80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hani dün dedim ya bildirim yapsammı yapmasammı bilemiyom diye keşke yapmasaymışım. bugün her şey normale bindi tartı 86 dedi. bunu dikkate alırmısın bilmem ama almanı da çoook isterim noluuuuuur. bildirimi 86 yap

Naber kizlar dietten ne Haber aksam gurultuyla yattım ya sabah 100 gr bile gitmemiş üstelikte tuvalete çıktıktan sonra. Adamın ahımı tuttu nedır

Naber kizlar dietten ne Haber aksam gurultuyla yattım ya sabah 100 gr bile gitmemiş üstelikte tuvalete çıktıktan sonra. Adamın ahımı tuttu nedır
Canım bugün gitmedi yarın gider...
Ben güzel seyler gördüm :)
Daha biz kahvaltı yapmadık
Gideyim de hazırlayayım ..

Bu arada hala Kus musunuz

neee güzel seylermi gördün !!! Hemde aksam aksam yenen 5 tulumbanın üstünemi ? Helal olsun valla . Ben o kadar yürüdüm az yedim üstelik aksam. Yürüyüşünü 1 saat yerine 1.40 saat yaptım midemdeki açlık sesleriyle yattım sonuc sıfır . Kıskandım seni ne yalan diiim ama dur bakAlım daha basındayıZcumaya çok var

Bilmiyorum herhalde küs değiliz :/ yani tüm geceyi küs geçirdik sabah kendikendine sarıldı ufaklıga cadı anne gibi laflar söyletti cocukları kütüphaneye bırakmak için evden çıkarken oradan büyük görümcemlere kahvaltıya gitmemizi istedi bende sen git benim canım istemiyor dedim eminmisin dedi evet dedim çıktı gıttı.... Yani tuhaf bir durum oluştu ... KüsmüyüZ değilmiyiz bilmiyorum gercekten :/. Aaah sen bizim küslüğümüzede muhabbetimizede bakmA bizimki döviz borsası gibi bir saat sonrasını bilemezsin

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr duyum gece karnın guruldayarak yatmasaydın keske yarım bardak sut ve tarcın ıcseydın hem sabaha kdr metabolizma calışıyomuş hemde tokluk hıssı verıyomuş ben cok ac oldugum geceler ole yapıorum tabı suan yapamıorum ayrann detoksundayım içmedım sut bıde haftasonu dıye cok gec yattık hala acım yani :)))

İremcimm nasıl gidiyo midende bi boşluk var mı ben ole hıssedıorum da :)

Ah canım su süt ü içmeyi basardığım zaman kurban keserim herhalde ama malesef hiç umut yok... AslındA haklısın ac yatmamam gerekti ama oldu işte belki hafif bir atıştırma tartıyı daha olumlu etkileyebilirdi birdahaki sefere artık

günaydın kızlar bende artık tekrardan aranızdayım bu sekılde olmamın kendımden başkasına zarar verdıgı yok yarın 1 haftalgına sehır dışındayım ordanda gırerım umarım

günaydın kızlar bende artık tekrardan aranızdayım bu sekılde olmamın kendımden başkasına zarar verdıgı yok yarın 1 haftalgına sehır dışındayım ordanda gırerım umarım
Merhaba canım sen burdan ayrılma istersende istemesende gaza geliyorsun

Gunaydın cnm hoşgeldin döndüğünde yıne destansı spor aktıvıte vemenu paylasımı olur ınsallah ıyı yolculuklar

Cnm ssut ıcemıyosan ıkı kasık yogurdun ıcıne yarım seftalı ve tarcın gece cok acıktıgında buda faydalı bı karışım yoğurtta yıyemıosAn sadece seftalının ustune tarcın serp ye tokluk hıssı verıyo o da

Bunların 3 ünüde severek yerim :) yoğurdumu kendim yaptığım için damak tadım ona alışmış hazır yoğurdu yiyemiyorum sütsü bir koku oluyor benimkibirazda instlaşmaydı akşam akşam .. Herife inatlaşırken kendimede inatlaşmısım

:)) bende mayalıcm inşallah tupper mix beklıom on da cok gusel oluyomuş sadece kendıme yapıcm esım yogurt sevmiyo pek bişeyı merak ettım kac yasındasın bıde boyun kaç

Hımm hayırdır toslamanın sebebi nedir
ruhsal cokuntu dıyelım cnm benm bu arada ben merve 23 yasındayım ve bekarrım
Gunaydın cnm hoşgeldin döndüğünde yıne destansı spor aktıvıte vemenu paylasımı olur ınsallah ıyı yolculuklar

hosbuldum cnm benm , su 1 hafta bı gıdıp gelımde sonrasında okul başlıyor zaten bol aktıvıtelı günler benı bekliyorum ıns

Kilo bildirimim ((

Başlangıç:81
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:73.3
Bu hafta giden:500gr
Toplam giden:7.7
Spor:bisiklet pilates
Hedef:65

Bu hafta var bi acayiplik anlayamadım (

Son düzenleme:
:)) bende mayalıcm inşallah tupper mix beklıom on da cok gusel oluyomuş sadece kendıme yapıcm esım yogurt sevmiyo pek bişeyı merak ettım kac yasındasın bıde boyun kaç
Bak yazarım boyumu yasımı huyumu ama boşa umut verme alacaksan beni olduğum gibi sevicen yaslıymışsın kısaymışsın falan deme
Saka bir tarafa 36 yaşındayım 1.64 boyum bizim çakma duyumdan bahsederken kısa kısa deyince beni herhalde Sırık sandın ama değilim malesef sadece onun yanında kendimi uzun hissediyorum o kadar
Ah siz gencler ne çabuk çöküyorsunuz bak bana üstümden ne kamyonlar geçti ( bu lafta tuhaf oldu ama yani çok acılar yasadım anlamında yoksa üstümden kamyonun bilhassa kendisinin geçtiği falan yok ) ne badireler atlattım ama bak yarı çatlak herseye rağmen ayakta güçlü umudunu yitirmeyen 10 kilo daha verebilirse kendini tam artist sanacak bir hatunum yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…