Bak yazarım boyumu yasımı huyumu ama boşa umut verme alacaksan beni olduğum gibi sevicen yaslıymışsın kısaymışsın falan deme
Saka bir tarafa 36 yaşındayım 1.64 boyum bizim çakma duyumdan bahsederken kısa kısa deyince beni herhalde Sırık sandın ama değilim malesefsadece onun yanında kendimi uzun hissediyorum o kadar
Ah siz gencler ne çabuk çöküyorsunuzbak bana üstümden ne kamyonlar geçti ( bu lafta tuhaf oldu ama yani çok acılar yasadım anlamında yoksa üstümden kamyonun bilhassa kendisinin geçtiği falan yok ) ne badireler atlattım ama bak yarı çatlak herseye rağmen ayakta güçlü umudunu yitirmeyen 10 kilo daha verebilirse kendini tam artist sanacak bir hatunum yani....
Çok pahalı buluyorum o tupper leri.. Beni aşıyor açıkcası ancak 2.el Pazarı'nda görürsem alabilirim:)) bende mayalıcm inşallah tupper mix beklıom on da cok gusel oluyomuş sadece kendıme yapıcm esım yogurt sevmiyo pek bişeyı merak ettım kac yasındasın bıde boyun kaç
ruhsal cokuntu dıyelım cnm benm bu arada ben merve 23 yasındayım ve bekarrım
hosbuldum cnm benm , su 1 hafta bı gıdıp gelımde sonrasında okul başlıyor zaten bol aktıvıtelı günler benı bekliyorum ıns
Vay be 81 lerden iyi gelmişsin kutlarım seni :) bende laf aramızda104 lerden geldim zayıf iradem sayesinde uzun sürdü vermem ama neticede 30 kılo gitti :) topıge geldiğim sıralardada 85-87 gibi birseydim.... Her sene 10 kilo veriyorum bu sene son 10 kilomu vereceğim inşallahKilo bildirimim((
Başlangıç:81
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:73.3
Bu hafta giden:500gr
Toplam giden:7.7
Spor:bisiklet pilates
Bu hafta var bi acayiplik anlayamadım(
Hedefımız aynı boyunu ondn merak ettım cnm yasını da cocuklardan merak ettım 4 çocuk maşallah yanı boyunda kısa degıl kılon cok normal bak bana 28 yasındayım daha hıc cocuk yok 171 boyum 73.3 kılom 4 tane doğursam 150 olurum ben
Çok pahalı buluyorum o tupper leri.. Beni aşıyor açıkcası ancak 2.el Pazarı'nda görürsem alabilirim
Vay be 81 lerden iyi gelmişsin kutlarım seni :) bende laf aramızda104 lerden geldim zayıf iradem sayesinde uzun sürdü vermem ama neticede 30 kılo gitti :) topıge geldiğim sıralardada 85-87 gibi birseydim.... Her sene 10 kilo veriyorum bu sene son 10 kilomu vereceğim inşallah
Ben giriş fiyatından teyzemden alıom cnm katalogdan degıl ama kullandınmı bılmıorum cok kullanışlı uzum normalde dolapta yumusar ya ben koyuyorum ıkı hafta sonra hala sert yıyebılıosun o yonden bakarsan ıı ama satan bırını bulman lazım yakınlardan :)) yoksa alınmaz
Hımm bayağı etkiliymiş satan cokta her ay birilerindede toplantısı olur ama ben pek katılmam bir almaya. 200-300 Euro veren hatırların içine girince ezik-pinti-zavallı-kocası para koklaymayan gibi hissediyor insan kendini.aslinda pinti kismi Bana daha yakin oluyor o durumlarda ya neeeeyseeee
neyse gelecek olan 100 gr ı engellemişsindir umarımNaber kizlar dietten ne Haber aksam gurultuyla yattım ya sabah 100 gr bile gitmemişüstelikte tuvalete çıktıktan sonra. Adamın ahımı tuttu nedır
canım sabah çikoyu gezdirmeye kalktım 8 de 9 a kadar bekleyip kahvaltımı yaptım sonrada tekrar uyudum 1 de kalkıp ayran çorbamı içtim şimdilik iyiyim de 5 gibi azıtıyorum benGünaydın kızlarr duyum gece karnın guruldayarak yatmasaydın keske yarım bardak sut ve tarcın ıcseydın hem sabaha kdr metabolizma calışıyomuş hemde tokluk hıssı verıyomuş ben cok ac oldugum geceler ole yapıorum tabı suan yapamıorum ayrann detoksundayım içmedım sut bıde haftasonu dıye cok gec yattık hala acım yani :)))
İremcimm nasıl gidiyo midende bi boşluk var mı ben ole hıssedıorum da :)
tabiii canım kendinden başkasına zarar yok bunu farketmene sevindimgünaydın kızlar bende artık tekrardan aranızdayım bu sekılde olmamın kendımden başkasına zarar verdıgı yok yarın 1 haftalgına sehır dışındayım ordanda gırerım umarım
Cnm ssut ıcemıyosan ıkı kasık yogurdun ıcıne yarım seftalı ve tarcın gece cok acıktıgında buda faydalı bı karışım yoğurtta yıyemıosAn sadece seftalının ustune tarcın serp ye tokluk hıssı verıyo o da
Ve sonunda 7 günlük lahana çorbası diyetim bu sabah itibariyle bitti:) sabah tartildim ve 78 kiloyum) Yani bir haftada 2 kilo verdim ve hic spor yapmadan.Sabahda kahvaltıya giderek Pastırmalı yumurta ve mihlamayla bunu kutladim ama koyvermedim sadece bu günlük. Yarindan itibaren guzel bir beslenme programiyla devam edicem.Burada paylasirim kizlar.Herkese güzel bir haftasonu dilerim.
neyse gelecek olan 100 gr ı engellemişsindir umarım
canım sabah çikoyu gezdirmeye kalktım 8 de 9 a kadar bekleyip kahvaltımı yaptım sonrada tekrar uyudum 1 de kalkıp ayran çorbamı içtim şimdilik iyiyim de 5 gibi azıtıyorum ben
bi de ela sanki ben biraz bağırsaklarımı bozmuşum
tabiii canım kendinden başkasına zarar yok bunu farketmene sevindim
tarçın şeker yeme tatlı yeme isteğini de köreltiyor tarçın güzel bi yardımcı
bıraz le oluyor sanırım hayal kırıklarıyla bas etmesı daha zor oluyorBak yazarım boyumu yasımı huyumu ama boşa umut verme alacaksan beni olduğum gibi sevicen yaslıymışsın kısaymışsın falan deme
Saka bir tarafa 36 yaşındayım 1.64 boyum bizim çakma duyumdan bahsederken kısa kısa deyince beni herhalde Sırık sandın ama değilim malesefsadece onun yanında kendimi uzun hissediyorum o kadar
Ah siz gencler ne çabuk çöküyorsunuzbak bana üstümden ne kamyonlar geçti ( bu lafta tuhaf oldu ama yani çok acılar yasadım anlamında yoksa üstümden kamyonun bilhassa kendisinin geçtiği falan yok ) ne badireler atlattım ama bak yarı çatlak herseye rağmen ayakta güçlü umudunu yitirmeyen 10 kilo daha verebilirse kendini tam artist sanacak bir hatunum yani....
neyse gelecek olan 100 gr ı engellemişsindir umarım
canım sabah çikoyu gezdirmeye kalktım 8 de 9 a kadar bekleyip kahvaltımı yaptım sonrada tekrar uyudum 1 de kalkıp ayran çorbamı içtim şimdilik iyiyim de 5 gibi azıtıyorum ben
bi de ela sanki ben biraz bağırsaklarımı bozmuşum
tabiii canım kendinden başkasına zarar yok bunu farketmene sevindim
tarçın şeker yeme tatlı yeme isteğini de köreltiyor tarçın güzel bi yardımcı
güzel bir sonuc.lütfen bana 2-3 hafta sonra birdaha yaz..merak ediyorum verdigini geri alacakmisin almayacakmisin..yani kendim icin soruyorum denemeyi düsünüyorumda
basedemeyecegini anladigin yada öyle caresiz hislere kapildigin Zaman bana gel..sana seve seve destek olurum...bu olumsuz hisler kanser hücresi gibi insanin ruhunda bir yayilirsa bir daha kolay kolay kurtulamiyor insan..buna izin verme..ha birde yasimin verdigi tecrübelere dayanarak söylüyorum :kendini kötü hissettiginde üstüne üstüne git..kacma saklanma sinme biryerlere...daha sosyalles daha fazla süslen daha Güclü görün kolaylikla atlattigini göreceksin bir önceki depremibıraz le oluyor sanırım hayal kırıklarıyla bas etmesı daha zor oluyor
teskkur ederm cnm
inanmiyorum ya benim hayallerimi anlatiyorsun
Tamam yazarim bu arada lahana çorbası diyeti ni detaylı yazdim liste olarak onceki yazdiklarimda gorebilirsin.hic ac kalmadim.Daha bile verebilirdim ama mens dönemi ne girdim zaten vücut sisiyor o zaman. 2 kilo verdim ama daha fazla vermisim gibi incelmisim ödem gitmis basenim 2 santim incelmis.Sabah sortum belimden düştü bollanmis.
ah canim ya memleketimden köpek manzaralari...benim cok yakin bir arkadasimin köpegi vardi.ama bizim sokaktada köpek sürüleri gecerdi...kadincagiz ne cekti varya onlardan..köpegin basina gelmedik kalmadi..en sonunda kör oldu..veterinerler cuvalla para harcamalar..sonunda hayvanin gözleri gördü görmesine ama kadinda bitti yani..en sonunda ise basladi kadincagiz cocuklar okuldu genclik alemleriydi derken hayvani ne cise cikaran oldu ne dolasmaya..kadin caresiz hayvani koruma evine verdiçikoya tuvalet eğitimi verdik kızlar yazın balkonda yaşıyodu burda evde benimle brlikte yaşıyo 2 haftadır ama 2 haftadır eve hiç kaçırdığı olmadı sabah 8:30
öğlen 16:00
akşam 20:00 de çıkartıyodum
eşimi perşembe günü sabah 5te yolcu etmeye gittik o da uyandı tabii uyanınca dışarı çıkmadığı için mi yoksa eşimin gittiğini anladığı içinmidir nedir bilmiyorum eve bi geldim ortalık felaket ertesi gün oldu yine aynı başından ayrılamıyorum şimdi
hoş ayrılsam nereye gitçem
sabah kapımı tıkırdattı hemen fırladım yataktan baktım bişey yapmamış hemen çıkarttım kapıdan çıkar çıkmaz 4 köpek birden üstümüze gelmeye başladı benim fındık kurdu da beni korumak amaçlı hırlamaya başladı onlarda başladı hırlamaya cevrede kimse yok hoşt diom hayır diom ama nasıl tırstım anlatamam hızlı hızlı uzaklaştık
gezdik tam eve giricez nerden geldiklerini anlamadım başka yöne gitmişlerdi direk eve koştuk sanki bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum ama sanki daha çok çikoya zarar gelecek diye korktum
basedemeyecegini anladigin yada öyle caresiz hislere kapildigin Zaman bana gel..sana seve seve destek olurum...bu olumsuz hisler kanser hücresi gibi insanin ruhunda bir yayilirsa bir daha kolay kolay kurtulamiyor insan..buna izin verme..ha birde yasimin verdigi tecrübelere dayanarak söylüyorum :kendini kötü hissettiginde üstüne üstüne git..kacma saklanma sinme biryerlere...daha sosyalles daha fazla süslen daha Güclü görün kolaylikla atlattigini göreceksin bir önceki depremi
inanmiyorum ya benim hayallerimi anlatiyorsun
ah canim ya memleketimden köpek manzaralari...benim cok yakin bir arkadasimin köpegi vardi.ama bizim sokaktada köpek sürüleri gecerdi...kadincagiz ne cekti varya onlardan..köpegin basina gelmedik kalmadi..en sonunda kör oldu..veterinerler cuvalla para harcamalar..sonunda hayvanin gözleri gördü görmesine ama kadinda bitti yani..en sonunda ise basladi kadincagiz cocuklar okuldu genclik alemleriydi derken hayvani ne cise cikaran oldu ne dolasmaya..kadin caresiz hayvani koruma evine verdihatta adi cirkindi..cirkinin dis izleride benim talihsiz ortanca kivircigimin kollarinda hatira olarak duruyor...
en çok bu son üzüyo beni yaaa
evet benide..bazen caresizlikler acisi hic dinmeyecek terkedislere sebep olabiliyor bazende gücsüzlükler ne bileyim iste herkesin kendine göre bir aciklamasi var bu hayatta...olan senle ayni dili konusamadigi icin hislerini anlatma lüksü olmayana oluyor
Ben de kilo çizelgesi yapmak istiyorum yaptim ve yapistiriyorum hatali format diyor hangi adresi tam olarak nereye yapistirdigini yazarmisin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?