80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offfffff ülenn offf
bu ne yaa benim kızın kreşi milleti gerdi

anlamıyorum benim akrabalara ne oluyor ,sanki benim çocuğu benden çok düşünoyorlar..5 gündür tasaya kaldılar hatunlar..çocukları

okula atmışımda ben akşamakadar ne yapcakmışım evde kreş için parayı nerden bulacakmışım..banka soycam belki onlara ne oluyosa

.şimdi yine aradılar artıl sokak sokak gezermişim çoculda yokmuş sanki kapı dışarı çıkan birisiymişim gibi.edicekse doğru bi laf etse yaa

..ama beni üzmeyi başarıyorlarye aferim onlara

o kadar ekmek yenir mı kız
biliyorum karışma kahvaltıma diceksinde...
onları azaltsan süper olurdu gidişat
ben sadece güç bela 40 dk yürüdüm

neyse bende yazıyım menümü
sabah
.......................................................

ya yazmak istemiyorum hatırlamıyorum
akşam kuru fasulye pilav bir tabakda turşu yedim
gerisini hatırlamıyorum gerçekdem
:26::26::26:

içim sıkılıyorrrr
çatlıycak gibiyimmmm

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kız bu ne hoş bir karşılama hem şımardım hem utandım valla ,) cepten yazdığım için o. Şirin suratcıkları kullanamıyorum
Bitti nihayet çakmanın inşaatı ama sonu benim için hazin oldu... Bahsetmiştim fayansı laminantı duvarlagıtını hep ben yaptım bütün alışverişlerinde akılverdim dinledide çok. Güzel evi oldu benim vede su tek gözü körolasıca kocam sayesinde.. Sonrada o evle bana hava attı.. Benim evimi begenmedi üstelik benimki kira ... Yani şuna inat bir ev al son model yap diyor şeytAn ama kocamda iş yok malesef çekiyorum kuzu kuzu havasını... Hayırdır kız ne danışmak istemiştin sahiden ?

ne yaptın sen ya !!!! Hemde 1 de değil 5 tulumba :/. Bakıyorumda pek gayretli basladın yarışa.. Ben fazla yememek için erkenden yatağa girdim tamam tamam itiraf ediyorum herife kızdığım için mekanı terkettim odama çekildim

işte bunun için akıl alıcaktım ,tekrar yazmaya üşendim .kendi yazıma alıntı yaptım duyum

benimde ev için hain planlarım var ama du bakalım benim herif yaparsa ...bi ev alalım diyorum yok .kooparatife girelim yok .benim

ev dar 2 oda yarım salon..yukarsı kv ev 5 oda saray yavrusu benim evin yarısı dükkana alınmış bu hale gelmiş..kv lere siz bizim e

vde oturun kimseniz yok 3 kişisiniz 1 odayı kullanıyorsunuz4 oda boş diyoruz

ııııııııhhh nuh diyor peygamber demiyorlar ..kocaa evi zaptettiler halbuki hiç misafir bile almazlar hep benim evde ağılanır m

isafirleri.gelen yatak odamda namaz kılar eee evde yer yokki 1 yatak odası 1 i çocuk odası 1oturma odası..bende kaleyi içden

fethetmeye karar verdim ..madem aşağı inmiyorlar ben yukarı tünel açar çıkarim

yukardaki fazla 2 odayı fethetme derdine düştüm ..mediven yapıp yukarı odalara çıkarsam .yatak odaları olur vee benim dublex e

vim olur tabi bir misafir odam birde oturma odam olur ..bu durumda benim koca olmayam misafir odama koltuk takımı ve perde almak zorunda kalırr ,,hayali bile güzell ..ahhhhh ahhhhhhh .

şimdi duyum olucaktıki bana bir plan çizsim merdivivenleri nerden açarız nasıl yaparız akıl verirdi bana eeee nede olsa usta hatun,ama bulabilirsek

o kadar ekmek yenir mı kız
biliyorum karışma kahvaltıma diceksinde...
onları azaltsan süper olurdu gidişat
ben sadece güç bela 40 dk yürüdüm
Ay sorma ben kahvaltıdan kısamıyorum malesef bu daha direnmiş Halim . Normalde bunların yanında patates kızartması sucuk salam falan olur yani ....
ne kafanı takıyorsun canım kıskançlıklarından bilmemişlerkine yapsınlar... Tabi gezecem o kadarınıda hakettim yani de gitsin

aa turşu hariç menü aynı sayılır pişti olduk

içim sıkılıyorrrr
çatlıycak gibiyimmmm

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Benide daralttın ya !!! Ne bu karamsarlık kardeşim .. Ben bu itilmişe rağmen bu kadar karamsar değilim silkin bakiiim şöyle

ben bayan depresyonnnnn
çıkamıyorum içimdennnn.....

ama duyumu görünce bi çıktım amaa gine girmek üzereyim ...bu ne yaaahep bi eksik kadro şimdide elma şekeri yok illa bir kayıp olacak yaramaz çocuk gibi kardeşim kaybolup gidiyoruz

Kızım emiyor birazını yakmisimdir belki...
Odana mı çekildiiiiiin :)))
Alemsiniz :)
Yarın daha iyi oluruz ins
Bacım sen cek benim kulağımı

Buldun bulmasına da nasıl akıl vericem ben sana şimcik :/ evi görmedim görme durumumda yok gibi gibi onuda geç senin. Kp ler bu duruma ne diyorlar razılarmı kocan da razımı ayrıca. Öyle bir tadilat muhtemelen çok para tutar sen en iyisi kayınvalıdenleri ikna etmeye çalış bu Plan'ından daha olanaklı olur gibi gibi

bak duyum akıl verdin bile

aklın yolu birdir zaten ..bencede biz burdan temelli taşınsak daha az maliyetli ve daha az emekli olur ama gel benim öküze bunu anlat şimdi

Yok yok kaybolmayız merak etme sen relaks ol rahatla söyle oooh
odama derken yatakodasına onu aşağıda bıraktım kapris yapıyorum çocuklarda odalarına çekildi sonnumaram dahil.. Kaldı tek basına.. Adım gibi eminim sıkıntıdan catlıyordur... :) bende tabi iyiki burada varda zaman geçiyor

Kulağını cekmekde neymiş böyle devam edersen koparıp haslayıp araöğün olarak yedırecem demedi deme

bak duyum akıl verdin bile

aklın yolu birdir zaten ..bencede biz burdan temelli taşınsak daha az maliyetli ve daha az emekli olur ama gel benim öküze bunu anlat şimdi

Bencede temelli tasın kocan buna razı olursa. Sırf siz gitmeyin diye üstkatı size verebilirler .. Ee biliyorlar oğulları razı olmayacak gerine gerine otururlar tabi ... Yada ikiz doğuracan bacım oraya sığamayacağını her durumda kabullenecekler

Resmen açım midemden sesler. Geliyor bu küslük işime yaradı valla :) yoksa kesin yerdim. Sevgili rakibim dua etbir hafta küs kalmayalım aksi taktirde seni tek geçerim bu alemde

İste buuu
Kendime ceki düzen vermek icin bu lazımdı bana

Bu arada kaptana çağrı
Oylama mı yapsak kaptan bildirim gunü icin
3 gun cok fazla degil mı
Herkesin verdigi kilosunu bir gun icinde görmek daha şevk verici oluyor

ikizz oooooooooooo iyi fikirmiş hakkat
benim akrabalar soruyo ya kızı kreşe gönderdin sen ne yapıcan diye:26: ikiz doğursam hem onlar rahatlar bana iş çıktı diye hem kvler belki bir ihtimal sanırım evleri değişir desemde ben inanamıyorum :44: .amannn ne ben dogururum nede onlar yerinden çıkmazlAR NEDE BENİM ÖKÜZ burdan çıkar ben bayan depresyon olmata devammmm

AMANNN OLSUNN BEEEE DUYUM GELDİ YAAA SABAHLAR OLMASINNN

Valla istediğim bu diyorsun ama çok pis fırça cekerım demedi deme hay yemez olaydım dersın hatta yedim barı yazmaz olaydım dersın belayım bacım ben bulaşma derim

Valla aslında haklısın herkesi aynı gün görmek daha zevklı tüm gün 50 kere bakardım topığe kim almış kim çantayı yemiş diye

Resmen açım midemden sesler. Geliyor bu küslük işime yaradı valla :) yoksa kesin yerdim. Sevgili rakibim dua etbir hafta küs kalmayalım aksi taktirde seni tek geçerim bu alemde
Aman siz barışın da....

Ben hic dayanamam ...

Yeme sakın he...
Kabusun olurum gece

Aman siz barışın da....

Ben hic dayanamam ...

Yeme sakın he...
Kabusun olurum gece

He valla satmışız tasını dünyanın ... Oh yandan yandan şıkıdım şıkıdım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…