80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istersen bir doktora görün belki ciddi bir rahatsizligin vardir midende..psikolojikse buda ciddi bir deprosyon belirtisi olabilir belki isin uzmanindan yardima ihtiyacin vardir..böyle durumlarda cok gec kalmamakta fayda var...
yahu bendede aksine basima ne gelirse gelsin durumum ne olursa olsun hic kesilmeyen bir istah var...allahim her durumda midemi tika basa doldurabilirim yani o derece bende isah kesici olarak birseylere ihtiyac duyuyorum aslinda.helede aksam 17-22 arasi..allahim herseye dalasim geliyor..ciddi bir savas veriyorum az yemek icin

bende kararlıyım ama yine tüp bebek yapıcam gelecek yine kilolarım geri
al ver al ver Allahtan çatlak yok hala

ayyy bu çok kötü bişey yaaa ne kadar üzgün olursam olayım daha çok yerim annem vefat ettiğinde 3 bütün pide yedim nasıl utanmıştım ama hem utandım hem yedim
sonra araştırdım ki yemek yerken sadece o duyu çalışıyomuş ve insan acısını unutuyomuş o anlık

bende kararlıyım ama yine tüp bebek yapıcam gelecek yine kilolarım geri
al ver al ver Allahtan çatlak yok hala
hadi bakalim hayirlisi insallah....aman diim birde catlakla ugrassaydin daha beter olurdu..benim catlamayan yerim yok valla..es kaza damarlarimda kacak olsa vücudumun her yerinden her miliminden sizinti yapardi

ay bende cok düstüm o durumlara ya...hele cenaze ortamlarinda cok yüksek acilar cektigimden allahim her yemege her tabaga göz dikiyorum..kendimden utaniyorum cevremden utaniyorum ama gözümü yemekten alamiyorum..varmi böyle bir dengesizlik ya..millet aci cekerken yemeyi icmeyi unutuyor bizimde gözümüz dönüyor

Yeme bence ya da sadece tat.Ben şimdi yemek işim bitince dislerimi fircaliyorum bir sey yeme sansim kalmıyor. Kendime zaman hedefi de koydum inşallah öğretmenler günün de hedefimde olurum.

Yeme bence ya da sadece tat.Ben şimdi yemek işim bitince dislerimi fircaliyorum bir sey yeme sansim kalmıyor. Kendime zaman hedefi de koydum inşallah öğretmenler günün de hedefimde olurum.

tatmak mi...yahu agzim degdikten sonra is cigrindan cikiyor zaten.. ögretmenler günü subattaydi degilmi..o zamana hedifene ulasman biraz zor olabilir ama yolun cogunu gecmis olabilirsin

SaBah yarım simit, domates,2 çatal patatesi yumurta
Ara Yada öğle 5 çubuk kraker...2 domates...çeyrek simit, Üstüne 1 bardak sutlu nescafe ...yarım cokoprens
Aksam
1 kAse domates corbasi ,2 çatal makarna... Yagsiz mantar

Evet hepsini ben yedim ama açım
Efsax canım resmen ac geziyosun
Dikkat et bayılırsın Allah korusun canım benim

tatmak mi...yahu agzim degdikten sonra is cigrindan cikiyor zaten.. ögretmenler günü subattaydi degilmi..o zamana hedifene ulasman biraz zor olabilir ama yolun cogunu gecmis olabilirsin

ne şubatı kız dalga mı geçiyon 24 kasım öğretmenler gününü unuttun mu yoksa açlıktan mı böle:))

süper olmus bu gün rakibim ..tulumba yok bu aksam

süper olmus bu gün rakibim ..tulumba yok bu aksam

Bende oyleyim...
tattim mı yandım :))) sonu gelmiyor
Bu aksam tulumba yok :)
e hadi menünü görelim.
Benimki cok da güzel olmadı ama ilk günler adapte olucaz ins
ne şubatı kız dalga mı geçiyon 24 kasım öğretmenler gününü unuttun mu yoksa açlıktan mı böle:))
Gercekten ya... İyice alamanci olmus bu kız
kaptanım senin kocisin gitmesi bize yaradı

clik basima vurdu ondan..koca geldide eve az önce adami gördümmüydü nevrim dönüyor..idare edin iste

ben coktaaaaan yazdim menümü

menun guzel olmus cnm
valla cnm o anlık yıyebıldıklerımdı daha fazlası olmadı, kendımı ııyı hıssedıyorum ama umarım ole bısey olmaz

Oooy oy yine ekmekler ekmekler
Kız sen azıcık daha kisabilsen...
Öğretmenler gunüne bile yetişebilirsin bu kadar yürüyüşle :)

Ya ben bu sayfayı atlamisim fark etmedim
sabah 9 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
13:00 ayran çorbası
15:00 ayran çorbası
20:00 ayran çorbası

2 bardak bitki çayı
2 litre su
Canım maşallah ya...
nasıl duruyorsun ...
bugün sondu galiba dimi...
bende aynen duyum gibi sandim okuyunca börekler, çörekler gitti diye
tebrikler azminiazmini

hadi ya gercektenmi

aynen canım tek başına olunca insan sadece bilgisyarla yani sizlerle yarenlik ediyom yalnızlık zor:)
walla bugün önüme neler geldi gitti çatal almadım elime çok açım yatmak lazım yoksa dayanamayabilirim
yok yok dayanırım ya sabah ki sonucu çılgınlar gibi merak ediyorum tartıya çıkmamak için de direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…