80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynı gün bildirimden yanayım ..farklı günler iyi olmuyor bencede tek cumaları iyiydi 3 gün de 400 gr farkeder insanda:44:

Aman siz barışın da....

Ben hic dayanamam ...

Yeme sakın he...
Kabusun olurum gece
yok kız bazen küs kalmak daha iyi.. Özelliklede haftsonu... Hiç değilse colukcocuga karışmıyor cenesını tutuyor. Eee geceler uzun adamın uykusu kacsa benı uyarıyor böyle olunca mışıl mışıl uyuyorum

Kocisim dışarı çıktı simdi ... Para yatırmaya
Gelirken sana da cig köfte alicam dedi...
Sakın ha dedim durdum...
İns almaz
Hep beni bastan çıkarıyor

Karnim gurulduyor resmen... Allah ac susuz kalanlarin yardimcisi olsun. Benim böyle karnım guruldarken yattığımda kendımı mutlu hissediyor.. Ac kalabilmeyi başardım sabaha en azından 200 gr farkedecek diye çok şükür Allah'a... Böyle durumlarda yoksulluktan ac yatan karnınıngurultusuna morali bozulan insanların varlığını düşünüyorum ve bu şımarıklılığım için af diliyorum allahımdan ama genede için için seviniyorum karnım gruldayınca... Çok şükür cooooook

Simdi topikte biri beni üzse ağlama suratının rakamlarını bilmediğimden yapacagım ne yapalım varını veren utanmamış :)

BAK BEN YATIYOMMM SAKIN BİYERE GİTME KAÇARIM FALAN DEME EŞİNDEYİZ ONA GÖRE BULAMASAKDA PEŞİNDEYİZ:44: VİCDANIN SENİ RAHAT BIRAKMAZ ONA GÖRES ABAH SENİ BURDA GÖRMEK DİLEKLERİYLEEEE DUYUMMM İYİ GECELERRRR

Sakın ciğköfte falan yeme bebeğede dokunur bu saatte senin kiloyada hatta internetten bak bakalım kaç kalorıymış böylece kendiliğinden vazgeçersin yemekten

İyi geceler canım sabah yürüyüşten sonra colukcocugu yemledikten sonra gelirim hiiiç endişen olmasın basınızın belasıyım

Kızlar bende yatıyorum yorgun yüreğimi be ruhumu midemin gurultusu eşliğinde dinlendirmrliyim hepinize iyi geceler

bende aynı gün bildirimden yanayım ..farklı günler iyi olmuyor bencede tek cumaları iyiydi 3 gün de 400 gr farkeder insanda:44:
walla bende tek gün olması taraftarıyım ama önceki yapılan görüşmelerde (ki şimdiye kadar 3 kere tartışıldı bu konu) en son bu 3 güne karar verildi
benim açımdan 3 günden veri toplamak zor oluyor ve de dediğiniz gibi herkesi görmek güzel olur
3 güne karar verilmesinin nedeninide anlatayım pazar isteyenler de oldu haftasonu kaçamak yapmamak için etkili olduğunu söylediler
bir konuda size katılmıyorum sadece 3 günde 400 gram detoksla 1 kilo verilir demişsiniz ama cuma bildirim yapanda 3 gün önce diyete başlıyo bi bakış açısı da bu:)
bu arada tekrar karar verilebilir ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım

Son düzenleme:
sabah 9:00 1 yumurta
yarım dilim ekmek
1 kk peynir 1 domates
13:00 ayran çorbası
15:00 aynı
17:00 aynı
19:00 aynı
21:00 aynı

3 bitki çayı 3 lt su
3 kere çikoyla yürüyüş

Peki iremcigim
benim tartışıldığından haberim yoktu
nasıl isterseniz

Sakın ciğköfte falan yeme bebeğede dokunur bu saatte senin kiloyada hatta internetten bak bakalım kaç kalorıymış böylece kendiliğinden vazgeçersin yemekten
Canım yemedim sukur
almamis sagolsun
kalorisine de baktım tek bi cig köfte 60 kaloriymis
cig köfte yediğimde acayip şişiyorum zaten..
iyi uykular

slm kızlar nasılsınız. akşam gelemedim eşim puzlle almış bizim kıza 260 parça eee tabi birleştirmeye çalışmakta bize düştü. tüm aile gece 12 ye kadar parçaları birleştirmeye çalıştık. ama çok zevkli herkese tavsiye ederim. öyleki tv de abuk subuk bi siyaset programı açıktı onu bile değiştirmek için kimse kılını kıpırdatmadı. biraz sonra allah izin verirse tatvana gezmeye gideceğiz. belki van gölünde bi tekne turu yaparız. uçurtma uçuracaz. okullar açılmadan önceki son eğlenceli günümüz ve sonra maraton başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…