yok bana biraz inkansiz geliyor ne kaldiki kiz kasima...2 ay..ayda 3 kiloyu gecemem bile
Canım senin düğün tarihi belli mi
Duyum sen o ekmekleri azalt fena geliyorum ben ona göre
Bazen ayrılık zor olsada güzel oluyor be iremim... Özlem artıyor :)aynen canım tek başına olunca insan sadece bilgisyarla yani sizlerle yarenlik ediyom yalnızlık zor:)
walla bugün önüme neler geldi gitti çatal almadım elime çok açım yatmak lazım yoksa dayanamayabilirim
yok yok dayanırım ya sabah ki sonucu çılgınlar gibi merak ediyorum tartıya çıkmamak için de direniyorum
Kesinliklesen böyle yürümeye devam et hem de nasıl verirsin:)
1 köfte bişey yapmaz dielim...yapma beeaa:18::18::18::18::18::18:
tüh bende tam 2 dakika önce herifin getirdigi Mangal olmus köfteden asirdim bir tane..üüüüüüüüüüf pekte aci yapmislar
Canım senin düğün tarihi belli mi
Duyum sen o ekmekleri azalt fena geliyorum ben ona göre
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun...nisan sonundaydı cnm ,buyuk ıhtımal ertelenecek yada hıc olmayacak
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
Mutlaka hep öyle dua ediyorsun zaten
Canım sorun ne...
Seni bu kadar depresif yapan şeyi cok merak ettim...
Umarım hersey gönlünce olur
süpeeer süpeeeer tebrik ederim valla bendemi yapsam ne ? Ama öyle durumlarda Cabuk ve fazlasiyla Geri alirim diye korkuyorum iremcim biriki hafta sonra hatirlativer Bana Geri aldinmi almadin mi olurmu ?evet kızlar ayran detoksu sonuçlarını açıklıyorum
cuma sabah: 81.5
pazar sabah: 79.8
fark:1.7
slm kızlar maşallah dün kaynatmışınızda kaynatmışınız. oku oku bi hal oldum ama çoooook hoşuma gitti. iremcim çooook geçmiş olsun çikoyla büyük badire atlatmışsınız. ve ayrıca detoksun sonucu muhteşem. ayyy sizleri okurken acayip canım çekti şeytan dedi yap diyetini koş bisikletine aç pilatesi.... tabi bunların hiç birisinin mümkün olmadığını biliyorum. ay ben dün çok eğlendim. akşama kadar tatvanda gezdi tekne turu yaptık sölemesi ayıp ne bulduysam yedim (tabi bu durumda cuma günü hiiiç mızmızlanmayacam kendim etttim kendim buldum dicem) hava kararmaya başladığında eve dönüş yoluna koyulduk. çocukların uçurtmaları yanımızdaydı rüzgar çıkarsa uçururuz dedik ama tatvanda olmadı. gelirken muşun girişinde bir baktık rüzgar başlamış bir piknik alanı var arabayı oraya sürdük. ama akşam ezanı okundu hava kararıyo biz çocuk gibi uçurtma uçurmaya çalışıyoz. tabi rüzgar sağolsun çok istikrarsız olduğu için 20 mt havalanmadan rüzgar bi kesiliyo hooop uçurtma yere çakılıyo. eşime dedim en sonunda şuracıkta doğuracam heralde bu sayede diye. sonra toparlandık eve geldik. hışımız çıktı birazda pahalıya maloldu ama çooook güzel bir gündü. sadece gözünde simit kaldı onu da yiyeydim iyiydiyemekten önce gördüm çok canım çekti ama iştahım kapanır diye aldırmadım. yemekten sonra canımın istemesi geçmedi aradık satıcı çocuğu da bulamadık. mecburen yiyemedim. ama belki bu gün dışarı çıkarım simit almaya allahım mide belasına gidecem birgün o olacak. siz bana bakmayın devam edin ayran detoksunuza. nasıl olsa doğumdan sonra burda bir ben kalacam hepiniz çıtır hatunlar olarak eşinizi nişanlınızı sevgilinizi takacaksınız kolunuza mankenler gibi salınacaksınız. bende 100 kilodan nasıl olurda düşerim diye o detoks senin bu diyet benim gezecem gibi görünüyor.
süpeeer süpeeeer tebrik ederim valla bendemi yapsam ne ? Ama öyle durumlarda Cabuk ve fazlasiyla Geri alirim diye korkuyorum iremcim biriki hafta sonra hatirlativer Bana Geri aldinmi almadin mi olurmu ?
O kadar yedin daha simit aklindami kaldihamileligin bu etkileri Pek fena oluyor Dikkat et dogum sonrasi benim yasadigim soku yasamayasin tartiya cikinca
Güzel bir gün gecirmene sevindim Canim
süpeeer süpeeeer tebrik ederim valla bendemi yapsam ne ? Ama öyle durumlarda Cabuk ve fazlasiyla Geri alirim diye korkuyorum iremcim biriki hafta sonra hatirlativer Bana Geri aldinmi almadin mi olurmu ?
O kadar yedin daha simit aklindami kaldihamileligin bu etkileri Pek fena oluyor Dikkat et dogum sonrasi benim yasadigim soku yasamayasin tartiya cikinca
Güzel bir gün gecirmene sevindim Canim
canım diyete devam ediceğim için alacağımı zannetmiyorum ha bugün oturup deli dana gibi yersem alırım bakalım haber veririm
ayyuzlum ne güzel bi gün gecirmişsin ööle daim olsun mutluluğunuz
hemen simit de al ye:)
evet o karisimin bagirsaklaari yumusattiginida söylemisti ..dene bakalim insallah ise yarar...
bana bisiklet deme :18: kis geldi yürüyüsleri bisiklete döndermem gerekecek bu aydan sonra ama cesaret yok..söylemesi ayiptirda ne Zaman bisiklete binsem popomun acisindan mahvoluyorum..bu millet nasil biniyor bisiklete ya...benim popo resmen pastirmaya dönüyor
ay bundan 2 ay Kadar önce benzeri bir olay yasadim ama o daha utanc vericiydi...benim ufaklik hep ufaklik kaldigi icin arastirma hastanesinde o gün randevusu vardi...yok yok yanlis hatirladim..bu sefer ufaklik degil büyük kiz icin gitmistik..kizda siddetli basagrilari vardi..arastirma hastanesine yatirdilar sebebini bulmak icin..ablamlada ertesi gün kizi ziyarete gittik..oranin yakininda büyük bir market var..carrefour gibi birsey..gittik icerden kiza meyve aldik..bu arada kiz cukulatayi sever diye girer girmez yan tarafta cukulatalar vardi ondanda bir tane almistim..neyse kasaya geldik..esyalari banda koyduk...kadin esyalari kasadan gecirdikten sonra almanca cukulatayida ödeyecekmisiniz dedi...birden sasirdim ne soruyor bu diye ben cukulatayi coktan unutmustum bile..kadin cantani gösterdi..oradaki cukulatayi ödemedigimi..o saniyede cantaya baktigim saniyede aklima geldi..meyve secerken cukulatayi cantaya koymustum elim bos olsun diye..allahim yer yarilmaadiki yerin icine gireyim..kadin tabi önce calmisim gibi bakti bana..suratta bir ciddilik anlatamam ben mosmor oldum.almanca özür diledim unuttugumu söyledim..hatta cok utancverici bir duruma düstügümü kendimi cok kötü hissettigimi...tabi ablam bile bana kuskulu bakti ilk etapta inanabiliyormusunuz...anladilarki benim sersem kafamin bana oynadigi oyundu ve gercekten dokunsalar aglayacaktim..ablam ne dediyse teselli edemedi beni..kasadaki kadincagiz gercekten bir unutkanligin sonucu oldugunu anlayinca gülümseyerek teskin etti beni ama ben birak o markete bir daha girmeyi sokagindan bile gecemeyecek ´Kadar utanc icinde kaldim..hatta marketten cikarken ablama dedigim lafi su anda bile hatirliyorum: ya abla iyiki oturdugumuz yerden cok uzakta bir yer burasi(yaklasi 50-60 km) kiza cukulatayi verirken yanaklarim hala mosmordu..yenim ederim su anda bunlari yazarkende mosmor oldu...hayir elimde unutsam yada alisveris arabasinda falan tamamda..unuttugum yer canta olunca
evet kızlar ayran detoksu sonuçlarını açıklıyorum
cuma sabah: 81.5
pazar sabah: 79.8
fark:1.7
Güzel sonuçlar.Ben de iki yıl önce kilomda duraklama olmustu 2 gun pirinç çorbası diyeti yapmistim.2 gün boyunca günde 5 kase pirinç çorbası iciyordun lapa kıvamında acikirsan bir elma yiyorsun.Bu sekilde 2 kilo gitmişti ve sonra kaldığım yerden kilo vermeye devam ettim.Ancak bunu çok sık yapmiyorsun yoksa kilo aldirirmis sonucta karbonhidrat.Ttlım benım metobolizma fena çökmüş
73.6
73.8 200 grm geldı(
AMİNNNNNNNNNNNNNNumarım sende kocana bir an önce kavuşursun ve yüce rabbim size de başınızı şişirecek yorgunluktan canınızı çıkaracak evlatlar verir de sizde böyle mutlu hatıralar edinirsiniz. (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
simit konusuna gelince yarın okul var ya önce hazırlık yapmam lazım çamaşır ütü falan ondan sonra çıkıp alacam büyük ihtimalle.
Ttlım benım metobolizma fena çökmüş
73.6
73.8 200 grm geldı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?