- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Canım bugün gitmedi yarın gider...Naber kizlar dietten ne Haber aksam gurultuyla yattım ya sabah 100 gr bile gitmemişüstelikte tuvalete çıktıktan sonra. Adamın ahımı tuttu nedır
neee güzel seylermi gördün !!! Hemde aksam aksam yenen 5 tulumbanın üstünemi ? Helal olsun vallaCanım bugün gitmedi yarın gider...
Ben güzel seyler gördüm :)
Daha biz kahvaltı yapmadık
Gideyim de hazırlayayım ..
Bu arada hala Kus musunuz
Canım bugün gitmedi yarın gider...
Ben güzel seyler gördüm :)
Daha biz kahvaltı yapmadık
Gideyim de hazırlayayım ..
Bu arada hala Kus musunuz
Günaydın kızlarr duyum gece karnın guruldayarak yatmasaydın keske yarım bardak sut ve tarcın ıcseydın hem sabaha kdr metabolizma calışıyomuş hemde tokluk hıssı verıyomuş ben cok ac oldugum geceler ole yapıorum tabı suan yapamıorum ayrann detoksundayım içmedım sut bıde haftasonu dıye cok gec yattık hala acım yani :)))
İremcimm nasıl gidiyo midende bi boşluk var mı ben ole hıssedıorum da :)
Merhaba canım sen burdan ayrılma istersende istemesende gaza geliyorsungünaydın kızlar bende artık tekrardan aranızdayım bu sekılde olmamın kendımden başkasına zarar verdıgı yok yarın 1 haftalgına sehır dışındayım ordanda gırerım umarım
Merhaba canım sen burdan ayrılma istersende istemesende gaza geliyorsun
zaten ben baya bı ıyı gazla devamedıyordum cnmda , bı an duvara tosladım umarım eskı hale donucem
günaydın kızlar bende artık tekrardan aranızdayım bu sekılde olmamın kendımden başkasına zarar verdıgı yok yarın 1 haftalgına sehır dışındayım ordanda gırerım umarım
Ah canım su süt ü içmeyi basardığım zaman kurban keserim herhaldeama malesef hiç umut yok... AslındA haklısın ac yatmamam gerekti ama oldu işte belki hafif bir atıştırma tartıyı daha olumlu etkileyebilirdi birdahaki sefere artık
Bunların 3 ünüde severek yerim :) yoğurdumu kendim yaptığım için damak tadım ona alışmış hazır yoğurdu yiyemiyorum sütsü bir koku oluyor benimkibirazda instlaşmaydı akşam akşam .. Herife inatlaşırken kendimede inatlaşmısımCnm ssut ıcemıyosan ıkı kasık yogurdun ıcıne yarım seftalı ve tarcın gece cok acıktıgında buda faydalı bı karışım yoğurtta yıyemıosAn sadece seftalının ustune tarcın serp ye tokluk hıssı verıyo o da
Bunların 3 ünüde severek yerim :) yoğurdumu kendim yaptığım için damak tadım ona alışmış hazır yoğurdu yiyemiyorum sütsü bir koku oluyor benimkibirazda instlaşmaydı akşam akşam .. Herife inatlaşırken kendimede inatlaşmısım
ruhsal cokuntu dıyelım cnm benm bu arada ben merve 23 yasındayım ve bekarrımHımm hayırdır toslamanın sebebi nedir
Gunaydın cnm hoşgeldin döndüğünde yıne destansı spor aktıvıte vemenu paylasımı olur ınsallah ıyı yolculuklar
Bak yazarım boyumu yasımı huyumu ama boşa umut verme alacaksan beni olduğum gibi sevicen yaslıymışsın kısaymışsın falan deme:)) bende mayalıcm inşallah tupper mix beklıom on da cok gusel oluyomuş sadece kendıme yapıcm esım yogurt sevmiyo pek bişeyı merak ettım kac yasındasın bıde boyun kaç
Ah siz gencler ne çabuk çöküyorsunuzruhsal cokuntu dıyelım cnm benm bu arada ben merve 23 yasındayım ve bekarrım
hosbuldum cnm benm , su 1 hafta bı gıdıp gelımde sonrasında okul başlıyor zaten bol aktıvıtelı günler benı bekliyorum ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?