80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar lafa daldim Sabah yürüyüsüm öglene kaldi..ben gideyim 1 Saat yürüyüp geleyim..simdilik byeeeeee

İyi yürüyüşler. Sonunda yapabildim sagol:)
geldim bile hatta aksam yemegini bile yedim..insallah bunla kalirim..bizim herif yemek davetine gitti akrabalarin...oradan birseyler getirmezse yemem ama getirirse buna dayanamayabilirim..gerci getirecegini sanmiyorumda iste ihtimalleri konusuyorum
tickerimiz ayni sayilir...sendeki balik bendeki yelkenli

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
Herkes haftasonundan dolayı herhalde gezmelerde
Bende sabah kahvaltıdan sonra biraz mutfakla uğraştım sonrada komşu ablam kahve içmeye geldi ve baya sohbet ettik
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık ve en sonunda eşim hadi hazırlanın diye aradı bizi
Büyük kıza okul çantası almaya gittik ve şükür daha evvel beğendiği çantayı ikinci AVMde bulduk
İnatçı keçi taktımı takıyor ama Allahtan buldukta rahatladık hepimiz

Daha yeni eve geldik hazır eşimde arkadaşına gidince bende hemen kendimi buraya attım
Umarım herkesin haftasonu iyi geçiyordur

oo tadı iyiymiş diyosun... yapılmayacak bişey değil ama benim okulum başlıyo öğle yemekleri okuldan onu yanımda taşımam çok zor engelli öğrencilerle yemek daha da bi zor

Allah yardımcı olsun canım ne güzel kutsal bir vazifen var
Yüreği güzel insan RAbbim gönlünden geçenleri sana hayırlı kılar inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Onu Ben türkiyedeyken duymustum Ablam denedi ilk gün süper dedi Canin hic yemek yemek istemiyormus ertesi gün aman aman sakin deneme dedi hemoroiti feci derecede azdirmis bende korkumdan denemedim Tabi

Bende hemoroit yok ama dediğin gibi olan deneyecek ona göre yapacak
Ben dukanı deneyeceğim diyip duruyordum ama iki üç günden fazla dayanamadım :26: inanılmaz kabızlık yaptı hatta en son bayılacak gibi oldum lavaboda ayıptır söylemesi ve olağan fırçamı yedim eşimden
Kesinlikle ağır diyetleri bana yasakladı inan hala kendime gelemedim kabızlığım devam ediyor belki bunu yaparsam biraz rahatlatır.
Pazartesi başlarım denemeye malum pazar eşler evde olunca plan hep bozuluyor yarın ailenin gençleri bir araya gelip piknik yapmayı düşünüyoruz

Canım gerçekten çok güzel bir menü üstelik yürüşlerinde harika
Benim spor salonunda 4 ay üyeliğim kalmış o yüzden bende evde desteklemek istiyorum sporumu nasılsa evde epileptik bisikletim var elime kitabımı alır bir yandan okur bir yandan bisikletimi kullanırım

Aman canım boşver yaa millet boş boş konuşsun
Onlara ne ki sanki parasını onlardan alacaksın heee ayağı yanmış kedi gibi geziceğim size ne diyip kapatsaydın telefonu
Valla benimkide çok ufak ama seneye onuda alırlar diye tahmin ediyorum hatta eşimlede konuştuk ufak ama verirmiyiz acaba seneye diye ben acıkca söylüyorum ya girer bir işe çalışırım yada senelerdir hayalini kuruduğum cafeyi açmaya çalışırız eşimle. En kötü ihtimalle bir kursa yazılmak istiyorum o süre içinde
Sonuçta çocuk doğurduk diye onları her an dibimizden ayırmayacağız diye birşey yok

evet o karisimin bagirsaklaari yumusattiginida söylemisti ..dene bakalim insallah ise yarar...
bana bisiklet deme :18: kis geldi yürüyüsleri bisiklete döndermem gerekecek bu aydan sonra ama cesaret yok..söylemesi ayiptirda ne Zaman bisiklete binsem popomun acisindan mahvoluyorum..bu millet nasil biniyor bisiklete ya...benim popo resmen pastirmaya dönüyor

Sabah:
3 dilim ekmek(olmuyor kardesim 3 dilimin altina düsemiyorum doymuyorum gözüm ac kaliyor )
bir kasik tut pekmezi
bir dilim peynir
1 haslanmis yumurta
domates salatalik

ara:bir seftali

ögle:kahvalti gec olunca ögle yemegi kaynadi arada..kahvaltidan 1 de kalkinca )

aksam:
koca iki Tabak salata
bir kase Kadar yogurt
3-4 kasik pilav
7-8 kasik dünden kalan fasulye

ara: 2 Avus ici Kadar üzümpestili...(150 kalori kadarmis internetten baktimda )

spor:
Sabah(öglen desek daha Dogru 14.30) yürüyüsü :50 dakikasi aktif olmasi sartiyla 120 dakika yürüyüs)laf aramizda carsiya yürüyüp carsiyi gezip geldimde:))
aksam (18.30) 80 dakika hizli tempo yürüyüs
not:bu saatten sonra bir sey yemezsem günü iyi kurtardim sayilir...aslinda aksam yürüyüsünede cikmayacaktim ama sirf o pestili yedim diye ciktim..hic degilse yürüyüse cikmadim sayarim dedim..vicdan mukayesesi

aksam yürüyüsüne ilk defa büyük kizi aldim yanima...allahim kiz tazi gibi ben daha hava atarken benim hizima yetisemezsin diye kiz catir catir kosuyordu valla ama bir cene yarabbim..yürüyüse basladik basladi oda sinifindan arkadaslarindan bahsetmeye..dedimki:bu ceneyle devam edersen 5 dakikaya kalmaz tikanirsin..konusmayi birakti soru sormaya baladi..tabi ben hasta ve yasli kadin oldugumdan ilk 1 dakikada tikandim..nefesimi kesiyorsun susta yürü ddim..neyse derken sohpet hayatin acimasizliklarina kardeslerine babasina geldi..öyle kaptirmisimki kendimi yaklasik 60 dakika konusmusum...bir ara kiz bana anne nefes nefese kaldin simdi bayilacaksin dur dinlen deyince kendime geldim..yahu aralik vermeden hizli yürürken kesintisiz nerdeyse 1 saaat konusmusum oradan markete girdik...ekmekti sebzeydi derken kasada bir baktim benim para yok..cebimde sadece 4 euro var hesap 6 euro..kizdada para yok..ben saniyorum kagit para yan cebimde ne gezer kasada aldiklarimin bir kismini birakmak zorunda kaldim..utanctanda yerin dibine girdim..kiz aldiklarimi torbalarken rezillik anne demezmi...hadi canim sende dedim..rezil birine benzer halimizmi var..üstümde son model adidas esortman takimi(ki kim nerden bilebilirdi antalyadan cakma satan magzalardan birinden aldigimi)..saclarik yeni boyanmis bakimli spor ayakkabilarim parliyor öteden..dedim halimizde rezile benzer durummu var..yanimiza fazla para almayi unutmusuz belli belli her halimizden dedim ama bunlari söylerkende kulaklarim kipkirmizi yaniyordu..sanki parasiz yakalanmis degilde hirsizlik yaparken yakalanmis gibiydim

ay bundan 2 ay Kadar önce benzeri bir olay yasadim ama o daha utanc vericiydi...benim ufaklik hep ufaklik kaldigi icin arastirma hastanesinde o gün randevusu vardi...yok yok yanlis hatirladim..bu sefer ufaklik degil büyük kiz icin gitmistik..kizda siddetli basagrilari vardi..arastirma hastanesine yatirdilar sebebini bulmak icin..ablamlada ertesi gün kizi ziyarete gittik..oranin yakininda büyük bir market var..carrefour gibi birsey..gittik icerden kiza meyve aldik..bu arada kiz cukulatayi sever diye girer girmez yan tarafta cukulatalar vardi ondanda bir tane almistim..neyse kasaya geldik..esyalari banda koyduk...kadin esyalari kasadan gecirdikten sonra almanca cukulatayida ödeyecekmisiniz dedi...birden sasirdim ne soruyor bu diye ben cukulatayi coktan unutmustum bile..kadin cantani gösterdi..oradaki cukulatayi ödemedigimi..o saniyede cantaya baktigim saniyede aklima geldi..meyve secerken cukulatayi cantaya koymustum elim bos olsun diye..allahim yer yarilmaadiki yerin icine gireyim..kadin tabi önce calmisim gibi bakti bana..suratta bir ciddilik anlatamam ben mosmor oldum.almanca özür diledim unuttugumu söyledim..hatta cok utancverici bir duruma düstügümü kendimi cok kötü hissettigimi... tabi ablam bile bana kuskulu bakti ilk etapta inanabiliyormusunuz...anladilarki benim sersem kafamin bana oynadigi oyundu ve gercekten dokunsalar aglayacaktim..ablam ne dediyse teselli edemedi beni..kasadaki kadincagiz gercekten bir unutkanligin sonucu oldugunu anlayinca gülümseyerek teskin etti beni ama ben birak o markete bir daha girmeyi sokagindan bile gecemeyecek ´Kadar utanc icinde kaldim..hatta marketten cikarken ablama dedigim lafi su anda bile hatirliyorum: ya abla iyiki oturdugumuz yerden cok uzakta bir yer burasi(yaklasi 50-60 km) kiza cukulatayi verirken yanaklarim hala mosmordu..yenim ederim su anda bunlari yazarkende mosmor oldu...hayir elimde unutsam yada alisveris arabasinda falan tamamda..unuttugum yer canta olunca

sabah 9 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
13:00 ayran çorbası
15:00 ayran çorbası
20:00 ayran çorbası

2 bardak bitki çayı
2 litre su

sabah 9 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
13:00 ayran çorbası
15:00 ayran çorbası
20:00 ayran çorbası

2 bardak bitki çayı
2 litre su

yahu kaptanim sen birsey yememissinki ..ayran dieti gitti demistin nereye nasil gitti bu menüyle ..kulsklarindan gözünden ayran corbasi geliyor olmali:))

offf çok ağır bi durum aynı şey benim annemle beraberken benimde başıma geldi 17-18 yaşındayım direk hırsız muamelesi yapıldı bana ama ya ödeyin ya yerine bırakın dedi anlatmama bile fırsat vermediler ve annemden ne laflar işittim sen düşün

yahu kaptanim sen birsey yememissinki ..ayran dieti gitti demistin nereye nasil gitti bu menüyle ..kulsklarindan gözünden ayran corbasi geliyor olmali:))

arada 5 saat dışardaydım eksik yedim yaaaa canım sıkıldı bakalım sabah sonuç ne olacak

seni benden beni senden iyi anlayan olmaz desene..adamin biri essekten düsmüs..acilar icinde kivraniyormus...etrafindakiler nasilsin diye sorunca oda demiski bana essekten düsmüs birini getirin beni ancak o anlar

arada 5 saat dışardaydım eksik yedim yaaaa canım sıkıldı bakalım sabah sonuç ne olacak

himmm iyi iyi eksiklikten olsun fazlaliktan olmasinda..bende sandimki simdi bu lahmacun börek gör ne bulduysa götürdü

cok saolasın cnm benım aynen ben sınıyorum bı kose uzerıne gıtmıyorum hal ole oluncada coktukce cokuyorum

bu arada menum (menu denmez ama)
kahvaltı
2 dilim kızarmıs yaglı ballı ekmek
ara
1 bardak elma suyu
akşam
1 tabak havuc salatası
1 bardak portakal suyu

suan karnım gurul gurul :26:

gözümde burnumda tüttü onlar dermişim:)
yalan ok çok da kolay değil yani

sana kesinlikle katiliyorum canim bunun neresi yemek.. .toplasan 800 kalori bile etmez.. bu diet degil hayatim aclik grevi...azda olsa eleavuca gelir sicak yemek yemen lazim..tahvalti iyi ama yagli yerine yagsiz yiyebilirdin ekmegini..onuda ögle yada aksam yemegine dengelerdin kalorisini..yani böyle cabucak cökersin..sinirlerinin bozuk olmasida cok normal eger hep böyle besleniyorsan...havucun bir tanesinde 150-200 kalori varmis..senin yedigin havuc salatasi bir Tabak sicak yemege denk gibime geldi...
bak ben cok arastirdim..günlük kalori ihtiyaci 3 asagi bes yulari 1500-2000 her 7000 kalorilik acik haftalik 1 kiloya denk geliyor..yanii bunu yedfiklerini biraz kisip günlük 300 kalorilik bir hareket fazlalagiyla zaten dengelersin..bu sekilde Cabuk pes edersin

efsax hadi ama hala toparlayamamışsın kendini be kuzu

gözümde burnumda tüttü onlar dermişim:)
yalan ok çok da kolay değil yani
kesinlikle kolay degil.

valla iremcim ben bu sene pek kararli pek iddealiyim duyurulur yani...hayatimin jubilesini yapiyorum bu kis...dün resmen baslamis bulunuyorum..ama acelem yok..önümde koca bir kis var..her ay 1-2 Kilo..yaza okullar tatil oldugunda ben bomba gibi olacagim..tabi Allah müsade ederse

bılıyorum cnm bende cok arastırdım kafayı bozmustum bu kıloyla mayıstan bu yana delı gıbı devam edıyordum gel gorkı durdum durakladım ,canm bısey ıstemedı yemek yemek gunduz sımdıde karnım bıraz ac gıbı ama yemem bu saaten sonra suyla ıdare ederım , ekmeklerde avuc ıcı kadar bıseydı, bu aralar hep boleyım cnm hele ılk hafta daha beterdım hıc bısey yıyemıyordum , yedıklerımde mıdemde durmuyor cıkartıyordum , bu haftada oleyım ama abur cubura sarmıstım yemek yemeyıp abur cuburla gecıstırıyordum ve sonu yıne husran aksama hıc bırı mıdemde kalmıyordu , psıkolojık sanırım ,bı kac gune oturturum ıns yeme duzenımı
efsax hadi ama hala toparlayamamışsın kendini be kuzu

aynen tatlım ugrasıyorum hala bakalım ama olucak ınss ,yıne tam gaz devam edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…