80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok yoruldum ya domates yaptım ...
Yarında çorbalik yapıcam ...
Cok çabuk yoruluyorum ben
Koptu belim aksam aksam...
Su bebemi uyutayım ...
Bi form cayı içip yatayım :)
Tatlı rüyalar

Rakibem yarın pazar kahvaltısı deyip salmayalım kendimizi...
Mukayyet olalım iştahımıza :)

hemen baktim internetten 1 izgara köfte 60-70 kaloriymis..neyse ucuz yirttim dahada yemem tövbe tövbeeeeeeeee
valla kanatlarda fena durmuyor ama yok yok yemem:18::18:

Bazen ayrılık zor olsada güzel oluyor be iremim... Özlem artıyor :)
sen böyle yürümeye devam et hem de nasıl verirsin:)
Kesinlikle
yapma beeaa:18::18::18::18::18::18:

tüh bende tam 2 dakika önce herifin getirdigi Mangal olmus köfteden asirdim bir tane..üüüüüüüüüüf pekte aci yapmislar
1 köfte bişey yapmaz dielim...
Zaten mangalmis...
Başka yeme sakın ! :)))))

nisan sonundaydı cnm ,buyuk ıhtımal ertelenecek yada hıc olmayacak
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
Mutlaka hep öyle dua ediyorsun zaten
Canım sorun ne...
Seni bu kadar depresif yapan şeyi cok merak ettim...
Umarım hersey gönlünce olur

evet kızlar ayran detoksu sonuçlarını açıklıyorum
cuma sabah: 81.5
pazar sabah: 79.8
fark:1.7

slm kızlar maşallah dün kaynatmışınızda kaynatmışınız. oku oku bi hal oldum ama çoooook hoşuma gitti. iremcim çooook geçmiş olsun çikoyla büyük badire atlatmışsınız. ve ayrıca detoksun sonucu muhteşem. ayyy sizleri okurken acayip canım çekti şeytan dedi yap diyetini koş bisikletine aç pilatesi.... tabi bunların hiç birisinin mümkün olmadığını biliyorum. ay ben dün çok eğlendim. akşama kadar tatvanda gezdi tekne turu yaptık sölemesi ayıp ne bulduysam yedim (tabi bu durumda cuma günü hiiiç mızmızlanmayacam kendim etttim kendim buldum dicem) hava kararmaya başladığında eve dönüş yoluna koyulduk. çocukların uçurtmaları yanımızdaydı rüzgar çıkarsa uçururuz dedik ama tatvanda olmadı. gelirken muşun girişinde bir baktık rüzgar başlamış bir piknik alanı var arabayı oraya sürdük. ama akşam ezanı okundu hava kararıyo biz çocuk gibi uçurtma uçurmaya çalışıyoz. tabi rüzgar sağolsun çok istikrarsız olduğu için 20 mt havalanmadan rüzgar bi kesiliyo hooop uçurtma yere çakılıyo. eşime dedim en sonunda şuracıkta doğuracam heralde bu sayede diye. sonra toparlandık eve geldik. hışımız çıktı birazda pahalıya maloldu ama çooook güzel bir gündü. sadece gözünde simit kaldı onu da yiyeydim iyiydi yemekten önce gördüm çok canım çekti ama iştahım kapanır diye aldırmadım. yemekten sonra canımın istemesi geçmedi aradık satıcı çocuğu da bulamadık. mecburen yiyemedim. ama belki bu gün dışarı çıkarım simit almaya allahım mide belasına gidecem birgün o olacak. siz bana bakmayın devam edin ayran detoksunuza. nasıl olsa doğumdan sonra burda bir ben kalacam hepiniz çıtır hatunlar olarak eşinizi nişanlınızı sevgilinizi takacaksınız kolunuza mankenler gibi salınacaksınız. bende 100 kilodan nasıl olurda düşerim diye o detoks senin bu diyet benim gezecem gibi görünüyor.

evet kızlar ayran detoksu sonuçlarını açıklıyorum
cuma sabah: 81.5
pazar sabah: 79.8
fark:1.7
süpeeer süpeeeer tebrik ederim valla bendemi yapsam ne ? Ama öyle durumlarda Cabuk ve fazlasiyla Geri alirim diye korkuyorum iremcim biriki hafta sonra hatirlativer Bana Geri aldinmi almadin mi olurmu ?

O kadar yedin daha simit aklindami kaldi hamileligin bu etkileri Pek fena oluyor Dikkat et dogum sonrasi benim yasadigim soku yasamayasin tartiya cikinca
Güzel bir gün gecirmene sevindim Canim

canım diyete devam ediceğim için alacağımı zannetmiyorum ha bugün oturup deli dana gibi yersem alırım bakalım haber veririm

ayyuzlum ne güzel bi gün gecirmişsin ööle daim olsun mutluluğunuz
hemen simit de al ye:)

oğlumun doğumundan sonra 96 kiloya çıktım o halleri bilirim kıçın bir yere sığmaz göbeğin kaç katlı olur sayamazsın nenelerin giydiği kıyafetlere mahkum olursun. ve herkes sana anam bu kıza noldu evrim geçirdi gözüyle bakar. hatırladıkça deli oluyorum o zamanı. hoş kızıma hamile kaldığım sıra 75 e geri düşmüştüm. nasıl becerdim hiç bir fikrim olmasada bu konuda becermiştim. daha sonrasında gördüğüm en düşük kilo 82 işte. bir daha altını göremedim. bu sefer böyle olmasına allahın izniyle izin vermicem. doğumdan sonra salmicam kendimi ve emzirmenin verdiği avantajı kullanacam hemde sonuna kadar. sporumu da yapacam. şimdi korkuyorum hareket etmeye bebeği kaybederim ya da vaktinden önce bu dünyayla tanışmak zorunda kalır diye. o bi gitsin bu bedenden dikiş mikiş umrumda olmayacak. başlicam en azından bisiklet çeviririm.

umarım sende kocana bir an önce kavuşursun ve yüce rabbim size de başınızı şişirecek yorgunluktan canınızı çıkaracak evlatlar verir de sizde böyle mutlu hatıralar edinirsiniz. (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
simit konusuna gelince yarın okul var ya önce hazırlık yapmam lazım çamaşır ütü falan ondan sonra çıkıp alacam büyük ihtimalle.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahtan beri ancak gelmeye fırsatım oldu ama birazdan yine kaçacağım yine
Akşam üzere eyüp sahile ineceğiz ailecek piknik yapmaya bende çayın yanına şöyle hafif bir kek yapayım dedim
Eşimin kuzenlerinin ikisi üniversite sınavına girip şehir dışını kazanmışlardı bizde onlar gitmeden tüm kuzenler bir araya gelelim dedik hep birlikte sahilde oturup sohbet ederiz diye düşündük

Saat 5 gibi çıkacağız evden ama ben o saate kadar bütün işlerimi bitireyimde gece geç gelirsek hemen duş alıp yatarız malum yarın okul başlıyor kızımdan daha sevinçliğim düzene girecek hayatımız yine yatış saatleri olsun yemek saatleri olsun

İnşallah bu eğitim yılıda herkes için çok başarılı ve verimli geçer....Aminnnnnnnnnn

Al bendende o kadar
Sırf ağrıyı hissetmim diye artık totoşa bir yastik koyup bir yandan kitap okurum ki kafam başka yerde olunca süreyi saymadan uzun tutabileyim

Çok geçmiş olsun canım
Sorma insan bazen çok dalgın olabiliyor Sen yine iyi sadece bir çikolatayı unutmuşsun benim annem o konuda çığır açtı
Bir keresinde kuyumcuya gittik birşeyler almaya kadıncağız 5 bana 5 kızkardeşime 5 tanede daha ozaman 13 yaşında olan erkek kardeşimin ileride alacağı hatuna bilezik alacaktı benim evleneceğim sene
Bir güzel bilezikleri seçtik adam paketledi ve annem çantaya attığı gibi hadi biz kuyumcudan çıktık tabi bizde fark etmedik annemin onları ödemediğini adamcağız daha iki adım attık hemen geldi peşimizden abla parasını ödemeyi unuttun dedi anam yerlere yattık biz gülmekten ki Allahtan kuyumcu yabancı değildi ( daha evvel bir kaç şey almıştık ondan ) Annem tabi yerin dibine girdi ama biz kaç sene geçti üzerinden hala onun muhabbetini yaparız acemi hırkız insan öylemi çalar diye dalga geçeriz

Öğretmenler Günü Kasımda o zamana hedefte olmasam bile 7li kilolarin basinda olsam bari. Bu hafta fire vermeden bayrama kadar tam gaz devam bakalim.Bayramda isler daha zor olur kızlar simdi sıkalım kendimizi.
Bu arada sadece tat diyorum ama ben de yapamam ya hep ya hiç.

Ttlım benım metobolizma fena çökmüş
73.6
73.8 200 grm geldı (
Güzel sonuçlar.Ben de iki yıl önce kilomda duraklama olmustu 2 gun pirinç çorbası diyeti yapmistim.2 gün boyunca günde 5 kase pirinç çorbası iciyordun lapa kıvamında acikirsan bir elma yiyorsun.Bu sekilde 2 kilo gitmişti ve sonra kaldığım yerden kilo vermeye devam ettim.Ancak bunu çok sık yapmiyorsun yoksa kilo aldirirmis sonucta karbonhidrat.

AMİNNNNNNNNNNNNNN
Ttlım benım metobolizma fena çökmüş
73.6
73.8 200 grm geldı (

allah alllah noldu kii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…