bende aynı gün bildirimden yanayım ..farklı günler iyi olmuyor bencede tek cumaları iyiydi 3 gün de 400 gr farkeder insanda:44:valla istediğim bu diyorsun ama çok pis fırça cekerım demedi deme hay yemez olaydım dersın hatta yedim barı yazmaz olaydım dersın belayım bacım ben bulaşma derim
valla aslında haklısın herkesi aynı gün görmek daha zevklı tüm gün 50 kere bakardım topığe kim almış kim çantayı yemiş diye
yok kız bazen küs kalmak daha iyi.. Özelliklede haftsonu... Hiç değilse colukcocuga karışmıyor cenesını tutuyor. Eee geceler uzun adamın uykusu kacsa benı uyarıyor böyle olunca mışıl mışıl uyuyorumAman siz barışın da....
Ben hic dayanamam ...
Yeme sakın he...
Kabusun olurum gece
bende aynı gün bildirimden yanayım ..farklı günler iyi olmuyor bencede tek cumaları iyiydi 3 gün de 400 gr farkeder insanda:44:
He valla satmışız tasını dünyanın ... Oh yandan yandan şıkıdım şıkıdım ....
neeeee bu saattemi sakın ha !!!! Çok pişman olursun demedi demeKocisim dışarı çıktı simdi ... Para yatırmaya
Gelirken sana da cig köfte alicam dedi...
Sakın ha dedim durdum...
İns almaz
Hep beni bastan çıkarıyor
.
Aaaaaaa rakamın aynısını yazında suratcık oluyormuş yasasın afferim bana ya Zeki karıyım vesselamneeeee bu saattemi sakın ha !!!! Çok pişman olursun demedi deme
.
İyi geceler canım sabah yürüyüşten sonra colukcocugu yemledikten sonra gelirim hiiiç endişen olmasın basınızın belasıyımBAK BEN YATIYOMMMSAKIN BİYERE GİTME KAÇARIM FALAN DEME EŞİNDEYİZ ONA GÖRE BULAMASAKDA PEŞİNDEYİZ:44: VİCDANIN SENİ RAHAT BIRAKMAZ ONA GÖRE S ABAH SENİ BURDA GÖRMEK DİLEKLERİYLEEEE DUYUMMM İYİ GECELERRRR
İste buuu
Kendime ceki düzen vermek icin bu lazımdı bana
Bu arada kaptana çağrı
Oylama mı yapsak kaptan bildirim gunü icin
3 gun cok fazla degil mı
Herkesin verdigi kilosunu bir gun icinde görmek daha şevk verici oluyor
Valla istediğim bu diyorsun ama çok pis fırça cekerım demedi deme hay yemez olaydım dersın hatta yedim barı yazmaz olaydım dersın belayım bacım ben bulaşma derim
Valla aslında haklısın herkesi aynı gün görmek daha zevklı tüm gün 50 kere bakardım topığe kim almış kim çantayı yemiş diye
walla bende tek gün olması taraftarıyım ama önceki yapılan görüşmelerde (ki şimdiye kadar 3 kere tartışıldı bu konu) en son bu 3 güne karar verildibende aynı gün bildirimden yanayım ..farklı günler iyi olmuyor bencede tek cumaları iyiydi 3 gün de 400 gr farkeder insanda:44:
Peki iremcigimwalla bende tek gün olması taraftarıyım ama önceki yapılan görüşmelerde (ki şimdiye kadar 3 kere tartışıldı bu konu) en son bu 3 güne karar verildi
benim açımdan 3 günden veri toplamak zor oluyor ve de dediğiniz gibi herkesi görmek güzel olur
3 güne karar verilmesinin nedeninide anlatayım pazar isteyenler de oldu haftasonu kaçamak yapmamak için etkili olduğunu söylediler
bir konuda size katılmıyorum sadece 3 günde 400 gram detoksla 1 kilo verilir demişsiniz ama cuma bildirim yapanda 3 gün önce diyete başlıyo bi bakış açısı da bu:)
bu arada tekrar karar verilebilir ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım
Canım yemedim sukurSakın ciğköfte falan yeme bebeğede dokunur bu saatte senin kiloyada hatta internetten bak bakalım kaç kalorıymış böylece kendiliğinden vazgeçersin yemekten
Peki iremcigim
benim tartışıldığından haberim yoktu
nasıl isterseniz
Tamam canımbu tartışıldı evet ama mühim olan şu an burda etkin olan kişilerin fikirleri daha önemli tekrar toplanıp tartışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?