarim
yukardaki fazla 2 odayı fethetme derdine düştüm ..mediven yapıp yukarı odalara çıkarsam .yatak odaları olur vee benim dublex e
vim olur tabi bir misafir odam birde oturma odam olur ..bu durumda benim koca olmayam misafir odama koltuk takımı ve perde almak zorunda kalırr ,,hayali bile güzell ..ahhhhh ahhhhhhh .
şimdi duyum olucaktıki bana bir plan çizsim merdivivenleri nerden açarız nasıl yaparız akıl verirdi bana eeee nede olsa usta hatun,ama bulabilirsek
Buldun bulmasına da nasıl akıl vericem ben sana şimcik :/ evi görmedim görme durumumda yok gibi gibi onuda geç senin. Kp ler bu duruma ne diyorlar razılarmı kocan da razımı ayrıca. Öyle bir tadilat muhtemelen çok para tutar sen en iyisi kayınvalıdenleri ikna etmeye çalış bu Plan'ından daha olanaklı olur gibi gibi
Yok yok kaybolmayız merak etme sen relaks ol rahatla söyle ooohben bayan depresyonnnnn
çıkamıyorum içimdennnn.....
ama duyumu görünce bi çıktım amaa gine girmek üzereyim ...bu ne yaaahep bi eksik kadro şimdide elma şekeri yok illa bir kayıp olacak yaramaz çocuk gibi kardeşim kaybolup gidiyoruz
odama derken yatakodasınaKızım emiyor birazını yakmisimdir belki...
Odana mı çekildiiiiiin :)))
Alemsiniz :)
Yarın daha iyi oluruz ins
Bacım sen cek benim kulağımı
ben bayan depresyonnnnn
çıkamıyorum içimdennnn.....
ama duyumu görünce bi çıktım amaa gine girmek üzereyim ...bu ne yaaahep bi eksik kadro şimdide elma şekeri yok illa bir kayıp olacak yaramaz çocuk gibi kardeşim kaybolup gidiyoruz
Kızım emiyor birazını yakmisimdir belki...
Odana mı çekildiiiiiin :)))
Alemsiniz :)
Yarın daha iyi oluruz ins
Bacım sen cek benim kulağımı
bak duyum akıl verdin bile
aklın yolu birdir zaten ..bencede biz burdan temelli taşınsak daha az maliyetli ve daha az emekli olur ama gel benim öküze bunu anlat şimdi
Yok yok kaybolmayız merak etme sen relaks ol rahatla söyle oooh
odama derken yatakodasınaonu aşağıda bıraktım kapris yapıyorum çocuklarda odalarına çekildi sonnumaram dahil.. Kaldı tek basına.. Adım gibi eminim sıkıntıdan catlıyordur... :) bende tabi iyiki burada varda zaman geçiyor
Kulağını cekmekde neymiş böyle devam edersen koparıp haslayıp araöğün olarak yedırecem demedi deme
ikizz oooooooooooo iyi fikirmiş hakkatBencede temelli tasın kocan buna razı olursa. Sırf siz gitmeyin diye üstkatı size verebilirler .. Ee biliyorlar oğulları razı olmayacak gerine gerine otururlar tabi ... Yada ikiz doğuracan bacım oraya sığamayacağını her durumda kabullenecekler
İste buuu
Kendime ceki düzen vermek icin bu lazımdı bana
Bu arada kaptana çağrı
Oylama mı yapsak kaptan bildirim gunü icin
3 gun cok fazla degil mı
Herkesin verdigi kilosunu bir gun icinde görmek daha şevk verici oluyor
Aman siz barışın da....Resmen açım midemden sesler. Geliyor bu küslük işime yaradı valla :) yoksa kesin yerdim. Sevgili rakibim dua etbir hafta küs kalmayalım aksi taktirde seni tek geçerim bu alemde
Resmen açım midemden sesler. Geliyor bu küslük işime yaradı valla :) yoksa kesin yerdim. Sevgili rakibim dua etbir hafta küs kalmayalım aksi taktirde seni tek geçerim bu alemde
He valla satmışız tasını dünyanın ... Oh yandan yandan şıkıdım şıkıdım ....ikizz oooooooooooo iyi fikirmiş hakkat
benim akrabalar soruyo ya kızı kreşe gönderdin sen ne yapıcan diye:26: ikiz doğursam hem onlar rahatlar bana iş çıktı diyehem kvler belki bir ihtimal sanırım evleri değişir desemde ben inanamıyorum :44: .amannn ne ben dogururum nede onlar yerinden çıkmazlAR NEDE BENİM ÖKÜZ burdan çıkar ben bayan depresyon olmata devammmm
AMANNN OLSUNN BEEEE DUYUM GELDİ YAAA SABAHLAR OLMASINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?