kizlar lafa daldim Sabah yürüyüsüm öglene kaldi..ben gideyim 1 Saat yürüyüp geleyim..simdilik byeeeeee
geldim bileİyi yürüyüşler. Sonunda yapabildim sagol:)
oo tadı iyiymiş diyosun... yapılmayacak bişey değil ama benim okulum başlıyo öğle yemekleri okuldan onu yanımda taşımam çok zor engelli öğrencilerle yemek daha da bi zor
Onu Ben türkiyedeyken duymustum Ablam denedi ilk gün süper dedi Canin hic yemek yemek istemiyormus ertesi gün aman aman sakin deneme dedi hemoroiti feci derecede azdirmis bende korkumdan denemedim Tabi
Sabah(10.30)
1 haslanmis yumurta
Domates-salatalik
5-6 iri dilim peynir
2 tatli kasigi recel
2 Brötchen (3-4 dilim ekmek sayilir )
Ara: 3 kuru kayisi
Ara : 2. kasik kurufasulye 2-3 kasik pilav
Aksam (Saat 16.40)
1tabak kurifasulye
1 kase yogurt
4-5 kasik pilav
1kase salata
Spor:
Sabah 80 dakika yürüyüs+aksam 100 dakika yürüyüs
Nasil süper degilmi
offfffff ülenn offf
bu ne yaa benim kızın kreşi milleti gerdi
anlamıyorum benim akrabalara ne oluyor ,sanki benim çocuğu benden çok düşünoyorlar..5 gündür tasaya kaldılar hatunlar..çocukları
okula atmışımda ben akşamakadar ne yapcakmışım evde kreş için parayı nerden bulacakmışım..banka soycam belki onlara ne oluyosa
.şimdi yine aradılar artıl sokak sokak gezermişim çoculda yokmuş sanki kapı dışarı çıkan birisiymişim gibi.edicekse doğru bi laf etse yaa
..ama beni üzmeyi başarıyorlarye aferim onlara
evet o karisimin bagirsaklaari yumusattiginida söylemisti ..dene bakalim insallah ise yarar...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
Herkes haftasonundan dolayı herhalde gezmelerde
Bende sabah kahvaltıdan sonra biraz mutfakla uğraştım sonrada komşu ablam kahve içmeye geldi ve baya sohbet ettik
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık ve en sonunda eşim hadi hazırlanın diye aradı bizi
Büyük kıza okul çantası almaya gittik ve şükür daha evvel beğendiği çantayı ikinci AVMde bulduk
İnatçı keçi taktımı takıyor ama Allahtan buldukta rahatladık hepimiz
Daha yeni eve geldik hazır eşimde arkadaşına gidince bende hemen kendimi buraya attım
Umarım herkesin haftasonu iyi geçiyordur
Allah yardımcı olsun canım ne güzel kutsal bir vazifen var
Yüreği güzel insan RAbbim gönlünden geçenleri sana hayırlı kılar inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende hemoroit yok ama dediğin gibi olan deneyecek ona göre yapacak
Ben dukanı deneyeceğim diyip duruyordum ama iki üç günden fazla dayanamadım :26: inanılmaz kabızlık yaptı hatta en son bayılacak gibi oldum lavaboda ayıptır söylemesi ve olağan fırçamı yedim eşimden
Kesinlikle ağır diyetleri bana yasakladı inan hala kendime gelemedimkabızlığım devam ediyor belki bunu yaparsam biraz rahatlatır.
Pazartesi başlarım denemeye malum pazar eşler evde olunca plan hep bozuluyoryarın ailenin gençleri bir araya gelip piknik yapmayı düşünüyoruz
Canım gerçekten çok güzel bir menü üstelik yürüşlerinde harika
Benim spor salonunda 4 ay üyeliğim kalmış o yüzden bende evde desteklemek istiyorum sporumu nasılsa evde epileptik bisikletim varelime kitabımı alır bir yandan okur bir yandan bisikletimi kullanırım
Aman canım boşver yaa millet boş boş konuşsun
Onlara ne ki sanki parasını onlardan alacaksınheee ayağı yanmış kedi gibi geziceğim size ne diyip kapatsaydın telefonu
Valla benimkide çok ufak ama seneye onuda alırlar diye tahmin ediyorum hatta eşimlede konuştuk ufak ama verirmiyiz acaba seneye diyeben acıkca söylüyorum ya girer bir işe çalışırım yada senelerdir hayalini kuruduğum cafeyi açmaya çalışırız eşimle. En kötü ihtimalle bir kursa yazılmak istiyorum o süre içinde
Sonuçta çocuk doğurduk diye onları her an dibimizden ayırmayacağız diye birşey yok
sabah 9 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
13:00 ayran çorbası
15:00 ayran çorbası
20:00 ayran çorbası
2 bardak bitki çayı
2 litre su
ay bundan 2 ay Kadar önce benzeri bir olay yasadim ama o daha utanc vericiydi...benim ufaklik hep ufaklik kaldigi icin arastirma hastanesinde o gün randevusu vardi...yok yok yanlis hatirladim..bu sefer ufaklik degil büyük kiz icin gitmistik..kizda siddetli basagrilari vardi..arastirma hastanesine yatirdilar sebebini bulmak icin..ablamlada ertesi gün kizi ziyarete gittik..oranin yakininda büyük bir market var..carrefour gibi birsey..gittik icerden kiza meyve aldik..bu arada kiz cukulatayi sever diye girer girmez yan tarafta cukulatalar vardi ondanda bir tane almistim..neyse kasaya geldik..esyalari banda koyduk...kadin esyalari kasadan gecirdikten sonra almanca cukulatayida ödeyecekmisiniz dedi...birden sasirdim ne soruyor bu diye ben cukulatayi coktan unutmustum bile..kadin cantani gösterdi..oradaki cukulatayi ödemedigimi..o saniyede cantaya baktigim saniyede aklima geldi..meyve secerken cukulatayi cantaya koymustum elim bos olsun diye..allahim yer yarilmaadiki yerin icine gireyim..kadin tabi önce calmisim gibi bakti bana..suratta bir ciddilik anlatamam ben mosmor oldum.almanca özür diledim unuttugumu söyledim..hatta cok utancverici bir duruma düstügümü kendimi cok kötü hissettigimi...tabi ablam bile bana kuskulu bakti ilk etapta inanabiliyormusunuz...anladilarki benim sersem kafamin bana oynadigi oyundu ve gercekten dokunsalar aglayacaktim..ablam ne dediyse teselli edemedi beni..kasadaki kadincagiz gercekten bir unutkanligin sonucu oldugunu anlayinca gülümseyerek teskin etti beni ama ben birak o markete bir daha girmeyi sokagindan bile gecemeyecek ´Kadar utanc icinde kaldim..hatta marketten cikarken ablama dedigim lafi su anda bile hatirliyorum: ya abla iyiki oturdugumuz yerden cok uzakta bir yer burasi(yaklasi 50-60 km) kiza cukulatayi verirken yanaklarim hala mosmordu..yenim ederim su anda bunlari yazarkende mosmor oldu...hayir elimde unutsam yada alisveris arabasinda falan tamamda..unuttugum yer canta olunca
yahu kaptanim sen birsey yememissinki ..ayran dieti gitti demistin nereye nasil gitti bu menüyle ..kulsklarindan gözünden ayran corbasi geliyor olmali:))
seni benden beni senden iyi anlayan olmaz desene..adamin biri essekten düsmüs..acilar icinde kivraniyormus...etrafindakiler nasilsin diye sorunca oda demiski bana essekten düsmüs birini getirin beni ancak o anlarofff çok ağır bi durum aynı şey benim annemle beraberken benimde başıma geldi 17-18 yaşındayım direk hırsız muamelesi yapıldı bana ama ya ödeyin ya yerine bırakın dedi anlatmama bile fırsat vermediler ve annemden ne laflar işittim sen düşün
arada 5 saat dışardaydım eksik yedim yaaaa canım sıkıldı bakalım sabah sonuç ne olacak
basedemeyecegini anladigin yada öyle caresiz hislere kapildigin Zaman bana gel..sana seve seve destek olurum...bu olumsuz hisler kanser hücresi gibi insanin ruhunda bir yayilirsa bir daha kolay kolay kurtulamiyor insan..buna izin verme..ha birde yasimin verdigi tecrübelere dayanarak söylüyorum :kendini kötü hissettiginde üstüne üstüne git..kacma saklanma sinme biryerlere...daha sosyalles daha fazla süslen daha Güclü görün kolaylikla atlattigini göreceksin bir önceki depremi
inanmiyorum ya benim hayallerimi anlatiyorsun
ah canim ya memleketimden köpek manzaralari...benim cok yakin bir arkadasimin köpegi vardi.ama bizim sokaktada köpek sürüleri gecerdi...kadincagiz ne cekti varya onlardan..köpegin basina gelmedik kalmadi..en sonunda kör oldu..veterinerler cuvalla para harcamalar..sonunda hayvanin gözleri gördü görmesine ama kadinda bitti yani..en sonunda ise basladi kadincagiz cocuklar okuldu genclik alemleriydi derken hayvani ne cise cikaran oldu ne dolasmaya..kadin caresiz hayvani koruma evine verdihatta adi cirkindi..cirkinin dis izleride benim talihsiz ortanca kivircigimin kollarinda hatira olarak duruyor...
seni benden beni senden iyi anlayan olmaz desene..adamin biri essekten düsmüs..acilar icinde kivraniyormus...etrafindakiler nasilsin diye sorunca oda demiski bana essekten düsmüs birini getirin beni ancak o anlar
himmm iyi iyi eksiklikten olsun fazlaliktan olmasinda..bende sandimki simdi bu lahmacun börek gör ne bulduysa götürdü
cok saolasın cnm benım aynen ben sınıyorum bı kose uzerıne gıtmıyorum hal ole oluncada coktukce cokuyorum
bu arada menum (menu denmez ama)
kahvaltı
2 dilim kızarmıs yaglı ballı ekmek
ara
1 bardak elma suyu
akşam
1 tabak havuc salatası
1 bardak portakal suyu
suan karnım gurul gurul :26:
efsax hadi ama hala toparlayamamışsın kendini be kuzucok saolasın cnm benım aynen ben sınıyorum bı kose uzerıne gıtmıyorum hal ole oluncada coktukce cokuyorum
bu arada menum (menu denmez ama)
kahvaltı
2 dilim kızarmıs yaglı ballı ekmek
ara
1 bardak elma suyu
akşam
1 tabak havuc salatası
1 bardak portakal suyu
suan karnım gurul gurul :26:
kesinlikle kolay degil.gözümde burnumda tüttü onlar dermişim:)
yalan ok çok da kolay değil yani
bılıyorum cnm bende cok arastırdım kafayı bozmustum bu kıloyla mayıstan bu yana delı gıbı devam edıyordum gel gorkı durdum durakladım ,canm bısey ıstemedı yemek yemek gunduz sımdıde karnım bıraz ac gıbı ama yemem bu saaten sonra suyla ıdare ederım , ekmeklerde avuc ıcı kadar bıseydı, bu aralar hep boleyım cnm hele ılk hafta daha beterdım hıc bısey yıyemıyordum , yedıklerımde mıdemde durmuyor cıkartıyordum , bu haftada oleyım ama abur cubura sarmıstım yemek yemeyıp abur cuburla gecıstırıyordum ve sonu yıne husran aksama hıc bırı mıdemde kalmıyordu , psıkolojık sanırım ,bı kac gune oturturum ıns yeme duzenımısana kesinlikle katiliyorum canim bunun neresi yemek...toplasan 800 kalori bile etmez.. bu diet degil hayatim aclik grevi...azda olsa eleavuca gelir sicak yemek yemen lazim..tahvalti iyi ama yagli yerine yagsiz yiyebilirdin ekmegini..onuda ögle yada aksam yemegine dengelerdin kalorisini..yani böyle cabucak cökersin..sinirlerinin bozuk olmasida cok normal eger hep böyle besleniyorsan...havucun bir tanesinde 150-200 kalori varmis..senin yedigin havuc salatasi bir Tabak sicak yemege denk gibime geldi...
bak ben cok arastirdim..günlük kalori ihtiyaci 3 asagi bes yulari 1500-2000 her 7000 kalorilik acik haftalik 1 kiloya denk geliyor..yanii bunu yedfiklerini biraz kisip günlük 300 kalorilik bir hareket fazlalagiyla zaten dengelersin..bu sekilde Cabuk pes edersin
efsax hadi ama hala toparlayamamışsın kendini be kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?