bılıyorum cnm bende cok arastırdım kafayı bozmustum bu kıloyla mayıstan bu yana delı gıbı devam edıyordum gel gorkı durdum durakladım ,canm bısey ıstemedı yemek yemek gunduz sımdıde karnım bıraz ac gıbı ama yemem bu saaten sonra suyla ıdare ederım , ekmeklerde avuc ıcı kadar bıseydı, bu aralar hep boleyım cnm hele ılk hafta daha beterdım hıc bısey yıyemıyordum , yedıklerımde mıdemde durmuyor cıkartıyordum , bu haftada oleyım ama abur cubura sarmıstım yemek yemeyıp abur cuburla gecıstırıyordum ve sonu yıne husran aksama hıc bırı mıdemde kalmıyordu , psıkolojık sanırım ,bı kac gune oturturum ıns yeme duzenımı
aynen tatlım ugrasıyorum hala bakalım ama olucak ınss ,yıne tam gaz devam edıcem
kesinlikle kolay degil.
valla iremcim ben bu sene pek kararli pek iddealiyim duyurulur yani...hayatimin jubilesini yapiyorum bu kis...dün resmen baslamis bulunuyorum..ama acelem yok..önümde koca bir kis var..her ay 1-2 Kilo..yaza okullar tatil oldugunda ben bomba gibi olacagim..tabi Allah müsade ederse
istersen bir doktora görün belki ciddi bir rahatsizligin vardir midende..psikolojikse buda ciddi bir deprosyon belirtisi olabilir belki isin uzmanindan yardima ihtiyacin vardir..böyle durumlarda cok gec kalmamakta fayda var...
yahu bendede aksine basima ne gelirse gelsin durumum ne olursa olsun hic kesilmeyen bir istah var...allahim her durumda midemi tika basa doldurabilirim yani o derecebende isah kesici olarak birseylere ihtiyac duyuyorum aslinda.helede aksam 17-22 arasi..allahim herseye dalasim geliyor..ciddi bir savas veriyorum az yemek icin
hadi bakalim hayirlisi insallah....aman diim birde catlakla ugrassaydin daha beter olurdu..benim catlamayan yerim yok valla..es kaza damarlarimda kacak olsa vücudumun her yerinden her miliminden sizinti yapardibende kararlıyım ama yine tüp bebek yapıcam gelecek yine kilolarım geri
al ver al ver Allahtan çatlak yok hala
ayyy bu çok kötü bişey yaaa ne kadar üzgün olursam olayım daha çok yerim annem vefat ettiğinde 3 bütün pide yedim nasıl utanmıştım ama hem utandım hem yedim
sonra araştırdım ki yemek yerken sadece o duyu çalışıyomuş ve insan acısını unutuyomuş o anlık
geldim bilehatta aksam yemegini bile yedim..insallah bunla kalirim..bizim herif yemek davetine gitti akrabalarin...oradan birseyler getirmezse yemem ama getirirse buna dayanamayabilirim..gerci getirecegini sanmiyorumda iste ihtimalleri konusuyorum
tickerimiz ayni sayilir...sendeki balik bendeki yelkenli
Yeme bence ya da sadece tat.Ben şimdi yemek işim bitince dislerimi fircaliyorum bir sey yeme sansim kalmıyor. Kendime zaman hedefi de koydum inşallah öğretmenler günün de hedefimde olurum.
tatmak mi...yahu agzim degdikten sonra is cigrindan cikiyor zaten..ögretmenler günü subattaydi degilmi..o zamana hedifene ulasman biraz zor olabilir ama yolun cogunu gecmis olabilirsin
SaBah yarım simit, domates,2 çatal patatesi yumurta
Ara Yada öğle 5 çubuk kraker...2 domates...çeyrek simit, Üstüne 1 bardak sutlu nescafe ...yarım cokoprens
Aksam
1 kAse domates corbasi ,2 çatal makarna... Yagsiz mantar
Evet hepsini ben yedim ama açım
Efsax canım resmen ac geziyosun
Dikkat et bayılırsın Allah korusun canım benim
Ara Yada öğle 5 çubuk kraker...2 domates...çeyrek simit, Üstüne 1 bardak sutlu nescafe ...yarım cokoprens
Aksam
Bende oyleyim...tatmak mi...yahu agzim degdikten sonra is cigrindan cikiyor zaten..ögretmenler günü subattaydi degilmi..o zamana hedifene ulasman biraz zor olabilir ama yolun cogunu gecmis olabilirsin
Gercekten ya... İyice alamanci olmus bu kızne şubatı kız dalga mı geçiyon 24 kasım öğretmenler gününü unuttun mu yoksa açlıktan mı böle:))
clik basima vurdu ondan..koca geldide eve az önce adami gördümmüydü nevrim dönüyor..idare edin istene şubatı kız dalga mı geçiyon 24 kasım öğretmenler gününü unuttun mu yoksa açlıktan mı böle:))
Bende oyleyim...
tattim mı yandım :))) sonu gelmiyor
Bu aksam tulumba yok :)
e hadi menünü görelim.
Benimki cok da güzel olmadı ama ilk günler adapte olucaz ins
Gercekten ya... İyice alamanci olmus bu kız
kaptanım senin kocisin gitmesi bize yaradı
Aksam
Oooy oy yine ekmekler ekmeklerSabah:
3 dilim ekmek(olmuyor kardesim 3 dilimin altina düsemiyorum doymuyorum gözüm ac kaliyor)
bir kasik tut pekmezi
bir dilim peynir
1 haslanmis yumurta
domates salatalik
ara:bir seftali
ögle:kahvalti gec olunca ögle yemegi kaynadi arada..kahvaltidan 1 de kalkinca)
aksam:
koca iki Tabak salata
bir kase Kadar yogurt
3-4 kasik pilav
7-8 kasik dünden kalan fasulye
ara: 2 Avus ici Kadar üzümpestili...(150 kalori kadarmis internetten baktimda )
spor:
Sabah(öglen desek daha Dogru 14.30) yürüyüsü :50 dakikasi aktif olmasi sartiyla 120 dakika yürüyüs)laf aramizda carsiya yürüyüp carsiyi gezip geldimde:))
aksam (18.30) 80 dakika hizli tempo yürüyüs
not:bu saatten sonra bir sey yemezsem günü iyi kurtardim sayilir...aslinda aksam yürüyüsünede cikmayacaktim ama sirf o pestili yedim diye ciktim..hic degilse yürüyüse cikmadim sayarim dedim..vicdan mukayesesi
Canım maşallah ya...sabah 9 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
13:00 ayran çorbası
15:00 ayran çorbası
20:00 ayran çorbası
2 bardak bitki çayı
2 litre su
Canım senin düğün tarihi belli mimenun guzel olmus cnm
valla cnm o anlık yıyebıldıklerımdı daha fazlası olmadı, kendımı ııyı hıssedıyorum ama umarım ole bısey olmaz
Oooy oy yine ekmekler ekmekler
Kız sen azıcık daha kisabilsen...
Öğretmenler gunüne bile yetişebilirsin bu kadar yürüyüşle :)
Ya ben bu sayfayı atlamisim fark etmedim
Canım maşallah ya...
nasıl duruyorsun ...
bugün sondu galiba dimi...
bende aynen duyum gibi sandim okuyunca börekler, çörekler gitti diye
tebrikler azminiazmini
Gercekten ... 2 aydan fazla var...hadi ya gercektenmi
Oooy oy yine ekmekler ekmekler
Kız sen azıcık daha kisabilsen...
Öğretmenler gunüne bile yetişebilirsin bu kadar yürüyüşle :)
Ya ben bu sayfayı atlamisim fark etmedim
Canım maşallah ya...
nasıl duruyorsun ...
bugün sondu galiba dimi...
bende aynen duyum gibi sandim okuyunca börekler, çörekler gitti diye
tebrikler azminiazmini
Gercekten ... 2 aydan fazla var...
66 filan olursun en az... Bu fazla gidersek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?